Ejla
|
Boob, zdravstvene težave ima mož,tko da glede mene nič ne vpliva na to, da bi zanosila lažje potem kot sedaj, razen očitno psiha, kr že prve 3 krat ni uspelo. Ampak kot Neela ve, tudi v četrto uspe...in jaz k sem še vedno mal čarovnice, se mi zdi da je dobro da grem( čeprav mi zase ne uspeva čarat najbolje )Tko da sem se kar odločla, danes poklicala Tatjano in začnem v torek...tko da spet jutranje vožnje v LJ!Ma vsaj ni snega kot pred časom . Imela bom spontani cikel kot že prej, tko da stavim vse na eno jajčece!!!! Gremo, gremo!!! Tko da konec pavze , zdaj gre zares...no ta mesec...pol pa bo kot bo. ti boob pa dej danes orang seksaj, pa ni vrag, da ne sprožiš poroda, da končno zagledaš svoje detece, pa še 1x za slovo (seveda če se še lohko kej obračaš! ), ker pole po porodu bo najbrž mal pavza. TittyK, jaz mislim, da če je hudo, kar vzemi tableto proti glavobolu, pa tudi če si že imela inseminacijo in si eventuelno noseča, saj zarodek se itak prve 14 dni ne prehranjuje preko tvoje krvi, ker posljica še ni zrela, hrani se iz rumenjakove vrečke. Dysan hvala za lubija in objemček, pa za številko...sem uredila.Ti pa ne skrbi, ker se bo ziher kateri oplodil in bosta drugo leto dvojčka vsak iz ene joškice vlekla...to bo šele veselja dvojna doza!! Barbara 31, jaz ti glede hiperce ne morem svetovat, ker sem na spontanem ciklu. Je pa tko kot si rekla, Tatjana je itak superca in vse tako lepo uredi! A seznamčka ne vodite več??? Bi blo fajn , da vidmo kera kaj čaka, težko se je vsega spomnit...dejte punce ki ste tu, pa ne jaz k sem se po dolgem cajtu oglasla, kej napisat...alo! Mormo vedet kdaj stiskat pesti...je bil tko fajn tisti naš takratnji seznamček!!!
|