|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
7.3.2009 11:18:47   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

A kako komuno za odvajanje od našega špikanja, so tud že odprli...če ne jo pa bodo zate!user posted image

Potem jo bom kr jaz....vem pa, da ne bom sama....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
7.3.2009 11:23:09   
Ejla
Neela, mogoče se pa le srečamo na Uz-jih...jst do 12 ziher še ne bom fraj!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
7.3.2009 11:24:14   
Ejla
Uuuuuuuuuuuu HANYBANY kakšen lep kuži! Naj ti srečo prnese!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
7.3.2009 11:27:17   
neela

jaz začnem s petkom, 13....user posted image ...ja, to bi blo fajn - da še kakšno v živo rečemo...

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
7.3.2009 11:27:55   
buča
NO,ZDEJ SEM PRDIRKALA IZ LEKARNE,SMO SKUPAJ S HČERKICO IN MOJIM user posted image NAREDILI TEST CLEARBLUE.PO PRVI MINUTKI NIČ,PO DRUGI PA SE JE PRIČEL KAZAT +.sedaj mam 3 teste narejene,najbolj pa verjamem clearbluju,pa vsi so user posted image user posted image user posted image .danes je 32 dan ciklusa,pa 17 od inseminacije.Piše pa na clearbluju,da lahko po injekcijah pokaže lažno pozitivno.Upam,da testa nisem naredila prezgodaj,ampak dejstvo,da so trije user posted image ,user posted image  ni in imam skoz 37.3 vročine...v ponedeljek šibam v lj...drugač pa držte pestke..niti ena nosečnost ni potekala normalno,upam pa,da ta bo.hvala,ker ste mi stale ob strani...pa ena user posted image za vas....

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
7.3.2009 11:28:26   
HANYBANY
hja, sem čist ponosna zdej na svoj avatar... user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
7.3.2009 11:31:35   
neela
bučica zlata!!!! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......ČESTITAAAAAM!!!! So se mi kr malce orosile očke k si tak lepo napisala! Naj ti bo nosečnost mirna in lepa!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
7.3.2009 11:34:12   
HANYBANY
BUČAA čestitke!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
7.3.2009 11:36:05   
Ejla
BUČA SUUUUPEEEER!!!! BRAVO!!!!!!

Kok lepo! Kok sem vesela zate in za tvojo družinico!! Želim ti vso srečo, pa mirno in lepo nosečnost in pridnega, zdravega otročiča!!! TO PA JE BLO NAJLEPŠE ROJSTNODNEVNO DARILO, KAJNE? Saj si rekla, da si marčevska?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
7.3.2009 11:36:34   
neela

user posted image  

user posted image
  • Ejla - 3.IUI - 2.UZ: 9.3.
  • dysan - 3.IUI - test: 10.3.
  • emsika - posvet: 12.3.
  • neela - 3.IUI: 1.UZ: 13.3.
  • HANYBANY - 1.IUI - test: 18.3.
  • Fargi - 4.IUI - test: 19.3.
  • gapii27 - 1.IUI - test: 24.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
  • kittyy HSC v maju, juniju...pa veselo user posted image user posted image user posted image user posted image                 
  • grethy -user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  
  • buča (uspešen 2.IUI) user posted image   user posted image

IMAMO NOVO ROOOOZZIIIIKKKOOOOOOOOOOOO!!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
7.3.2009 11:39:01   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

jaz začnem s petkom, 13....user posted image ...ja, to bi blo fajn - da še kakšno v živo rečemo...

Aja, 13.-ti pišeuser posted image ...No bomo vidli, če te počakam!user posted image
Ena nosečka je v tem krogu že padla, še ena bo hmali!user posted image Kod pa se dysan skriva?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
7.3.2009 11:40:46   
Ejla
A si vidla, da so ti 2 IUI-ji res tko uspešni, ma pr nama bo velalo: V TRETJE GRE RADO!!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
7.3.2009 11:43:10   
neela

A si vidla, da so ti 2 IUI-ji res tko uspešni, ma pr nama bo velalo: V TRETJE GRE RADO!!!

ja, točno to sem pomislila, ko sem eksportirala bučo med roziko....tale dvojka res seka.... Ampak me pa smo izven jusa pa bomo počle tretjič...user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
7.3.2009 11:45:47   
buča
ja,hvala lepa bejbe moje,kr jokam....4.5 let sva se trudila....s tem se ukvarjava že od leta 2001,ko sem prvič zanosila...rodila mrtvega fantka,pa potem moja predraga Pika,ki jo imam takoooo rada in vsako jutro jo imam rajši še bolj..pa potem spet splav.....no,ni mi bilo ravno lahko.....inseminacijo sva imela 19.2 in ravno 19.2 je bilo 7 let odkar se mi je ob spoznanju,da moj fantek ne živi več zrušil svet.....res vas prosim,da držite pestke zame,upam,da ta nosečnost ne bo težka kot vse ostale.user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
7.3.2009 11:50:11   
miska73
Buča Čestitke draga moja.
Želim ti eno lepo in zdravo nosečnost in enga krasnega sončka tam enkrat začetek novembra.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
7.3.2009 11:50:31   
buča
ejla,ja marec je moj mesec.čez 11 dni imam rojstni danuser posted image .to je bilo pa res najlepše darilo....ravno je buča(tko kličem mojo PIKO),pridirkala do mene in mi prinesla rožico...je rekla,da jo je pr sosedi sunilauser posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
7.3.2009 11:51:22   
Ejla
BUČA, TA NOSEČNOST BO SUPER LEPA! TI LE UŽIVAJ IN NIČ NE SKRBI! VAJINA ANGELČKA PA VAM STOJITA OB STRANI IN BOSTA POSKRBELA, DA BO VSE OK!user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
7.3.2009 11:53:34   
neela

BUČA, TA NOSEČNOST BO SUPER LEPA! TI LE UŽIVAJ IN NIČ NE SKRBI! VAJINA ANGELČKA PA VAM STOJITA OB STRANI IN BOSTA POSKRBELA, DA BO VSE OK!user posted image

Evo, pod tole se podpišem! Buča - VSE BO OK, ker me navijamo zate in te imamo rade!!!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
7.3.2009 11:58:19   
buča
pa dejte mi mir,sem glih nehala user posted image ....ja kaj pa....kaj pa...če je zarad injekcije lažno pozitivenuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
7.3.2009 12:00:30   
Ejla
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......ler je meni Požlepova rekla, da po 10-ih dneh po ta drugi inekciji CB pokaže prav in ni lažno +, zato naj tega uporabim!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
7.3.2009 12:01:32   
Fargesia
jst si jo dam kar sama, pa fargi, pa nekatere druge tudi se mi zdi.

o ne, fargi si še ni nikoli sama dala stopke! si jo bo jutri prvič!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
7.3.2009 12:02:50   
Ejla
iiiiiiiiiiiiiiiiii fargi, pol pa le dejmo! No, sicer pa saj vidiš, da jaz napovedujem prihodnost!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
7.3.2009 12:03:57   
Fargesia
Buča!!!!! ČESTITKEEEEE!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.3.2009 12:19:40   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: buča

pa dejte mi mir,sem glih nehala user posted image ....ja kaj pa....kaj pa...če je zarad injekcije lažno pozitivenuser posted image

ti kr jokaj danes kolkr češ....pa saj jočeš od veselja, kajne? user posted image
In testi NI lažno pozitiven, saj si že 17. dan od IUI in že več kot 10 dni od stopke!!!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.3.2009 12:20:52   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jst si jo dam kar sama, pa fargi, pa nekatere druge tudi se mi zdi.

o ne, fargi si še ni nikoli sama dala stopke! si jo bo jutri prvič!!!user posted image user posted image user posted image

vidiš Ejla, sem ti rekla...jaz že voham prvo kandidatko za moj reha-center....najprej se jih je bala, potem nekak pristopla k injekcijam, sedaj pa že skoraj uživa....tko k jaz....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?