Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

tak da je rekla da danes zvečer pa jutre zjutraj mormo
    tak da je rekla da danes zvečer pa jutre zjutraj mormo  
  ti želim.....
  ti želim..... 

verjetno jutrišnji ne
   verjetno jutrišnji ne  tak, da prvo špiko dobim v ponedeljek, a mam prav
   tak, da prvo špiko dobim v ponedeljek, a mam prav  pa še enkrat na IUI...pogumno dalje...če ni tokrat, bo pa naslednjič...in ni vrag, da nam letos ne uspe! Drugo leto pa bomo že pestovale naše malčke!!! Drži se!
  pa še enkrat na IUI...pogumno dalje...če ni tokrat, bo pa naslednjič...in ni vrag, da nam letos ne uspe! Drugo leto pa bomo že pestovale naše malčke!!! Drži se!  

NAREDILI TEST CLEARBLUE.PO PRVI MINUTKI NIČ,PO DRUGI PA SE JE PRIČEL KAZAT +.sedaj mam 3 teste narejene,najbolj pa verjamem clearbluju,pa vsi so
   NAREDILI TEST CLEARBLUE.PO PRVI MINUTKI NIČ,PO DRUGI PA SE JE PRIČEL KAZAT +.sedaj mam 3 teste narejene,najbolj pa verjamem clearbluju,pa vsi so  

za vas....
   za vas....  

, če sam na hitro pomisli sm sigurno dobila že prek 100 teh inekcij
 , če sam na hitro pomisli sm sigurno dobila že prek 100 teh inekcij   ... al pa ko mi kri jemljejo-tud ne morem gledat... Cel dopoldan sm imela predpriprave psihe...... jooooj kuk sm se tresla, si nikakor nism mogla roko vmirit...
  ... al pa ko mi kri jemljejo-tud ne morem gledat... Cel dopoldan sm imela predpriprave psihe...... jooooj kuk sm se tresla, si nikakor nism mogla roko vmirit... Se moram orng kontrolirat, da ne mislim na to kaj se dogaja v mojem trebuščku oz. trebuhu, k je že tok, brez nosečnosti, velik ku boben
  Se moram orng kontrolirat, da ne mislim na to kaj se dogaja v mojem trebuščku oz. trebuhu, k je že tok, brez nosečnosti, velik ku boben  v spalnico
  v spalnico