Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

...ja, to bi blo fajn - da še kakšno v živo rečemo...
 ...ja, to bi blo fajn - da še kakšno v živo rečemo...  NAREDILI TEST CLEARBLUE.PO PRVI MINUTKI NIČ,PO DRUGI PA SE JE PRIČEL KAZAT +.sedaj mam 3 teste narejene,najbolj pa verjamem clearbluju,pa vsi so
 NAREDILI TEST CLEARBLUE.PO PRVI MINUTKI NIČ,PO DRUGI PA SE JE PRIČEL KAZAT +.sedaj mam 3 teste narejene,najbolj pa verjamem clearbluju,pa vsi so  

ni in imam skoz 37.3 vročine...v ponedeljek šibam v lj...drugač pa držte pestke..niti ena nosečnost ni potekala normalno,upam pa,da ta bo.hvala,ker ste mi stale ob strani...pa ena
  ni in imam skoz 37.3 vročine...v ponedeljek šibam v lj...drugač pa držte pestke..niti ena nosečnost ni potekala normalno,upam pa,da ta bo.hvala,ker ste mi stale ob strani...pa ena  za vas....
 za vas.... 

odklop
       odklop  

.to je bilo pa res najlepše darilo....ravno je buča(tko kličem mojo PIKO),pridirkala do mene in mi prinesla rožico...je rekla,da jo je pr sosedi sunila
 .to je bilo pa res najlepše darilo....ravno je buča(tko kličem mojo PIKO),pridirkala do mene in mi prinesla rožico...je rekla,da jo je pr sosedi sunila 

....ja kaj pa....kaj pa...če je zarad injekcije lažno pozitiven
 ....ja kaj pa....kaj pa...če je zarad injekcije lažno pozitiven