|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
6.3.2009 12:35:09   
boob
bolniško imam pa zato ker mi je ful slabo pa sm kr precej bruhala, zdej se mi je sicer bruhanje umirilo, ampak slabosti so pa kr hude. . .pa shujšala sm 6kg kr pa ni uredu

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
6.3.2009 12:45:00   
kimsy
boob - jst ti dam z veseljem mojiih 6 kg, se mi zdi, da jih mam lih tolk viška. Zdaj čez zimo sem si jih nabrala, saj veš, da me ne bi zeblo. user posted image
Hecam se! Upam, da slabosti kmal minejo in boš uživala v nosečnosti! Držim pesti!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
6.3.2009 12:59:21   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: buča

joj,ne mi preveč ploskat,ker vas bodo potem zastonj roke bolele...zdele sem šla na wc,pa je izcedek že mau bol močnejši,pomoje pa se bo dans še ulilauser posted image ..ne vem no...upanje umre zadnje...v lj nisem nikogar dobila,pa tud če bi nebi šla na krvnega,mam pop.službo,zdele grem v vrtec po tamejčkeno....se slišmo jutr.....držte pestke v mislih....
neela,a ti ne boš delala dans testka?user posted image

Pupika, ne obupat prehitro.
Dokler se totelno ne ulije to ni M.
Ti pa priporočam, da greš na krvnega.

Pa da še vam povem novico, ki sem je prej obljubila.
Meni je kot kaže ratalo user posted image .
Sem šla danes na krvnega in so mi potrdili nosečnost.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
6.3.2009 13:06:36   
T1979
Miška73 še tukaj čestitkeeeee. user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
6.3.2009 13:27:14   
Ejla
Oooooooooooooooooooooo lepoooooooooooooooooooo miška73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super novička!!! Čestitke, čestitke!!! Lepo nosečnost in zdravega otročička!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.3.2009 13:27:39   
Ejla
Neela , kje si?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.3.2009 14:14:39   
boob
miška čestitke tud iz moje strani

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
6.3.2009 18:51:15   
gapii27
miška če jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... uživaj v user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
7.3.2009 8:41:36   
neela
Dobro jutro soborke!
Moja user posted image je znova včeraj prišla, točna k švicarska ura. Še dobro, da sem bila hkrati tud naročena pri G, kjer sva se zmenila, da grem še v en boj, hkrati pa že na konzilij za IVF. Če bo vse po sreči, pridem še pred poletnimi dopusti do 1. IVF-ja.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
7.3.2009 8:46:49   
neela

user posted image  

user posted image
  • gapii27 - 1.IUI - 2.UZ:7.3.
  • Ejla - 3.IUI - 1.UZ: 7.3.
  • buča - 2.IUI: - test: 8.3.
  • dysan - 3.IUI - test: 10.3.
  • emsika - posvet: 12.3.
  • neela - 3.IUI: 1.UZ: 13.3.
  • HANYBANY - 1.IUI - test: 18.3.
  • Fargi - 4.IUI - test: 19.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
  • kittyy HSC v maju, juniju...pa veselo user posted image user posted image user posted image user posted image                 
  • grethy -user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

buča, kako je s tabo????

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
7.3.2009 8:59:50   
buča
miška,tud čestitke z moje strani...želim ti lepo nosečnost in zdravega dojenčkauser posted image
neela....a ti si pa dobla to glupo user posted image ?žal mi je...

moja agonija se nadaljuje...naredila baby chek z jutranjim urinom,en mi je še ostal,pa rezultat isti kot včeraj.zeeelo rahla druga črtica....sem mal po netu skakala,pa se dečve pritožujejo,da je treba ta test vzeti ven iz prodaje-ker velikokrat pokaže lažen rezultat-dve črtici,eno ful rahlo...jest bi ga tud ven dala...drugega ne dela kot zdraho....verjetn se res pokaže močna druga črtica,če si čisto res noseč,ampak tista rahla pa zbega vse.zdejle grem po clearblue,ker user posted image  še ni in je 32 dan po user posted image ,vročino sem si ravno merila in imam 37.3,tud včeraj zvečer sem jo imela,ko sem prišla iz službe,sicer 37,pa glava me je od 10,do nevem kdaj ponoč bolela....živčna sem kt user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
7.3.2009 9:32:07   
neela
buča, sobota je - upam, da zate prosti dan, zato se le sprehodi do lekarne po konkretni CB in naredi test. Ta je ziher. In če si nosečka, potem danes sigurno že pokaže +. Držim pesti zate user posted image , ti pa le hitro hitro javi!!!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
7.3.2009 9:43:19   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

buča, sobota je - upam, da zate prosti dan, zato se le sprehodi do lekarne po konkretni CB in naredi test. Ta je ziher. In če si nosečka, potem danes sigurno že pokaže +. Držim pesti zate user posted image , ti pa le hitro hitro javi!!!

Buča držim pesti za CB testek.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
7.3.2009 9:47:27   
Ejla
Neela user posted image user posted image user posted image ! Pogumno v nov boj! Marec je že na pol pomladanski mesec, pa ptički se bodo ženili in čebelice in rožce bodo cvetele kot nore...nas bo pa tud pomlad razganjala   in kmalu še nosečniški hormoniuser posted image
Fajn da si imela že posvet, tako da lahko greš v še en postopek, ko čakaš na IVF...pa povem ti da bo marec ploden tudi za naju!!!OK?

Buča, ti se pa sploh ne sekirat, kr si noseča!!!!user posted image Sam še uradno veselo novičko čakamo, pa res hitro clear blu naredi!!!
Navijam zate!

Jst sem ravno Z UZ in tokrat nam dobro kaže...namesto sam 1 folikelček v enem jajčniku(kot običajno, ker sem brez stimulacije), sta tokrat kar dva, po eden v vsakem jajčniku...11mm, pa 8mm...zdaj pa bosta tekmovala keri bo bolj hitro raseluser posted image ...če se pa ne bosta mogla zmenit, bomo meli pa kar dvojčka!user posted image user posted image user posted image No, kakorkoli malo več možnosti imamo, a ne?
Tko da sem danes kar po vremenu...sončna in vesela!
Neelika, zdej sma pa medve na vrsti, da se pridruživa tem nosečkam.

Dysan kako pa tebi kej kaže?

< Sporočilo je popravil Ejla -- 7.3.2009 9:48:16 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
7.3.2009 10:26:42   
gapii27
dan dan....jes tud iz UZ ....dva ta mi odpadla ostali so trije 18, 8, ter levo 12.. endometrij 10....dobila sem stopko da si jo popoldan dam pol pa veselo user posted image user posted image user posted image in potem čakati zopet deset dni, da vidimo če prteče al ne prteče...upam da bo ratal v tej rundi in da bom srečkauser posted image

pozdravček

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
7.3.2009 10:28:53   
gapii27
test nosečnosti mam pa 24.03.2009

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
7.3.2009 10:53:24   
HANYBANY
Najprej čestitke miški!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
neela
žal mi je zate...., ampak mi se ne damo a ne!?

Jaz sem danes dobila drugo inekcijo (podpora morebitni nosečnosti), sem šla tuki pr nas v zdravstveni dom, dala obe ampulce in mi je vrla medicinska vbrizgala sam tekočino brez praškauser posted image Potem mi ga je vbrizgala kar s fiziološko, grozno, upam da bo vseen držal.
Drugače se pa že od IUI-ja počutim k drek, skoz bi spala, pa skoz me jajčniki bolijo kot pred user posted image (upam da ne bo tok hitra )

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
7.3.2009 11:11:04   
Ejla
hanybani čist normalno je da se počutiš kot drekuser posted image ...jst sem prvič tud sam spala po 12 ur na dan...ne vem al je psiha , hormoni al kaj...tko da ne se bat da je to preduser posted image sindrom. Pa po tej inekciji boš pa še bolj zaspana, pa skoz nekaj špika...vsaj pr meni je blo tko. Drgač pa če ti bo še kdaj treba(upajmo da ne!) na inekcijo prid kar k meni, če ne znajo med. sestre...jst si jo dam kar sama, pa fargi, pa nekatere druge tudi se mi zdi.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
7.3.2009 11:13:06   
neela
Hvala punce, zlate ste!user posted image

Ejla, če pa ti rečeš, da je oz bo tako, potem sigurno bo in bova naslednjo rundo user posted image medve na vrsti, kajne?! Tvoja krogla ne vara, kajne? Torej je tud naša bučka srečka user posted image ! user posted image   Lepe rezultate imaš. Kdaj imaš naslednji UZ?

gapii, kako pa to, da folikli kr 'odpadejo'? A so nehali rast? In kako to, da imaš popoldne stopko? Kot sama vem se stopka (tista, da sproži O) daje okrog polnoči. user posted image Eh, da pa ti bo ratalo v tej rundi, pa nobena ne dvomi! user posted image

HANY, user posted image user posted image ...ti pa maš srečo. Kar dve 'stopki' kasiraš. Ne sekiraj se, bosta dve bolj zalegli in bolj prijeli. Utrujena? Že sedaj? Mogoče zaenkrat samo spomladanska utrujenost?

buča, kaj pri vas še niso odprli lekarne al je taka vrsta za CB?????? POROČAAAAAJJ!!!!!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
7.3.2009 11:13:08   
Ejla
Gapii27 želim ti produktivne vesele urice s tvojim dragimuser posted image ! Pa kej fajn energijskega pojej...noč je dolga!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
7.3.2009 11:14:32   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla
..jst si jo dam kar sama, pa fargi, pa nekatere druge tudi se mi zdi.

user posted image user posted image user posted image ...jaz sem včeraj s. Tatjani zaupala, da že totalno obvladam proceduro špikanja in sem mogoče celo začela uživat v tem....user posted image user posted image user posted image ...zato se lahk kr pr men prijavite....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
7.3.2009 11:14:34   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

buča, kaj pri vas še niso odprli lekarne al je taka vrsta za CB?????? POROČAAAAAJJ!!!!!

user posted image user posted image user posted image
Pridi k nam!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
7.3.2009 11:17:13   
Ejla
Neela,Ja ja boš vidla, čarovnico, kaj nama začara ta mesec!user posted image

Naslednji UZ mam v ponedeljek... aže seznamč štimaš?user posted image

A kako komuno za odvajanje od našega špikanja, so tud že odprli...če ne jo pa bodo zate!user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
7.3.2009 11:17:29   
neela
Ejla, kdaj imaš naslednji UZ?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
7.3.2009 11:18:07   
neela

user posted image  

user posted image

• buča - 2.IUI: - test: 8.3.
  • Ejla - 3.IUI - 2.UZ: 9.3.
  • dysan - 3.IUI - test: 10.3.
  • emsika - posvet: 12.3.
  • neela - 3.IUI: 1.UZ: 13.3.
  • HANYBANY - 1.IUI - test: 18.3.
  • Fargi - 4.IUI - test: 19.3.
  • gapii27 - 1.IUI - test: 24.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
  • kittyy HSC v maju, juniju...pa veselo user posted image user posted image user posted image user posted image                 
  • grethy -user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?