Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

..ne vem no...upanje umre zadnje...v lj nisem nikogar dobila,pa tud če bi nebi šla na krvnega,mam pop.službo,zdele grem v vrtec po tamejčkeno....se slišmo jutr.....držte pestke v mislih....
   ..ne vem no...upanje umre zadnje...v lj nisem nikogar dobila,pa tud če bi nebi šla na krvnega,mam pop.službo,zdele grem v vrtec po tamejčkeno....se slišmo jutr.....držte pestke v mislih....  .
 .  

je znova včeraj prišla, točna k švicarska ura. Še dobro, da sem bila hkrati tud naročena pri G, kjer sva se zmenila, da grem še v en boj, hkrati pa že na konzilij za IVF. Če bo vse po sreči, pridem še pred poletnimi dopusti do 1. IVF-ja.
  je znova včeraj prišla, točna k švicarska ura. Še dobro, da sem bila hkrati tud naročena pri G, kjer sva se zmenila, da grem še v en boj, hkrati pa že na konzilij za IVF. Če bo vse po sreči, pridem še pred poletnimi dopusti do 1. IVF-ja.  

odklop
   odklop  

Sam še uradno veselo novičko čakamo, pa res hitro clear blu naredi!!!
    Sam še uradno veselo novičko čakamo, pa res hitro clear blu naredi!!!  Potem mi ga je vbrizgala kar s fiziološko, grozno, upam da bo vseen držal.
  Potem mi ga je vbrizgala kar s fiziološko, grozno, upam da bo vseen držal.  
   Eh, da pa ti bo ratalo v tej rundi, pa nobena ne dvomi!
  Eh, da pa ti bo ratalo v tej rundi, pa nobena ne dvomi!  ! Pa kej fajn energijskega pojej...noč je dolga!!!
 ! Pa kej fajn energijskega pojej...noč je dolga!!!