|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
4.3.2009 22:01:42   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

danes pa treba hitr spat...zjutraj vstanemo ob 4.45 da pridem pravi cajt v lj na uz.....

vam poročam o pridelku....

user posted image joj, gapii....s kje pa si ti, da moraš tako zgodaj vstat in iti na pot??? Zgodaj al ne zgodaj, želim ti dobro bero jutri!!!! user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.3.2009 7:41:12   
boob
dobro jutro punce, sm vas pršla mal prekontrolirat user posted image
pa vidim da mate teste ena za drugo, no neela tebi precej dobro kaže user posted image user posted image user posted image
gapii enga  user posted image  za srečo

jst imam pa zdej pregled pa me je tako strah, bi počasi že morala spokat od doma pa še kr visim tu za rač. in to še v pižami user posted image  . . . punce držte pesti da bo vse ok.

Pozdravček in user posted image  vsem

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.3.2009 10:30:14   
buča
boob,itak,da bo vse ok.user posted image
neela,kuga pa ti?Matr,mene glava boli...pa mozolje imam...pa neki se hoče že user posted image  kazat....jebi ga...
moja kolegica je pa danes ob 7 rodila fantka 4550g in 57 cmuser posted image user posted image user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.3.2009 16:54:54   
gapii27
user posted image user posted image   iz rogaške sem...

moj pridelek je boljši kot v rejšnji rundi....takrat sem imela same male 8 do 11

danes pa levo 8, desno 8, 11, ter 13....nekaj je...user posted image user posted image user posted image endometrij 6 mm v soboto 7.4.2009 imam 2 UZ
vrjetno bo kir pravi...do sobote bo še kakšen zraven pa jih bo dovolj....sam da bo vsaj eden tapravuser posted image

cawci

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.3.2009 16:56:15   
gapii27
boob hvala za pujska...je pomagaluser posted image    kajo je billo na pregledu....mali/mala raste?user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.3.2009 17:05:32   
Ejla
boob super fajn bo pregled!!! boš slišala bub -bum -bum pa boš najsrečnejša mamica na svetu! Poročaj!
Neela!!!! Iiiiiiiiiiiiiiii super...še malo pa boš na vršti za ++++ . A te že kej firbec matra??? A pa greš jutri v Lj na krvnega , ne??? Stiskam močno močno pesti!!!
Gapi 27, čestitam za pridelek...kar pridno jih zalivajta user posted image user posted image user posted image še  naprej!
Buča, nič ne boš zdej strašla s touser posted image ...kar zapodi jo stran, pa naj se ne heca več s tabo, drgači boš jezna! Dejmo mal se skričat!!!user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
5.3.2009 21:26:21   
neela
Punce drage, hvala za lepe želje! Moje user posted image sicer še ni, vendar imam občutek, da bomo morali kar v novo borbo štartat. Upam, da se jutri vse pojasne...user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.3.2009 21:35:59   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Punce drage, hvala za lepe želje! Moje user posted image sicer še ni, vendar imam občutek, da bomo morali kar v novo borbo štartat. Upam, da se jutri vse pojasne...user posted image

HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Jutri bomo lulali plusek oziroma lepo tromestno cifro na krvnem testu.
Ti in jst user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
5.3.2009 21:38:00   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Hmmmmm.....lubica, kaj ti tud jutri lulaš???? Doma al greš kaj naokol do Leonišča?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
5.3.2009 21:44:34   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Hmmmmm.....lubica, kaj ti tud jutri lulaš???? Doma al greš kaj naokol do Leonišča?

Uradnega v LJ imam v ponedeljek.
Tole jutri pa bo domača izvedba. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.3.2009 8:13:33   
Ejla
neela , miška73user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.3.2009 9:13:04   
boob
neela, miška73 poročajte. . . .jst mislim da če jo do zdej ni je tudi nebo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm pa bla učeri na pregledu in za enkrat je vse super fino fajn. . sm pa še naprej na bolniški vsaj do druzga pregleda 2.4., pa na nuhalno sm se naročila jo imam pa 6.4. . . komi čakam da dam še to skozi, pol bom pa lažje zadihala. .

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.3.2009 10:35:06   
buča
evo,moje rezultate baby chek mini:19.2 delan IUI,torej danes je 16.dan.
                                                      injekcija podpore nosečnosti:24.2,torej danes je 11.dni od nje
                                                      danes je moj uradni 31.dan ciklusa,prejšnjo user posted image  dobla 4.2 zvečer
                                                       moji ciklusi so v povprečju od 25-28 dni.
zdej pa vročino sem si merila,k sm pršla iz trgovine,je bla 37.3,zdej jo mam 36.9.(k sedim v mrzli sobiuser posted image )
delala sem potem test-ne zdržim več....in se je takoj pokazala ena črtica...po dobrih 5 minutah,al slabih 10,pa še ena,čist čist nežna.v glavnem vidi se jo..zdej,k se je test posušil sicer mal slabš,tud testna je zdej slabša,k se je posušila...sej sem že v lj klicala,pa nihče ne dvigne...
imam mozolje za user posted image ,joške me nč ne bolijo+tega mam še en mali belkastorjavi izcedek,ki ga vedno dobim pred user posted image ..zdej mi pa uhka verjamete,da sem čist user posted image ..sej ne vem...jutr bom ponovila vajo,če se mi do večera danes ne bo kaj več ulilo....upam,da ne,,,kr glava m,e boli

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.3.2009 10:39:11   
Ejla
Super boob! čestitke za lep pregled!
Vse bo super! Kar brez skrbi! Saj smo ble vedno pozitivke, zakaj ne bi bile še naprej! Nosečnost je nekaj tko lepega in naravnega, da bo lepo teklo kot mora. In nikar se ne obremenjevat z vsemi zgodbicami od drugih, ker po navadi itak slišimo sam tiste ta manj lepe! Drugače pa kar počivaj na bolovanju pol pa čimbolj normalno živet in se veselit!!!user posted image user posted image user posted image
Kako je s slabostmi? Je že kaj bolje? A si slišala srček?user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
6.3.2009 10:43:04   
Ejla
buča!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Joj to je pa super!!!! Pejdi hitro na krvnega, da boš ziher, pa da ne boš zmedena!!! Joj se že veselim zate!!! Itak da bo to to in nič ne skrbi...sploh če imaš običajno krajše cikluse!!! Kok lepo, čestitke!

Jst bi na tvojem mestu šla kar na krvnega, kliči, kliči!!

Aja, pa še to...tam po ene 10-14 dni naj ne bi blo več učinka tiste inekcije(naj ne bi motla testa)...pa naredi še Clear blu jutr z jutranjim urinom, k je meni rekla gin. , da je najzanesljivejši.

Aja pa velikokrat ko si noseč, se v času ko bi mogu dobit M pokaže malo krvavkast izcedek, tko da to ni nič hudega...važno da ni močen...joške pa mene tud niso bolele, ko se bla noseča...tko da user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ejla -- 6.3.2009 10:46:42 >

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
6.3.2009 10:45:38   
boob
bučaaaa   . . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nč se ti nebo ulilo. . . SUPEEERRRRRRRR
jst ti bom kr čestitala user posted image   . . sicer sm morala kr trikrat prebrat prej kaj si napisala ampak sm pa pogruntala user posted image    ti še kr kliči v Lj, al pa če imaš možnost kr tja pejt

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.3.2009 10:48:26   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Super boob! čestitke za lep pregled!
Vse bo super! Kar brez skrbi! Saj smo ble vedno pozitivke, zakaj ne bi bile še naprej! Nosečnost je nekaj tko lepega in naravnega, da bo lepo teklo kot mora. In nikar se ne obremenjevat z vsemi zgodbicami od drugih, ker po navadi itak slišimo sam tiste ta manj lepe! Drugače pa kar počivaj na bolovanju pol pa čimbolj normalno živet in se veselit!!!user posted image user posted image user posted image
Kako je s slabostmi? Je že kaj bolje? A si slišala srček?user posted image

slabosti. . . uuuuu. . to je pa groza, učeri je blo sicer mal bolš ampak drgač je pa za pop.... nemorem ne stat ne ležat ne sedet, nič...   no sej bo kmal mim-upam user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
6.3.2009 10:48:39   
Ejla
Buča je pa roz ika!!!!!user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
6.3.2009 10:51:09   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: boob

slabosti. . . uuuuu. . to je pa groza, učeri je blo sicer mal bolš ampak drgač je pa za pop.... nemorem ne stat ne ležat ne sedet, nič...   no sej bo kmal mim-upam user posted image

boš vidla...en dan se boš zbudila in bo kar konc slabosti...se ti bo zdelo kar nenavadnouser posted image
Tko, da če je blo včeraj mal bolš je že dober znak...najprej je bolje vsak drugi dan...pol pa en dan kar super!

Jst sem ti pa vseeno fouš!!user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
6.3.2009 10:59:18   
miska73
Buča držim pesti, da je to to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa tudi jaz svetujem, da greš na krvnega.
Boš potem bolj nedvoumno vedela kako in kaj.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
6.3.2009 11:01:02   
boob
miska kaj pa ti . . a maš tud kašno dobro novičko?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
6.3.2009 11:04:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: boob

miska kaj pa ti . . a maš tud kašno dobro novičko?

Še ne... sem šla na krvnega, pa še čakam na rezultate.
Javim tudi vam, čeprav sem tukaj na tej temi zgolj kot navijačica.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
6.3.2009 11:10:05   
boob
mi sprejmemo tudi novičke od navijačic user posted image user posted image user posted image
džimo pesti da bo user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
6.3.2009 11:55:00   
buča
joj,ne mi preveč ploskat,ker vas bodo potem zastonj roke bolele...zdele sem šla na wc,pa je izcedek že mau bol močnejši,pomoje pa se bo dans še ulilauser posted image ..ne vem no...upanje umre zadnje...v lj nisem nikogar dobila,pa tud če bi nebi šla na krvnega,mam pop.službo,zdele grem v vrtec po tamejčkeno....se slišmo jutr.....držte pestke v mislih....
neela,a ti ne boš delala dans testka?user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
6.3.2009 12:30:33   
kimsy
Oooo a sem dolgo zdržala, da nisem bla skoz na forumih? Ma sem vsa mogla prit pozdravt in zaželet lep vikend! Upam, da bo uspešen in bodo padali ++++++. user posted image
Buča ne skoz na wc hodit! user posted image  Upam da bo user posted image  user posted image
neela - držim pesti! Danes smo 06.03, če si slučajno pozabila! user posted image
boob - super za pregled, kako pa to, da imaš bolniško, če ni skrivnost? Me sam tok mal zanima...

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?