|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
10.3.2009 19:44:56   
miska73
Buča En velik objem od mene user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
10.3.2009 20:06:03   
kittyy
BUCA,....
...upam,da te kmalu v kranju vidim u z trebusckomuser posted image user posted image user posted image
...sej poznas un komad:.....digni glavu nedaj se,pjevaj,....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.3.2009 21:16:03   
lučka 25
Buča user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
10.3.2009 21:17:42   
neela
buča, drži se nam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ejla, veliko sreče jutri! Povej, a je dr. Pintarjeva ok? Je ok al so njeni UZ bolj boleči? Sprašujem, k jih pri njej nisem še imela...

emsika, dysan...ni mi jasno - zakaj neseš potrjen papir za potne stroške na socialno???? A jih ne nazaj k osebnem doktorju? user posted image user posted image user posted image A ti jih Tatjana oz Renata napišejo oz podpišejo tud za nazaj (za mesec februar)?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.3.2009 21:22:46   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ejla, veliko sreče jutri! Povej, a je dr. Pintarjeva ok? Je ok al so njeni UZ bolj boleči? Sprašujem, k jih pri njej nisem še imela...

Ti bom kar jst povedala, da je pri njej čisto OK. Vsaj take izkušnje imam jst.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
10.3.2009 21:29:04   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ti bom kar jst povedala, da je pri njej čisto OK. Vsaj take izkušnje imam jst.

mami miška, thx. Tebi bom že verjela...user posted image ....tud dr. D si bom mogla omisliti na IUI-ju al pa punkciji...očitno prinaša srečo. Hmmm....samo še učinkovito navijaško skupino si bom mogla naročiti....tko k ti....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
10.3.2009 21:34:07   
dysan

buča, drži se nam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

emsika, dysan...ni mi jasno - zakaj neseš potrjen papir za potne stroške na socialno???? A jih ne nazaj k osebnem doktorju? user posted image user posted image user posted image A ti jih Tatjana oz Renata napišejo oz podpišejo tud za nazaj (za mesec februar)?

pri osebnem zdravniku dobiš ta "NALOG ZA POVRAČILO POTNIH STROŠKOV" in on/a več nima s tem nič - ko napolniš greš ZZSR in oddaš, v roku parih dneh dobiš nakazilo na TRR,  mislim, da ti bo potrdila za nazaj - reci ji, da nisi vedela in jo lepo prosi pa mislim, da nebo panike...........

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
11.3.2009 8:26:16   
HANYBANY
Punce helov! Koliko časa po IUI-ju ste kaj dobile user posted image , ker men se že tri dni pripravlja, pa je danes 10 dni po IUI-ju. Mam vse znake, od bolečih prs do špikanja v trebuhu.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
11.3.2009 8:43:03   
gapii27
jutro jutro....

hanybany..... jes sem jo dobla 11 dan od inseminacije.....

mogoče pa ti znakci kaj drugega pomenijo?user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
11.3.2009 9:03:03   
emsika

se opravičujem za mojo slepoto, nisem vidla da je že dala odgovor...user posted image
Jutro!

meni je medicinska sestra rekla, da naj nesem na socialno in mi bojo tam obračunali ... ne vem, kake izkušnje ima dysan... ja ti jih potrdi za letošnje leto od januarja naprej....

< Sporočilo je popravil emsika -- 11.3.2009 9:04:53 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
11.3.2009 11:28:40   
Ejla
Evo mene, pridna Ejla se javlja na raportu...folikelček 16+, LH +, tko da jutri inseminacija! Prosim močno močno stiskajte pesti vse zame jutri...ker jutri pa moooooora uspet!!!!!Še malo pozitivnih misli k meni usmerite in bo uspešno! Joj sem že vsa v pričakovanju!!!

Neela tko da se v petk pa ne bomo srečale...mogoče pa kasneje...ko bova sprehajale trebuščke...približno enako velike, ker tokrat pa nama obema uspe!!!user posted image
Dysan hvala za navijanje...še za jutri malo pesti naštimaj...pol pa jih bom jaz zate.

Neela,Pintarjeva je prav v redu, UZ so ok, mene ni nič bolelo. Tko da brez panike! A drug teden pa te bo imel Drobnič, al kdo?Al misliš, da boš že za vikend frajuser posted image ?

Hanybani jst sem zdej že 2 krat dobila točno 14 dan od inseminacije. Stiskam pesti, da so ti znakci nekaj drugega!

Glede potnih stroškov, jst tud zbiram datume že od začetka, pa ko sem pozabla dat sestri...mi je tud za nazaj potrdila...ne vem pa če lahko da datume , ki so pred izdajo  naloga, torej če imaš datum od osebnega zdravnika na nalogu v marcu, ne vem če ti bo veljalo če ti Tatjana požigosa naprimer za februar.To bi znal bit problem...ma za zdej naprej se ti vseeno še splača..

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
11.3.2009 15:16:45   
Fargesia
Ejla! držim pesti!!!

da še tuki mal pojamram....mene pa zvija...ne skos, ampak po malem....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
11.3.2009 17:10:30   
Ejla

user posted image  

user posted image
  • Ejla - 3.IUI - IUI: 12.3
  • emsika - posvet: 12.3.
  • neela - 3.IUI: 1.UZ: 13.3.
  • HANYBANY - 1.IUI - test: 18.3.
  • Fargi - 4.IUI - test: 19.3.
  • gapii27 - 2.IUI - test: 24.3.
  • dysan - ?
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
  • kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy -user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  
  • buča (uspešen 2.IUI)   kontrola drugi teden

buča, sem te pustila med nosečkami, stiskamo pesti, pa nam boš sporočila kako in kaj je rekla ginekologinja, prav?
dysan kdaj imaš UZ?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
11.3.2009 17:13:35   
Ejla
Fargi, hvala za pestke, sam moraš jutri tud stiskat...celo jutro!!user posted image user posted image
Mal pa mora zvijat, saj če si noseča tudi zvija. Še en teden je do datuma, tko da je prezgodaj za PMS...jaz močno stiskam pesti zate. A te je že kdaj prej tko zvijalo?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
11.3.2009 17:20:49   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Fargi, hvala za pestke, sam moraš jutri tud stiskat...celo jutro!!user posted image user posted image
Mal pa mora zvijat, saj če si noseča tudi zvija. Še en teden je do datuma, tko da je prezgodaj za PMS...jaz močno stiskam pesti zate. A te je že kdaj prej tko zvijalo?

ne spomnim se...ne ko je bilo uspešno, ne ko ni bilo...res se ne spomnim...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
11.3.2009 21:37:54   
Ejla
POL PA BOŠ MOGLA ŠE EN TEDEN POČAKAT!
IN NAM BO VSE JASNO!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
11.3.2009 21:42:11   
neela
Ejla, hvala za seznamček. Sem ravno razmišljala, preden sem prišla na rr, da nismo že dolgo osvežile podatke. Jutri pa držim močno močno pestke zate in vneto user posted image zate. Ja, po razporedu naj bi drug teden delal uz Drobnič. To je men zlo kul, k je moj G. Jaz sigurno za vikend še ne bom frej....predvidevam, da bom imela iui nekje v sredini al pa konec naslednjega tedna.

dysan in emsika, thx za info. Jaz bom poskusla tud za nazaj dobit ustrezne podatke. Ja, sem pa danes še z ene strani zvedla, da se izpolnjen obrazec nese na ZZZS in ne socialno, emsika. Imam pa še eno vprašanje v zvezi s tem. Ali obstaja kakšen rok do kdaj moraš prinesti obrazec na ZZZS? Lahko npr prinesem februarskega konec meseca marca??

hany, jaz sem v obeh primerih dobila user posted image   točno 14 dni po iui-ju.Teoretično bi blo lahka 10 dan tud vgnezditev se mi zdi.

buča
, kje si? Kako si?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
12.3.2009 9:09:20   
gapii27
ejla drži se danesuser posted image user posted image user posted image
.....me držimo pesti in mislimo nate......uspelo bo-zagotovouser posted image user posted image user posted image

mene pa bradavice vsak dan bolj bolijo in mal mam zatečene prsi......to je lahk tud predznak za user posted image   sicer zdaj ko študiram za nazaj se ne spomnem da so me kdaj tako bolele pred menstro...lahk da je to od teh hormonov zdaj vse bolj občutljivo.....

bom kavo skuhala in se mal skuliralauser posted image

cawcaw

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
12.3.2009 9:16:40   
buča
neela,tle sm.Nč novega.Pri meni se vse odvija tko,kt bi pač dobila malo bolj pozno user posted image .Sedaj se že umirja krvavitev,tko kt pr user posted image .v ponedeljek imam kr 2 kontroli,pri moji osebni g in v lj pri dr.Požlep.Me ful zanima kaj bo dejala še dr.Požlep.

Ejla,če bodo potrdili da sem bla user posted image ,me lahko pustiš na seznamu med nosečkami,samo,da zraven pripišeš ss.V bistvu to nima veze,da nama potem ni ratal,če pač potrdijo user posted image ,verjetno je kje v meni napaka,mogoče je že moja maternica out of order.
Drgač sem sama pri sebi dejala,da bom v ponedeljek ornk pritisnila na dr.Požlep,če so kje še kakšni pregledi,ki obstajajo za take,k sem jaz.V medgenu so mi rekli(to je medicinska genetika),da naj pridem nazaj,ko bom imela še en ss na grbi,da mi je en manjkal.Nažalost tako rečejo.user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
12.3.2009 9:23:22   
gapii27
buca  sicer ne vem če bom zdaj v prazno mahnila?....kaj pa če probaš še z enim testom preverit stanje... mogoče pa ni šlo....sicer je isto kot počakat na pregled,... upam, da se bo vse izteklo kot morauser posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
12.3.2009 12:58:13   
Ejla
Spet jst!user posted image

Sem nazaj iz IUI prepričana da bo uspelo in vesela k je tako lepo vremce.
Hvala punce za vse lepe želje in pesti. Tale mesec pa res mora bit moj...drgače pa mislim da nardim test 28 al kako?To je tik preden postanem še eno leto starejša, tko da čakam lepe novičke!

Neela, ja sem te prehitela s seznamčkom, k me je neki zanimalo, pa sem ga mogla lovit tam ene 2 strani nazaj. No, ampak zdaj ti pa spet prepuščam vajeti, k jst nimam takih lepih dodatkov pa smeškov kot jih imaš ti pa sem ti fouš!user posted image
Ben jutri tudi tebi želim da si si prišpikala en fajn pridelek. Drobniča pa nikol še vidla nisem, sem mislila da ga bom tokrat, pa sem mu ušla. Pa če sem prav poštena upam , da mi ga ne bo treba  spoznat, ker ne bo treba več gor hodit!user posted image

Emsika, kaj so povedali na posvetu??

buča še en user posted image Pa ne obupavaj, ne tko hitro...pravzaprav sploh ne!

gapii27 ti se kar mal sprosti, pa na sonček pejdi pa mal odmisli vse skupaj...drgač boš do 24 že vsauser posted image ...Kava pa mene še bolj zmeša in naspidira...pa bi jo tud jst eno spila...Ne, ne, ne bom, kr me bo pol želodec boleluser posted image ...grem pa na čajčk.

Fargi, a te še zvija?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
12.3.2009 14:19:51   
dysan

Evo mene, pridna Ejla se javlja na raportu...folikelček 16+, LH +, tko da jutri inseminacija! Prosim močno močno stiskajte pesti vse zame jutri...ker jutri pa moooooora uspet!!!!!Še malo pozitivnih misli k meni usmerite in bo uspešno! Joj sem že vsa v pričakovanju!!!

Dysan hvala za navijanje...še za jutri malo pesti naštimaj...pol pa jih bom jaz zate.

Ejlica- sm včerej pozno zvečer sam na hitro mal prebrala, ni blo časa pisat, kr je user posted image  zasedel RR, ampak sm mislila nate im pestke stiskala pa še bom celih 17 dni..... samo to je to in zadnje...user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
12.3.2009 14:23:43   
dysan
neela ni zakaj... dobro opravi jutri na UZju..... no pa za v tabelico 1.UZ 14.03.

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
12.3.2009 14:55:01   
Ejla
Aha, pa sem te dobila!user posted image

Bom prepustila, naj kar Neela popravi seznamček...jst sem sam kr je sila.user posted image

Kako si kaj dysan? A pol se z dragim kregata kdo bo na RR? Moj pa ne mara , da preveč visim tu gor, sam jst ga ne poslušamuser posted image ...in pol ko si on fuzbal vpali lohko v miru vas berem in klepetam.
Mi res pomeni veliko, da se lohko kaj pomenim z vami, ki dajete isto čez in ste mi v veliko oporo! HVALA!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
12.3.2009 15:07:19   
dysan

Aha, pa sem te dobila!user posted image

Bom prepustila, naj kar Neela popravi seznamček...jst sem sam kr je sila.user posted image

Kako si kaj dysan? A pol se z dragim kregata kdo bo na RR? Moj pa ne mara , da preveč visim tu gor, sam jst ga ne poslušamuser posted image ...in pol ko si on fuzbal vpali lohko v miru vas berem in klepetam.
Mi res pomeni veliko, da se lohko kaj pomenim z vami, ki dajete isto čez in ste mi v veliko oporo! HVALA!

hi hi sm že nazaj........
moj mi sicer nč ne teži, razen takrat ko on rabi je pa slaba volja, kr seveda se skoraj istočasno zapodiva proti RRju user posted image , no-no pa tu je še hčerkica, je včeraj lepo povedala, da jutri-danes ona rabi računalnik in, da noče da vidi nobenega zraven.....jo že mal puberteta....., se bova pa danes že nekak zmenile kr nam je očka v službi popoldan.....

aja in kako sm?...nekaj me že par dni glava po malem boli, drogač pa dobr, skor zasvojena od teh špikic.......če bo tak šlo naprej se morm bat, da ne padem med kakšme fiksarje....  ha ha ha čist zares sm ful vesela,da mi je uspelo speljat tole z pikanjem...user posted image

In kako si ti danes?.....

< Sporočilo je popravil dysan -- 12.3.2009 15:13:06 >

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?