Ejla
|
buča ziher bo vse ok! Pa poročaj kako je blo pri G! fargi in dysan čestitam za ta podvig! Korajžne pupe, ni kaj! Od zdej naprej pa bo šibalo ku po masli...Neela, si ju že vpisala na čakanje za v tvoj rehab. center? Jst sem končno nazaj iz LJ, levo ni več blo folikelčka(verjetno ga je desni zatrl), desno pa je velik 13mm, sluznica 10mm, tak da bo ta desni izgleda vodilni, pa ne bo nič z dvojčki ...in jutri grem spet ... po mojem čisto brez veze tko hitro, k se do petka itak ne bo nič zgodilo, sam si nisem upala ugovarjat, pa mi je zdej kar mal žal da nisem...ker sem teh voženj že mal naveličana...pa full časa izgubim, namesto da bi se učila. Pa jutri moram še kri za estradiol dat, pa je do zdaj nikol nisem..razen enkrat ma to čisto na koncu, ne pa pri 13mm...ah, kje je moja Požlepova, k vse tko enostavno in preprosto naredi...ta me je pa spet kr neki spraševala, pa ji ni blo jasno, in sem mogla še enkrat celo zgodbo razlagat, zakaj sem tu, zakaj na spontanem ciklusu, pa da ne morem tko na IVF, pa da kdo je moj zdravnik...tko da je pol ugotovila, da nisem za IVF ampak za IUI...Aaaaaaaaaaaaaaa, pol je pa vse OK! No, torej jutri nazaj...pa še to slabo vreme je in bo še naslednje 3 dni...pa gužva na cesti za v LJ, pa nikjer za parkirat...joj, joj , joj...Dns sem mal tečka, pa jezna nase , ker ji nisem rekla, da bi pršla raje pojutrišnjem ...pa že res dolgo se nisem fajn naspala. No upam, da ostale niste po vremenu, pa da se raje na toplem crtate...ja Gapii27 se pa itak more, pa je že čisto izmozgala svojga lubija!!!
|