|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
7.3.2009 12:24:31   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla
jst si jo dam kar sama, pa fargi, pa nekatere druge tudi se mi zdi.

o ne, fargi si še ni nikoli sama dala stopke! si jo bo jutri prvič!!!user posted image user posted image user posted image

vidiš Ejla, sem ti rekla...jaz že voham prvo kandidatko za moj reha-center....najprej se jih je bala, potem nekak pristopla k injekcijam, sedaj pa že skoraj uživa....tko k jaz....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ja, ja vidim da se bo ta mazohizem kar razpasel! in pol ko se bomo glih fajn navadle nam ne bo več treba!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
7.3.2009 12:34:01   
neela

IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jst si jo dam kar sama, pa fargi, pa nekatere druge tudi se mi zdi.

o ne, fargi si še ni nikoli sama dala stopke! si jo bo jutri prvič!!!user posted image user posted image user posted image

vidiš Ejla, sem ti rekla...jaz že voham prvo kandidatko za moj reha-center....najprej se jih je bala, potem nekak pristopla k injekcijam, sedaj pa že skoraj uživa....tko k jaz....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ja, ja vidim da se bo ta mazohizem kar razpasel! in pol ko se bomo glih fajn navadle nam ne bo več treba!user posted image

ja, tako je življenje...vedno je najslajše uživati ob drobnih radostih....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
7.3.2009 13:28:37   
gapii27
ja ne vem kako to odpadejo, valda so počli ker so bli že preveliki..... danes vglavnem sem mela samo tri.....

jest dobim stopko bilo kdaj, ker mamo inseminacijo domauser posted image    tak da je rekla da danes zvečer pa jutre zjutraj mormo user posted image user posted image user posted image

je pa sam rekla da naj pokličem v pondelek sestro tatjano, da vprašam, če moram dobiti še eno čez en tedn...sicer je rekla da to vrjetno pr men ne drži, ko še poskušamo doma.... bom vidla kaj bo rekla tatjana.... 

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
7.3.2009 13:33:08   
gapii27
buča.....čestitke, lepo nosečnost in zdravouser posted image ti želim.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.3.2009 21:33:12   
dysan
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buuuuučaaaaaa !!!!!

Čeeeeeeeestiiiiiiiiiiiiitkeeeeeeeee !!!!!!!!!
  user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.3.2009 21:43:18   
dysan
neela - žal mi je, da tokrat ni uspelouser posted image

no meni tudi ni, se je popoldan tečka pokazala in zdaj že kr veselo teče user posted image

bom pa še ta zadnji IUI dala čez, drug teden se pa naročim na posvet za IVF.....konzilij.......

ponavadi sm jo skoraj vedno dobila dopoldan in zdaj ko je popoldan ne vem kaj naj štejem za prvi dan user posted image   verjetno jutrišnji ne user posted image   tak, da prvo špiko dobim v ponedeljek, a mam prav user posted image  user posted image  user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.3.2009 22:45:32   
neela
dysan, hvala za tolažbo; hkrati pa vračam user posted image nazaj, saj sva očitno na istem. Če se je tečka prikazala že v vsej svoji širini (beri: svetlo rdeč izcedek) potem je to že prvi dan in začneš jutri s špikami. Ja, tud jaz tečem zadnji IUI krog, za na konzilij IVF pa sem že vpisana.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
8.3.2009 7:51:47   
Ejla
Dysan user posted image zate!
Pa sem bila prepričana, da boš tokrat srečka nosečka. Pa ne bit preveč žalostna. Hitro opravi s to user posted image pa še enkrat na IUI...pogumno dalje...če ni tokrat, bo pa naslednjič...in ni vrag, da nam letos ne uspe! Drugo leto pa bomo že pestovale naše malčke!!! Drži se!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.3.2009 8:32:07   
buča
dysan,žal mi je.drugač pa je meni sestra tatjana rekla,ko sem user posted image  dobla ob 7h zvečer,da bo za prvi dan napisala 5.2.s špikami sem potem 6.začela.

miška 73,si računala kdaj imaš rok?Sej si tista z oblekco,črnolaska,ane?sedaj bosta 2 manj delali dren na uz-kihuser posted image

drugače,pa še ne dojemam...ponoči sem po obrokih mal spala....sam,če pogledam nazaj ta teden,sem izredno veliko user posted image ...sem šla na you tube,same balade sem iskala,da sem se loh še bl jokalauser posted image ,pa je blo ene konc,pa sem poiskala drugo,pa sem spet jokalauser posted image user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.3.2009 10:24:45   
lučka 25
buča, četitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa lepo uživaj in naj nosečnost sledi najlepše začrtani poti, kjer te na koncu čaka zaklad.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.3.2009 10:38:41   
dysan

hvala pupike moje

mejčkan sm res žalostna, kr sm to mal višjo vročino (BT) jemala kr za dobrega pokazatelja, ampak  dokler tečka ne zamuja in test ni pozitiven se na nič več ne moremo zanašat, kr pol sm preveč razočarana..... BO ENKRAT BO.....

Danes je samo naš dan zato vam drage moje pošiljam vsaki posebej po eno rožico. 
Naj vam bo ta dan čimlepši.

user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.3.2009 10:59:50   
buča
sam povem,da sem začela krvavet-vse gostorjav,pomešan s krvjouser posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.3.2009 11:04:52   
gapii27
buca.... ne se sekirati...mogoče je sam vgnezditvena.user posted image user posted image user posted image ...so bli že primeri ko so kr dva dni zapored imele močan izcedek pa je blo vseen vse vredu.....boš vidla da bo ok....ne jokat...user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
8.3.2009 11:06:06   
dysan
jooj buča pa neeee hitro so vlezi in se ne dviguj iz postelje dokler se ne vmiri, to je lahk čist normalno, kr jaz sm tud z mojo punco dva meseca imela krvavitve v času ko naj bi bila tečka, tak da res ti srčno želim vse naj naj, ampak ležat hodi, da se vmiri
   upam na najboljše.....

počasi pa le gre.....

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
8.3.2009 11:21:08   
buča
sem vzela 4 tbl dabrostona naenkrat,sem klicala v porodnišnico,pa so rekli,da nič ne morejo...je še vse prezgodej,da to smatrajo kot menstro...vseeno so mi svetovali počivanje,jutri pa naj pokličem v lj,da ne bom zastonj hodila...a katera ve,kdaj dela dr.Požlep jutri?

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
8.3.2009 11:30:36   
dysan
jutri pokliči Renato ali Tatjano, verjetno boš dobila Tatjano kr je naša Renata nosečka, pa ti bo ona verjetno povedala če dela dr. Požlepova in kje dela, menda vejo. Danes se probaj čim bolj vmirit, ne jokat, se ne sekirat, kr živčki najbolj škodijo, saj vem, da je teško ampak poskusi pupika, en velik objemček pa puso ti pošiljam.

počasi pa le gre.....

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
8.3.2009 12:41:22   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: buča

NO,ZDEJ SEM PRDIRKALA IZ LEKARNE,SMO SKUPAJ S HČERKICO IN MOJIM user posted image NAREDILI TEST CLEARBLUE.PO PRVI MINUTKI NIČ,PO DRUGI PA SE JE PRIČEL KAZAT +.sedaj mam 3 teste narejene,najbolj pa verjamem clearbluju,pa vsi so user posted image user posted image user posted image .danes je 32 dan ciklusa,pa 17 od inseminacije.Piše pa na clearbluju,da lahko po injekcijah pokaže lažno pozitivno.Upam,da testa nisem naredila prezgodaj,ampak dejstvo,da so trije user posted image ,user posted image  ni in imam skoz 37.3 vročine...v ponedeljek šibam v lj...drugač pa držte pestke..niti ena nosečnost ni potekala normalno,upam pa,da ta bo.hvala,ker ste mi stale ob strani...pa ena user posted image za vas....

O ti mater, tole je pa ena tnartabulš novica dneva zame ...ČESTITAM MALA !!!!!!!!!!!! ... user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vesela zate 400/h , juheeeejjjjjjjjj ... zdej pa le zvozi tole do srečnega konca ... bomo držali pestke

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
8.3.2009 15:47:36   
buča
eh,sej se ne sekiram preveč-sem bla s tamalo na sprehodu, je biu tko lep sonček-še vedno krvavim,pa krče imam.sem se odločila,da bom najprej jutri poklicala mojo ginekologinjo in jo prosila naj me vseen mal pregleda,čeprav glede na moje prejšnje nosečnosti,razen ene,tud te ne bom zvozila.Danes že ceu dan Piko gledam,kako je že velika in kaken čudež se je mogel zgoditi,da jo imam.vseen lahko držite mal pestke zame,sej škodovalo ne bo.lepo nedeljo,dan žena vsemuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.3.2009 16:21:52   
Fargesia
bučauser posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

jaz sem si pa SAMA dala stopko!!!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.3.2009 17:14:11   
dysan
user posted image   user posted image   user posted image   Fargi.........

Kaj pa je to danes v zraku, kr ja sm se danes prvič sama piknilauser posted image ...........po tolikih pikah se nism mogla skorajžit....... danes je pa uspelo in sploh ni tak strašno.......user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.3.2009 19:05:10   
Fargesia
dysan, kaj pa imaš?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.3.2009 19:28:54   
neela
buča, danes počivaj počivaj, jutri pa kar k G na pregled in posvet. Drži se nam, pa ne pozabi, da karkoli se zgodi, me bomo s tabo! Za srečo pa ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Fargi, jaz sem ful ponosna nate! user posted image

dysan, a ti si bla tud boječka in do sedaj nisi upala sama špikat???? A s. Renata je nosečka? Kolk je to kjut!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.3.2009 23:33:39   
dysan
Zdejle sm en film gledala in sm se tak zjokala.........

Fargi- misliš na inekcije ??  Menopur.

Neela- jooooj pa kaka boječka  user posted image , če sam na hitro pomisli sm sigurno dobila že prek 100 teh inekcij  user posted image   in čist nobene nism gledala ko me pikajo, kr sm mela filing, da bom skup zlezla....user posted image  ... al pa ko mi kri jemljejo-tud ne morem gledat... Cel dopoldan sm imela predpriprave psihe...... jooooj kuk sm se tresla, si nikakor nism mogla roko vmirit...user posted image ...hahaha zdej mi je ful smešno  user posted image   user posted image   user posted image

V petek sm šla v Lj po špike, in se mi je zdelo, da ma Renata trebuščka, pa sm kr Tatjano vprašala, je rekla, da je in že tam nekje okoli 15 tedna! Mi je kr polepšalo dan...taka lepa novička....

No pupike lepo spite........

počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
9.3.2009 9:39:35   
HANYBANY
Pozdrav!

buča upam, da je vse ok s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa dekleta, moram vam povedat da vas občudujem vse, jaz sem šele s prvim IUI-jem pa sem psihično čist na user posted image Se moram orng kontrolirat, da ne mislim na to kaj se dogaja v mojem trebuščku oz. trebuhu, k je že tok, brez nosečnosti, velik ku boben user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
9.3.2009 10:17:44   
gapii27
jutro jutro drage dame.....

buca kako je danes.... upam, da je vse ok.....user posted image

men že dva dni kr špika neki dol...kot da bi skos ovulirala...ta pa kr ženem mojgauser posted image  v spalnico user posted image

bomo vidl no...mal pritisk čutim v jajčnikih...no v spodnjem delu....kr naj se naskakujejo te pa da vidimo žez kaki dober tedn kaj bo

ostale kako smo kaj....pridelki, ovulacije?....

cawci, anita

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?