|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
14.3.2009 10:55:28   
neela
Ejla, user posted image , res si zlata!
Veš, saj nisem črnogleda. Taista zgodba s takim štartom se mi je zgodila v 2. krogu, kjer me je na srečo dr. Vogler 'potolažil', da je tak klavrn začetek pri PCO-ju čisto običajen. Poleg tega pa itak pridem še ta mesec na konzilij za IVF, tko da mi bodo pomladni meseci prinesli res več možnosti, da končno postanem user posted image .

Ja, sedaj grem pa res malo v naravo na en sprehodek ob takem lepem user posted image .

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
14.3.2009 13:33:46   
kimsy
ojla, se vam mal oglašam. Sej vas skoz berem, sam se pokskušam mal odklopit od vsega tega...
neela - eno vprašanje! Ti čakaš konzilij. A napotnico ti je trvoj G že dal? V primeru, da ne rata IUI (upam, da bo) se kar prijavi za IVF, ker pol itak čakaš M in v tem času tud pošto že dobiš. Da se ti bo do poletja izšlo!

Drugače pa drage moje za vse full držim pesti in navijam. Jst grem v sredo po zdravila in začnem s špikicami. Imam dolg postopek, ki upam, da bo uspešen in se ne bo preveč razvlekel!user posted image

Želim vam lep sončen vikend z obilico user posted image  in čim več user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
14.3.2009 14:11:39   
neela
kimsy, sama sem sicer sedaj ravno štartala v 3. krog IUI-ja, vendar imam papirje za IVF konzilij pripravljene in bom 25.3., ko imajo konzilij že prišla v obravnavo - to mi je zatrdila s. Tatjana. Ona mi je ravno včeraj rekla, da potem rabi dan ali dva za pošto, se pravi, da naj bi pošto dobila ravno v dnevih, ko (sicer upam, da jo ne) naj bi tud dobila user posted image po iui-ju . Kolikor je meni znano je po prejemu vabila za IVF ob prvi M potrebno poklicati za novo številko in z naslednjo M (če imaš kratek postopek) že štartaš...je tako al sem se kje uštela? 

< Sporočilo je popravil neela -- 14.3.2009 14:12:29 >

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
14.3.2009 14:15:48   
Ejla
oooo pozdravljena kimsy!

Torej v sredo torej greš na pot do vajinega user posted image ...pa kaj potem če bo malo dlje trajalo...bo pa pol tok bolj fajn.
No , upam da si se mal odpočila in nabrala nove enegije za naprej... da bo IVF čimbolj lepo, pozitivno in elegantno izpeljan.
Srečno...pa ne pozabit nam javljat, ker si naša in navijamo zate!!!user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
14.3.2009 14:17:20   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

kimsy, sama sem sicer sedaj ravno štartala v 3. krog IUI-ja, vendar imam papirje za IVF konzilij pripravljene in bom 25.3., ko imajo konzilij že prišla v obravnavo - to mi je zatrdila s. Tatjana. Ona mi je ravno včeraj rekla, da potem rabi dan ali dva za pošto, se pravi, da naj bi pošto dobila ravno v dnevih, ko (sicer upam, da jo ne) naj bi tud dobila user posted image po iui-ju . Kolikor je meni znano je po prejemu vabila za IVF ob prvi M potrebno poklicati za novo številko in z naslednjo M (če imaš kratek postopek) že štartaš...je tako al sem se kje uštela? 

No, ko začneš tako planirat za naprej...ponavadi sploh ni treba nič od tega urejat...ker user posted image !user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
14.3.2009 15:40:08   
neela
Ejla, iz tvojih user posted image v božja ušesa! user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
14.3.2009 20:18:51   
dysan
ojla pupike moje.........

ja sm se danes naužila svežega zraka
in sončnih žarkov...........user posted image

no pa moje poročilo:  foliklčkov ni ne levo ne desno, endometrij 4mm user posted image

(mogoče bi pomagalo, da ji lupo posodim)user posted image     
-naslednji UZ mam v torek 17.3. sm rekla zdravnici, da mi je ful čudno kr še mejčkan krvarim, nikoli jo nisem mela tak dolgo (največ 6 dni), tak da vse visi v zraku v torek bom vidla kaj bo........

neela -kaj user posted image , se nam isto dogaja user posted image  
ah sm prepocno vidla, da mam ? v seznamčku 4.IUI je in ta zadnji!!!!

< Sporočilo je popravil dysan -- 14.3.2009 20:21:33 >

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
15.3.2009 0:08:11   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

neela -kaj user posted image , se nam isto dogaja user posted image  

user posted image user posted image user posted image ja, čisto enako sva obe štartali (z eno minimalno razliko, da imam jaz endometrij 5mm user posted image ). Ampak - slab začetek, DOBER konec!!!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
15.3.2009 0:13:09   
neela
   user posted image

user posted image
  • neela - 3.IUI: 1.UZ: 16.3.
  • dysan - 4.IUI - 1.UZ: 17.3.
  • HANYBANY - 1.IUI - test: 18.3.
  • kimsy - 1. IVF - štart: 18.3.
  • Fargi - 4.IUI - test: 19.3.
  • gapii27 - 2.IUI - test: 24.3.
  • Ejla - 3.IUI - test: 28.3
  •  emsika - 3.IUI - 1.UZ: ?? 
  • kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy -user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  
  • buča (uspešen 2.IUI)   kontrola drugi teden

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
15.3.2009 7:14:01   
Ejla
Dobro jutro!
Mi smo že pokonci...in se igramo...rana ura zlata urauser posted image ...tud to je čar otrok, da vidiš velikiko sončnih vzhodovuser posted image !

Dysan, nič se sekirat če jih še n teh folikelčkov...očitno je prezgodaj...sploh če še mal krvaviš...tud jst sem pri 2. IUI-ju 2 krat bla tm pa so rekli, da so le drobni fulikli...pa so zrasli...in tud pr vama z Neelo bodo!Rabijo pač cajt..ženske smo pač take pr teh zadevah, da rabmo več cajta, da pridemo do ciljauser posted image user posted image user posted image !

Jst si zdej 2 dni merim tempraturo, pa ne vem kaj si mislt: včeraj 36,5 danes 36,8...itak ne vem kako si razlagat, sem upala na kako 37,2...pa nič...ma najbrž da je bolje, da si sploh ne merim...kok sem neumna, pol se pa ponoči zbujam po ene 3 krat in bi si kar merla temperaturo..user posted image ...kaka budala!...sam sej se ne zanalašč zbujam...podzavestno! Help!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
15.3.2009 9:22:47   
Rakica_80
Ejla pozdravljena!user posted image
Jaz ti svetujem, da si temperature sploh ne meriš, ker to ni zanesljivo- 30%!!!!
Če pa si se že odločila za merit, jo meri zjutraj, takoj ko odpreš oči in vsak dan tako, ker čim ustaneš se ti temperatura spreminja.
Srečnouser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
15.3.2009 9:32:49   
neela
user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
15.3.2009 19:08:06   
gapii27
evo dekline... smo prspel iz bohinja...blo luštno...mal sem zaprta ratala od takega pujsastega prehranjevanjauser posted image  

ejla probala bi rada s CB testom, da vidimo če bo kaj pokazalo....sej 10 dan po stopku že pokaže relano, so rekluser posted image   drgače pa mam 24 v lj krvni test če ne bo prejuser posted image   upam, da je ne bo... men so bradavice narasle, pa kolobar mam še kuj večji...občasne slabosti- od prevelike količine hraneuser posted image

bom jutr vidla kaj bo,probala bom...prejšnjič sem že 11 dan doblauser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
16.3.2009 10:02:51   
HANYBANY
Joj, jst sem že čist na trnih... v sredo mam test,  user posted image pa še kar ni, sicer HURA, ampak sem tok živčna da me ne bo kje lih jutri zvečer presenetla user posted image
To čakanje je grozno!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
16.3.2009 10:33:35   
gapii27
jutro...
hanybany...če do zdaj nisi dobla, še jutr ne bošuser posted image user posted image user posted image

jest sem naredla test pa mi je že kuj žal, da sem ga....sicer je  pokazal tak slab plus da moraš res dobr pogledat, da ga vidišuser posted image   neki je no, sicer nisem z prvim jutranjim urinom delala....zdaj pa bom počakala do user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
16.3.2009 11:46:01   
Ejla
Hanybany še malo pa bo ...ta veseli dan...zdrži...upam s tabo da bo +user posted image user posted image user posted image

Gapii27, a tebi je že + pokazalo!!!user posted image user posted image user posted image A pol se že loh veselimo al kaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
16.3.2009 11:56:57   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ejla pozdravljena!user posted image
Jaz ti svetujem, da si temperature sploh ne meriš, ker to ni zanesljivo- 30%!!!!
Če pa si se že odločila za merit, jo meri zjutraj, takoj ko odpreš oči in vsak dan tako, ker čim ustaneš se ti temperatura spreminja.
Srečnouser posted image user posted image user posted image

Ja BEBII mi je žal, da sem si jo merilauser posted image ...in sem si jo merila zjutraj še v postelji, še preden sem vstala, po navodilih drage dysan...in danes zjutraj je nazaj 36,3 kot običajno...tak da sem žalostna...in ne bom si je več merila...
...moram priznat, da mi je vse skupi dol padlo...in sem na eni taki volji, da sem resno razmišljala, da ne bi šla več v Lj...Ma raje ne bom stokala, ker vem kolko ste nekatere punce tukaj dale čez in kolko solz ste mogle požret in kolko energije za nove boje spet nabrat...tko da  vas nočem tu obremenjevat in obupovat, sam jst sem pa danes poklapana...ne vem kaj se mi je v glavi obrnilo, kaj se je zgodilo, sam user posted image ...nočem več it v Lj po še en(4IUI) ta zadnji poraz. Joj sem grozna, ne mi zamerit. Bom se malo bolj stran od RR ja držala, da ne zamorim še vas.

Punce držim z vami, da bi čimveč user posted image zagledale, pa da bi ble bolj korajžne in pozitivne kot jaz!!

< Sporočilo je popravil Ejla -- 16.3.2009 12:00:01 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
16.3.2009 12:51:29   
gapii27
ejla.... vsi  imamo slab dan, zato pa je tolk boljše ko lahko nekomu tolko zaupaš in se mu odpreš...tu smo, da se podpiramo in navijamo ena za drugo....vse me imamo take slabe dneve....ne skrbi tudi za nas bo sonček posijal....user posted image

jes pa ne vem, če že lahko ta rahel plusek resno jemljem...bom še počakala...jutre pojutrišnjem bo prteklo, če ni nosečnosti...če pa je bom pa presrečna....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
16.3.2009 15:03:31   
Fargesia
...user posted image user posted image user posted image ...jst se ne grem več...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
16.3.2009 15:15:08   
gapii27
fargi...kaj je narobe....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
16.3.2009 15:18:09   
Ejla
Ma neeeeeee, Fargi! Bom kr jokala s tabo!!!user posted image user posted image user posted image Ma kaj je danes?!!user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
16.3.2009 15:22:26   
gapii27
pa ne smemo obupat dekline...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
16.3.2009 16:39:17   
Fargesia
hja...ne smemo obupat...3 leta so mimo...iz katerega dela telesa naj spet naberem moč?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
16.3.2009 16:59:14   
Ejla
ne vem fargi...grozno mi je zate...nekje, nekje noter imaš še upanje, sem prepričana...samo da ga zdaj ne vidiš...izjoči ven vse potem bo lažje gledat naprej.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
16.3.2009 17:06:57   
Fargesia
ejla, hvala!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?