buča
|
Pozdravljene!Nekaj bom sedajle napisala za vse tiste,ki obupavate...ok? Well I just heard the news today seems my life is going to change I close my eyes,begin to pray then tears of joy stream down my face(Creed-With arms wide open) to pesem sva z mojim poslušala prejšnji teden,ko je test pokazal +.Molila sva,da bi tokrat bilo pa drugače.Pa ni bilo.Včeraj so mi potrdili še en ss."Zdaj pa dovolj",sem si rekla.Nisem trdna skala,da bi me življenje še naprej tako brcalo...pa da ničesar nebi čutila...po krvavitvi in šoku sem tako mislila prejšnji teden...to je velik cahn,nej preneham...res,še par dni nazaj sem to premišljevala.A komu lažem?????Sama sebi!Ne,nisem pripravljena sama sebi reči DOST JE;NE TRUDI SE;NIMA SMISLA....Pa sem prišla do zaključka,da ima vse svoj smisel.Veste,punce,splača se.Splača se iti skozi vse to,tudi v mojem primeru,čez splave,čez vse.Vse bom poteptala in živela naprej.Živela za mojo lepo sončico Piko in mojega dragija.Ne bom se vdala,veste,ne splača se vdati.Za tiste,ki še nimajo otrok,naj sploh poudarim-splača se boriti!!Kako lepo je potem gledadi svojega otročka kako raste...ko,ga dojiš,pa te s tako milino gleda..ko ti prinese prvi šopek obrnjen na glavo,ko se ti prvič nasmeji,pa stisne za roke...in ko te stisne že milijonkrat,je občutek še vedno isti...neponovljivi.Pa kaj,če je bil še en ss.Sama zase vem,da sem sedaj tako jezna,da sem dobila še več moči...ker pravijo,da nikoli ne dobiš želje,ne da bi z njo dobil tudi moč,da jo uresničiš...in jaz jo bom uresničila...jaz z vami,pa ve z mano...Splača se iti čez vse postopke,vse uz-ke,vsa mesečna razočaranja,ki so že za nekaj dobra...splača se...ker,ko te potem otroček pogleda v oči-to odtehta vse.lp,vaša buča