|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
16.3.2009 18:05:04   
neela
Ojla punce!

MA KAJ JE SEDAJ TO???? Fargi, Ejla....obe vaju bom po vajini lepi riti!!! Da mi slučajno sedaj ne bosta jadikovali in stokali!
Fargi, če si trdno prepričana, da si tokrat zgubila bitko, se danes zjoči - jutri pa da te vidim z enim 100% original nasmeškom na tvojem lepem obrazku - JASNO!?!?!?!?  Sva pač IVF posebne izbranke...user posted image ...Če pa rabiš danes individualno terapijo, pa veš kam moraš prit...user posted image

Ejla, tebe pa pridem sama iskat domov in te zvlečem za lase v Lj. Porkaš! Hitro še v četrte nove boje! Jaz sem se zadnjič pogovarjala s punco, ki ji je pred dvema letoma ratalo - V ČETRTEM IUI-ju!!! Če pa rabiš eno energetsko bombico v živo, pa pridi drugi teden na naše srečanje!

Zato punce - NIKAR OBUPAT!!!! To tukaj NI dovoljeno!

Mimogrede, moj foliklčki se spomladansko prebujejo...oz se eden prebuja....user posted image ....v sredo ponovno.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
16.3.2009 18:15:17   
boob
Zdravo punce,
da vas mal pozdravim in mal uspodbudim. . .
fargi, ejla  . . nikakor nesmete obupat, vem da je težko in imate vsega dovol, ampak jutri je nov dan. .  Kolko krat sem bla na koncu z živci pa ubupa. . .pa ste mi pomagale skozi tisti dan. . . Jst verjamem da bo uspelo, če ne zdej pa naslednjič. Džte se pa pozitivno razmišlat- pomaga user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
16.3.2009 18:36:44   
HANYBANY
Fargiuser posted image user posted image user posted image ne obupat, tudi ti Ejla ne obupat.
Vse bomo enkrat mele user posted image po taki ali drugačni poti.

Jst se tolažim s tem, da bom lahko vsaj nemoteno opravila vozniški izpit za motor, ker noseča lih ne bi vozila motorja user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
16.3.2009 18:37:30   
HANYBANY
aja, drugače še nisem dobila user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.3.2009 7:15:49   
HANYBANY
mislim da je to to, danes je prisla user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
17.3.2009 8:21:32   
Ejla
user posted image hanybany, a se je že prav usulo? al je še kej upanja?

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
17.3.2009 8:36:27   
kimsy
Lepe moje!
Ne obupujte! Se bomo pač mogle bolj potrudit za našo srečo! Vem, da je hudo, ker tud mene na momente zvije, da bi vse poslala nekam... Ampak jst si toook želim user posted image , da ne bom nikol obupala. user posted image
Jutri grem po zdravila in v nove boje! Tokrat vem, da bo uspešno! More bit!!! user posted image
fargi, ejla, hany... user posted image  men je za vsako od vas tako hudo ob neuspehu, kot da je to moj neuspeh! Prosim držite se in gremo naprej!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
17.3.2009 8:43:03   
HANYBANY
Hja ni se še lih usulo, bolj kaplja, ampak to je definitivno user posted image tako da jutri grem v lj po nove doze, za dvakrat še mam.

ja kimsy, prav imaš: GREMO NAPREJ!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image A ne Ejla in Fargi, in seveda vse ostale!!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
17.3.2009 9:16:49   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

Hja ni se še lih usulo, bolj kaplja, ampak to je definitivno user posted image tako da jutri grem v lj po nove doze, za dvakrat še mam.

Zakja si pa tko prepričana? A testek si kaj delala?

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
17.3.2009 9:19:08   
Ejla
Hvala punce za vse spodbudne besede...danes sem malo bolje...sicer je moj 28 še daleč, ampak upanje za tokrat je nekam ušlo.user posted image

Fargi kako si? Me skrbi zate!

Buča!??!!Kako se držiš?

< Sporočilo je popravil Ejla -- 17.3.2009 9:21:50 >

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
17.3.2009 9:50:41   
buča
Pozdravljene!Nekaj bom sedajle napisala za vse tiste,ki obupavate...ok?

Well I just heard the news today
seems my life is going to change
I close my eyes,begin to pray
then tears of joy stream down
my face(Creed-With arms wide open)

to pesem sva z mojim poslušala prejšnji teden,ko je test pokazal +.Molila sva,da bi tokrat bilo pa drugače.Pa ni bilo.Včeraj so mi potrdili še en ss."Zdaj pa dovolj",sem si rekla.Nisem trdna skala,da bi me življenje še naprej tako brcalo...pa da ničesar nebi čutila...po krvavitvi in šoku sem tako mislila prejšnji teden...to je velik cahn,nej preneham...res,še par dni nazaj sem to premišljevala.A komu lažem?????Sama sebi!Ne,nisem pripravljena sama sebi reči DOST JE;NE TRUDI SE;NIMA SMISLA....Pa sem prišla do zaključka,da ima vse svoj smisel.Veste,punce,splača se.Splača se iti skozi vse to,tudi v mojem primeru,čez splave,čez vse.Vse bom poteptala in živela naprej.Živela za mojo lepo sončico Piko in mojega dragija.Ne bom se vdala,veste,ne splača se vdati.Za tiste,ki še nimajo otrok,naj sploh poudarim-splača se boriti!!Kako lepo je potem gledadi svojega otročka kako raste...ko,ga dojiš,pa te s tako milino gleda..ko ti prinese prvi šopek obrnjen na glavo,ko se ti prvič nasmeji,pa stisne za roke...in ko te stisne že milijonkrat,je občutek še vedno isti...neponovljivi.Pa kaj,če je bil še en ss.Sama zase vem,da sem sedaj tako jezna,da sem dobila še več moči...ker pravijo,da nikoli ne dobiš želje,ne da bi z njo dobil tudi moč,da jo uresničiš...in jaz jo bom uresničila...jaz z vami,pa ve z mano...Splača se iti čez vse postopke,vse uz-ke,vsa mesečna razočaranja,ki so že za nekaj dobra...splača se...ker,ko te potem
otroček pogleda v oči-to odtehta vse.lp,vaša bučauser posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
17.3.2009 10:11:00   
HANYBANY
Buča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
17.3.2009 10:25:58   
Ejla
user posted image user posted image user posted image HVALA BUČA!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
17.3.2009 10:36:51   
Rakica_80
Ooo Buča, kako lepo napisano, prav si me spravila v jokuser posted image
Tako se govori in dela, gremo s polno paro naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
17.3.2009 10:45:46   
kimsy
buča - si mi pa pošteno učke orosila!
Tako se govori!!! In vse bomo enkrat zmagovalke a ne: buča, ejla, hany. fargi, neela, kittyy, bebiii, dysa, gapii27...user posted image  user posted image  user posted image Upam, da nisem katere izpustila. Če sem se opravičujem!
BEBIII - kok si pa ti zdaj daleč? A čakaš na IVF al si že v postopku? Sm mal zgrešila.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
17.3.2009 10:49:17   
Rakica_80
Ciao Kimsy, jaz grem komaj po špike 24.3, še čakam, pred mano je še vse!!!!!
Se prav bojim, če ti povem po resniciuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
17.3.2009 10:59:49   
kimsy
BEBII - jst grem pa jutri po zdravila, tako da sem na istem kot ti. user posted image  PA nč straha! Itak je strah votel, okol ga pa nč ni! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2217
17.3.2009 11:11:30   
Rakica_80
Ok pol pa se bom vrtela samo okoli strahauser posted image
Dej sporočaj mi, če boš imela stranske učinke.....sem alergik drugače in asmatik, pa se bojim zaradi tega veš!!!!!
Itak da bom vprašala še v LJ kako je s tem?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
17.3.2009 11:18:48   
kimsy
Veš kaj sem pa jst ugotovila? Manj veš boljše je! Več stvari ti povejo kaj vse gre lahko narobe, pol se pa s tem obremenjujemo!
Pa ciste, pa stranski učinki, pa... Ma drek, pozabimo na vse to!

Neposredna povezava do sporočila: 2219
17.3.2009 11:55:59   
HANYBANY
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Sem šla v lekarno po CB in mi je pokazal zelo slab plusek(najbrž še zaradi stopke)  mi pa user posted image čedalje bolj teče,

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
17.3.2009 12:23:37   
Ejla

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Sem šla v lekarno po CB in mi je pokazal zelo slab plusek(najbrž še zaradi stopke)  mi pa user posted image čedalje bolj teče,

Sm mislila, če se ti bi sam tko mal packalo, potem bi še vedno lohko blo user posted image , če pa ti kar fajn teče, pa najbrž nima smisla se obremenjevat kaj tisti švoh + pomeni...lohko res od stopke...no, ne vem...CB naj bi bil kar natančen, če je od stopke več kot 10-14 dni. Kolko pa je od stopke?
Počakaj še malo in če fajn priteče, pol pa kar v nove boje...pa bolj korajžno kot jaz, prosim!user posted image

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ejla -- 17.3.2009 12:25:57 >

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
17.3.2009 12:25:47   
HANYBANY
ja hvala Ejla, saj se ne obremenjujem preveč, itak da mi je hudo, ampak kot pravijo: ENKRAT NI NOBENKRAT, tok da prvi IUI je bil sam za probo user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
17.3.2009 12:30:38   
Ejla
To so besede! Sploh pa greš sedaj v ta srečni drugi krog...user posted image user posted image ..kar poglej našo statistiko.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
17.3.2009 13:12:02   
gapii27
ojla vsem skupaj.....

vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .....vsaka vspodbudna beseda pride prav....

jes sm še kr v prričakovanju....v prejšnji rundi se je ulilo 12 dan po stopki....to pa je jutr....bomo vidli....če ne pa v nove boje in nova pričakovanja....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
17.3.2009 19:04:50   
emsika
oooo buča žal mi je.user posted image user posted image user posted image ...še kr jokam....

sam maš prav, tudi moja želja po user posted image  se čedalje bolj stopnjuje, in vsak nasmeh ki mi ga nečaka poklonita, mi to željo samo še dopolni....

tk da....GREMO PUNCE ,V NOV BOJ!!!!!!! user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?