|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
19.3.2009 15:37:28   
kimsy
Ejla, men je špikanje še najmanjši problem. Vedno me je strah, kaj bo z UZ-jem, če ne bo kaka cista. Mene bolj to skrbi. Tista pikica v vampek pa sploh ni problem. Še na vsakem UZ-ju sem jo imela user posted image  n vsi dr. nekaj modrujejo, le dr. D nč ne teži. Ampak na žalost ne bom nikoli na vrsti, ko bo on delal.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
19.3.2009 17:38:55   
neela
punce, hvala vam za lepe želje!!! Ja, jutri se bomo spet šli tisti hitri brezosebni seks.....user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje: ali je možno, da se folikel sprosti prej kot v tistih predpisanih 36-ih urah po stopki? Namreč, meni se je v prejšnjem ciklusu, pa danes spet, zgodilo, da sem opazila prvi dan po stopki tisto značilno sluz na hlačkah. Po mojem vedenju naj bi ovulacija bila nekje tisti dan, ko je iui in ne dan prej. Se je kateri toisto zgodilo? Ali je to celo čisto ok???user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
19.3.2009 18:00:46   
Ejla
Neela kolkr jst vem se tista sluz pojavi pred ovulacijo, običajno kak dan prej in potem si ploden naslednje nekaj dni. tud jst sem nekaj cajta mislila, da je tisto znak da že ovuliram, pa so me podučili, da se pojavi še pred ovulacijo kak dan...ker se dejansko spusti sluz, ki je bla prej gostejša...se zmehča in rata vlecljiva in jo pol mi tko očitno zaznamo...drug dan naprimer pa je ovulacija, ko je loh sluzi malo manj pa je še bolj tekoča, tko da jo ne tko očitno opazmo.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Jutri pa srečno!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
19.3.2009 18:11:33   
neela
Ejla, user posted image
velik si mi pomagala! Bemtiš, res se vsak dan človek nekaj novega nauči...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
19.3.2009 18:22:54   
emsika
neela držimo pestke za jutri.....go neela go neela!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
20.3.2009 8:49:58   
buča
neelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
20.3.2009 8:54:40   
gapii27
jutro....

neela dober user posted image danes in veliko poskočnih plavalčkov in jajčkuser posted image user posted image user posted image user posted image

men pa teče tak čudno...na obroke...prvi dan sem imela cel dan samo temno rjav izcedek. včiraj je blo neki temno rdeče dopoldan. popoldan pa nič....danes pa sam ko obrišem je svetlo rjavo-rdeče....
po prvi rundi sem krvavela full 4 dni skup...zdaj pa nič prav....

srečno vsem skupajuser posted image

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
20.3.2009 9:02:42   
kimsy
neela - DRŽIM PESTI!
Da ti ne bo treba na IVF! user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
20.3.2009 9:37:05   
Ejla
gapii27, a si ti gvišna da nisi noseča????

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
20.3.2009 9:49:29   
gapii27
testa nisem delala ponovno.....te 10 dan sem delala pa je bil rahel plus-vrjetno od stopke....

vrjetno je blo mal preveč krvi, da bi bla nosečnost? ne vem....bom pa mojga poslala v lekarno še po en CB.... mam pa take rahle krče občasnouser posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
20.3.2009 10:48:07   
Ejla
jst bi na tvojem mestu res šla po še en CB, ker sem že veliko zgodb slišala do so bile po bolj nenavadni krvavitvi v času ko bi mogla bit M vseeno noseče...saj ne da ti hočem kakšne lažne upe zbujat, sam ziher je ziher ne! Pa še tisti blagi plusek bi lohko kej pomenu...no, pa da ne bomo preveč ugibali...teči po še en testek!!! Pa da vidimo...če pa ne bo...boš pa mirno šla v nov krog dalje, kajne!!!
Čakam da poročaš!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
20.3.2009 10:51:22   
Ejla
Aja, pa glede krčev...če bi se to nadaljevalo, pa bi blo hujše, pa bi blo mogoče dobro se naročit pri  tvojem G, ker ta + pa krvavitev, bi vseeno lohko bil zgodnji ss, pa raje preveri...ni za se hecat z rodili!
No, najprej pa še en testek!user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
20.3.2009 13:27:42   
gapii27
ojla...
zej pa sem malo zmedenauser posted image   delala sem CB test pa se je takoj pokazal taki čist tanki-rahel plus(pokončna črta) ....to vrjetno ni nič?

sicer še mam pa kr tak krvavo rjav izcedek...

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
20.3.2009 13:33:05   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla...
zej pa sem malo zmedenauser posted image   delala sem CB test pa se je takoj pokazal taki čist tanki-rahel plus(pokončna črta) ....to vrjetno ni nič?

sicer še mam pa kr tak krvavo rjav izcedek...

uuuuuuuuuuuuuuuuu, hitro na krvnega!!!!!!!!!!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
20.3.2009 13:35:38   
gapii27
res ne vem zaj kaj naj...bom jutr še enga naredla s prvim urinom, pa bomo vidli,če bo kaj močnejši....drugače pa lahk grem te v sredo ko sem mela datum na krvenega v lj....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
20.3.2009 13:37:50   
Fargesia
ja, absolutno pojdi!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
20.3.2009 14:03:26   
gapii27
če bi blo to res, da semuser posted image  bi bla pa ziher totalno presrečna in presenečena....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
20.3.2009 15:05:23   
neela
Plavalčki so splavali, upam, da tudi dosežejo cilj. Sedaj pa 14 dni čičanja in čakanja....user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
20.3.2009 15:07:47   
gapii27
user posted image neela....držimo pestke, da se bojo fajn naskočli..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
20.3.2009 15:08:18   
neela

user posted image

user posted image
  • BEBIII - ??.IUI - štart: 24.3.
  • HANYBANY - 2.IUI - 1.UZ: 24.3.
  • Fargi - 5.IUI - 1.UZ: 25.3.
  • Ejla - 3.IUI - test: 28.3
  • kimsy - 1. IVF - 1.UZ: 1.4.
  • neela - 3.IUI - test: 6.4.
  • gapii27 - posvet: 8.4.
  • dysan - 4.IUI - 1.UZ: 17.3. ???
  • emsika - 3.IUI - 1.UZ: ??? 
  • kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy -user posted image odklop
  • buča - user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
20.3.2009 15:09:58   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

user posted image neela....držimo pestke, da se bojo fajn naskočli..user posted image user posted image user posted image user posted image

Thanks gapii. Tud zate močno močno navijam, da se srečno konča in da bo jasen plusek!! user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.3.2009 15:11:21   
gapii27
hvala hvala...upamo na pluske....in jih bomo tud dočakallll....vsiiiiuser posted image   

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.3.2009 15:20:13   
kimsy
gapii27 - upam, da se bo ta + samo še bolj okrepil!
neela - držim pesti! Zdaj je pa dost hecanja! Skraji čas je, da se preseliš med rozike! Ker je tale naš seznam katastrofalno predolg v prvem (modrem) delu!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
20.3.2009 16:33:10   
Ejla
jooj gapii sem imela gužvo, pa sem šele zdej čekirala kaj si nalulala! Bravooo...zdaj pa samo mirno...jutri še enkrat lulat, da vidiš če se okrepi! Močno stiskam pesti še naprej! V sredo pa le na krvnega, da bomo skakali od veselja. Si se mi zdela mal sumljiva s tem blagim plusekom pa tko...No, stiskam pesti, da se kljub tvoji manjši krvavitvi malček trdno stiska v svojem stanovanjuuser posted image ...user posted image user posted image user posted image so zate! Srečno!

Neela, sem siskala močno pesti tko da zdej imajo not že celo žurko...pa ne se čudit, če še kaka dvojčka fašeš!user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
20.3.2009 16:39:05   
gapii27
jojj hvala nela ... ne upam si niti mislit, da bi blo to res....sem zdaj samo mami povedla...mojmu ne upam, ker bo pol preveč razočaran, če ne bo... sma pa v to rundo šla bolj na izy kot prvo.... upamo na najboljše, upamo da bo mali taki borec kot ati in mamiuser posted image user posted image user posted image ....he he kak smešno mi je rečt ati in mamiuser posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?