|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
20.3.2009 16:54:13   
Rakica_80
Evo še tu pripopam mal stimulacije za IUI-jovkeuser posted image
http://www.youtube.com/watch?v=09kLIsNfaO8&feature=related

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
20.3.2009 20:19:40   
gapii27
počas se odpravlamo spat...smo meli danes predpriprave.. jutre začnemo zidat našo hiškoooouser posted image user posted image user posted image

se mi občasno vlije ven mešanica krvi in rjavega tokauser posted image   bomo vidli kak bo jutre, mogoče pa sem ena izmed tistih ko še imajo kako tako čudno menstro pa so vseen noseče....v nedeljo delam še en test, če bo pozitivno pa grem v lj kr v ponedeljek....ne bom čakala do torka al srede....

lepo spite...nočkooouser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
20.3.2009 20:21:20   
kimsy
gapii27 - držim pesti in upam da bo vse ok!
BEBIII - tale je pa dober! 

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
21.3.2009 6:43:11   
gapii27
jutro dekline.... brrrrr je hladno.... neki nas danes to vreme zafrkava....bomo z gradnjo začel mal kasneje, da mi delavci ne zmrznejouser posted image

spodaj pa stanje isto....se občasno vlijeuser posted image   res upam, da bo tko kot je ejla rekla, da se tamali drži dobr, če je še kje notuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
21.3.2009 8:30:21   
Rakica_80
user posted image
Jutroooouser posted image
Gapii27, seveda da se je prijeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kimsy,je dober ne, hehheeuser posted image , enkrat mi je prijateljica poslala za stimulacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
21.3.2009 8:36:09   
neela
 user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
21.3.2009 12:03:39   
gapii27
nisn več sigurna, da bi se lahk plusek obdržal....pa neha pa začne opet ...tota našauser posted image

do zdaj sam rjavo,,,,zdaj malo krvi take čudne.....pri tem sam zmeden ratašuser posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
21.3.2009 12:13:26   
neela
gapii, ti za vsak slučaj le naredi še en CB. Ziher je ziher!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
21.3.2009 12:51:34   
gapii27
mam ga prpravljenega...bom jutr al pa v pondelek...pa da vidimo, če je zdržal v svojem stanovanjčkuuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
21.3.2009 13:22:12   
Ejla
Ja gapii nimaš kaj, zdej je vse v božjih rokah...stiskamo pesti , da se izkaže tako kot si vse me skupi s tabo želimo...ma jst bi na tvojem mestu vsekakor šla do tvojga ginekologa, pa naj on pogleda, če je user posted image na Uz al kako je zdaj s to krvavitvijo pa +...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
21.3.2009 13:25:45   
gapii27
če bo test še enkrat + bom šla na krvnega, pa do mojga g.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
21.3.2009 14:30:44   
buča
baje,da lahko na urinu tud do 14 dni od stopke pokaže pozitivno.Pa še vsako telo se drugače čisti teh injekcij-ena ima lahko baje še 14 dan hcg v sebi,ena pa 10 dan ne več.......rezultat krvi je bolj točen...sploh na clearbluju piše,da naj nebi prej delal testa,kot 14 dni po hormonski terapiji.

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
21.3.2009 14:33:51   
neela
bučiiiiiiiiiiii.....kako si? Lepo te je videti...upsi: brati. user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
21.3.2009 18:55:06   
HANYBANY
gapi držim pesti, takoj v ponedeljek pejt na krvnega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
21.3.2009 19:21:26   
gapii27
zjutraj lulam in če bo + grem v leonišče....sam milsim, da ne bo ničuser posted image   ampak ni panike bo pa naslednjičččč

danes smo končali našo hiško do prve plateuser posted image user posted image user posted image  čez dva tedna gremo do strehe in čez kak mesec in pol pa bomo meli gor streho....

sem vbita totalno....lepo spite rr prjatlceuser posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
22.3.2009 8:33:05   
neela
user posted image

gapii, kaj si nalulala???? Poročiiiillllceeeeeeeeeeeee......smo dočakale tvoj jasen +????? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
22.3.2009 11:28:58   
kimsy
o lepe moje! sam da vas mal pozdravim!

gapii27 - kje si nam zdaj ti? Če proslavljaš +, pol ti je oproščeno... user posted image

Nč, grem jst do konca skuhat, pol pa mal naokrog, na kakšen hrib. Bo kamlu treba v kopalke! user posted image

Želim vam lepo nedeljo!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
22.3.2009 18:42:42   
gapii27
ojla...še nisem lulala...no sem, sam na palčko neuser posted image

jutri zjutraj bom preden grem v službo...če bo + te pa sploh ne gremuser posted image

sem danes bla na parceli pa mal pospravlala, pol pa me je moj dragi pelal na deci rdečega, da bo vredi kriuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
22.3.2009 21:33:45   
gapii27
user posted image lepe moje rr-ovke..lahko nočk in eno bolhico na pomoč

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
23.3.2009 8:22:34   
Ejla
Gapiiii????? Lulaš????

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
23.3.2009 8:57:02   
kimsy
gapii27 - jst pijem rdeče vino zato, da mi user posted image  ne zaostaja! Jst ga bom zaćela pit danse, da jo dobim!!!user posted image  Ker mam 01.04. UZ, pa ne bi rada mela M na uz-ju!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
23.3.2009 10:07:34   
gapii27
jutrooo lulai smo ob 05.45 in je bil velik ----  ampak ni panike bo pa drugič...sicer ne vem kako je lahko bil 15 dan po stopki bolj izrazit kot 11 dan....danes pa celo ničuser posted image

bomo to tomaževiča vprašali.....zdej pa delat stranke pritiskajouser posted image

cawcaw

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
23.3.2009 11:09:59   
Ejla
Gapii...user posted image user posted image user posted image ...pa v naslednji rundi!!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
23.3.2009 11:54:28   
kimsy
gapii27 - res škoda, pa smo že vse upale, da si srečka! no, pa naslednjič! Držim pesti!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
23.3.2009 19:34:18   
gapii27
evo mene iz službe....zdaj pa pod tuš te pa zjutraj spet za sedmo.....ja bo ziher v naslednji...to bo tretja stimulacija in sprožitev ovulacije ....in če ne uspe pa grem na IUI da mi plavalčke direkt not vsiplejo, da siromačeki ne bojo tavaliuser posted image

ejla...kako pa pr teb kaže...maš že kakšne znakce?user posted image user posted image user posted image

bebii... jutri pa dober začetek špikanjauser posted image user posted image

hanybany... tebi pa čimboljši pridelek...user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?