|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
23.3.2009 19:36:20   
gapii27
hanybany še tebi user posted image user posted image user posted image  za pridelekuser posted image

pa vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
24.3.2009 10:06:16   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27
ejla...
kako pa pr teb kaže...maš že kakšne znakce?user posted image user posted image user posted image

Ah pr meni nič znakcev...ampak upanje je še...jst sem itak čudna...ma nimam znakcev niti pred user posted image , meni se kar usuje in to je to! Običajno niti ne vem , da jo imam. Tko da izgovarjanje na PMS ko sem tečka, pr meni odpade!user posted image
Nič od nič torej...čakam kaj bo...do sedaj sem 2 krat dobila user posted image točno na 14 dan...kar bo tokrat 26 oz 27(ker sem mela 12 in 13 IUI) Tko da še par dni...stiskam pesti in močno upam, da je ne zagledam. Če torej ne pride , delam testek 29(namesto 28), ker bo takrat 17 dan od ta druzga IUI.

Držte se! Pa uspešne pridelke!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
24.3.2009 10:41:59   
HANYBANY
Ojla! Sam tok da javim: moj pridelek je nikakav!  Ni sledu o foliklih tud drobnih ne, tak da bomo vidli kaj bo v petek. Zdaj mi je povečala dozo.
Pa pa

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
24.3.2009 10:49:43   
Ejla
Brez skrbi bodo že zrasli...zdej so se mal razvadli...ma jih boste skupj z Dr. že vzgojili!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
24.3.2009 12:35:24   
gapii27
hanybany nič sekirat bojo do petka zrasli...pa itak ni dobro, če prehitro reagirajo....user posted image

ejla bomo držali pesti, da bo ta 26 oz 27 hitro mimo, pa brezuser posted image  

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
24.3.2009 15:57:43   
HANYBANY
Ma ja sej bo.
gapi, žal mi je da nisi zagledala user posted image .

vsa dekleta pa GO GIRLSuser posted image user posted image user posted image user posted image , vrjamem da bo to leto uspešno za vse!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
24.3.2009 16:45:12   
gapii27
sej bomo na vrsti pa kak mesec pozneje.....zdej user posted image ne pričakujem maja....mogoče mi bo moj rojstni dan prneso srečo....

še mal pa službe konec ...no še 2 uri...te pa k mojmu v objem pol pa veselo na delouser posted image ....je blo zdaj mal pavze user posted image zaraduser posted image tak da sma že mal nestrpnauser posted image

cawcaw

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
24.3.2009 18:10:29   
neela
HANY, nič sekirat! Tud jaz sem zadnja dva cikla na prvem uz imela porazne folikle...oz jih sploh ni bilo. Čez tri dni pa so se zbudili iz zimskega spanja. Ti jih samo lepo crkljaj in uspeh ne bo izostal!

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

..kar bo tokrat 26 oz 27(ker sem mela 12 in 13 IUI) Tko da še par dni...stiskam pesti in močno upam, da je ne zagledam. Če torej ne pride , delam testek 29(namesto 28), ker bo takrat 17 dan od ta druzga IUI.

Hmmm...čaki malo - kaj si imela 12 al 13 dan IUI??? Kakorkoli....močno držim pestke, da boš ti naša marčevska rozika!!!!

gapii, pazi, da bo tvoj ostal cel.....ga boš še rabila....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
24.3.2009 18:14:11   
neela

user posted image

user posted image
  • BEBIII - ??.IUI - štart: 24.3.
  • Fargi - 5.IUI - 1.UZ: 25.3.
  • HANYBANY - 2.IUI - 2.UZ: 27.3.
  • Ejla - 3.IUI - test: 28.3
  • kimsy - 1. IVF - 1.UZ: 1.4.
  • neela - 3.IUI - test: 6.4.
  • gapii27 - posvet: 8.4.
  • dysan - 4.IUI - 1.UZ: 17.3. ???
  • emsika - 3.IUI - 1.UZ: ??? 
  • kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy -user posted image odklop
  • buča - user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

BEBIII, kje si? Poročilceeeee!!!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
24.3.2009 18:18:39   
neela
user posted image

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
24.3.2009 18:51:01   
Fargesia
ooooo, neela, moja zlata!!!! hvala!!!!!

RADA NAJVEČ NA SVETU TEBE!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
24.3.2009 19:43:04   
Ejla
Joj punce, mene nekaj zvija! Pa neeeeeeeeee! Ne sme pridet! Jooooj! Upam, da je kaj druzga, ker je tko  al tko prezgodaj! Kaj se to pravi!

Srečno Fargi jutri!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
24.3.2009 19:59:59   
kittyy
......sam da vas lepo pozdravim!
vse vas spremljam in mocno stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image da kateri rata ze ta mesec,pol pa naprej,ker jst vas bom kmalu ujela.
...pri meni nic novega,cakam na user posted image v zacetku aprila,da lahko zacnem anti baby tabletke jest,pol pa da dobim datum.upam da bom cimprej na vrsti.

....puncee cas je ze da mal seznamcek spremenite :)
za vsako enauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
24.3.2009 20:02:17   
kimsy
fargi - držim pesti za jutri!!!
 Ejla - ah, nč te ne zvija, to se ti sam zdi... user posted image

jst pa čakam user posted image . Upam, da bom čim prej dobila, da ne bo hudiča na UZ-ju.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
24.3.2009 20:29:13   
gapii27
neela veš da ga bom pazlauser posted image

fargi srečno jutriuser posted image

ejla sam kakat bo treba ituser posted image ....držimo pesti, da mine in vrjamemo da bo vse srečno se izšlouser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
24.3.2009 21:49:37   
dysan
Ojla pupike moje!

no jaz se vam moram opravičit kr se nisem nič javljala pa poročala kaj se dogaja, sm bla tolk na tleh...user posted image ....., da nism še vas hotla morit,ampak so se zadeve izboljšale.......
no pa vseeno na hitr povem za vzpodbudo HANYBANY
1.UZ -nič, user posted image  
čez tri dni -2.UZ nič, user posted image
čez dva dni -3.UZ se je mal premaknilo -eden 12 in 7, user posted image
čez dva dni -4.UZ stanje isto eden 12, drugega ni bilo user posted image
čez dva dni -5.UZ pa bum je že 16 in 12+ user posted image  
naslednji dan oz. danes na 6.UZ  je že 18, endometrij 7mm tak, da danes si  zapičim stopko in v četrtek pa IUI....user posted image ....
na peti UZ sm šla dejansko postopek prekinit, kr sm mislila, da nima smisla se kr naprej pikat, če se skoraj nič ne dogaja, al pa na mestu stoji, in me je kr prijetno presenetilo user posted image , tak, da upam na najboljši možni izid user posted image , ne !!!!!

tak, da HANY NE OBUPAT, SE BODO ZBUDILI ...........

Fargi - dobro obavi jutri
Gapii - user posted image
Ejlica draga kako si mi ti ?  Močno stiskam pesti zate, šccc to zvijanje , oz. je lahk sm v primeru če napoveduje user posted image ..........
Neela - pupika močno stiskam pesti tudi zate..........

ja pa za ostale tudi bebiii, kimsy, emsika, .......

en lep pozdrav tistim ki so na  odklopu, pa seveda našim nosečkam tudi.........

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
24.3.2009 22:16:04   
dysan
no sm si še stopko zapičila zdaj pa počasi pod kovtrček...user posted image

user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.3.2009 7:51:06   
Rakica_80
Fargi, držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
25.3.2009 9:04:42   
gapii27
jutro drage rr-ovke....

fargi....srečno!user posted image

hany in ejla... malo še potrpite in boste zagledali svoj user posted image user posted image

jest se grem malo sproščat na strelišče user posted image  (službeno)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
25.3.2009 9:15:40   
gapii27
user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
25.3.2009 10:03:20   
buča
živ,vsem mamicam,ki so že,pa tistim,ki še ne vedo,da so že,pa tud tistim,ki še bodo(zakaj pa ne)želim lep materinski dan!!!!
                                                                                                                                                                        vaša bučauser posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
25.3.2009 10:39:54   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

HANY, nič sekirat! Tud jaz sem zadnja dva cikla na prvem uz imela porazne folikle...oz jih sploh ni bilo. Čez tri dni pa so se zbudili iz zimskega spanja. Ti jih samo lepo crkljaj in uspeh ne bo izostal!

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

..kar bo tokrat 26 oz 27(ker sem mela 12 in 13 IUI) Tko da še par dni...stiskam pesti in močno upam, da je ne zagledam. Če torej ne pride , delam testek 29(namesto 28), ker bo takrat 17 dan od ta druzga IUI.

Hmmm...čaki malo - kaj si imela 12 al 13 dan IUI??? Kakorkoli....močno držim pestke, da boš ti naša marčevska rozika!!!!

Imela sem user posted image kar 2 krat( 12 in 13)...sem mu bla očitno všeč!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
25.3.2009 10:48:10   
Ejla
Tud jast želim vsem mamicam in v kratkem bodočim mamicam...VESEL materinski  dan, pa da bi ga drugo leto vse praznovale z našimi user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za spodbudne besede. Danes še nič...stiskajte pesti...jutri bo 14 dan( oz. pojutrišnjem)...tko da sem kar napeta...sem si zadnje 3 dni merila temperaturo in je še kar na 37...tko da moooooočno upam, da bo vztrajala tam. Kolko časa pred user posted image pa naj bi padla? Pa se že kar mal tresem...ker nočem bit razočarana in hočem za svoj Rojstni dan(predzadnjega v mesecu) videt najlepše darilo na svetu!!!

To dysan!!! Super! Le glej da boš jutri - ups. danes!!! se dobro user posted image in boš čez 14 dni še enkrat presenečena!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
25.3.2009 18:13:52   
gapii27
elja ti se kr drži...bo + in to veeelikkkk....

vse najepše vsem ob dnevu mamicuser posted image   vsem pa ki čakamo, pa naj user posted image   pohiti

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.3.2009 8:28:16   
gapii27
user posted image

KJE STE???

sem nas našla čist spodi na strani....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?