|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
12.3.2009 15:14:02   
Ejla
ja ja punce se med sabo vse zmenimo, ko bo moja ta mal še mal zrasla, bo tud ena navihanka...jo že vidim.
Dej povej mi , kako je to z merjenjem temperature. Jst si jo merim ta mesec, pa danes ko sem imela IUI in ko naj bi bla ovulacija ni nič višja kot običajno.( od36,2 -36,8)Merim pa jo pod jezikom. Tko da zdej mi ni nič jasno. Zadnjič ko je blo tko, da sem imela inseminacijo pol čez 2 dni pa sem čutla ovulacijo...tko da upam da tokrat ne bo tko...drgače pa sem se za ziher zmenila, da jutri pridem še po en šus spermijevuser posted image , kr itak jih je dovolj, imam pa še samo 1 postopek. Ben povej mi kako naj bi blo to s temperaturo...?

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
12.3.2009 15:16:45   
Ejla
Joj kok je že ura...šibam...se beremo zvečer! Hvala za odgovor!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
12.3.2009 15:29:37   
dysan
Jaz sm si jo nehala merit pred IUI-jem kr me je tud zbegala, kr baje ovulacija nastopi ko se tem. dvigne (meni tam nekje z 36.4 na 37.2), ampak ko sm mela IUI se mi ni dvignila in me je to ful begalo...pa sm bla slabe volje....zat sm nehala, si jo pa merim po IUIju, ta zadnji mi je kr dobro kazalo skos sm mela 37,1-37,3 pa me je vseeno prevarala in je tečka prišla, je pa res da dan pred prihodom user posted image  mi je padla na 36,5.........tak da ne vem kaj naj ti rečem.........saj glede na to, da je meni tik pred user posted image  padla nekaj je na tem, ja pa Boob jo je tud mela povišano, ne?.....

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
12.3.2009 15:30:47   
dysan
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Joj kok je že ura...šibam...se beremo zvečer! Hvala za odgovor!

OK važi... pa pa

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
12.3.2009 18:44:40   
Ejla
dysan, meni gre očitno v drugo smeruser posted image , ker naj bi imela ovulacijo in mi je padla temp. na 36,0.user posted image Bom mal počakala, da vidimo kaka bo potem.
Hvala za informacije.
Kje ste ostale pupike? Se sončkate? Sam zdej je pa dovolj , ker je že tema. Halooooo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
12.3.2009 20:04:23   
neela
Evo mene Ejla. Nisi povedala, kdo ti je delal iui-ja. Te je kaj bolelo al je šlo 'k po maslu'? Držim pestke, da rataaaa...user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
12.3.2009 20:11:39   
neela

user posted image

user posted image

• neela - 3.IUI: 1.UZ: 13.3.
  • dysan - ?.IUI - 1.UZ: 14.3.
  • HANYBANY - 1.IUI - test: 18.3.
  • Fargi - 4.IUI - test: 19.3.
  • gapii27 - 2.IUI - test: 24.3.
  • Ejla - 3.IUI - test: 28.3
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
  • kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy -user posted image odklop
user posted image
  •  emsika - posvet: 12.3. 

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  
  • buča (uspešen 2.IUI)   kontrola drugi teden

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
12.3.2009 20:44:53   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Evo mene Ejla. Nisi povedala, kdo ti je delal iui-ja. Te je kaj bolelo al je šlo 'k po maslu'? Držim pestke, da rataaaa...user posted image

Je delal Zorn...je popravil vtis od ta prvič, ko me je zamoril, pa še krvavela sem. Danes pa je bil fajn, prijazen in nežen...sploh nisem vedla kdaj je delal. Tud krvavela nisem in sploh ne vem, da se je kaj delalo tam spodaj...skratka fajn.Zdej sam še počakam na +! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.3.2009 9:50:26   
gapii27
jutro dečve.....kako je stanje....pr nam je še kr isto...boleče prsi, bel izcedek...pa vročina 36,9... sam da ne bo prteklauser posted image ....

drugače pa da se mal doklopim od vsega, pa me moj dragi danes pelje v bohinj za vikenduser posted image user posted image user posted image
grem počasi pakirat..pol pa od prjatlce tamalo naložim, pa grema po user posted image   v službo in šibamo počasuser posted image

bom se javla od tam, če bo kaj signal vleko...user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.3.2009 9:52:25   
gapii27
kdaj pokaže test realno stanje...deseti dan od inseminacije?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.3.2009 10:19:26   
HANYBANY
Helou!
Evo moje drage user posted image še kar ni, prsa so še zmeri ful boleča (pri tem še najbolj trpi moj dragi user posted image ) po trebuhu me pa tud še zmer zvija ko pri norcih. Jst sicer upam da jo sploh ne bo, ampak če pa misli pridt naj pa že enkrat PPRRIIIIIDEEE!!!!!!
Drugače pa koliko časa po hcg inekciji naj bi bil lažen pozitivni rezultat??

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.3.2009 10:24:06   
boob
gapii, cca 17 dan od insemenacije, ker 7 dan dobiš še eno 'stopko' podpora morebitni nosečnosti, in ti zna zaradi tega pokazat lažno pozitivno. . tako da raj počaki

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
13.3.2009 10:25:52   
gapii27
boob meni ni nobenm reko da moram dobiti še eno špiko?!  ko sma doma mela inseminacijo....ne vem....a naj pokličem.... maš mogoče cifro?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
13.3.2009 10:56:15   
gapii27
ufff sem klicala in je rakla tatjanca da ne rabim...da pr stimulacijah tega ne dajejo...sem že misla da bom mogla jutr iz bohinja tja laufat.... pol pa še kake 4 dni počakamo pa vidimo, če bo user posted image  aliuser posted image ...upam, da prvouser posted image user posted image

cawci

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
13.3.2009 12:20:03   
Ejla
gapii ti sam uživaj v bohinju , bomo me stiskale pesti zate...ko pa prideš nazaj nas preseneti s user posted image !

hanybany, ti pa tud drži se, odženi tečko za dolgo časa, pa da dokažemo da tud v prvo zna ratat!!user posted image user posted image Po inekciji naj bi počaku vsaj 10 dni s testkom...torej kot je boob napisala 17 dan, jst ne bi reskirala prej delat, k pol si sam še bolj zmeden!

< Sporočilo je popravil Ejla -- 13.3.2009 12:22:28 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
13.3.2009 12:23:59   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ufff sem klicala in je rakla tatjanca da ne rabim...da pr stimulacijah tega ne dajejo...sem že misla da bom mogla jutr iz bohinja tja laufat.... pol pa še kake 4 dni počakamo pa vidimo, če bo user posted image  aliuser posted image ...upam, da prvouser posted image user posted image

cawci

Ej gapii, a to boš 17 že test delala, zakaj pa ti gori na seznamu piše 24?user posted image Nekaj smo zmutili, kajne?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
13.3.2009 12:29:51   
emsika
Dan,

evo me....nisem mela včeri časa poročat, kr sm bla na faxu do šestih zvečer, pa se mi pol ni dal pisat...user posted image

stvar pa je taka...dr.V mi je zdej dal Gonal F - 150 enot, tk da za prvi UZ ne vem, kdaj bo kr mam čist out cikluse...tk, da ja zdej grem zopet v boj za user posted image  z 3.IUI-jem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držte se punce, grem na oddih za vikend....

čaw

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
13.3.2009 12:30:57   
Ejla
Jst si pa ne bom več temperature merila...kr mi gre na user posted image ..niti enkrat ne pokaže enako...35,5...čez pol ure...37,4 (sam sem pršla izpod vročga tušauser posted image ) zdej pa spet 36,3...za znoret...meni sploh še ni narasla, kako naj potem ostane visoka?!?user posted image
Ma jst emam po mojem en blesav termometer...pustmo stat!

Neela kako je kaj s tvojim pridelkom?

Emsika te pogrešamo...ne se tolko sončit, ker ni zdravo!user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
13.3.2009 12:32:52   
Ejla
Aha jst o volku ti iz gozda, emsika!user posted image
Drgač pa smo z Neelo pogruntale: DA V TRETJE GRE RADO! Pa da dokažemo to! Uživi za vikend!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
13.3.2009 13:23:20   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

cawci

no super. . . ti kr uživej v Bohinju pa nč razmišlat preveč . . . user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
13.3.2009 15:03:09   
dysan
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

Jst si pa ne bom več temperature merila...kr mi gre na user posted image ..niti enkrat ne pokaže enako...35,5...čez pol ure...37,4 (sam sem pršla izpod vročga tušauser posted image ) zdej pa spet 36,3...za znoret...meni sploh še ni narasla, kako naj potem ostane visoka?!?user posted image
Ma jst emam po mojem en blesav termometer...pustmo stat!

Neela kako je kaj s tvojim pridelkom?

Emsika te pogrešamo...ne se tolko sončit, ker ni zdravo!user posted image

Ejla- če si boš merila tem.   najbolj mirodajna je (po možnosti zjutraj ob isti uri) dobesedno takoj ko očke odpreš: ne smeš se vstat, se ne pretegovat, ne pit.......  toplomer mej pri sebi na nočni omarici (da se ne rabiš vstat)

meni ko uica prvič zazvoni si toplomer pod jezička dam, ko se pa dremež vklopi čez 5min ga vzamem vn. To da si čez dan meriš ni to pravo.... 
Probaj par dni, pa boš vidla kakšna je.......

počasi pa le gre.....

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
13.3.2009 17:21:40   
Ejla
Aha hvala dysan...bom res tko probala, k me je čisto zmedlo vse skupaj, pa sem te že hotla vprašat, kako naj si jo merim, da bo prav, al zjutraj al zvečer al kako...No zdaj vem...bom probala...in bom poročala.

Sem pa danes očitno nekaj slabega pojedla, ker letam že cel dan na WC...ampak edino kar sem pojedla do kosila je bla ena hruška, pa še napol nezrela je bla. Sam sem jo kupla po poti v LJ, pa je nisem mela kje umit, pa sem jo sam fejst obrisala...sam očitno sem zafrknila...user posted image ...me tak šraufa in teče z mene...bljak! Upam, da ne bo to zmotlo plavalčkov od mojga moža in da bodo vseen fajn žurali tam notri.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
13.3.2009 18:37:48   
Ejla
Evo jst sem že ku nova...vse minilo...

Sam kje ste danes vse punce? Neeli nič ne poročaš?A vas je petk 13 prestrašu? Al ste vse na pohajkovanj za vikend, Blagor vam!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
13.3.2009 22:16:53   
neela
'čer.
Bom kratka, zgodba se ponavlja mojmu 2. krogu - t.j., da nisem do sedaj nič pametnega pridelala. Ampak se ne dam, grem naprej.

user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.3.2009 9:29:32   
Ejla
Nič slabe volje, Neela...pa da mi slučajno črno razmišljaš.

1. to je bil tvoj 1. Uz, halooo!
2. kdo je reku, da se bo zgodba ponovila!!
3. tudi če bo sam 1 folikelček, je čist zadosti
4. bodo že naštimali kako z dozami , da bo šlo
5. in pa V TRETJE GRE RADO!!!!(da ne pozabiš)

In zdaj prosim najprej na sončno skoraj pomlad, da vidiš ptičke kako se kljunčkajo in gnezdijo...potem cel vikend user posted image in user posted image ...pa bodo folikelčki kar vzbuhteli. Pr meni je to funkcioniralo..sicer res sam za 1 folikelček...ampak jaz stavim vse nanj.

Dysan čakamo še tvoje poročilo.user posted image

< Sporočilo je popravil Ejla -- 14.3.2009 9:30:43 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?