Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina111 No se javljam kot zeeeeeeelo happy Bila sm na morf. in je vse okej. Mere ustrezajo tednom. Vsi organčki so taki kot morajo bit. Za seznamček pa je treba samo popravit spol. Imeli bomo . Ker je bila to moja skrita želja sm še posebej nasmejana prišla s pregleda. za . To je pa res lepo, da se skrite želje uresničujejo, samo pazi da ne zraste tisto vmes . In za vse, ki imate uspešne preglede za sabo, vas komaj dohajam. Jaz sem šla pa danes po bolniški list do os.zdravnice, pa darilo za mamino 50.letnico zavit, pa v štacuno po meso za lasanjo - je že zapečena s sirom in čaka mojega, da pride domov, da jo skupi napadeva. Moja mala je pa zbolela - že tretji dan vročina, pa ušesek jo boli. Nič nisva šle k zdravnici, upam da se stanje danes izboljša. Ponoči je bilo kar hudo, žarela je kot peč , jaz pa vsa v skrbeh. Calpol proti vročini ji dajem.....Se pa bojim, da se ne bi nalezla vročine od nje...... Tko da jutri zvečer grem sama na mamin žur (no pa sestra gre), možje bodo pa otroke čuval . Po mojem izračunu delam samo še februar in marec, potem pa veselo doma (dopust + porodniška). Komaj čakam, čeprav bo treba finančno stisnit. No, vsaj vrtec bomo vsaj eno leto manj plačevali, pa otroški dodatek bo menda višji, pa avto se bo manj obrabil v 1.letu, ko bom doma. Uživajte so . A srečanje (Ljubljanskih junijk) je sedaj prestavljeno na toplejši čas?