Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Živjo! Kalanteja tudi moje detece ima glavico pri popku, nogice pa čisto dol, pri mehurju. In tja čutim tudi brcike. Je pa smešno, če slučajno brcne takrat, ko imam poln mehur, komaj zadržim, da se ne polulam . Drugače pa sem imela 22.1. morfologijo in moja G mi je rakla, da še ni v tem času nič hudega, če je tako obrnjena. Da bova pa na vsakem pregledu preverjale z UZ, kako ji gre. Vem pa, da to ni ravno dober položaj. Zanima me, če lahko sama naredim kaj za to, da se detece obrne... Ne vem,. bomo videli. Pozdravček, Mija Tudi moj je tako obrnjen, glavica malo nad popkom, nogice pa v nevarni bližini mehurja. Tudi meni so rekli, da to za sedaj ni še nič narobe, saj ima še veliko časa da se obrne - sedaj sem v 23. tednu. Mene je kar malo strah, da smo zaključili z UZ, saj moja ginekologinja mi jih v posvetovalnici ne dela, takrat samo pretipa moj trebuh in izmeri velikost posteljice. Med 26 in 28 tednom grem na 4d UZ, potem pa bom tudi zagotovo še na kakšnega šla (pa čeprav samoplačniškega). Res ne vem kako lahko kontrolirajo razvoj otroka, če ne delajo UZ. Res me žalosti, ker moja G nima v ordinaciji UZ in hodim na drug konec hiše na UZ in sedaj nimam nobenega naslednjega datuma za UZ, tako da zgleda da je to to.
|