|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.4.2020 14:28:30   
Cali90
Evo punce pri meni so že slabe novice. Sem šla danes na UZ, zaradi predhodnje IMN. No na uzju se ni nič videlo, kar me niti ne bi tako skrbelo če ne bi šla potem še na krvni test, ki je pokazal vrednost hormona samo 55. Po ultrazvoku sem začela tudi malo krvavet. Naslednji teden v petek grem spet preveriti ampak jaz mislim, da je precej nizka vrednost in da vrjetno nič ne bo.. 😭

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.4.2020 19:30:30   
Anonimen
Cali koliko tednov pa naj bi bila noseca?


(odgovor članu Cali90)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.4.2020 20:08:42   
Cali90
Zadnja M je bila 6.3. Ne vem kako se sploh to računa. Pomoje, da sem v petem tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.4.2020 20:16:06   
Malecka8
Joj Cali90, jaz vseeno upam, da se bo naslednjic ze kaj videlo.. :/ drzim pesti. ♥️


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.4.2020 20:17:35   
Srečka138


IZVIRNO SPOROČILO: Cali90

Zadnja M je bila 6.3. Ne vem kako se sploh to računa. Pomoje, da sem v petem tednu.


Verjetno se ni nic videlo ker je se prezgodaj. Krvavitev pa si imela zaradi vaginalnega pregleda.V 6. Tednu bi se moral videti ze mehurcek, tako da definitivno se ne obupat.

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.4.2020 0:01:47   
lola85 RR
Upam, da te s tem vsaj malo potolažim...☺️
[url=https://www.bambino.si/humani-horionski-gonadotropin-hcg-nosecniski-hormon.html][/url]
Čestitke obema noseckama💖💖 Snowflake in Cali☺️🎉🎉🎉

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.4.2020 10:39:38   
Sankka
Ojoj Cali, same težave, eh. Hormon dosega različne vrednosti, mogoče pa res še ni vse izgubljeno. Tudi krvavitve so lahko normalne. Poročaj, me pa bomo držale pesti, da bo vse ok! Drži se!

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.4.2020 11:12:51   
Cali90
Punce hvala za vse lepe besede! Sem pa res žalostna. Vem da je mogoče kakšen procent možnosti, da bo vse vredu ampak mislim, da je večja verjetnost, da ne bo uspešno. Pismo, dve leti truda in spremljanja teh O in M potem pa končno + in že po dveh dneh težave. Pa sem bila res optimistična, da zdaj bo pa normalno uspelo, da 2x pa res nimam take nesreče. Pa kako lahko vsaka, ki jo poznam že takoj ko zanosi razglasi novico in je potem vedno vse vredu pri meni pa tako.. oh.. 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.4.2020 11:18:47   
fracek
Cali, drzim pesti, da bo do naslednjega tedna vrednost narastla in da uz potrdi nosecnost. Drzi se, smo v mislih s teboj. ❤❤❤


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.4.2020 11:26:42   
fracek
Uporabnica, tudi tebi zelim, da cim prej mineta tedna do ultrazvoka in da bo vse ok. Trenutno je res "nehvalezno" bit nosec ... 


Kako ste ostale? Mariposa, kam si se skrila? 😊Jaz resnicno upam, da se bo do konca aprila, ali pa vsaj do konca maja stanje normaliziralo, pa da lahko spet racunamo na zacetek postopkov, ce nam se ne bo uspelo ...
Meni ne kaze najboljse. Trebuh me boli in spika ze tretji dan, joske so me zacele danes, dva dni pred predvideno M, sem pa dva dni nazaj po SO zakrvavela (ko sem se obrisala), tako da nimam upanja. Eh, brez veze.

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.4.2020 11:59:39   
Sankka
Fracek, saj pa to ni tak slabo, kaj pa če je bla vgnezditev? Ko sem bla jaz noseča, me je skoz pikalo, kot da bo glihkar se M vlila, pa je ni blo. Pa če te joške bolijo je tudi dober znak, mene nehajo par dni pred M, tak da vem da ni nič.

Razmišljam pa, da tudi če konec maja začnejo klinike delovat, kako bo potem z nami v Mb, ko smo na kontracepciji.. To pomeni da nekje v začetku junija jemljemo KT, pa do konca junija, potem julija in avgusta pa itak ne delajo. Se mi zdi, da če ne bo stanje tako, da bi lahko pričele s KT že zdaj konec meseca, da potem itak ne bo nič. To pa se mi itak zdi neizvedljivo, ne vem, kaj ve mislite?

Jaz sem drugače ravno med O, ki je bla ta mesec na 16 dan, kar je zelo pozno za mene, glede na to, da sem taki čas že kdaj imela M, tak da svašta.

Še katera pred testom?

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.4.2020 12:00:06   
beba92
Punce, drzim pesti za vas in upam da se bo vse srecno koncalo. 🐞🐞🐞🐞

Me kar stisne ko preberem taksne novice

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.4.2020 9:44:58   
Sankka
Cali, kak si danes? 

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.4.2020 10:14:50   
Cali90
Sankka danes sm kar vredu, zaenkrat. Včeraj zvečer je bilo najhuje. Sem se spraševala zakaj se je sploh prijelo, za tistih 48 ur sreče potem pa spet to. V sredo sem bil v dm-u in sem videla vse dojenčkaste stvari in se kar smejala, ker sem bila tako srečna potem pa tole. Bi bilo bolje, da bi kar M prišla, če mi še ni namenjeno. Itak še vedno malo krvavim, to je zdaj že od četrtka tako, da mislim, da ni samo od UZja. Zdaj moram še čakat slab teden da spet dam kri, da vidim kaj bo ampak mislim, da dobrih novic ne bo..

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.4.2020 10:33:53   
*snowflake*
Cali90, mi je žal, kar vidim, da si napisala..  jaz držim pesti močno zate, da obstane! 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.4.2020 14:47:22   
Anonimen
Evo punce, da se vam še jaz pridružim. Trudiva se od lanske pomladi, zaenkrat še nič. Rahlo sem že obupana. Bila sem pri ginekologinji, UZ brez posebnosti, predpisala mi je sicer Dobroston, zaradi rjavih izcedkov, ki pa se mi ne pojavljajo vedno, ampak samo tik pred M. No, nisem ga še pričela jemati. Mojega sem končno pripravila do tega, da bi bilo pametno iti na spermiogram, saj me moja G noče poslati nikamor naprej, dokler ne vidi njegovega izvida. Zdaj pa ta situacija s korono in spet čakam, da bo lahko šel na pregled, da vidimo na čem smo. 
Naj povem, da skoraj vsak mesec delam ovulacijske teste, ki so mi ovulacijo zmeraj pokazali. No zadnje mesece imam tudi krajši cikel ... Na 26 dni. Ta mesec sem spet delala teste, a prav noben ni pokazal +. Mislim, da sem že na robu z živci,... pa spet ravno sedaj, ko sva doma in se imava res čas posvečat posteljnim aktivnostim :))) Ha, ha, ha... Kakorkoli bila sva pridna, ampak odnose sva imela od 10 dne naprej in skrbi me, da je ovulacija bila že prej in sva spet zgrešila. Prejšnji mesec sem bila skoraj prepričana, da je uspelo, saj sem imela zelo boleče prsi (običajno jih nimam), skoraj teden dni pred M, prav tako nekaj izcedka in močno napetost, počutila pa sem se tudi precej grozno. Na koncu seveda ni bilo nič. Zdaj že en mesec jemljeva Fertility+, upam, da bo kaj pomagal.No, malo sem se morala izpovedat, sicer pa forum prebiram že precej časa. Držim pesti za vse nas. 


(odgovor članu *snowflake*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3291
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.4.2020 8:54:00   
fracek
Sankka, sem nehala sanjat o vgnezditveni krvavitvi, ker je pri meni krvavitev po So par dni pred M vedno pomenila prihod M. Eno tako mini upanje je seveda vedno prisotno, ampak tudi statistika se nagiba bolj na stran tistih, ki nimajo vgnezditvene. Joske pa me bolijo tudi tako razlicno, vcasih ze od O dalje, vcasih teden prej, tako da tudi to pri meni ni noben merodajen znak. Res pa je, da me nehajo bolet dan pred M ali pa ko se vlije. Glede postopkov pa razmisljam, da jih bodo mogoce pa letos glede na situacijo delali tudi cez poletje. Sankka, ti bos javila zacetek M, ali bos cakala, da te sami obvestijo? Zaenkrat se mi ne zdi smiselno niti javljat, ker se tako ni nobenih sprememb. Po drugi strani pa bi rada bila takoj na vrsti, ko se stvari sprostijo, tako da morda en mail tudi ne bo skodil mogoce.
Anonimna, dobrodosla. Vsekakor je pametno, da tvoj naredi spermiogram. Tudi ce/ko vaju bo ginekologinja napotila v neplodnostno, bo to tako med prvimi preiskavami, tako da ce prej izlocita moski faktor, toliko bolje. Drzim pesti, da bo vseeno uspelo prej. 
Lepe praznike vsem. 🐰

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.4.2020 10:40:47   
beba92
Zdravo punce. Da se se jaz malo javim. Se en teden manjka do prihoda M, ceprav po malem upam da je nebo, po drugi strani pa sama.sebe prepricujem, da naj ne upam prevec in naj PRICAKUJEM M.... Stalno mi gre po mislih zanositev in otrocki, pa to kak fajn bi blo ce bi bla nosecka, prav ne morm da nebi vsaj 5x na dan sanjarla o tem... 


Zal mi je za vse ki imate tezave in se ze tako dolgo trudite... 🙄 samo pozitivno naprej, enkrat se bo vsem nasmehnila sreca, ce ne zdaj pa nekje v prihodnosti 🐞🐞🐞 
Pa lepo nedeljo vam zelim in mislim na vse vas 😊😊😊😊

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.4.2020 14:21:47   
Malecka8
Najprej vsem želim lepe praznike.

No, zajček mi je prinesel M.. Tako, da ta cikel nič. Jezna spet sama na sebe.. Ampak saj bo.. Se tolažim. Začela z maco.. Po M pa nadaljujem še s krvomočnico.. Upam, da bo. 😁
Pozdravčke vsem, držim pesti za vse. ♥️🐰

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.4.2020 15:29:56   
*Ajda*
Tudi jaz vsem želim lepe praznike💕😊


Malecka8 tudi jaz pričakujem M pa se mi kr noče uliti.. Nevem kaj je to ta mesec me vse neki zajebava😕🙂  

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.4.2020 15:31:54   
beba92
Ajda, kdaj bi jo pa morala dobiti? 


(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.4.2020 17:27:19   
Anonimen
Hvala za spodbudne besede. 
A katera ve, kaj bi lahko bil vzrok, da mi ta mesec ovulacijski test ni pokazal vrha? Črtica je bila rahlo pozitivna, po 14. dnevu pa je sploh ni bilo več. Sem zamudila vrh? Naj povem, da je včasih pozitivna cela dva dni (konkretna močna druga črtica). M sicer ne pričakujem 20.4. Čeprav sem 100%, da ni uspelo, ker niti O nisem čutila, testi niso bili pozitivni, jaz se počutim čisto ok... Vem, da to ni pokazatelj, ampak imam nek občutek, da ta mesec nimam niti 20% šans.

(odgovor članu beba92)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.4.2020 17:56:07   
*Ajda*
Beba 92 jemljem Dabroston in dobim potem M nekje od 28-30 dneva.. Danes je 31 dan ampak nič ne kaže na to da bo pršla... Nevem res se mi zdi pa čudno, ker sem mela pa en dan ta teden pa krvav izcedek ampak samo enkrat... Res smešno.. Skor bi bilo neverjetno, da bi mi uspelo naravno.. Res čudež pomoje... 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.4.2020 17:59:51   
beba92
A testek si ze naredila? Uf drzim.pesti da je ne dobis 😊🐞 pocaki se par dni, lahk da je kak dan zamika 
Moja M je tocna kot urica odkar delava na otrocku... 





(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.4.2020 18:26:57   
*Ajda*
Nisem še delala test kr res dvomim, da bi bil lahko pozitiven😀kr bojim se sploh upat, da bi blo mogoče kej😀Bom počakala še malo pa bom ga pol nardila če je res še kr nebo😀joj to je največ vredno če imaš redno M, da točn veš kdaj kej ne štima😀


(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?