blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Mlinčka imaš razen nenormalne lakote, še kakšen znak, če ne poveš bom pa Mlinčka vprašala A kar tkole mim mene bi ti šla . Ti ti ! Mah, teli znaki...kr neki. Tale lakota itak dvomim, da ma kej dost veze z nosečnostjo. Se mi zdi, da bolj iz rahle zdolgočasenosti izhaja pa mal se človk tolaži, da zdej pa lahko in si da duška. Pa če zraven upoštevam, da sem nehala kadit in mi itak paše skoz neki mlet, je nosečnost res bolj izgovor pri tem. So pri men bolj v ilegali kaki tipični nosečniški znaki. Lulam čist običajno, zizle še vedno čebulne (za zjokat mejhne ), mogoče me občasno rahlo srbijo pa mal občutljive so. Špikat me je šele dans mal začel, ves čas pomalem pa skoz na istem mestu (ker je skrajno levo, se že sprašujem, če ni to jajcevod in kaka IMN - je treba komplicirat, ne?). Tko no, če bi bla 100%, da je vse OK, bi bla srečna, da nimam pretiranih težav, ker moram pa na potrditev še mal počakat, ne bi mela pa nič proti kaki svinjski slabosti . O mlinčka je tole lepo brat. Sej tele svinjske še pridejo nič bat. Če bi bilo izvenmaternična nosečnost bi pa bolelo kot sam satan in tudi krvavitve so baje kr obilne. A kadit si pa čist prenehala ?