Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:20:53
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aaaaa, nobady je iz Radeč! res je ž ua zdej pa vete Sem imela fanta v tvojih koncih. waw, a res? zaupaš koga? mogoč ga pa poznam Ti bom na srečanju. oki, naj ti bo... (zdej pa ziher pridem )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:21:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 tebe rabmo, da odpreš 6. del drugače bi pač na strani 200 se poslovile kaj pa če bi jaz mela še kaj za povedat? jaz bom mela Ojla pupika, si ok?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:21:20
|
|
|
|
NoBady
|
waaaaw zdej smo pa že na 200..wiiiii
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:21:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oki, naj ti bo... (zdej pa ziher pridem ) Ti firbec ti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:22:15
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oki, naj ti bo... (zdej pa ziher pridem ) Ti firbec ti.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:22:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti bom na srečanju. ja, Nobady, zdej pa res moraš pridt
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:22:56
|
|
|
|
Najaa
|
Alo babe, gremo na 6.del. Ne morem skakat sem in tja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:23:09
|
|
|
|
tasa_m
|
jeiiiiiiiiiiiiiiiiii zadnja stran!!!! zdaj pa se bomo mogle ustavit in čakat na 6. del ma saj nismo normalne , se mi prav smilijo tiste ki niso nioč med wikendom ble na RR . Kak nas bodo iskale..še sreča da smo marčevke vedno bolj na začetku ko se RR odpre..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:23:30
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Alo babe, gremo na 6.del. Ne morem skakat sem in tja. a je že odprt.. dej link, da ne bom iskala, bo predolg trajal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:24:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Alo babe, gremo na 6.del. Ne morem skakat sem in tja. a je že odprt.. dej link, da ne bom iskala, bo predolg trajal Ja, vidiš si le dočakala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:25:25
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Alo babe, gremo na 6.del. Ne morem skakat sem in tja. a je že odprt.. dej link, da ne bom iskala, bo predolg trajal Ja, vidiš si le dočakala. no ja... moj je že fejst sitn... avto ma že pržgan, js sm pa še na RR
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:26:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Alo babe, gremo na 6.del. Ne morem skakat sem in tja. a je že odprt.. dej link, da ne bom iskala, bo predolg trajal Ja, vidiš si le dočakala. no ja... moj je že fejst sitn... avto ma že pržgan, js sm pa še na RR Kr še mal počaki, da se boš v topel avto usedla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:28:19
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.