Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pol grema pa nekje februarja, da še uro točno določimo in zapisnik napišema! Zdej se je pa zares začelo!
danes domov, da se odločima in grema s parimi še na osebni sestanek in ga končno rezervirama!
....ker se poroči z znanim glasbenikom. Ne morem vam povedat kako sem razočarana nad njihovim odnosom in delom. Midva za datum poroke veva že lep čas. Sestrična od bodočega moža pa je rekla, da se bosta prilagajala OKROGLIM MUZIKANTOM.....ampak zakaj včeraj niso imeli prostega termina.....danes pa je bil to edini prosti termin, ki ga imajo?!?!?! Za skupne sorodnike vsekakor ne bo to prijetna zadeva
. . . mora biti tudi nekaj slik "astavljenih"
če so tile muzikanti take barabe, potem sploh niso vredni centa. sem prepričana,da obstajajo še boljši bendi. pri nas se ogrevajo za gamse - še posebi moja priča.
za drugega
, ki ga pričakujemo konec avgusta, potem ko se bo vse pomirilo po gremo v akcijo v jeseni.
so nama že lani igrali na krstu in so bli