|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: poročne princese 2010
30.9.2009 12:58:16   
mami tiana
Ojla ,evo po dolgem času se spet javlam.Midva imava že rezervirano pri Repanšku ,pa muzko že mava pa fotografa in snemalca .Poslala sva tudi prošnjo na matični urad zdaj morava pa še osebno tja da se zmenimo.Komaj čakava ta dan ,u bistvu jst čakam ta dan da se poročiva zdej se pa kr res vrti vse okoli poroke.Je pa še kar veliko stvari za poštimat ampak se kar veselim.lp

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: poročne princese 2010
30.9.2009 14:09:02   
Tanchy
mami tiana kam pa gresta na matični urad - je v Mengšu ali še v Domžalah? Sprašujem, ker mora midva it v Domžale, pa ne vem, če ni še prezgodaj user posted image A mogoče še katera ve kdaj se lahko prijaviš na UE Domžale za sklenitev zveze?

Uf, pa včeraj sem bila v Pro Mak -u. Full hude stvari, ideje, sej je v bistvu bolj skladišče user posted image , ampak najde se pa marsikaj...cene pa so tam tam...kar lepe...se da kaj zapravit user posted image . Če boste same delale večino stvari...vabila, konfete, naprsne šopke....full priporočam zdravo kombinacijo Pro Maka in Levčka user posted image user posted image user posted image v BTCju (pa Prometeja? - nimam velik izkušenj).

Lp


< Sporočilo je popravil Tanchy -- 30.9.2009 14:12:31 >


_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu mami tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: poročne princese 2010
3.10.2009 20:31:52   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Tanchy

mami tiana kam pa gresta na matični urad - je v Mengšu ali še v Domžalah? Sprašujem, ker mora midva it v Domžale, pa ne vem, če ni še prezgodaj user posted image A mogoče še katera ve kdaj se lahko prijaviš na UE Domžale za sklenitev zveze


v mengšu nimamo matičnega urada, kdaj se mormo prijaviti pa tudi mene zanima...

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: poročne princese 2010
5.10.2009 6:39:58   
Tanchy
Jaz sem vprašala na občini Domžale glede prijave poroke... izpolnit sva morala obrazec za Sklenitev zakonske zveze izven uradnih prostorov in priložiti izjavo g. Pirnata (lastnik gradu Tuštanj), ter poslati na občino Domžale. Nato dobiva po pošti odločbo in z njo odpeketava v Domžale napravit zapisnik. Kot kaže ni časovne ovire, saj mi je gospa samo povedala, da za najin datum še nimajo prijav user posted image .

_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: poročne princese 2010
5.10.2009 18:27:55   
primorka111
Pozdravljene...
Tudi jaz se vam pridružujem... Tpčni datum je znan 29.5.2010. Zanima me, če morda katera pozna kakšno dobro gostišče, kmečki turizem v okolici N. Gorice, ki sprejme 50 ljudi? in še kakšen dober band?
Hvala že vnaprej...

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: poročne princese 2010
6.10.2009 21:36:30   
Tinca28
Hej, neveste!

Pa se vam po zelo dolgem času spet javljam. Jah, je bilo pestro poletje, pa študijski september... skrata, ful se je dogajal. Kar se pa poroke tiče, je bilo pa tudi pestro, pa čeprav samo v najinih glavah. Sploh se ne moreva odločit, kako to izpeljat, vmes sva še skor datum spremenila, pa dileme, kje bova potem živela.... Me kar mal  živcera tole vse skupaj. user posted image Pred enim letom sem imela čisto sliko, kakšno poroko si želim, zdej pa bolj, ko se bliža datum, manj mi je jasno kaj hočem. Pa še vse obleke se mi zdijo grde.

No, upam, da grejo vam priprave bolje od rok.

Lp


(odgovor članu primorka111)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: poročne princese 2010
8.10.2009 17:20:10   
happym
Pozdravljene vse srečnice. Tudi jaz se vam pridružujem, saj naslednje leto v maju načrtujeva poroko. Tudi midva že iščeva primeren prostor, želiva pa si poroko v naravi. Nekaj sva jih že našla in komaj čakam, da si jih greva ogledati.
Kako pa je z izbiro obleke? a je mogoče katera že šla v kakšen butik? a mislite, da je že kar čas, da pričnem z obiski po butikih? Jaz sem res že čisto nestrpna, tako, da bom verjetno kar pohitela. Joj kaj nas še vse čaka, kar se tiče organizacije!! Super, da bomo lahko takole poklepetale in si malo pomagale med seboj.
LP

(odgovor članu Tinca28)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: poročne princese 2010
8.10.2009 20:17:52   
sončnica79
Hojla!
Mene pa zanima, ali vam bolj ustreza skupina/bend ali DJ? Mami Tiana, midva tudi razmišljava o Repanšku, greva te dni na ogled. Kakšno varianto za glasbo pa sta vidva izbrala? A so vama morda kaj razložili, kako je s sobami prihodnje leto?

(odgovor članu happym)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: poročne princese 2010
13.10.2009 21:59:04   
klaja
Pri nas se je pred enim tednom družina povečala za še eno članico, tako da je sedaj ati blažen med 4 ženskamiuser posted image . Ko se malo navadimo na novi ritem, bom spet šla malo v akcijo, da že enkrat pokličem za kmečki turizem in ansambel, pa tudi naprsne šopke bom poskušala naredit, če mi bo uspelo in seveda če mi bodo všeč.

Ker ne mislima ne vem koliko zapravljat za nama brezvezne stvari, tudi pri obleki ne bom komplicirala in če mi uspe najt eno čisto preprosto belo ali bež kratko oblekico ali pa tudi bluzico in krilo, bom čisto zadovoljna. Sicer so mi določene poročne obleke ful lepe, ampak se nekako ne vidim v njih in se tudi ne bi dobro počutila. Mogoče bom šla v kak butik, toliko da samo okusim kako je če imaš na sebi "pravo" poročno obleko, drugače pa če ne bom po trgovinah nič našla, bom pa dala šivat. Sicer bi si brez problema sama zašila, ampak pravijo da si poročne obleke ne smeš sam šivat.
Pa tudi bodočega moža si nekako ne predstavljam v elegantni obleki, tako da midva bova bolj preprosto oblečena.

Nekaj pa me zanima, tiste ki že nekaj časa živite s partnerjem, mislita it potem vsak od svojega doma ali od skupnega?

(odgovor članu sončnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: poročne princese 2010
14.10.2009 14:50:35   
vrtiljak
Pozdravljene!


Še jaz bi se vam pridružila na tem forumu. Midva sva si izbrala avgust 2010. Ko bo več časa in ko preberem vse poste, pa napišem kaj več tudi jaz. user posted image


Lep dan

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: poročne princese 2010
14.10.2009 15:33:45   
mami tiana
ojla nekaj mi je računalnik nagajal pa nisem mogla odgovort.Sončnica ti sprašuješ za Repanška men je tam res ful všeč,res pa ja kako potem ti okrasiš do konca vso zadevo.Sredi septembra sva šla midva na ogled poroke k Repanšku pa je bilo po mojem mnenju sama žalost tista ki sta se poročila tam sta imela še svojo okraševalko pa mislim ,da bi jst sama bolj okrasila.Na to bova tudi midva bolj pozorna in dala nekaj na izgled.Glede glasbe imava midva duo Atlantix (Aleša in Jasmino)če bova še tretjega člana bova pa povedala.Aleša poznam že od prej tko da sem jst prva ki sem ga že rezervirala za drugo leto .Oba sta ful prjazna in uredu ,finese pa bomo začeli delati drugo leto.Za sobe pri Repanšku pa najbrž ne bojo nikoli .vsaj tko je moj organizator reku.Če te še kaj zanima kar vprašaj.


lpTatjana

(odgovor članu vrtiljak)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: poročne princese 2010
14.10.2009 15:57:25   
happym
Midva sva bila tudi na ogledu pri Repanšku, lokacijo namreč poznam, ker sva bila letos na eni poroki in moram rečt, da je bilo res sanjsko. No, žal pa nimajo več prostega termina v maju, ki sva si ga želela, tako, da sva se sicer zelo težko ampak odločila, da pozabiva na to lokacijo.user posted image  Glede na to, da sva oba iz Lj. sva se kar odločila, da se poročiva na gradu, kjer se je tudi letos poročila moja sestrična in moram rečt, da je res vse lepo organizirano, je pa res, da je zgodba čist druga kot pri Repanšku. No, važno, da bo moj dragi kmalu postal moj možuser posted image . Zadnjič sem vas že spraševala kam boste šle za obleke gledati? Jaz pričnem s prvim butikom že v petek. Se že veselim.
Lp

(odgovor članu mami tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: poročne princese 2010
15.10.2009 9:25:49   
suzy85
pa naj gre vse v 3PM (piskre mleka user posted image ). napišem ful dolg post in me ven vrže user posted image

_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu happym)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: poročne princese 2010
15.10.2009 9:35:17   
suzy85
no, po dolgem času se spet javljam.
pri nama je prišlo do kar nekaj sprememb. cerkveno se ne bova poročila na rogli, ker nisva prepričana, da bo cerkvica končana do maja. cerkveno poroko bova tako imela na gorenju nad zrečami, civilno pa na rogli v njihovi poročni sobi.

tudi ansambel sva menjala, ker je 1. ansambel šel narazen. zdaj sva rezervirala Ansambel pohorci. baje da naredijo dobro fešto. bomo videli.

mislila sva septembra začeti s plesnimi vajami, pa naju je plesna šola pustila na cedilu. sem jih poklicala in se prijavla, pa so mi rekli, da me bodo poklicati in sporočili točen termin. pa niso nič klicali user posted image  bodo pa drugi zaslužili. pa tudi zaradi user posted image  službe bova najverjetneje vzela kar individualne ure.

glede obleke: jst grem s prijateljicami iskat "ta pravo obleko" 24.11., ker prej ne morejo. si bomo vzele cel dan samo zase in bomo LJ okrog obrnile user posted image

klaja midva živiva skupaj, a bova šla vsak od svojega doma. nekaj zaradi tradicije, nekaj pa tudi zaradi mojih staršev. starša sta ločena in ker sem vse pomembne dogodke (obhajilo, birma, valeta, maturantski...) praznovala pri mami, bom poroko praznovala pri očetu, kjer sem bila nazadnje tudi prijavljena (zdaj sem pri user posted image ).

_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: poročne princese 2010
22.10.2009 11:59:54   
happym
Živjo punce. Kakšen da n a ne? :(. No, sej tudi to mora biti. Cel teden sem letala po poročnih butikih in bilo je tok super! Je kar malo težko izbrati pravo obleko ampak jaz sem jo našla. Najbolj mi je bila všeč oblekica v Nevesti v Kamniku. Je čisto bela in zelo seksi varianta. Sem oseba, ki rabi veliko pozornosti in ful mi je bilo všeč, ker so mi to tudi dali. Naredili mi bodo tudi nakit, ki je zraven obleke izgledal fantastično.
Skratka punce metuljčki v trebuhu so že poleteli in komaj čakam na ponovno probo oblekice.
LP N.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: poročne princese 2010
22.10.2009 14:29:28   
mami tiana
Ojla punce.
Mene pa zanima ,če ve mogoče že razmišljate o poročnem potovanju.Midva že imava 3 letnega sina pa sploh ne vem ,kam naj gremo z  njim.Najprej se pogovarjava o Grčiju,Tuniziji,Egiptu zaradi leta potem pa mi pove da pa naj rajši gledam eksotiko.Zdej pa res ne vem ker 2000e mi je pa mau preveč za teden dni v eksotiki ,če si loh prvošm 14 dni medenih tednov,kje druge pa še leti so krajši.
Punce kam bi ve šle oz kam vas vleče.Če ma pa kdo kašno poceni varjanto pa kar z besedo na plan.
lp Tatjana

(odgovor članu happym)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: poročne princese 2010
22.10.2009 16:09:56   
suzy85
mami tiana tudi mi smo že 3je user posted image midva sva se odločila, da gremo verjetno v grčjo ali pa tunizijo. v bolj eksotične kraje naju niti ne vleče, pa tudi zaradi eve si ne upam. si bomo pa zato privoščili vsaj 10 dni dopusta

_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu mami tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: poročne princese 2010
22.10.2009 16:34:43   
Crystall
Se še jaz malce javim. Sem upala, da bova drugo leto imela poroko, pa mislim, da bova dala prednost hiški. Takoj po rojstvu najinega prvega otročka bova dala delat načrt. Ker si niti v sanjah ne predstavljam, kako bomo, mislim, da bo najina poroka šele leta 2011.

Bom pa vas z veseljem spremljala, komentirala ... seveda če smem user posted image  Upam, da bom dobila ogromno idej. Vem pa, da bo najina poroka preprosta. Bolj piknik varianta, pa še sama bom veliko naredila - vabila, zahvale, konfete ...

Sicer imam pa danes pdp ... ampak mali še kar vztraja v bušiju user posted image

_____________________________

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: poročne princese 2010
22.10.2009 17:56:04   
Tanchy

Heja, punce,

evo se še jaz malo oglašam. Stanje je tako: z mojim sva dobila odločbi za poroko izven zakonske zveze user posted image user posted image user posted image , zdaj pa se morava it še osebno prijavit (baje, da že lahko) na UE Domžale. Ideje so izpopolnjene, vabila, naprsne šopke, konfete in škatle za piškotke že delam - joj, sem toook vesela in zadovoljna s svojimi idejami! Vse skupaj bo v beli barvi z dodatkom šampanjec mašnic in mareličnim umetnim cvetjem (Pro Mak), ter obogateno z voščenimi perlicami. Sem kar ponosna na svoje unikatke user posted image user posted image user posted image .

Fotografa imava izbranega, glasbenike tudi.

Bila sem (žal sama, ker user posted image precej dela) že na pogovoru pri Hiši kulinarike Jezeršek in sem nad njihovo ponudbo enostavno navdušena user posted image .

Sva pa v full dilemi - najprej sva imela  idejo za povabit cca 40 ljudi, sedaj pa sva premišljevala, da bi v bistvu lahko povabila bolj kot ne celo žlahto (ker se z vsemi zastopiva) in še nekaj prijateljev, ker so nama prav tako blizu in to nanese na že veliko število ljudi - 95!!!

In zdej si nisva čisto na jasnem mala poroka ali velika poroka user posted image - sej osnovni stroški so itak tam tam, le pogostitev pride več. Kako bi se pa ve odločile?

Lp




_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: poročne princese 2010
22.10.2009 20:35:10   
pomar*ANČA*
hej čveke, vidim, da se že kar pripravljate... midva sva mislila poroko prestaviti za eno leto, ampak sva se odločila, da jo vseeno izpeljeva v letu 2010.

sem prej malce pogledala za obleke, spet imajo razprodaje, tako da bom ta vikend verjetno šla v akcijo.

malce sem že gledala vabila, in se ne morem odločiti ali jih naredim sama ali ne...

jutri pošljem pogodvbo za muziko, naslednji teden grem v arboretum plačati.... bo kar precej skakanja.

za poročno potovanje pa ne bova komlicirala. verjetno bomo šli kar vsi trije na hrvaško- pakoštane na dopust, sicer je bila najina želja dubaj, ampak ker bi bilo malce težko z mejhnim otrokom skakti po puščavi sva se kar odločila za bližjo varjanto. brez sineka pa nočem nikamoruser posted image

sploh pa nevem kje naj začnem z pripravami. katera ve kje se naj lotim? zdaj ko imava vse izbrano, kaj sledi? kaj paziti pri pripravah?

aja, šolo za zakon- al nekaj podobnega kar cerkev zahteva lahko zdaj delamo elektronsko, iščem link, pa ne najdem.... boste šli v plesni tečaj? kam se splača?

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: poročne princese 2010
22.10.2009 20:39:09   
pomar*ANČA*
evo sem našla: kopiram en del e-maila ki mi ga je poslal en duhovnik:

Obstaja tudi e-priprava na zakon, ki traja nekaj mesecev in se zaključi s skupnim vikendom. Obstaja internetna stran s osnovnimi podatki za leto 2009 in kam se lahko obrneta po več informacij za posamezno stvar.  Tukaj je povezava in upam, da bosta našla nekaj, kar vama ustreza in vama po pomagala pri osebni in skupni rasti: http://lj.rkc.si/ps/?id=178&fmod=1

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: poročne princese 2010
22.10.2009 22:31:15   
mateyka
punce, mal vas berem in mi je padlo v oči - kam na medene tedne. no, jaz bi ful šla na Madeiro ali Kanarske otoke. tam je ful lepo in vulkanski pesek, super klima.. user posted image
itak so portugalski ali španski in ni daleč od obale. meni se zdi idealno user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: poročne princese 2010
23.10.2009 8:40:40   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

malce sem že gledala vabila, in se ne morem odločiti ali jih naredim sama ali ne...
.............
sploh pa nevem kje naj začnem z pripravami. katera ve kje se naj lotim? zdaj ko imava vse izbrano, kaj sledi? kaj paziti pri pripravah?

aja, šolo za zakon- al nekaj podobnega kar cerkev zahteva lahko zdaj delamo elektronsko, iščem link, pa ne najdem.... boste šli v plesni tečaj? kam se splača?



Jaz delam vabila sama - ker bodo res nekaj posbnega v obliki CD ja v PowerPointu, nato pa v lični embalaži. No, za tiste starejše, kateri nimajo računalnika bo pa v printani obliki...men se zdi hudooo predvsem to, da do konca pregleda vabila na računalniku svatje ne bodo vedeli za koga gre....user posted image .

Najine priprave
potekajo tako - najprej sva se zmenila na kraju poroke ter dobila potrjeni vlogi na UE, nato fotograf, muzika, zdej morava en dan na UE še potrditi za zakonsko zvezo, ogled prostora za kosilo, natančna izbira svatov - tu se nama najbolj zatika user posted image , sproti pa sem nabavila že material za vabila, konfete,...ter jih že počasi izdelujem...Kmalu morava iti tudi k župniku....

Šola za zakon - joj, meni je tole čisto odveč user posted image . Sem slišala, da je fino, ampak pri dveh malih otrokih se mi res ne da še s tem ukvarjat....no, bom dobro prečekirala tale tvoj link....

Medeni tedni - midva bova srečna, ko se bomo lahko zapeljali do Paga, se odklopili in uživali...ene 14 dni...

Klaja - midva bova šla verjetno kar od skupnega doma...tudi zaradi otrok...pa tudi ne vem kako bi spala narazen user posted image

Ja, pa iskrene ČESTITKE NOVOPEČENIM MAMICAM user posted image user posted image user posted image user posted image

Crystall
- ti se pa drži v teh dneh user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: poročne princese 2010
23.10.2009 13:08:26   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Se še jaz malce javim. Sem upala, da bova drugo leto imela poroko, pa mislim, da bova dala prednost hiški. Takoj po rojstvu najinega prvega otročka bova dala delat načrt. Ker si niti v sanjah ne predstavljam, kako bomo, mislim, da bo najina poroka šele leta 2011.

Bom pa vas z veseljem spremljala, komentirala ... seveda če smem user posted image  Upam, da bom dobila ogromno idej. Vem pa, da bo najina poroka preprosta. Bolj piknik varianta, pa še sama bom veliko naredila - vabila, zahvale, konfete ...

Sicer imam pa danes pdp ... ampak mali še kar vztraja v bušiju user posted image

upam, da user posted image  čim prej pokuka na svet

_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: poročne princese 2010
24.10.2009 10:02:40   
Majci007
Atlantix


Pozdravljene!

Sem nova na forumu :)
Prosila bi vas za pomoč. S fantom se morava do jutri odločit med dvema bendoma za poroko. Želela sva Črno mačko in so žal zasedeni na najin datum ;( Sedaj pa tavava med Atlantix (trio) ali Tulipin.....
Vse o njih sva že prebrala na internetu, si pogledala spote, od Tulipanov sva uspela dobiti tudi DVD iz ene poroke. Ker pa je čist nekaj drugega ali gledaš spot ali kako vodijo in povezujejo na poroki.....bi zelo prosila, če imate ali koga poznate, da bi si lahko še pogledala DVD odlomka poroke, kjer so bili Atlantix.

Najlepša hvala za pomoč!!!!!


(odgovor članu mami tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?