|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ALERGIJE IN HOMEOPATIJA
9.4.2009 9:41:23   
malicki
Tudi mi smo hodili na bioresonanco v Rogaško Slatino. Imeli smo pribl. 11 terapij, strošek cca. 500eur + bencin.

Kar se kandide in diete tiče, pa - hči je imela dieto in sicer: 70% pšenica, sladkor in svinjnina.
Poleg tega smo imeli še 100% dieto za mleko in jajca. Že pred 1. terapijo je potrebna 14 dnevna dieta. Kandido so pa zdravili vzpotredno z alergijo na mleko, jajca in drugimi alergijami.

Ker je hči v vrtcu sem se o tem pogovorila s terapevtko in je rekla, da se potem naj vsaj doma res 100% držimo diete. Tudi v vrtcu sem se pogovorila z vzgojiteljico in sploh ni bilo problema. V vrtec sem nosila pirine ali koruzne prestice, sojin napitek ter sokove brez dodanega sladkorja. Tudi pri sadju je treba paziti in ga omejiti, najbolj priporočljiva so jabolka.
Najprej me je bilo res groza, ker nisem vedela kaj bom sploh dala hčeri za jest.  Pa smo vsi preživeli user posted image

Mi smo bili z rezultatom zadovoljni, naučila sem se pa predvsem bolj zdravega prehranjevanja. Zaenkrat smo še vedno delno na dieti in zelo počasi uvajamo, predvsem mleko.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ALERGIJE IN HOMEOPATIJA
30.4.2009 23:25:26   
urssyy
Tud jaz sem hodla na bioresonanco v Rogaško z hčerko, bili sva na 100% dieti in naredili sva okoli 15 terapij. Sproti je bilo bolje, sedaj pa zopet ista pesem...

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?