Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, kako si, upam, da si kej boljša?
Res noben nemore tega razumet, samo tisti ki daja vse to skozi.
, danes pa je prišla v vsej svoji lepoti. Tako močne še nisem imela. Včeraj zvečer sem pa že mislila, da bom šla na urgenco. V momentu me je začelo full bolet, se mi zdi da v levem jajcevodu, potem pa se je bolečina razširila še čez vse okoli. Ma, sem se najbolj bala, da ni izvenmaternična, ker mi je
...a ti si že prav v postopku ivf al nekje 'vmes'?
?Pupa bo,veš...čutim na vodi....
Sem vprašala tudi za konzilij in je baje vsak ponedeljek, dr. D je pa rekel, da dela postopoma in da bo npr. jutri naredil dva, pojutrišnjem enega.... Da gre to tako. Skratka, nimam več pojma.
Nekje v 2 mesecih lahko pričakujem pošto, potem pa počasi naprej. Bom pa vseeno poklicala sredi aprila, da bom malo manj nervozna.
ali pa še prej, ko bomo
. Blo je pa tko, da je prvi dan bla šibka, drug dan normalna, tretji dan šibka pol pa še dva dni za un mini vložek. Sam en rjav izcedek. Zdaj nazadnje je pa prvi dan me bolelo kot pri norcih, pa ful jo je blo, sem kar naprej vložke menjala, drug in tretji dan je bla normalno, četrti dan še čist en mal, pol pa nič več.