|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
30.10.2009 10:21:09   
Fargesia
hvala punce....še vedno je izcedek...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.10.2009 11:14:51   
Anonimen
Jaz sem kar za četrtek!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.10.2009 14:10:23   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz sem kar za četrtek!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A zato, da bom jaz špricala rekreacijo??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.10.2009 17:06:18   
Anonimen
Lučka, itak.. user posted image   user posted image Si že tako zdej presuha, tko, da se nimaš kej gibat!! user posted image
No, men bi najbolj pasal, ker sem itak v četrtek cel dan v LJ, ker mam en seminar. D ne bom v sredo in četrtek hodila.. Sicer pa, kr povejte..user posted image

Aja, še ena novička: suzika je dobila en rjavi izcedek, ki (močno upam) nakazuje na user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.10.2009 17:12:19   
Fargesia
Aja, še ena novička: suzika je dobila en rjavi izcedek, ki (močno upam) nakazuje na user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si bla pr stircu B?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
30.10.2009 17:14:21   
Anonimen
Fargi, samo stopla sem zjutraj k njemu, drugače sva pa zmenjena danes zvečer. Ne vem al se ga je M ustrašila al kaj? user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
30.10.2009 17:52:48   
neela

Jeeeeeej....to pa je res ena lepa lepa dnevna novička!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
30.10.2009 18:12:36   
Fargesia

Fargi, samo stopla sem zjutraj k njemu, drugače sva pa zmenjena danes zvečer. Ne vem al se ga je M ustrašila al kaj? user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

a mata na daljavo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
30.10.2009 18:45:51   
Anonimen
Ja. Najprej sva bila zmenjena, da pride zvečer k meni, pol je pa klical, da ne more in da bova imela kasnej na daljavo.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
30.10.2009 20:02:12   
lučka 25
suzi, super za izcedek. Glej da si ga od Fargi prevzela, ker ona zdaj ne rabi M vsaj še eno leto. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
30.10.2009 20:26:23   
Anonimen
lučka, jaz sem čist za!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
30.10.2009 21:34:05   
Fargesia

lučka, jaz sem čist za!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.10.2009 21:48:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jst tud!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mislim, da smo vse za user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
31.10.2009 10:12:08   
Anonimen
fargi, evo, sem ti uresničla željo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
31.10.2009 10:47:36   
Fargesia

fargi, evo, sem ti uresničla željo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sta kaj o meni govorila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
31.10.2009 10:50:57   
Anonimen
Nič, ker sploh nisva mela včeri, dons sm ga pa tud tok na hit vidla, d ni blo cajta. Dej mu SMS pošl, da naj mal misl nate.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
31.10.2009 13:57:55   
Fargesia
ne bom..k se mi zdi k da mu morim...pa raj ne bom....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
31.10.2009 14:05:31   
neela
Sonček je....fargi in suzi pa nas razveseljujeta z lepimi novičkami! Pa če to ni nekam za zapisat!!!

suzi, ja, jaz bi na tvojem mestu v pon kar uletela na uz. Sej verjetno ostale papirje imaš uštimane, tko da ne bi smelo biti problema. Sicer pa - saj odgnati te ne morejo, kajne? user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem se prejle spomnila, da je danes točno 1 leto, kar sem imela 1.iui. No, pa vidite punce, kako se leto hitro obrne in kaj vse prinese s seboj.

In kaj drugače počnete danes? Če katera slučajno pospravlja, naj pride še k meni - dobi izvrstno kavico! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
31.10.2009 14:32:33   
tecnobica
o
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ooooooo.....dobro jutro! Kje pa ste, kravice moje?
Mene je moj dragi mož zbudil, k je domov že na malico prišel user posted image ...ker drugače bi še kakšno kitico naredila...user posted image Aja, še neki...sem včeraj dokončno uredila VSE papirje, tko da bom lahko že z drugim tednom konjska figa user posted image in že lahko načrtujemo (kar se mene tiče) srečanje kravic, da zalijemo lučkin 'brthdej in še kej', kaj pravite?

tečnobica, kam si se pa skrila. Te je ratalo strah, ker se bo začelo hitro dogajat al kaj? user posted image

Nč se nism skrila pa tud strah me ni. tukaj sem, sam kar skoz neki okul hodm pa kaj delam.

Saj res, kdaj bo kaj srečanje?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
31.10.2009 14:33:59   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hvala punce....še vedno je izcedek...

Kašn izcedek? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
31.10.2009 14:34:19   
tecnobica

A je pršla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
31.10.2009 21:32:54   
lučka 25
neela, no mene tud nostalgija daje. Včeraj je bilo 1 leto, od kar so mi v varno zavetje mojega trebuščka zaupali Nežo in njenega bratca/sestrico. Res ja, kako gre leto hitro mimo.

suzi, super samo da je prišla. Zdaj pa akcija, da navijamo še za tebe.user posted image  user posted image  user posted image

tecnobica, saj delo in letanje okoli ni nič slabo, samo da je fino. Vsaj mal odmisliš. user posted image

Fargi, evo suzi je poskrbela za tebe. user posted image

PENCA, kako kaj?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.11.2009 1:08:41   
PENCA
ojla

Kako, a še kr letate? user posted image A ste nardile tehnični pregled za metle?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da me pogrešate? Nič tragično novga, sm mela kar natrpan urnik...
moja user posted image je bila tokrat zelo močna in vztrajna, cel teden z občasnimi presledki, sem že mislila, da je konec, pa se je spet ulila... Ponavadi traja 2 dni, pol pa še 2 al pa 3 dni bolj izcedka.

Z vitamini še nism tolk nafilana. Ene 14 dni že jem acidofilus ( 5 vrst mlečnih bakterij) v kapsulah, da bodo dobre bakterije pomorile slabe user posted image , če jih je kaj. Pa zjutraj si naredim limonado in pojem tifol. Alge Algea sem spet našla v predalu, sem čist pozabila, da jih imam. Pa krvomočnico sva začela pit. Za kaj več, bova mogla pa v trgovino. user posted image Enkrat spotoma, saj se tolk tud ne mudi. Kaj pa v tisti lekarni v BTC-ju, k smo zadnjič kupovale? Ko pridem na srečanje, pa gremo še tja. Kera firma vitaminov je pa najboljš? Recimo Q10, al je boljš v navadni lekarni, Sanalaborju al pa DM-ju kupit?

Zdej pa naprej letim....v pojstlo

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
1.11.2009 10:39:50   
Anonimen
penca, jaz vse kupujem kar v lekarni. Mogoče bi jedla še cink in selen - je tud dobro za celice.

fargi, kako si?

lučka, eno leto je že naokoli? Joj, kok gre hitro. Se prav spomnem ko si napisala, da si nosečka. user posted image user posted image user posted image user posted image

miška, kako ste mi vi? Mulca sta pridna?user posted image

tecnobica, ja, končno je prišla, tako, da upam, da jutri štartamo.user posted image

neela, še vedno čakamo slikce!!!user posted image

aja, kar se pa srečanja tiče, bi pa jaz ali v četrtek ali petek - sem obakrat že itak v LJ, tako, da bom pač šetala po trgovinih par ur, preden se dobimo.

Moja M pa spet ni podobna M. user posted image Včeraj bi lahko imela cel dan isti vložek, tako šibko imam. Zjutraj sem vstala in je bil vložek čisto lep, tudi ko sem se obrisala je bilo čisto malo krvi..user posted image Skratka, bomo videli, kaj bojo rekli jutri.

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.11.2009 11:06:59   
Fargesia
suzika, nima veze, ti kr pejt tja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?