|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
1.11.2009 14:16:24   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

suzika, nima veze, ti kr pejt tja...

Jaz bi šla tudi na tvojem mestu kar tja. Boš vsaj vedla na čem si, pa še UZ ti naredijo pa povedo kaj se dogaja.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
1.11.2009 14:17:05   
lučka 25
A ja, še mal za podražit. Smo bli na Bledu (ko nam je blo glih med potjo) in smo uživali na sončku ob jezeru. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
1.11.2009 14:28:02   
lučka 25
A ja, za srečanje bi pa jaz raje petek. V četrtek mam odbojko (pa nam je že ta teden odpadlo zarad počitnic), pa še moj je edini dan v tednu doma do 18h, pa smo tako vsaj malo skupaj.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
1.11.2009 14:42:12   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

A ja, še mal za podražit. Smo bli na Bledu (ko nam je blo glih med potjo) in smo uživali na sončku ob jezeru. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tud me bomo kmalu vozičkale okol Bleda....kajne Fargi? Me imamo že rezerviran vikend in šoferje za drugo leto...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi, VALDA se boš šla jutri pokazat!!! NUJNO...ma ja ne boš spet en mesec čakala. Pa saj nimaš kaj za zgubit - kar pot po noge. Pa ne domov prit brez dobrih novičk! user posted image

Meni je petek za srečanje tud ok. Lučka, glede na to, da si tokratna 'gostiteljica' ti - boš določila lokacijo?

PENCA, tečnobica, prideta, kajne? Kaj pa kimsy? A se bomo končno srečale??? Hja, za ostale stare kravice itak vem, da pridete (Fargi, suzi) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, naša sobica je pobeljena - fotke pošljem po mailu še danes!! user posted image PENCA, pošlji mi na zs svoj mail naslov.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
1.11.2009 14:55:46   
Fargesia
jaaa, bled je rezerviran...
neela, ti boš voziček potiskala, jst bom pa trebuh okol nosila.user posted image

lučka, a bova skup častile?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
1.11.2009 15:38:59   
tecnobica
IZVIRNO SPOROČILO: neela

PENCA, tečnobica
, prideta, kajne? Kaj pa kimsy? A se bomo končno srečale??? Hja, za ostale stare kravice itak vem, da pridete (Fargi, suzi) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, naša sobica je pobeljena - fotke pošljem po mailu še danes!! user posted image PENCA, pošlji mi na zs svoj mail naslov.

Mene v petek verjetno ne bo, ker imam verjetno pevske vaje. Ne smem zamudit, ker sem jih že včeraj.

Meni tudi fotke, prosim.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
1.11.2009 16:08:07   
neela

user posted image user posted image user posted image user posted image .....no go!!! Vsaka zase prosim!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
1.11.2009 16:08:46   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Meni tudi fotke, prosim.

Tvoj mail najdem na FB. Dobiš...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
1.11.2009 18:45:26   
Anonimen
Meni sicer bolj paše četrtek, ker mamo v petek obletno mašo za dedka. Ampak ok, če ne boš šlo drugače..

Ja, pokazat se bom pa šla jutri, pa da vidim kaj bojo rekli.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1459
1.11.2009 20:06:35   
lučka 25

user posted image user posted image user posted image user posted image .....no go!!! Vsaka zase prosim!

A ne....ampak midve sva mal gorenjki, tko da....user posted image

Ja nič povejte kdaj čte. Sam moja dva bosta razočarana, če ne bosta mogla merkat Neže, ko bo mami migala.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
2.11.2009 8:28:50   
tecnobica
Neela, hvala za fotke. Lepe barve si izbrala.

Torej... jaz grem v četrtek itak z mojim v LJ, tko da vas lahko pridem kaj pogledat, v petet pa "no go".

Dajte mi mal povedat, kaj mi bodo jutri v neplodnosti "delali" oz kaj bom novega izvedela. Upam, da me razumete. Ker mojga zanima bolj kot mene. Pa kje je to Šlajmerjeva 2 in kje bova dobila kak parking itd. Saj veste, splošne informacije.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
2.11.2009 8:38:55   
neela
Dobro jutro!
Hm, kaj zdej....četrtek al petek?
No, dajmo se pofočkat:

četrtek:
- neela

petek:
- neela

Neposredna povezava do sporočila: 1462
2.11.2009 8:43:23   
Fargesia
dobro jutro...

meni bolj paše petek...

četrtek: suzika, tecnobica

petek: lučka, neela, fargi

Neposredna povezava do sporočila: 1463
2.11.2009 8:43:53   
Fargesia

Dobro jutro!
No, dajmo se pofočkat:

četrtek:
- neela

petek:
- neela

buahahahaha...istočasno....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
2.11.2009 8:46:47   
neela

Neela, hvala za fotke. Lepe barve si izbrala.

hvala, hvala

Dajte mi mal povedat, kaj mi bodo jutri v neplodnosti "delali" oz kaj bom novega izvedela. Upam, da me razumete. Ker mojga zanima bolj kot mene. Pa kje je to Šlajmerjeva 2 in kje bova dobila kak parking itd. Saj veste, splošne informacije.

Verjetno, boš zelo ekspresno opravljena, zato ti predlagam, da se že prej pripraviš, če imaš kakšna vprašanja, tako, da se ne boš pustila zmesti, k bo vse bolj na hitrco. Če boš kaj novega zvedela? Verjetno niti ne, ker si že tle veliko zvedla, kako ponavadi gredo postopki. Verjetno bo padla kakšna napotnica (spermiogram, kakšna op. user posted image ) ali pa celo predlog za konzilij OBMP - nikoli ne veš (odvisno, koliko papirjev oz pregledov imaš že opravljenih in kaj je ugotovljenega). Šlajmerjeva ulica je tista, v kateri je tudi porodnišnica al pa medicinska fakulteta. Mogoče ti bo najlažje, če prej pogledaš na TIS, da si bosta lažje predstavljala. Parking: jaz osebno vedno parkiram v parkirni hiši, ki je zraven kliničnega centra, ker je vedno plac, dovolj prostorna in ker je pokrita. Je pa seveda tudi dražja. Sem pa vsaj mirna, pa še Mercator je spodaj, tko da vedno še tega tam izkoristim. Se pa da parkirat tudi bližje, prav na Šlajmerjevi, kjer je manjše, nepokrito parkirišče (tam ponavadi Fargi parkira. Je baje cenejše, manjše, a ga tud hitro zasedejo. Tako, da za parkirat niti ni problem, je pa plačljiva zadeva.

Neposredna povezava do sporočila: 1465
2.11.2009 8:47:32   
neela

Dobro jutro!
No, dajmo se pofočkat:

četrtek:
- neela

petek:
- neela

buahahahaha...istočasno....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to ti pa je naravnanost na isto valovno dolžino, kaj?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
2.11.2009 8:58:45   
Fargesia
ja, neela, ne morva skrit tele navezanosti...user posted image

še tukaj...

tole sem nalulala...danes sem 12.dan... pa počakmo za ziher do četrtka...

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
2.11.2009 9:23:47   
lučka 25
Fargi, danes pa ti še tu čestitam, a prav user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Solzice so pa itak že skoz v mojih očeh, seveda solze sreče.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.11.2009 9:26:28   
lučka 25
neela, jaz bi tudi slikce.user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.11.2009 10:26:41   
neela

neela, jaz bi tudi slikce.user posted image  

lučka, pa saj veš, da sem tud tebi poslala mail....sam mi je javilo nazaj, da je nedostavljiv. A ti e-mail kaj šteka? Dej mi pa po fb al po zs posreduj, če maš še kakšnega drugega kot hotmail.

Fargi, še tukaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.11.2009 10:27:59   
neela
Solzice so pa itak že skoz v mojih očeh, seveda solze sreče.

Ja, ja...to že vse vemo, da ti rada zelo redno čistiš solzne kanale....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.11.2009 10:29:10   
neela
tole sem nalulala...danes sem 12.dan... pa počakmo za ziher do četrtka...

user posted image

Dvojčka bosta....jaz vidim 3 črtice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.11.2009 10:42:40   
Fargesia

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.11.2009 10:45:02   
kimsy
fargi - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok lepa palčka, pa kok lepe user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ti pa dobr lulaš! user posted image  Sm toook vesela...

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.11.2009 11:10:25   
tecnobica
Fargi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Carski rez
peki

Zanima me če poznate katero žensko, ki je imela že četrti carski rez?

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!