|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
7.8.2010 11:16:33   
PENCA
Ojla, evo meuser posted image
Lepo, da ste se spet javile user posted image Kako sta Suzi in Tecnobica?

Se mi zdi, da je že prej tale tema kar mal zamrla, še kar dolgo časa sem hodila gledat, če je kaj.....pa ni bilo nič. Sm misla, da ste na facebook šaltale, pa pol nisem več hodila gor, oziroma sploh nisem bila nič na računalniku.

Danes sem pa čist slučajno zavila na ringaraja, šesti čut al pa nevem kaj, ker sem ubistvu hotla poiskat info o raku na črevesju (taščica je zbolela).

Lepo, da sta se spet javile user posted image user posted image user posted image Kakšne lepe novičke? user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
   RE: "EX" klomifenke in ostale
7.8.2010 17:30:04   
Anonimen
Penca, o super, da si se javila. user posted image user posted image Kako si? Pri tebi kaj novega? Uf, taščica pa zbolela? user posted image user posted image   Pri nas še nič novega.. Za mano je tokrat 3 postopek, lahko rečem da najboljši do sedaj, vstavili so mi 2 blastocisti, ampak spet ni bilo nič. Tako, da grem sedaj v MB.

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1827
   RE: "EX" klomifenke in ostale
8.8.2010 7:17:03   
PENCA
Ojla

Mogoče ti pa MB prinese srečo oz. user posted image . Samo tri postopke si imela? Se mi je zdel, da si jih imela več, mogoče zato ,ker se že kar dolgo vleče ta kalvarija.

Ja taščica bo šla kmal na operacijo, jaz pa tud. Ponovil se mi je endometriom. Ma saj sem enkrat rekla, ko greš enkrat pod nož, morš skoz hodit. Upam, da bo zdaj zadnjič, al pa da bo vsaj nekaj časa mir, zato moram pa hitro zanosit.

Tecnobica kako si?

Šibam v službo, še drugič kaj napišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
   RE: "EX" klomifenke in ostale
8.8.2010 8:58:53   
tecnobica
Jaz sem bila na laparoskopiji in histeroskopiji v LJ pred dobrim mesecem. Zdaj sem na klomifenu in user posted image user posted image user posted image na polno :P

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   RE: "EX" klomifenke in ostale
8.8.2010 17:16:38   
smeška83
Jaz bom tudi v prihajajočem tednu zelo pridna priuser posted image in upam, da Klomifen pokaže, da se da moje jajčnike tud zbudituser posted image Sem šele v prvi rundi, a brez optimizma mi živeti niuser posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
   RE: "EX" klomifenke in ostale
1.10.2010 13:13:29   
PENCA
Ojla punce user posted image
Da se spet mal javim user posted image . Kje ste?
Da še mal poročam kaj se dogaja: ta teden sem na bolniški, ker imam virozo, v ponedeljek grem pa v bolnico na odstranitev endometrioma na jajčniku, ki se mi je spet ponovil, Upam, da se do pomedeljka pocajtam user posted image .

Kako pa kaj ve ostale? Tecnobica a se je že prijelo?user posted image
Suzi kako pa ti? Kdaj maš postopek v MB? Držim pesti, da se že končno prime user posted image
Kako pa kaj Lučka in njena Neža?
A kaj veste kaj ima Fargi?
Neela je pa čist pozabila na nas, kajne?

Dajte mal poročat punce, da vidim ali se je kaj lepega zgodilo. Men je zdaj teh par mesecev še posebno težko, ker so vse v moji bližini user posted image . Sestrična,svakinja, dve sestrični od mojga, dve sta že rodili... Sami otroci, kamorkoli se obrnem, se kar nekako nesposobno in odrinjeno počutim. Vsi gnezdijo, si stanovaje rihtajo, pa otroške sobice... Poleg tega je pa še tašča zvedla, da je prepozno za operacijo, ker je rak že preveč napredoval user posted image

Pri meni torej nič lepega, dajte mi vsaj ve kakšno lepo novico povedat. Če ne prej pa vsaj pol ko pridem iz bolnice kaj lepega preberem user posted image .

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
   RE: "EX" klomifenke in ostale
4.10.2010 18:10:00   
Fargesia
Penca, mi imamo fantka, ki bo v četrtek star že 3 mesece! Hitro se pozdravi!!!user posted image

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
   RE: "EX" klomifenke in ostale
4.10.2010 18:38:57   
tecnobica
Penca, upam, da si preživela operacijo.

Pri nas se ni še prijelo. Sem pa bila prejšnji teden na pregledu na GK in so mi rekli, da sem zdaj pripravljena na postopek. Dr. se je odločil, da bom šla najprej dvakrat na IUI (jaz upam, da samo enkrat, ali pa še to ne). Zdaj čakam na papirje s konzilija. Sem pa dobila namesto klomifena tablete letrozol. Te menda zdaj dajejo. Ne vem, a naj bom vesela, ker se ne bom rabila špikat, al kaj vem. Teh Letrozol tablet ne poznam, pa tudi na slovenskih forumih ni dosti zasledit.

Ostale bodo pa že same povedale kako pa kaj, a ne punce?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
   RE: "EX" klomifenke in ostale
7.10.2010 7:28:17   
Anonimen
Penca, sedaj si najbrž že doma? Kako je šlo?

Jaz čakam na postopek v MB, nekje novembra.

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
   RE: "EX" klomifenke in ostale
12.10.2010 22:02:47   
PENCA
Ojla punce, lepo vas je spet mal prebrat

Fargi čestitke Ne morem verjet, da je že tri mesece,kako čas beži... In kako ste? Se pridno dojite, pančkate?

Tecnobica tud jaz upam, da ti ne bo treba it, da se že prej prime. Verjetno so ti dali te tablete namesto klomifena, sem nekje slišala, da ga ne dajejo več Morda je preveč škodljiv al pa so te cenejše Sam da pomaga pa da ni tolk stranskih učinkov.

Suzi držim pesti zate, zdaj je pa res že čas, da se prime! Skrajni čas, ane?

Kako ste pa ostale, kaj se vam kaj dogaja?

Drugač sem bla pa v bolnici do ponedeljka. Operirana sem bla pa v sredo. Menda so mi zdaj dobro sčistili jajčnik, da bo za nekaj časa mir za skoz ne verjamem. En jajcevod sem imela tud zamašen, pa še nekam daleč od jajčnika je odplaval, tako, da so mi ga nazaj nacentriral . Pa še nekaj stvari so mi poštimal, pa nisem bila sposobna sledit razlagi . Ma saj ni važno, sam da je zdaj vse v funkciji.
Sem mela pa kar težave, ko so me pripeljali iz operacijske, ker sem imela razdraženo žrelo, skoraj nisem mogla do zraka pridet in sem kar nekaj časa grozno hropla in se nisem mogla odkašljat. Soseda mi je rekla pol, da se je grozno bala zame, no pol me je pa sestra dvignila v bolj sedeč položaj, da sem se lahko odkašljala. Kolkr se lahko, ko te pa vse boli. Hvala bogu je blo pol vse uredu. Vse to se je pa naredil zato, ker sem bila prehlajena, en teden prej sem zbolela. Saj drugač sem se pozdravla, nos sem imela čist samo malo sem še pokašlala sem pa tja. Če bom šla še kdaj pod narkozo, grem samo popolnoma zdrava. V naslednjih dneh me je še kar fino bolel, me še zdaj kar boli, vrtelo se mi je po vsakem zdravilu, 1000 infuzij, kri ni bla uredu.... zdaj bom čimprej pozabila na hude stvari in v novo borbo.

Se opravičujem, ker sem tako zmedeno napisala. Enkrat mi je vse zbrisal user posted image , pa sem morala še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
   RE: "EX" klomifenke in ostale
13.10.2010 7:00:02   
Anonimen
uf, penca, tole pa res ni moglo bit luštno. user posted image   ampak veš kaj - glavno je, da so te poštimali! user posted image user posted image   Res super. Kaj pa sedaj? Spet klomifen ali kar brez? 

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
   RE: "EX" klomifenke in ostale
14.10.2010 17:13:55   
nf
Hej punce!!!!!!!!!!!!!! Veste kolk sem vesela, da vas spet po dooooolgeeeeem cajtu malo berem user posted image
Kaj se kej dogaja pri vas? Suzi, zate sem prebrala, da si imela že 3 neuspešne postopke? Ajajaj škoda user posted image  Kako se drzis?
Jojmene, glih se je Ajda zbudila, se oglasim kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
   RE: "EX" klomifenke in ostale
15.10.2010 7:41:11   
Anonimen
oooo, lejo, nf..user posted image user posted image user posted image Naša prva nosečka. Kako je Ajda?? Kako ste? Daj malo napiši.. Ja, jaz grem pa zdle v 4 postpek. Jah, kaj naj, tako pač je. user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
   RE: "EX" klomifenke in ostale
16.10.2010 15:28:59   
PENCA
Oooooo Nf, tebe pa res že dolgo ni bilo slišat user posted image
Kako se imate? Ajda pridno raste?

Suzi zaenkrat nisva z G še nič govorila kako naprej, pomoje ne rabim spodbujat ovulacij, ker imam O kadar je vse o.k., razen, če nimam cist, vsaj pomoje. Bom vidla kaj bo rekel ko bom šla na kontrolo. Zadnje čase me je oviral endometriom na levem jajčniku, na desnem mi je pa jajcevod odplaval kar nekam gor, tako da je bil predaleč, da bi lahko ujel jajčece. No, zdaj ni več ovir user posted image in upam, da se kmalu prime user posted image

Kdaj greš pa ti v postopek?

Kaj pa ti Tecnobica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
   RE: "EX" klomifenke in ostale
18.10.2010 7:39:20   
Anonimen
Jaz grem v postopek točno čez 1 teden. user posted image

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
   RE: "EX" klomifenke in ostale
18.10.2010 23:28:31   
PENCA
Ojla

Bravo Suzi, tokrat pa mora ratat! user posted image

Mene pa nekaj zanima, imam tri šive v vrsto, ta srednji je dvojni, pa imam okoli teh dveh šivov malce izbočeno bolj trdo, rdečo kožo, pa me mal skrbi, če je to normalno. Okoli drugih šivov je samo za dobr mm rdeče. Aja, pa šivi še nič ne kažejo, da bi se radi poslovili user posted image . Danes je že 13. dan, bi bil že čas, da grejo, ane? Ma, zmer je kej, sam da mam skrbi.

Tecnobica kaj dogaja? Kaj stranskih učinkov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
   RE: "EX" klomifenke in ostale
18.10.2010 23:45:56   
PENCA
Ojla

Suzi, bravo. Tokrat pa mora uspet! user posted image

Mene pa nekaj zanima. Skrbi me zaradi šivov. Imam tri v vrsto, srednji je dvojni, pa imam nekoliko izbočeno kožo, tršo na otip in rdeče barve, krogec je nekako širok 1 cm, pri drugih šivih pa je rdečine za dober mm. Ne vem a je to normalno. Pa tud šivi še nič ne kažejo, da bi se poslovili. Danes je 13. dan od operacije, bi bil že čas ane? Ma, zmer je kej, da me skrbi. user posted image

Tecnobica kaj dogaja? Je kak stranski učinek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
   RE: "EX" klomifenke in ostale
19.10.2010 6:54:02   
Anonimen
Penca, jaz sem šla k svoji zdravnici in mi je pobrala šive ven.

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
   RE: "EX" klomifenke in ostale
19.10.2010 7:44:37   
tecnobica
Penca, jaz še ne jem teh tablet, ki sem jih dobila, ker čakam na odločbo konzilija.

A maš te šive, ki bi mogli sami odpast? Men so se kar sami počasi začeli trgat, pol sem pa naslednjič kar ven potegnila, če je šlo. Čene so pa itak z brisačo se odrsali stran. V popku imam jaz še zdaj rdeče in nagubano in trdo. Tudi ostali se še vidijo (rdeče) eden me celo kar naprej občasno srbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
   RE: "EX" klomifenke in ostale
19.10.2010 23:14:34   
PENCA
Hvala, punce

Tecnobica si me kar potolažila, pol je vse uredu. Ja tisti so, ki grejo sami ven. Mal več časa rabijo, očitno user posted image .
Upam, da boš čimprej dobila odgovor user posted image


Suzi, v pondelk bom šla, če ne bodo že prej odpadli, jim bom dala še mal šanse, da sami ven zlezejo user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
   RE: "EX" klomifenke in ostale
20.10.2010 9:58:48   
Zojatisa
user posted image  user posted image Živjo punce!
A to ste bile na laperoskopiji.
Jaz ko sem bila mi je šive tudi odstranil zdravnik čeprav so rekli da bojo sami odpadli pa niso.
Glede nagubane kože v popku tam ko je bil šiv mislim da se to potem skos pozna sicer z leti manj ampak se.
Pri men je že 3lete od tega pa se mi še vedno pozna.
lp pa potem kr v akcijo držim pest ta vas.user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
   RE: "EX" klomifenke in ostale
28.10.2010 0:27:07   
PENCA
Ojla

Se nisem mogla prej javit

Šive sem pol narahlo ven potegnila v petek user posted image Tko, da je o.k.

Zojatisa hvala za pestke. To, da se bodo šivi poznal me še najmanj skrbi, samo da se bo kaj prijelo, pa da ne bo treba kar naprej na laparo hodit user posted image

Aja, v torek je prišla user posted image tko, da me vse šravfa, še jurt pol bo pa že boljš. Pa upam, da naslednje sploh ne bo user posted image user posted image user posted image

Suzi, Tecnobica kaj novega?

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
   RE: "EX" klomifenke in ostale
28.10.2010 22:32:58   
tecnobica
Jaz sem zdaj na Letrozolu. To so začel dajat namest Klomifena.. In ta mesec grem na IUI, če bo vse OK.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
   RE: "EX" klomifenke in ostale
19.11.2010 23:09:29   
PENCA
Ojla

Tecnobica a si že bla na IVI-ju? Men je pa G rekel, da bom drug mesec spet dobila klomifen user posted image
Ne vem al ga naj vprašam za te nove tablete al ne? Drugač pa po klomifenu nisem imela stranskih učinkov, sam včasih sem mal zakuhala, kar je pozim čist uredu, sploh ker sem bolj zmrznjena user posted image user posted image user posted image

Suzi pa pri tebi kaj novega? Se je že kaj prijelo?

Punce lepo bodte pa naj se čimprej prime user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
   RE: "EX" klomifenke in ostale
20.11.2010 8:18:39   
tecnobica
Ja, že prejšnji torek sem bila na IUI. Zdaj čakam na rezultate.

A ti pa spet na klomifen? Pa zakaj te tolk matrajo? Naj te dajo na IUI, ki sploh ni nič tazga.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?