thaiss
|
Lep pozdravček...me kej pogrešate?? Matia je imel včeraj popoldan vročino, ki je zvečer padla, tako da je bil danes kar v vrtcu in je ok. Ne vem kaj je bila ta povišana T, mogoče je bil od sončka pregret, ali pa so zobki (še dve petki čakamo) IZVIRNO SPOROČILO: majrim navt...a bodo pol naše sošolke al kaj??' ...v naši skupini jih je sedaj samo pet in se imajo super..dva sta se izpisala,bolani...ti pa uživajo vso pozornost Ja fajn bi blo!!!!! Čeprav mi na odločbi piše, da je vključena v skupino NOVA. Si predstavljam, da je to cela nova skupina. pri nas so pa vsi v vrtcu, uživajo zadnje tedne skupaj!!! Matia je bil po planu za novo šol. leto vključen v skupino 2-3l NOVA, ampak smo se včeraj zmenli da se pridruži skupini od Neže Danes smo imeli govorilne ure, vse oh in sploh super Ker je Matia že neki cajta doma brez pleničke, bo od jutri naprej tudi v vrtcu brez!! Bomo porabli verjetno eno goro perila, ampak važno da je dobra volja, naša od vzgojiteljice in Matie zrak lepo da ste uživali na dopustu!! Dej kako slikico prilimaj ve ki imate šoping ponudbo v mezincu .....kje v Kopru lahko kupim kopalke? Moram pa kupit ločeno zgornji in spodnji del, ki če ne mi niso prav .......pa neki ful dnarja tudi ne bi dajala zanje...... če se ne motim, lahko kupiš ločeno kopalke v Skinny in Calzedonii majrim.....sej bova hodle na plažo ja,....ma meni je lepše na svetilniku, ker se ful zamoti na kamenčkih...... uni beton pri delfinu mi ne pjaži mene tudi letos delfin ne prepriča, ker ni lep dostop za otroke, Matii je všeč da gre sam do vode oz, da se vsede in namaka nogice. Tako da prideta v poštev Sansimon in svetilnik thaiss...kaj pa vi štrajkate???...zakaj ne pridete raje na plažo za kako urco,kot na kafe?? sej gremo, najprej v Cantante na cafe in potem se spustimo v Sansimon. kar se vrtca tiče,pa verjetno ne bodo skupi - sej niti ne vejo še kako bo z vzgojitteljicami,a bom klicala ta teden,ker bi ena full rada šla naprej z našimi,jaz si jo pa tudi želim,ker je zlato od človeka so ti kej povedale?? asso lepe fotke ...evo še malo naših ko sem ga tle vidla kam spleza me je skoraj kap končno imamo eno stvar več na jedilniku, Pizzaa
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|