|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
27.5.2009 15:40:40   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Sem pa si spomnila kako je bilo lani okoli 11 junija - dež, mrzlo... smo bili skoraj v dolgih in letos taka vročina že zdej... No, jaz upam, res na bolj normalne temperature, da se lahko v soboto odpravimo do Lignana, ker če bo tako kot te dniuser posted image user posted image

hahhhaaa
res da imam spomin kot riba... ma če se ne motim, smo bili 11. junija lani skoraj vsi v dolgih, ti pa v kanotjerci !!! user posted image user posted image  pa tvoje punce v kratkih (po mami)....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
27.5.2009 16:15:59   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Sem pa si spomnila kako je bilo lani okoli 11 junija - dež, mrzlo... smo bili skoraj v dolgih in letos taka vročina že zdej... No, jaz upam, res na bolj normalne temperature, da se lahko v soboto odpravimo do Lignana, ker če bo tako kot te dniuser posted image user posted image

hahhhaaa
res da imam spomin kot riba... ma če se ne motim, smo bili 11. junija lani skoraj vsi v dolgih, ti pa v kanotjerci !!! user posted image user posted image  pa tvoje punce v kratkih (po mami)....

Ja, no... sej sem napisala, da smo bili skoraj v dolgih... user posted image user posted image user posted image  Imamo iste spomineuser posted image user posted image user posted image  Sej je bil glih en takšen dan kot je danesuser posted image user posted image  Tako, da mi je danes kar v redu, ampak upam, da 11 junija bo lepše kot danesuser posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
27.5.2009 21:10:56   
thaiss
Lep pozdravček, kako paše ta ohladitev!!

pa nam je ratalo, Matia je bil od 7h zjutraj brez pleničkeuser posted image  user posted image  in še najbolj pomembno, niti enkrat mu ni ušlo!! Sem bila kar začudena ko sem prišla iz službe in je imel še vedno une hlače ki sem mu jih zjutraj oblekla, sem pričakovala da ga bojo vsaj 3x preoblekli.

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Thaiss.. a pol ste se odločili, da ga date v drugo skupino...

v njegovi zdajšnji skupini so vsi l.2006, tako da Matia ne more z njimi naprejuser posted image  Ponudili so nam da ostane z svojo vzgojiteljico, vendar bojo sami otroci 1-2 leti; to je že v štartu odpadlo, ker tle bi ga v razvoju potisnila dva koraka nazaj. Druga varjanta je bila skupina 2-3 leta, vendar vsi otroci bojo na novo, prvič v vrtcu-kar mi tudi ni dišalo, pa smo se potem s psihologinjo zmenli, da se pridruži skupini l.2007, k Nežiuser posted image

THAISS, HVALA ZA INFO ZA KARTICO OD GEOX. pRI TREH SANDALČKIH MI BO PRIŠLO PRAV.  U, sori, kričim ... Neža je kriva user posted image

Pa še ZS Thaiss.
NAVT to o kartici ti je mela svetovala, verjetno ima on ZS, ne jazuser posted image

Tudi Aljoša nam je ponoči takuhal na 39. Upam, da se do "ciciolompijade" pocajta.
upam da ni nič hujšega z Aljošouser posted image  Matia je imel danes popoldan spet malo vročine, pa smo šli za vsak slučaj (zaradi pogostih uronifektov) dat vodo, jutri dobimo izvide.
Mi tudi že komi čakamo Ciciolimpiado, danes smo odnesli nekaj daril za srečelov!

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Lep pozdravček...me kej pogrešate??user posted image

niti ne user posted image user posted image
sej vem...user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
28.5.2009 7:32:29   
n€na
jutro...

kako je pasala tale ohladitev, končno smo malo stanovanje ohladili in ponoči smo spet lahko lepo spaliuser posted image user posted image

sem opazla, da tudi mene niste kaj preveč pogrešaleuser posted image user posted image , saj niti opazle niste, da sem se vrnala nazajuser posted image user posted image ...pa nič zato življenje teče daljeuser posted image user posted image user posted image

Tudi mi komaj čakamo ciciolimpiado...thaiss a že kaj trenirate domauser posted image user posted image

matiauser posted image user posted image user posted image  za pleničko

thaiss in asso lepe fotkeuser posted image user posted image mojih še nisem imela časa dati gor...edino kar mi je uspelo je to da sem poslala za izdelavo fotoknjigeuser posted image

thaiss imam doma en časopis in (ne vem kak se mu reče) se mi zdi, da je tvoj Matičko notri, a so bili kdaj v marini v izoli ali pa kje drugje...so imeli v vrtcu temo riibštvouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
28.5.2009 7:33:41   
zrak
dobro jutro...

brrrr me pa zebe in čisto sem zagiftana.. nos, sinusi... aiuto..

Iz vrtca nismo še nič dobili.. prav nestrpno čakam odločbo..

Ja lani okoli 11 junija, je bilo ravno kot zdaj..letos upam na boljše vreme, da bomo lahko zunaj..ker zdaj bi bilo malo težje zapret vse tiste škate..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
28.5.2009 7:39:58   
zrak
Nena dobro jutro.. verjetno sva same,,.. vse so šle v Hofer...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
28.5.2009 7:46:55   
n€na
ja res je...še dobro, da si omenla..moram mojga poslat v Hofer...

je pa danes res mraz...se spomnem lani 15 junija koko je bilo zjutraj mrzlo..sem misla da bo fešta od zale odpadla.,....

za danes pa sploh nisem vedla kako jo naj oblečemuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
28.5.2009 8:11:36   
zrak
Pred Hoferjem Izola in Koper kolona... Juppiii user posted image user posted image  za Majrim..ki  mi je dobila majčke

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
28.5.2009 8:21:41   
n€na

Pred Hoferjem Izola in Koper kolonasej niso normalniuser posted image ... Juppiii user posted image user posted image  za Majrim..ki  mi je dobila majčke    bravo m ajrim...upam, da jih tudi moj dobi 

včasih pa ja niso hodli tok v hofer, sem vedno kaj dobila...zdaj ko je pa ta recesija se mi pa zdi da so vsi tamuser posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 28.5.2009 8:22:20 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
28.5.2009 8:25:08   
asso
Jutro,

evo tudi mene.

Pred Hoferjem Izola in Koper kolona... Juppiii user posted image user posted image  za Majrim..ki  mi je dobila majčke

Ja, grozna kolona in vse se tepejo za majčkeuser posted image user posted image user posted image  še dobro, da se vem prerivat in da sem dobilauser posted image user posted image user posted image  Sem si jih vzela enih 10 in potem v vozičku lepo pregledovala... pride en mož mimo in lepo vzame en paket. Jaz pa "oprostite" in vzamem nazaj. In on jezno zakaj in mi noče dat... in jaz "zato, ker je to moj voziček"user posted image user posted image user posted image user posted image  In potem je le popustil in se mi opravičil.
Ma resno je bilo grozno. Sej potem je ena sfehtala, da dajo še en paket ven, ker jih je tam bilo res le par...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
28.5.2009 8:30:43   
n€na
Ja, grozna kolona in vse se tepejo za majčkeuser posted image user posted image user posted image

še dobro,da ima moj mišice, se ga bojo vsi ustrašli in bojo vse majčke njemu pustiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
28.5.2009 8:32:19   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Ja, grozna kolona in vse se tepejo za majčkeuser posted image user posted image user posted image

še dobro,da ima moj mišice, se ga bojo vsi ustrašli in bojo vse majčke njemu pustiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če bo glih tako, ker tiste babe, ki grebejo po kupu malo briga kdo je zraven, samo komolce nastavljajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
28.5.2009 8:34:07   
majrim
evo na hitro še mene...user posted image user posted image user posted image ...matr te stare none so pa res divje ej - so me še stisnile tam v uni prehod...user posted image ...sem pa dobila vse za zrakuser posted image ,Neži sem vzela samo en paket..ampak raje vidim,da gre I v hofer v kopruuser posted image user posted image user posted image
Matia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bom drugi teden vprašala thaiss,ker ta teden ne morem osebno - si sama videla,kako krizo imamouser posted image user posted image user posted image  - se mi kar trga srce,ko jo peljem v vrtec in jokam kot takrat na začetku..user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
28.5.2009 8:35:29   
zrak
Jooojj Asso.. dobra si..ma v Izoli niso imeli več številke 92-98.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
28.5.2009 8:37:33   
majrim

ma ta številka ne obstaja zrakuser posted image ...tudi na majškah tako piše!!...zdej pa mi ne verjameuser posted image ...bodo verjetno moji danes nesli paket tvojim,ker pridejo malo po Nežo,da bo šla prej iz vrtca in jo peljejo na sladoled,da ne bo take krizeuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.5.2009 8:38:13   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

evo na hitro še mene...user posted image user posted image user posted image ...matr te stare none so pa res divje ej - so me še stisnile tam v uni prehod...user posted image ...sem pa dobila vse za zrakuser posted image ,Neži sem vzela samo en paket..ampak raje vidim,da gre I v hofer v kopruuser posted image user posted image user posted image
Matia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bom drugi teden vprašala thaiss,ker ta teden ne morem osebno - si sama videla,kako krizo imamouser posted image user posted image user posted image  - se mi kar trga srce,ko jo peljem v vrtec in jokam kot takrat na začetku..user posted image

kaj pa jeuser posted image user posted image  glej ki bom jokala tudi jazuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.5.2009 8:40:04   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Ne vem, če bo glih tako, ker tiste babe, ki grebejo po kupu malo briga kdo je zraven, samo komolce nastavljajouser posted image user posted image user posted image user posted image

jih bože zrihtuuser posted image  upam sam da najde kako številko

sam res folk je čist nor..men je tudi ena zadnjič v trgovini eno majco iz roke iztrgalauser posted image  mi ni blo čist nič jasnuser posted image user posted image

majrim kako krizo imateuser posted image ...saj bo kmalu bolje tudi pri nas je bila kriza kratkotrajnauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.5.2009 8:40:22   
majrim
delam popoldan in posledično ona user posted image user posted image user posted image user posted image  ker me ne vidi cel dan....graveuser posted image ...zdej že kapira,da ko jo jaz peljem v vrtec,to pomeni,da jo pride iskat I sta sama cel dan...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.5.2009 8:40:23   
zrak

ma ta številka ne obstaja zrakuser posted image ...tudi na majškah tako piše!!...zdej pa mi ne verjameuser posted image ...bodo verjetno moji danes nesli paket tvojim,ker pridejo malo po Nežo,da bo šla prej iz vrtca in jo peljejo na sladoled,da ne bo take krizeuser posted image

sem zamašena in zagiftana in slabo slišim ..sem mislila da v Izoli ne obstaja več... sej zato bo pomoje ful velika 86-92..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.5.2009 8:41:26   
majrim

sem zamašena in zagiftana in slabo slišim ..sem mislila da v Izoli ne obstaja več... sej zato bo pomoje ful velika 86-92..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej boš vidla...če misliš,da mu bodo majhne,pa boš dala meni..ampak dvomim,ker so full velike

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
28.5.2009 8:42:55   
zrak

delam popoldan in posledično ona user posted image user posted image user posted image user posted image  ker me ne vidi cel dan....graveuser posted image ...zdej že kapira,da ko jo jaz peljem v vrtec,to pomeni,da jo pride iskat I sta sama cel dan...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... naj jo pripelje malo k nam, se bodo zdužle še pupice od Asso in bo malo pozabila .. samo še Asso moram povedatuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.5.2009 8:44:15   
majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... naj jo pripelje malo k nam, se bodo zdužle še pupice od Asso in bo malo pozabila .. samo še Asso moram povedatuser posted image

ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,pol bi se čulo vriskanje do Izole...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.5.2009 8:48:06   
asso

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej boš vidla...če misliš,da mu bodo majhne,pa boš dala meni..ampak dvomim,ker so full velike

86-92 mu bodo prav, če ne ti lahko jaz odstopim eno 98-104, ker sem vzela še eno za fantke.
Tarin nosi 86-74 tako, da... mu bodo sigurno prav.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.5.2009 8:49:02   
asso

..ampak raje vidim,da gre I v hofer v kopruuser posted image user posted image user posted image

Zakajuser posted image user posted image  Ponavadi imajo full več izbire v Izoli...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
28.5.2009 8:49:15   
melaverde
jutrooo

V Hofer ne grem več!!!!
v KP imajo še 92-98 sem pa potrebovala naslednjo (104) in nič... in valda nisem dobila zeleno-oranžnih user posted image user posted image

asso sem te vidla ko si šla ven...ampak nimam gsm-ja da bi te poklicala user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

sindarin

Koliko ste stari?

pod 20 (8%)

20-25 (18%)

25-30 (31%)

30-35 (27%)

35-40 (9%)

več kot 40 (7%)

Število vseh glasov: 701

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!