|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.10.2009 18:46:49   
MAŠKA
Nogavica  krasnega fantka imašuser posted image .

Drobtinica čestitkeuser posted image , čimveč lepih, nepozabnih trnutkov s tvojim sinkom ti želim!

Ostalim pozdravčekuser posted image

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.10.2009 19:09:22   
oton
MAŠKA ja tudi jaz bi bila januarčica 2010 če bi bilo vse pa sreči, tako pa...

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.10.2009 19:26:06   
malaMravljica
Drobtinica, BRAAAAAAAAAAAVO!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Kok sem pa jaz ponosna, sami fantje, a ste vidle sami fantje, sam Maj ima bejbiko. Hehehe... ma ti Oktobrcki so itak tok lepi vsi po vrsti, Rizkoo ima tok cartka, moj je cartek, Nogavica tvoj tudi. Sonckov Aleks je pa itak en lepi mali mozek, danes na sprehodu sem razmisljala, da je ze mali mozek.

Soncek in Rizkoo, tok sem vama fous, ampak res cist cist fous, kok bi jaz sla z vama vozickat, pa sem tok dalec stran user posted image user posted image  a je bilo lepo danes? Punce, ko pridem spomladi v Slo se dobimo in gremo skup vozickat, a ne da, prosim, prosim, prosim, jaz bi tok vozickala z vami.

Kje je pa nasa Maxi in kaj je z njo?

Tassi in Mariee, a vaju je ze kaj strah user posted image user posted image  kmalu bosta na vrsti za diiiiiiihat user posted image user posted image  komi cakam, da bosta vidve tudi mamici.

Punce, moj mali je zadnji teden tok malo spal, dopoldne nic, pa non stop hotu bit na rokah in se nosit sem in tja. Vceraj cel dan ni spal nic, zvecer se mi je ze rolaro, nimse vedela kaj bo, ce mi se ponoci ne bo hotu psta. No, ob 8h ga je pol pobralo in ga nimsem mogla zbudit za papat ob 8.30 user posted image  Danes sem se posvetovala z izkusenimi mamami in smo ugotovil, da je razvajen. To ni ok, da hoce bit non stop, ma res non stop na rokah, sploh pa sem od vceraj do nedelje popoldne spet sama in ce nimam minutke casa zase bi me pobralo. Pa smo naredili plan in moj mali ze tiktaka malo drugace user posted image  spet spi, pa ucim ga, da ko zajoka ne pritecem takoj. Danes je prvi dan odkar sem iz porodnisnice, da sem normalno dihala, da imam nekaj casa zame.

Punce, lep pozdravcek vsem!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.10.2009 20:07:33   
pilotina
BeeBee moje iskreno sožalje ob izgubi

oton user posted image

user posted image
nimam besed, samo knedel v grlu imam odkar sem prebrala vajini zgodbi...srčno upam, da bosta ostali z nami, ker bo tako ščasoma bolečina malo manjša...objemam vaju obe user posted image user posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.10.2009 20:08:39   
mariee
mM jaz pa mislim, da ga krčki dajejo. pravijo, da tako majhni ne morejo bit scrkljani in da če tako majhen otrok joka, zmeraj joka z razlogom, ker mu nekaj manjka.
Ja nama s Tassiko se pa bliža, jaz tudi že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image pol bova pa midve tud važičke mamiceuser posted image



(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.10.2009 20:12:01   
mariee
Bee bee in Oton user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.10.2009 20:56:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Sonček sem danes 3x pogledala posnetek. Malega so same očke. Pa res lepo pije. Kdo pa je to govoril od zadaj?

Veste da je moj popek že skoraj cel zunaj??. Ne manjka mu več dosti .
hvala,Govorila sem pa jaz in če je bil moški glas je še moj .


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.10.2009 20:57:41   
sonček85
nadka:Aha hvala ,sem mila da je Simoniti,ma sej ne rečem da ni ok,sam včas ma svoje muhe.Drugače pa da ti G igra karte ti pa tam prideš na prelged,ma jaz mu komisijo pošljem.
Drugače pa hvalijo v CE peternelovo,salobirjevo
tassi:bravo ,se veselimo pa mala naj ostane na glavici
drobtinica:jeeeeeee čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee in malemu Maticu
kepica:ma joj kake sanje maš ti to.Videle se bomo ,se objele ,poljubčkale ,ona druga pa bova vidle katera bo user posted image
Uoam,da si že kaj bolje in da nimaš več drske,veliko pij da ne boš dehidrirala
sonček:jupiiii ,čakmo novičke v ponedeljek
rižkoo:hvala za lepo dopoldne
kepica:user posted image user posted image user posted image ja moža si si pa sama našla,pa bebija sta tud viva naredlauser posted image
Sam ni mi pa jasno zakaj bi meni dala oblekcouser posted image A prideš kaj okoluser posted image ,al misliš da bi Gretki jo dla ,al kako,al sem kaj spregledala prebrat.dRUGAČE Pa RADE VOLJJE.
Joj kako lepo je brat da te do pogreša,jaz sem vas tudi pogrešala,samo saj boste  videle,čez dan malo potepanja,potem kosilo,pa moji mamici je Aleks kupil zimske gume in smo ji peljali,potem še k tašči,pa dragi,priuprava za spanje,......pa še dragi na računalniku no pol pa le pridem jaz na vrsto user posted image user posted image
Popek se meni ni obrnil ven ,je bil normalno
bebee:ko sem to prebrala sem začela jokat,nimam besed ,ki bi te potolažile lahko pa ti samo rečem,ne oziraj se na druge ,bodi močna zase saj si zdaj najbolj ti pomembna ,da se spraviš k sebi in greš naprej,čeprav je izguba zellloooo boleča.Me bomo pa s tabo.
oton.tudi zate niam besed ,kii bi te potolažile a vedi da smo s tabo ,in ti bomo stale ob strani.
Bodi močna ,saj tvoja mala 2 leti stara hčerkica potrebuje tebe.
nogavica:kako lepe slikce,res je pravi lepotec
mm.ja danes je bilo čudovito,hvala za pozdravčke.Bi se še potepala ,pa saj veš ,ena kosilo ,druga kosilo,pa sva šli vsaka po svoji poti.Jaz bi se cel dan sprehajala,no zapravila pa se tudi nekaj din dinuser posted image hvala za pohvale našga možeka ,čez 5m bo tudi tvoj že takuser posted image
Joj mali razvajenček,ja kot si rekla zdaj je treba narest red,jaz vidim pri sebi .Odkar je bil Aleks bolan mi spi bolj hecno ponoč ,se zbudi ob 24,3,6 no in v nedeljo je mami rekla da ima šansko ko dela dragi ponoč da magari cel teden bedi samo da hga nazaj navadim spat,no pa je že danes lepo spal 20-4.15user posted image user posted image bomo videli danes.Je pa sam to da bi se cartal in jedel,to pa ne gre.
Pa če spi poleg tebe ponoč ga daj v njegovo posteljo ker potem bo še bolj hotel tvojo bližino.Jaz ga dam okol 6h k sebi in je ok
P.S:a ve vidite moj podpis ,jaz ga namreč ne odkar je nova stran user posted image

Evo ma zdaj sem se pa razpisala.Mi smo ok ,mali je pravi frajer

Pozdravčke vsem ,pilotina,mariee,maj,........


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.10.2009 22:36:30   
tassika
Evo mojo zgodbo če katero zanima, če pa ne me pa preskočiteuser posted image

Kot veste sem se 22.10. zjutraj spakirala v KR porodnišnico na zunanji obrat moje pikice, ker je še vedno sedela na ritki, tam me je sprejela prijazna babica, mi vse razložila, priklopila na ctg in kasneje po izpolnitvi gore papirjev peljala na oddelek. Tam sem prišla v sobo, kjer sta bili še dve mladi mamici, ena je šla sicer že v petek domov, ampak sva s cimro takoj dobili novo in tako je bila naša soba polna čvek starih od 23 - 30 let, potem veste da mi ni bilo dolgčas. No vglavnem da grem naprej, takoj sem dobila hormonski obliž, po katerem me je bolela glava, se je dalo zdržat, in pa bila sem blazno zaspana, malo od nizkega pritiska, malo od zdravil in malo od vremena, namreč deževalo je cel dan. Potem sem imela pa še tabletke, ki sem jih jemala na 6 ur (12,18,24,6) in tako do ponedeljka zjutraj, ko sem šla na obrat, spet sem prišla dol v porodni oddelek, najprej ctg, potem kanal v roko, kjer sem dobila 3 zdravila, zapomnila sem si samo apaurin in pa da se mi je malo vrtelo, potem je prišel zdravnik, pogledal z uz kje je glavica, kje noge, prijel in začel obračat, ker je moja biba malo trmasta se je moral kar potrudit in vmes malo nehat in še enkrat, drugič je uspelo, spomnim se pa vmes, da je govoril, Nataša dihajte, jaz pa njemu nazaj, saj diham, pa on meni čez usta ne nos. Zgleda da sem od malo bolečine res začela zadrževat dih. No pa se je vse srečno končalo, potem so me spet dali na ctg in odpeljali na oddelek, dve urci sem malo bolj ležala, potem pa sem že lahko šetkala okoli, jesti sem mogla v stoje, da bi biba čimhitreje se vsidrala z glavico dol, sicer pa itak ne bi mogla sedeti, ker kljub vsemu je fizični poseg in me še danes boli trebuh, tam kjer je pač pritiskal.
No in to je moja zgodba, če bi se še enkrat odločala, bi se sigurno odločila za KR, so izredno ustrežljivi, prijazni in vedno tam ko jih potrebuješ, v 6 dneh nisem dobila nobene sitne sestre, vedno so bile nasmejane,... urnik je bil pa itak natrpan, tako, da sploh ne vem kdaj je ta čas minil. Pohvala gre tudi kuharicam, saj je bila hrana odlična, okusna in predvsem niso bile male porcije, sem se zredila 800g v 6 dnehuser posted image .
S tem, da smo imeli še sonček vsak dan, medtem, ko ste se v LJ kopali v megli, če bi mi bil KR bližje in če mojega naštimam me mika, da bi šla tja še rodit. Zdaj pa moram počasi šibat, ker me spet malo boli. Šele sedaj sem začela ugotavljat, kaj je pomenilo, ko ste razlagale, da vam dol pritiskauser posted image

Ostale poste pa pokomentiram jutri. Tole sem napisala, če bo šla katera v KR ker meni so bili res všeč. Tudi ko sem bila dol na CTG-ju in je ena rojevala zraven mene, sem slišala, da je bil porod dobro voden in nič kompilkacij, predno so me odklopili sem pa zaslišala še dojenčka zajokat in šla nazaj vsa razneženauser posted image


_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 7:33:44   
Kepica83
Dobro jutro vsem skupaj!
O sonček se je potepal cel dan. Saj prav tak. user posted image  veš kaj sem mislila glede obleke? Me se bomo z witto tako ali tako vidle nekje po 15 novembru in bi lahko rižkoo dala tebi oblekco ti pa takrat meni. Pol pa še imam cel mesec do decembrauser posted image . no seveda če boš želela. Drugače bo pa mi rižkooo poslala. Ti se sploh ne obremenjuj s tem. Sonček na posnetku si ves čas govorila slovensko ali sem zasledila malo srbohrvatskega pridihauser posted image ? Tako se mi je zdelo. No me veseli da je tvoj popek bil not moj pa kar sili ven. No saj me to ne moti. Naj le bo buši čim večjiuser posted image
Aja sonček še vedno imam drisko, slabosti, bruhanje, + od včeraj full bolečine v trebuhu.

Tassika super za tvoj opis. Me veseli da se je vse vredu izteklo. Oprosti ker se nisem nič javljala ampak sem včeraj komaj vse stvari dala na avoje mesto. danes pa še me čaka čiščenje kolko bo pač mogoče. Trebuh me je malo nehal bolet ampak ne še čisto. Vsaj diham lahko normanlo kar pa včeraj ponoči nisem mogla. Me je moj htel peljat k zdravniku pa nisem htela.

Ja zdaj komaj vidiš kaj pomeni ko te dol tišči? Uh mene full začne dol tiščat ko hodim en čas. Pol pa samo lečem na wc.

Vsak dan berem nosečniški kolendar da vidim koliko je moja pikica velika in težka in kako se razvija.

Tak zdaj pa si grem delat makarone z tuno. Njami njam. Kaj čem če pa se zbudim lačna kot volk.

Lep dan želim vsem pa pridite kaj tračkat na RR. Ali pa k meni v novi domek. Bo nam luštno, pa še sama nebom. user posted image  

Uh spet bo treba bruhat.user posted image

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 7:38:09   
mariee
Super Tassika!! Jaz bom šla v KR, tako da hvala ker si vse napisala. Joj saj bo šlo res hitro tole Tassika. Še manj kot 30 dniuser posted image



(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 7:57:36   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Super Tassika!! Jaz bom šla v KR, tako da hvala ker si vse napisala. Joj saj bo šlo res hitro tole Tassika. Še manj kot 30 dniuser posted image





Ja malo še vama manjka. Joj kak bi že bila na vajinem mestu po eni strani. po drugi strani pa mi je prav fajn z bušijem hodit okroguser posted image .

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 8:04:41   
soncek_25
Jutro!
Evo, takoj zjutraj, ko pridem do računalnika sem že na RRuser posted image
BeeBee tvoja zgodba me je res prizadela, prav hudo mi je in čeprav sem tudi sama v tem letu doživela 2 splava, si ne morm predstavljat tvoje bolečine. Ne vem, če ti v tem trenutku kaj pomaga, ampak vedi, da če si želiš pogovora, smo vedno tukaj.
Oton tudi zate velja isto, kot sem že napisala BeeBee, pa en velik user posted image
Tassika sam da je vse ok in da je bebika pripravljenauser posted image

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 8:36:53   
tassika
Punce, najprej glasovat za Aleksa, jaz sem že
 
Mariee jaz sem bila s kranjem res zadovoljna, samo obiski so pa na porodnem bolj kratki, 2 urci in to tako hitro mine, mi smo jih imeli po 3 ure, pa se mi je še zdelo, da se nisva nič zmenilauser posted image
 
Kepica makaroni za zajtrk, hmm jaz nisem imela nikoli takih želja, jaz jem trenutno bolnišnični zajtrk, kruh, marmelado, belo kavo + dodatek moj malinov čaj. Pa glede trebuha, dokler je mali se je tudi meni pasalo sprehajat z njim, zdaj me pa malo ovira, vsi so govoriliu, kako ni luštno bit noseč čez poletje, ker ti je vroče, ja res mi je blo vroče, ampak sem nase vrgla eno oblekco in papuče, tukaj pa skoraj izdihnem da obujem hlače, pa nogavice, pa še superge, bom kar na balerinke prešaltala dokler ne bo res mrazuser posted image
 
BeeBee in Oton hudo mi je za vaju, vem kako je izgubiti nekaj v trebuščku na kar si se že čustveno navezal in sprejel kot nekaj svojega: Tvoje zgodbe BeeBee si pa sploh ne morem, kako lahko pri tako visoki nosečnosti gre nekaj tako narobe. Priporočam ti tisto knjigico  prazna zibka strto srce in da čimhitreje preboliš celotno zadevo, pozabila pa itak nikoli ne boš, taki pač smo, znamo samo omiliti bolečino pozabimo je pa ne. Želim ti tudi, da bo naslednja nosečnost uspešna in da bi jo prestala z malo strahu, kar pa je skoraj nemogoče, ampak smo tukaj, da ti pomagamo.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 8:55:51   
a.biba
Joj, vidim, da sta dva žalostna srčka z nami. Punci dobrodošle, čeprav si ne želim, da bi nas bilo več takih, ampak če že mora biti tako je lažje, če lahko z nekom govorite o tem in si delite izkušnje.
Beebee da izgubiš otroka, ki ga že imaš v rokah in misliš, da ste na varnem...user posted image ...najprej Iskreno sožajle! To je nakaj najhujšega kar se lahko zgodi. Verjamem, da imaš občutek, da se te ljudje izogibajo in to ni zato, ker ne bi trpeli s tabo zaradi takšen grozne izgubea ali ti ne bi želeli pomagati, ampak zato ker se počutijo nemočne, ker ne znajo pomagati, ker ne vedo ali lahko govorijo o tem, kdaj bodo kaj narobe rekli... tako, da jih razumem, ker se je za njih lažje umakniti kot soočiti. Tako, da ti svetujem, da si najdeš par zaveznikov s katerimi lahko kadarkoli in odkrito govoriš o svoji bolečini. Za to smo tudi me tu gor in upam, da ti bomo lahko v oporo. Drži se in smo v mislih s tabo!

Oton kar dva angelčka vas spremljata... res mi je hudo... kdo ali kaj je krivo za tako krute usode verjetno ne bomo nikoli izvedeli. Ko že misli, da je tvoja nosečnost po prvih treh mesecih varna, se srček ustavi... pusti žalosti prosto pot, jokaj ko rabi, vzami si čas zase in preživi kvalitetne urice s svojo princesko in dragim.  Takšni dogodki nam dajo misliti, da moremo uživati vsak dan sproti in si narediti življenje in trenutke kar se da lepe... ker res ne vemo kaj nas čaka jutri. user posted image  Vzami si čas, da preboliš izgubo in kar se tiče še ene nosečnosti... nobena ne ve kaj nas čaka. Ostajamo pozitivni in upamo na najboljše. Imata že eno zlato in zdravo punčko, verjame, da se lahko zgodba ponovi, vendar si najprej vzami čas za svojo bolečino.


(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 9:19:21   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce, najprej glasovat za Aleksa, jaz sem že
 


Jaz tudi in sem videla, da nam mala Klara samo za en glas sledi... na delo punce!

Tassika hvala za tvojo zgodbo, seveda sem jo z veseljem prebrala. Ja upam, da bo mala Tassika ostala na glavco obrnjena, pa glede na to kako te boli mislim, da se je že zasidrala kot je treba. Ja zadnji mesec je naporen, jaz sem prej skoz fajn funkcionirala, na koncu si pa že res želiš, da se znebiš trebuha, bolečin, skoz lulat hodit... pa tudi to še pride. Pazi nase in ne pretiravaj, saj veš, da je boljše, če počakaš do roka.
Obiski v porodnišnici so z razlogomo po moje za tiste, ki se res ne počutijo dobro. Čeprav sem celo nosečnost govorila, nič obiskov prosim in sem se pol prav fajn počutila mi je prav pasalo. Sem jih imela pa cel dan in niso komplicirali.

Kepica dobra si, makarone za zajtrk. Meni je bil še toast skoraj odveč. Ne, saj danes sem ok, je pa res, da nisem peljala babike v vrtec, nisem rabla it po kruhi in sem tačas pripravila zajtrk. Me verjetno res tist tako zmatra, ker ne jem prej. A tebe že zdaj tišči dol? Mislim, da je pametno, da dovolj počivaš, ker to te še ne bi smelo. Mogoče imaš res nizko lego, pa glej, da boš naslednjič na to opozorila g. Naj bo pozoren. Pa če se tako slabo počutiš in te boli bi jaz na tvojem mestu šla se malo pokazat. Previdnost ni nikoli odveč v takšnih razmerah, pa nočem te strašit, to je tudi za našo psiho, da nas pomirijo in potem lažje živimo.




(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 9:22:38   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Kepica makaroni za zajtrk, hmm jaz nisem imela nikoli takih želja, jaz jem trenutno bolnišnični zajtrk, kruh, marmelado, belo kavo + dodatek moj malinov čaj. Pa glede trebuha, dokler je mali se je tudi meni pasalo sprehajat z njim, zdaj me pa malo ovira, vsi so govoriliu, kako ni luštno bit noseč čez poletje, ker ti je vroče, ja res mi je blo vroče, ampak sem nase vrgla eno oblekco in papuče, tukaj pa skoraj izdihnem da obujem hlače, pa nogavice, pa še superge, bom kar na balerinke prešaltala dokler ne bo res mrazuser posted image  
 


Evo pa sem se napokala. Zraven pa coca-colo pilauser posted image . pa še eno čokoladico sem pojedla sedaj pa lahko grem si malo odpočituser posted image user posted image . Zakaj pa še ješ bolnišnični zajtrk. Kaj še nisi doma?? Joj niti mi ne govori o tiščanju pa težkem prepogibanju. Ni šans da pometem kakšno smet z malo metlico. Dol prepognjena. Ma želodec mi bejbi potisne v grlo! Obuvam se že zdaj težko. Prej sem imela six packe sedaj pa imam uno packuser posted image . Nevem kaj še bo.

Punce kdaj bo šlo na bolše z križem? Leže se nemorem preobračat in mojega budim da me obrne. Ali pa se že sam zbudi ko vidi da se zaganjam in krilim po luftu, zraven pa spuščam zvoke ko jelen pri paritviuser posted image . Bolečine so res nevzdržne. Med hojo še nekako gre, odvisno od dneva. ležanje pa je ena velika muka. Oz. preobračanje. user posted image

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 9:26:28   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Kepica dobra si, makarone za zajtrk. Meni je bil še toast skoraj odveč. Ne, saj danes sem ok, je pa res, da nisem peljala babike v vrtec, nisem rabla it po kruhi in sem tačas pripravila zajtrk. Me verjetno res tist tako zmatra, ker ne jem prej. A tebe že zdaj tišči dol? Mislim, da je pametno, da dovolj počivaš, ker to te še ne bi smelo. Mogoče imaš res nizko lego, pa glej, da boš naslednjič na to opozorila g. Naj bo pozoren. Pa če se tako slabo počutiš in te boli bi jaz na tvojem mestu šla se malo pokazat. Previdnost ni nikoli odveč v takšnih razmerah, pa nočem te strašit, to je tudi za našo psiho, da nas pomirijo in potem lažje živimo.



Ja biba jem lahko res vse. No to je sedaj. v Prvem trimesečju ni blo tako. Uh mene že kar nekaj časa tišči dol, sicer pa me je G opozorila na nizko lego in tudi verjetno zaradi tega prepovedala spolne odnose. Ali?
Ti si tudi na bolniški a.biba?
Sem mislila it k zdravniku pa sma poslušala srčka in je bil tak močen kot še nikoli. Čisto blizu, pa zgleda da kar akrobacije dela po zvokih na AS sodeč. user posted image

Sicer pa me boli trebuh bolj pri trikotniku. Pa nevem če je to želodec ali kaj?

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 9:37:02   
tassika
Ne sem doma, sam sem kar njihov jedilnik posvojilauser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 9:47:27   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ne sem doma, sam sem kar njihov jedilnik posvojilauser posted image


Ajaaaaa. Uh si me prestrašla. user posted image
No pol pa kar pridno papcajuser posted image

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 10:04:11   
malaMravljica
nesramni sta, Tassika in Kepica, saj vesta a ne??? Spet o hrani, ma dajte no. Pol sem prebrala pa se da je Tassika belo kavo pila, ma daj noooo, ne pisi tega. Sedaj si grem kavo kuhat, pa upam, da mali ne bo hotu tko kmalu jesti, ker je prej zjutraj zihr celo uro se dodatno pil, sva bila v ta veliki postelji in se cartala.

Ja ja, taki mali niso scartani. Mariee, nikar ne verjemi v te pravljice. Men je moja sestra rekla, da do 4 mesca ga ne morem scartat. Vceraj sem ji po telefonu opisala situacijo pri nas, pol sem jo pa spomlna, da mi je rekla kako se ne morejo scartat taki mali. Pa je v zagovor sam rekla v stilu, da ni vedla, da se bo malemu tako lepo godilo pri nas. Pa se rekla je, da najbolj se scarta, ko ga po dojenju v  postelji pri meni/nama pustim. Ja, saj to je cist lahko reci, ce nimas ene take strucke doma in ce si ze pozabil kolk ga je lepo imet ob sebi v postelji. Sam se potridim, ga sedaj zvecer kar hitro prelozim v zibko, zjutraj po dojenju tam od 5h naprej pa lahko ostane pri meni. In se mali kar lepo uci, prej sem vedno takoj tekla k njemu, ko je zajokal, sedaj sem rekla, v primeru, ko ni hud jok in mu nic ne fali, ga psutim 10 min. Prej je jokal celi 2 minuti in zaspal. Ah punce, bom ze ukrotila teh 55 cm.

Punce, se kaksen mesec in bo situacija pri meni ze full drugacna, vas bom spet bolj brala in komentirala, sedaj je to popolnoma nemogoce.

Pa se nekaj povem, jutri nameravam malega popokat v avto, vozek s sabo in greva v mesto. Me tko mika mal zapravljat, al pa na eno kavo, sokec, ma mal spet v mesto it no. Zraven mojega priljubljenega italjana je ena trgovina s cevlji user posted image user posted image  jaz pa sanjam nove skornje user posted image user posted image   pa malemu bi rada kupila bodi z napisom 51% oci, 49% mami. Joj moj je ze sedaj tok ponosn na sina, ce mu dam tako majco gor bo sploh obup.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 10:10:29   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

nesramni sta, Tassika in Kepica, saj vesta a ne??? Spet o hrani, ma dajte no. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah punce, bom ze ukrotila teh 55 cm. user posted image

 pa malemu bi rada kupila bodi z napisom 51% oci, 49% mami. Joj moj je ze sedaj tok ponosn na sina, ce mu dam tako majco gor bo sploh obup.user posted image user posted image user posted image user posted image


Hej MM! Pa kaj se kregaš ti meni? user posted image
Joj nič čudnega da je mali razcartan ko pa je taki lepotec noooo. Jaz bi ga cele dneve lupčkala pa crkljalauser posted image

A pri nas imajo tudi take bodije?


_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 10:42:50   
tassika
MM jaz sem pila tisto iz proje, ki ni tako močna, sem se v porodnišnici navadila. Evo punce, kako se spremeni trebuh ko ti otroka okoli obrnejaouser posted image

prej:
user posted image

potem:
user posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 11:11:11   
Kepica83
Pa kaj si ti ja nor kaka razlikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.10.2009 11:13:57   
Kepica83
17t4d

user posted image

user posted image
user posted image


< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 28.10.2009 11:27:30 >


_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?