|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ???
11.8.2009 21:09:17   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: frog

v bistvu me je samo zanimalo kakšne so moje opcije ( pravice in dolžnosti obenem..)

vse ostalo vem!



Sej veš kakšne so tvoje opcije in pravice.

pri odločitvi za splav, nemaš pravo glasanja, dolžnost bo pa dajat za preživnino. sej ti je verjetno jasno, da je tako.
Je pa tvoja pravica, da otroka ne videvaš, pa nje tudi ne, pa da te pusti na miru, če je ne želiš več videt in slišat. In če si o tem trdno prepričan, se pogovori še enkrat z njo in ji to jasno in glasno povej, da z njima ne želiš imeti več stikov, da pa boš prišel podpisat očetovstvo in da ji boš nakazoval preživnino.

Ni lih rožnato ne, ma sam se boš o tem odločil.

Ma kaj ti prav ni do nje? Še vedno nisi razkril zakaj naenkrat tak odpor do nje in otroka, če si se pa imel fajn včasih z njo. No sej ti ni treba povedat, bi te pa mogoče lažje razumeli.

Meni je vseeno bedno teženje s kondomom. Povem samo en primer.

z mojim sedanjim možem sva prvič imela odnose brez zaščite. Vem. ma tako je blo. Pa pred njim sem imela samo enega spolnega partnerja. IN vse sem vedela o zaščiti, pa kontracepciji,... pa sva bla vseeno brez zaščite.

Sej to me skrbi tudi zdej, ko mam sama otroke. po moje, da jima bom kondome kupovala in jima jih dajala v predal, da ja ne bi sexala brez zaščite. pa sem bla ful odgovorna najstnica, pa vse, pa sem šla takrat brez. In kaj bi se vse lahko zgodilo, da ne razmišljam, od aidsa naprej,...

No na srečo je blo vse ok, pa še vedno sva skupaj.user posted image

čeprav če pomislim, sem bla stara 19 let, ti frog si pa seeno odrasla oseba, ma vseeno lahko se vsakemu zgodi. ne takoj obsojat.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu frog)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: ???
11.8.2009 21:13:01   
kalbo
ah, vidim da je šlo že kar daleč z raznoraznimi hipotezami.
v redu, sem prasec pa vse druge žaljivke. I dont care. nekateri pametujete o zaščiti in bla bla. ja, poznam zaščito. sigurno ste vsaj enkrat v živlenju imeli tak sex ko vas je mal stiskalo kaj pa če... pa pač ni blo nič. bil sem lahkomiselen in sem verjel njej ko je rekla da ima ginekološke težave in da baje ne more zanosit. nisva sexala sam enkrat, ampak večkrat - s kondomi. ko pomislim za nazaj.. ja neumen sem bil..


Ne dragi moj, celo z mojo preljubo ženo s katero imava tri planirane otroke se s seksom brez zaščite nisva igrala in se tudi v bodoče ne bova. Eni mamo nekaj soli v čeladi. Je enkrat ko sva bla še frišna počil kondom in sva pač romala na urgenco sredi noči po tabletko. Ja, pri rosnih dvajsetih je blo to. Pa še takrat nisem razmišljal o tem, kako bi pobral šila in kopita, ampak o tem, kam bomo dal zibko.

Nisi bil neumen, ampak trapast in naiven. Zdaj imaš posledice tu, če te je nalašč zavajala, al pa če te ni, ne vem. Eno ali drugo pa ne spremeni dejstva, da si spočel otroka. Ne poveličujem nje, ampak poveličujem otroka. V tej ženski raste otrok, bitje, ki nosi s sabo pol tvojih genov, morda bo imelo tvoj nos, tvoje oči, tvoj nasmeh, bitje, ki te potrebuje. Od ženske ne moreš zahtevati splava, ker če samo pomisliš o tem, si pač pezde, ki ne šteka, da je njeno telo nedotakljivo. Ostane ti le, da skrbiš za svojega otroka. Lahko mu daš mnogo več kot samo gene in denar, lahko mu daš sebe in del tebe bo živel v prihodnosti tudi po tem ko tebe več ne bo.

(odgovor članu frog)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: ???
11.8.2009 21:15:21   
rija
Kalbo, če si še tako proti, splav je pri nas dovoljen.


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: ???
11.8.2009 21:17:06   
sinnerka
no taka pokveka se imenuje tudi moj oče ki se me je odpovedal plačeval bol ni ko kot pa ja no in zdaj ga bo pač drago vsekalo po žepu pa ne zato da bi mi blo za denar ampak ZATO ker sem celo življenje bila brez očeta ki se je raje vstran obrnil kot pa mi voščil dober dan. Tako da frog če se odpoveš svojemu otroku ti bo lahko ne zdaj ampak čez 18 20 30 let očital da si navadno pezde ki ni bil sposoben svojega prvega otroka sprejeti. Tako kot jaz mojemu sem prvo rojenka ampak nisem vredna nič, vsi ostali njegovi otroci so več vredni zakaj to pa zato ker sem jaz tisti UPS

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: ???
11.8.2009 21:18:24   
kalbo
Ne nisem proti splavu, nasprotno. Samo splav ali ne splav je izključno odločitev ženske. Nihče je ne sme in ne more prisilit v to, da gre delat splav, ali pa ji preprečit le tega.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: ???
11.8.2009 21:19:37   
rija
sinnerka, daj, povej po pravici: ti bo lažje, ko ga boš oskubla? boš imela kaj več "očeta"user posted image

včasih je boljše, če se te oče odpove kar takoj, kot pa da potem ob njem trpiš celo otroštvo in mladost....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: ???
11.8.2009 21:22:17   
kalbo
Jest nisem šel tožit svojega očeta, pa čeprav sem bil po tistem, ko je zmerjal mojo mamo s kurbo trdno odločen za to, pa mi ni žal. Njega že 25 let peče vest, jest mam pa vest čisto. Imam pa posledice fotrovih dejanj in ena od teh je, da sem kronično alergičen na take tipe.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: ???
11.8.2009 21:22:43   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ne nisem proti splavu, nasprotno. Samo splav ali ne splav je izključno odločitev ženske. Nihče je ne sme in ne more prisilit v to, da gre delat splav, ali pa ji preprečit le tega.


načeloma je tudi ne more....ampak tale....kaj je žeuser posted image  ji je splav predlagal kot opcijo, ker si on pač ne želi otroka. pika. basta. nisem zasledila, da jo je na kakršen koli način sililuser posted image

se mi pa zdi po eni strani fer, da ji je takoj in zdaj pokazal svoje stališče. vsaj hinavec ni. ona zdaj točno ve, kaj lahko pričakuje....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: ???
11.8.2009 21:24:25   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jest nisem šel tožit svojega očeta, pa čeprav sem bil po tistem, ko je zmerjal mojo mamo s kurbo trdno odločen za to, pa mi ni žal. Njega že 25 let peče vest, jest mam pa vest čisto. Imam pa posledice fotrovih dejanj in ena od teh je, da sem kronično alergičen na take tipe.


kalbo...zahvali se nekomu, da ni bilo ob tebi "napačnega" očeta...

jaz imam s svojim, ki je sicer bil ob meni, zelo slabe izkušnje in posledično tudi jaz sovražim določen tip moških...in velikokrat si mislim, kaj vse bi bilo prihranjeno, če bi se me odpovedal, šel, umrl....karkoli že...

torej ni slaba varianta vedno tudi najslabša....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: ???
11.8.2009 21:26:19   
kalbo
Ji je predlagal kot opcijo ja s tem ni nič narobe, sam pol je tukaj jamral, kok je to nefer. Prej bi mislil na to.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: ???
11.8.2009 21:27:46   
kalbo
Ja, vem to. Sam tale tip je zame vseen pokveka.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: ???
11.8.2009 21:30:31   
Vijoličarka
Jao, sem dregnila.

Prvi frogov post govori o KRIVICI. Da ko pride do neplanirane nosečnosti, je ženska tista, ki odloči ali bo rodila ali bo splavila. Da moški nima nobene druge možnosti, kot da sprejme njeno odločitev.

Edina humana rešitev proti taki KRIVICI je, da se moški zaveda, da je trosenje semena hudičevo resna stvar. Razen seveda, če ne bi bilo treba v skladu z zgodovinsko logiko žensko kaznovati in podrediti moški volji: če bo on hotel da splavi, naj splavi, če bo hotel otroka, naj ga rodi. Vrag pocitraj njene želje, okoliščine in sposobnosti.

Ne moreš se kregati z usodo, če moraš nositi posledice trenutne nepremišljenosti. Karkoli je že ona mislila, karkoli hotela, če je sploh kaj hotela - on sam bi lahko to preprečil. Pa ni. Zato ni prav nobena žrtev in se mu ne godi nobena KRIVICA.



_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: ???
11.8.2009 21:31:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Dragi frog, kdo pa pravi, da je življenje vedno fer? Včasih en sam trenutek nepremišljenosti in nepazljivosti za vedno spremeni življenje. Nekateri postanejo invalidi, drugi ugasnejo življenje sočloveka, eni postanejo očetje in tako naprej.

Informacije so danes vsakomur dostopne. Treba je ravnati odgovorno in se lahko izogneš marsikateri neprijetni situaciji ali celo nesreči. Žal se marsikdo požvižga na pameten nasvet, dokler ni do vratu v govnu. Takrat je prepozno.

Zgodovina pretežno ni bila pravična do žensk. Pred sprejetjem množične uporabe kontracepcije so morale ženske rojevati po 10 otrok in več in zato mnogim spolnost ni bila prav noben užitek, ampak vir strahu. Na to so se moški večinoma požvižgali. Naskakovali so, ker jim je pasalo, ostalo jih ni brigalo. Če so zapeljali lahkoverno dekle in je potem zanosila, ona ni imela nobene izbire - morala je roditi in pogoltniti 'sramoto' ali pa iti sama v smrt, gospod pa so jo lahko odkurili, če se jim je tako zahotelo.

Kaj bi ti pravzaprav rad? Zakon, ki bi naložil ženski, da naj gre/ne gre delati splav, pač naredi tako, kot se odloči moški? Kakor pač moškemu paše?

Ne bo šlo. Še vedno je ženska tista, ki bo nosila in rodila otroka in opravila levji delež, če ne že vse delo. Zato je odločitev njena.

In ker je končna odločitev njena, se morajo moški, ki tradicionalno menijo, da je zaščita ženska stvar, temu prilagoditi, če so pametni. Poleg tega, da se skoncentrirate na to, da vam 'bo lepo', se skoncentrirajte tudi na to, kako trosite svoje seme. Če ne želite, da vaše seme vzklije, potem tudi poskrbite za to. In ker nič ni 100%, potem ne hodite v posteljo z ženskami, ki so nestabilne. Ko enkrat seme oddaste, izgubite pravico, da bi odločali o njegovi usodi.

Mene in še na tisoče deklet moje generacije so vzgajali v stilu: 'da ne boš kaj domov prinesla'. Čas je, da začnejo tudi fante vzgajati v stilu: 'da ne boš okrog trosil'.

Imam občutek, da si je ta ženska vsaj podzavestno, če ne že zavestno želela otroka. Ja, to je nevarnosti, ki grozi moškim, ki se 'želijo imeti lepo', ampak so čisto sami krivi, če se ujamejo na limanice.

Zdi se mi prav, da otroka priznaš in plačuješ preživnino. Če ne želiš stikov z njim, se resno pogovori z materjo, naj te pusti pri miru.


Krasno povedano od prve do zadnje pike.

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: ???
11.8.2009 21:31:45   
kalbo
Vijoličarka, zadela si žebljico na glavico. V tem je vsa poanta.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: ???
11.8.2009 21:36:37   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: frog

v bistvu me je samo zanimalo kakšne so moje opcije ( pravice in dolžnosti obenem..)

vse ostalo vem!



Frog, da ti dam še obratni primer... prej sem napisala glede očeta, k je zapustil otroka in se zdej, po 30-ih letih, prav pošten po betici tolče zarad tega. Zdej sem se pa spomnila na kolega, k v roku 3 mescev, tam nekje, pričakuje otroka s punco, s katero sta občasno delila posteljo v prostem času user posted image No, v bistvu noben od njiju niti ni 100%, če je otrok njegov, ona je enkrat prepričana v to, pa spet ni, pa spet je, ker pač v tistem obdobju ni bila samo z njim... In on jo pač nekako podpira; ima sicer resno punco, s katero sta skup prišla po tej zanositvi, ampak ona tut razume situacijo, tako da gre on občasno na kako kavo z nosečo punco, pa da mu kakšno slikico pokaže, včasih grejo skupaj na kavo, itd. Je pa tej, noseči, povedal, da on z njo noče imeti "nič", da pač ne bodo družina in da mora sprejeti njegovo punco.

No, zdej pač vsi trije čakajo, da se to dete rodi. user posted image On bo, preden bo podpisal očetovstvo, zahteval test očetovstva in - če je oče - ga bo tudi plačal. Če je oče, namerava plačevati preživnino, pa se tud aktivno vključiti v vzgojo (in vse kar paše zraven) tega otročka. Njegova punca ga v tem podpira in pomoje bi mu v obratnem primeru glavo odtrgala in ga zapustila.

Velik je že napisanega o pravicah in dolžnostih. Tvoja pravica je, da zahtevaš test očetovstva in da si oče, če se tako odločiš. V najslabšem primeru je tvoja dolžnost samo preživnina, če se odločiš, da boš izkoristil pravico biti oče, pa pridejo še nove dolžnosti iz tega naslova. user posted image

Kaj pa tvoja punca pravi na to? Ker jaz bi bila zelo skeptična glede moje prihodnosti z nekom, ki se bi tako zlahka odrekel svojemu otroku.

_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu frog)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: ???
11.8.2009 21:37:47   
slutnja
me pa zanima kako se bo pocutila ta zenska ko bo naslednjemu tipu povedala.-... ja mam froca... in kje je ocka? ja ga ni... sva se mela sam lepo.. mislm da jo bo mel vsak kratko malo za k... razn ce si bo zmisla kako zgodbico da bos ti frog izpadu p...
sicer poznam 2 tipa ki mata tud ze froca sam ne z zensko s katero so, pac placujeta...kako nedeljo je z njo in to je to.. pr enmu je pa itak mami se pobrala pa mu tud hcerko pustila..
pa sta tud cist kul...



sicer pa veste kako pravjo... ce ma dec 10 zensk v zivljenju s katerimi je spal je "frajer", ce ma zenska jih deset je ****...


_____________________________

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: ???
11.8.2009 21:40:46   
kalbo
sicer pa veste kako pravjo... ce ma dec 10 zensk v zivljenju s katerimi je spal je "frajer", ce ma zenska jih deset je ****...

Po teli temi sodeč si ženske same tole kuhate.

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: ???
11.8.2009 21:43:32   
slutnja
ne recem da si ne, sam kaj ko pol moski vse v isti kos mecete... 

_____________________________

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: ???
11.8.2009 21:49:46   
kajajaka
sem napisala cele litanije, pa mi je vse zginlo, ko sem hotela potrdit... user posted image  mašina od računalnika...

no, sedaj pa na kratko:

- o zaščiti nima smisla izgubljat besed, kar je-pač je
- te razumem, da se ti ne zdi fer, da se le mati odloča ali bo obdržala otroka, ampak tudi tu ti nimam kaj svetovati.
- imeti otroka je velika odgovornost, je pa tudi nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi v življenju.
- ne glej le s finančne strani, otrok te potrebuje tudi kot očeta- to pa ne pomeni, da moraš imati z materjo kakšne tesne stike. Samo "prenašati" se morata, da otrok še bolj ne trpi.
- potrudi se biti predvsem OČE
- da z otrokom ne boš imel nobenih stikov je neodgovorno in otročje. Pri veliki večini zrelih žensk, s katerimi bi morda želel nekoč imeti družino si že oplel- slab oče nezaželjenemu otroku ne bo nič boljši oče zaželjenemu. Jaz vem, da bi se te ognila v velikem loku, ker odklanjanje tega, da sprejmeš svojo napako in skrbiš za otroka pomeni, da si popolnoma neodgovoren in nezrel. Zame nisi moški, ampak strahopetec.

Brez zamere prosim. 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: ???
11.8.2009 21:51:27   
Primoza

IZVIRNO SPOROČILO: frog
zgodila se je napaka za katero sem seveda tudi jaz odgovoren,


Ste že sami odgovorili.

(odgovor članu frog)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: ???
11.8.2009 21:52:26   
Vijoličarka

IZVIRNO SPOROČILO: khurde


[Zdej sem se pa spomnila na kolega, k v roku 3 mescev, tam nekje, pričakuje otroka s punco, s katero sta občasno delila posteljo v prostem času user posted image No, v bistvu noben od njiju niti ni 100%, če je otrok njegov, ona je enkrat prepričana v to, pa spet ni, pa spet je, ker pač v tistem obdobju ni bila samo z njim... In on jo pač nekako podpira; ima sicer resno punco, s katero sta skup prišla po tej zanositvi, ampak ona tut razume situacijo, tako da gre on občasno na kako kavo z nosečo punco, pa da mu kakšno slikico pokaže, včasih grejo skupaj na kavo, itd. Je pa tej, noseči, povedal, da on z njo noče imeti "nič", da pač ne bodo družina in da mora sprejeti njegovo punco.

No, zdej pač vsi trije čakajo, da se to dete rodi. user posted image On bo, preden bo podpisal očetovstvo, zahteval test očetovstva in - če je oče - ga bo tudi plačal. Če je oče, namerava plačevati preživnino, pa se tud aktivno vključiti v vzgojo (in vse kar paše zraven) tega otročka. Njegova punca ga v tem podpira in pomoje bi mu v obratnem primeru glavo odtrgala in ga zapustila.



user posted image Tako se zmenijo civilizirani ljudje. Četudi ga 'serjejo', se znajo potem vsaj po človeško domeniti in rešiti situacijo. Ampak taki primeri so tako redki.



_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: ???
11.8.2009 21:52:32   
slutnja
kaj a pol bi zdej MOGU bit z njo da bi skrbel za froca?

_____________________________

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: ???
11.8.2009 21:53:25   
kajajaka
[/quote]

Frog, da ti dam še obratni primer... prej sem napisala glede očeta, k je zapustil otroka in se zdej, po 30-ih letih, prav pošten po betici tolče zarad tega. Zdej sem se pa spomnila na kolega, k v roku 3 mescev, tam nekje, pričakuje otroka s punco, s katero sta občasno delila posteljo v prostem času user posted image No, v bistvu noben od njiju niti ni 100%, če je otrok njegov, ona je enkrat prepričana v to, pa spet ni, pa spet je, ker pač v tistem obdobju ni bila samo z njim... In on jo pač nekako podpira; ima sicer resno punco, s katero sta skup prišla po tej zanositvi, ampak ona tut razume situacijo, tako da gre on občasno na kako kavo z nosečo punco, pa da mu kakšno slikico pokaže, včasih grejo skupaj na kavo, itd. Je pa tej, noseči, povedal, da on z njo noče imeti "nič", da pač ne bodo družina in da mora sprejeti njegovo punco.

No, zdej pač vsi trije čakajo, da se to dete rodi. user posted image On bo, preden bo podpisal očetovstvo, zahteval test očetovstva in - če je oče - ga bo tudi plačal. Če je oče, namerava plačevati preživnino, pa se tud aktivno vključiti v vzgojo (in vse kar paše zraven) tega otročka. Njegova punca ga v tem podpira in pomoje bi mu v obratnem primeru glavo odtrgala in ga zapustila.

Velik je že napisanega o pravicah in dolžnostih. Tvoja pravica je, da zahtevaš test očetovstva in da si oče, če se tako odločiš. V najslabšem primeru je tvoja dolžnost samo preživnina, če se odločiš, da boš izkoristil pravico biti oče, pa pridejo še nove dolžnosti iz tega naslova. user posted image

Kaj pa tvoja punca pravi na to? Ker jaz bi bila zelo skeptična glede moje prihodnosti z nekom, ki se bi tako zlahka odrekel svojemu otroku.
[/quote]

user posted image user posted image user posted image

krasno napisano!
se strinjam.
To je moški, ki je zrel in odgovoren in sprejema posledice svojih dejanj! Upam, da je takšnih moških več na tem ubogem svetu... user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 11.8.2009 21:54:10 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: ???
11.8.2009 21:56:49   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

kaj a pol bi zdej MOGU bit z njo da bi skrbel za froca?


NE, dej prosim še enkrat preberi...
Samo otroku naj bo oče, pa z mamo naj se ne gleda grdo zaradi in pred otrokom... Plačuje naj, skrbi zanj, ga vzgaja in mu bo oče. Sam pa naj poskrbi za zaščito in si nekoč ustvari svojo družino, če si to želi.

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: ???
11.8.2009 22:00:20   
SINEJA
Vijoličarka,kot vedno se z vsem kar napišeš strinjam.Zelo lepo te je brat.


(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?