|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Problem z možem
20.8.2009 9:18:40   
Tonchka
Ma meni bi se tak tip zagravžal do amena, pa ljubezen gor ali pa dol, pa četudi bi imela 10 otrok z njim. Uredi si življenje po svoje, tako, da bosta ti in otrok zadovoljna, sploh, če si finančno stabilna. V pomoč sta ti tudi mama in babi, torej, v akcijo še danes in na svoje. Tale tvoj parazit pa se ne bo nikoli spremenil, močno dvomim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Problem z možem
20.8.2009 10:00:50   
Anonimen
zber vse moči in se potrud da boš čimprej naredila diplomo in si poiskala zaposlitev potem mu pa reč adijo in začni znovava.boš vidla da mu bo pol kapnal ko te ne bo več.ojej, res, se moreš pa grozno počutit.

želim ti velikoooooooooooooo sreče in dobre volje z otročkom!!user posted image

(odgovor članu Tonchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Problem z možem
20.8.2009 14:02:51   
soncnica 3
IZVIRNO SPOROČILO: tinymaliny

zber vse moči in se potrud da boš čimprej naredila diplomo in si poiskala zaposlitev potem mu pa reč adijo in začni znovava.boš vidla da mu bo pol kapnal ko te ne bo več.ojej, res, se moreš pa grozno počutit.

želim ti velikoooooooooooooo sreče in dobre volje z otročkom!!user posted image



Pusti ga, pojdi k noni, sprejmi njeno pomoč, če ti jo je pripravljena ponuditi. Zaužij življenje. preteklosti se ne da spremeniti, prihodnost tebe in TVOJEGA OTROČIČKA pa je izključno v tvojih rokah!

Srečno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Problem z možem
20.8.2009 20:06:53   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: water lily


IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

A sem lahko kruto realna?

Živiš z nezrelim kretenom, ki je ostal nekje na stopnji razvajenega uporniškega, ne preveč inteligentnega najstnika.

Sedaj pa je od tebe odvisno koliko imaš rada sebe in predvsem otroka, da vztrajaš z njim. To, da ima pa on tebe pa otroka rad... si pa kar nehaj utvare delat.

Sorry za neposrednost, ampak mi dvignejo pritisk ženske, ki može postavljajo pred otroke... user posted image
Moj otrok je MOJ, moja odgovornost, može je "le" moj partner, ki me osrečuje, podpira, ljubi in pomaga poskrbeti za najino družino (finančno in z delom v gospodinjstvu)...  A je tvoj tak?
Punca pamet v roke pa spokaj ga ven. Pa ne razmišljaj, kako boš brez njega finančno in čustveno. V obeh primerih boš na boljšem! 


Hecno gledanje.
Otrok je od obeh! Ni tvoj! Al si brezmadežno spočela?
In partner ni le partner. Je tudi oče. Pomaga skrbet za družino? Kristususer posted image


- ne draga water lily, ni hecno gledanje - govorila sem hipotetično- če bi bil moj tak kreten kot je od uboge avtorice... bi bil otrok pač le moja odgovornost, ker je on neodgovoren. Na srečo imam jaz partnerja, ki je tudi mož v pravem pomenu besede in na prvem mestu krasen oče najinemu otroku. Upam, da ga imaš ti tudi.
- Itak da sem brezmadežno spočela, a ti nisi?user posted image
- Kaj pa naj bi bilo narobe s tem, da pomaga skrbeti za družino? A pišem v kitajščini? Kaj pa je skrb za družino drugega kot to, da oba skrbita za to, da gre družini fizično, duhovno, finančno in na vse druge načine kar najboljše.... ne vem no, kdo tu kaj ne razume user posted image

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 20.8.2009 20:09:32 >

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Problem z možem
20.8.2009 20:14:36   
kajajaka
tinkatonka80, želim ti vse naj, naj.
Pa čimprej si uredita življenje s svojim otročkom. Držim pesti zate.

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Problem z možem
20.8.2009 22:31:45   
Perunika
Tinkatonka80, žal mi je zate in za , da sta se znašla v taki situaciji. Vsak se kdaj znajde pred kakim večjim problemom v življenju in ga mora reševati kot ve in zna.

Moram en dan do nje in malo vprašati.Ona živi v hiši.Sem že veliko razmišljala o tem,samo mi zmanjka moči za odločitev.Čeprav vem,kaj bi bilo prav zame in za otroka.
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka80

Tole se mi zdi v dani situaciji pravo razmišljanje. Čeprav je hudo, ker gre za človeka, ki si ga izbrala za svojo ljubezen ampak žal on te tvoje izbire ne upravičuje. Težko da bo pri vsem tem, kar si napisala (potuha  in popuščanje s strani njegovih staršev) prišlo do kakšne spremembe na bolje. Ljudje, ki živijo v svojem svetu oz. "sanjajo" rabijo tako kot otroci nekoga, ki jim ne popušča niti za las. In to je naporno. Si sama napisala, da se počutiš kot bi imela dva otroka. Toda v prvi vrsti si dolžna največ energije posvečat svojemu dojenčku. Ati pa, če ni dorasel svoji vlogi ima dve možnosti: ali prične sodelovati s teboj in ti pomagati in s tem odrasti ali pa se igrati še naprej in sanjati, toda brez vaju z dojenčkom. Poskusi se še pogovorit v tej smeri, če pa ne bo šlo, sledi svojemu načrtu.

(odgovor članu tinkatonka80)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Problem z možem
20.8.2009 22:33:53   
Perunika
Oprosti, ker sem zapletla s tem citiranjem ampak mislim, da boš razbrala, kaj sem želela povedat.

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Problem z možem
20.8.2009 22:43:43   
felix7
čim prej spakiraj, zase in za otroka to naredi. Imaš srečo, da imaš kam iti. Ker pri tem partnerju stvari ne bodo nikdar takšne, kakršne bi moarle biti... Pa veliko sreče in poguma pri naslednjem koraku!

_____________________________

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Problem z možem
20.8.2009 23:15:40   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: ogica

pa dobiš še od mene eno brco v rit...ker mislim, da se vse strinjamo, da moraš nujno stran, na svoje, živet umirjeno, in sicer ne v prvi vrsti zase, ampak ZA SVOJEGA OTROKA! Da otrok cvili, če ga vidi, je normalno, ampak to ni za to, ker je on tako dober oče, ampak ker ima otrok vedno svoje starše rad, četudi ga ti zanemarjajo ali zlorabljajo. Ti pa moraš vedeti, da bo otrok trpel, če bo živel s takim očetom in mu boš škodila. Trpel bo zato, ker boš trpela ti in boš slabša mama (saj tako življenje ti slejkoprej udari na psiho) in nervozo boš prenašala nanj. Poleg tega pa slabi zgledi vlečejo...


Pa ne samo zato - vsakič, ko gre "očka" mimo njega, je to zavrnitev. Otroka njegov lasten oče konstantno opozarja na to, da ni vreden pozornosti, da je bolj v napoto kot kaj drugega in verjemi, da otroci te zadeve začutijo še preden jih pravzaprav razumejo. In ta občutek zavrnjenosti in nevrednosti te potem spremlja čez celo življenje. 

Pojdi stran, ker spremenil se ne bo. Vsaj tako ne. Z njegovimi starši se tudi ne ukvarjaj veliko, ker jima očitno ni jasno, kakega kretena sta naredila. Konec koncev - kako veš, da ne bosta enake potuhe dajala tudi lepemu vnučku in pohabila tudi njegov občutek za odgovornost? Če se je, kot praviš, mož deloma tudi od očeta nalezel takega odnosa do partnerke, kaj to pomeni za tvojega otroka in njegovo odraslo življenje? 

Pa še to - pripravi se na številne obljube in prisege, da bo drugače ipd. Vsakič, ko bo rekel kaj takega, si magari v glavi nariši prizor, ko lastnemu otroku reče žival, stisni zobe in presliši. Ker več kot praznih obljub od takega človeka skoraj ne moreš dobiti. 

Želim ti veliko sreče ter predvsem poguma in vztrajnosti, da stvar spelješ do koncauser posted image


_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu ogica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Problem z možem
21.8.2009 6:52:45   
spps
tinkatonka- naredi, kar je najboljše zate in otroka. Dlje,ko boš vztrajala v tej bedi,bolj boš potrta, to pa ni dobro niti zate, še manj pa za otroka. Zavedaj se,da si vredna tega, da živiš s svojim otrokom brezskrbno življenje - sej pride do kakšengaa padca, vendar v tem primeru lahko sama ukrepaš,da vama bo lepše. Srečnouser posted image user posted image user posted image

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Problem z možem
21.8.2009 7:30:07   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka80

Tinkatonka nisem vedela,da je to aktiven nick tu na forumu.Oprosti,ker sem ti ga prevzela.


Pojdi naprej kot si naredila nacrt, to bo dobro user posted image .

In nikomur se ne rabis opravicevati za svoja dejanja, tako kot se ne rabis opravicevati za to, da imas podoben nick kot ze ena druga punca. Verjetno si navajena ponizevanj s strani moza, ampak k sreci, zivljenje ni vedno taksno in lahko je veliko bolj veselo in radostno. Nikomur nisi pes, da bos prinasala casopis k jutranji kavi in tudi ce se ti ga ne da, tudi ce bi ti spala do opoldne, ali pa celo nekomu popila jutranjo diseco kavo, se za to ne rabis opravicevat. Tako kot je vsak nik unikaten, pa ceprav podoben na prvi pogled in tako kot jih je na ta nacin dovolj za vse, tako je tudi prostora in zraka za vsakega dovolj in nikomur ni treba biti bleda senca in hoditi za telesom njegova velicanstva. Malo izven teme, ampak zavedaj se, da imas vso pravico dihati svez zrak in se za to nikomur ne oparvicevati. Srecno! 


Se podpišem pod Mič!

Za podobnost nicka se pa res ne rabiš opravičevati. Sej najbrž nisva edini Tini, ki so ju v otroštvu kdaj poklicali Tinkatonka user posted image .

Še enkrat veliko sreče in predvsem veliko moči, da boš naredila kar je dobro in prav zate in za tvojega otroka!

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Problem z možem
21.8.2009 11:43:20   
summer410
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz srčno upam, da bosta z tamalim zaživela samostojno polno življenje, brez zdajšnjega partnerja...

res ti želim srečo, ter moč....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Problem z možem
21.8.2009 14:32:43   
karmy
mene pa nekaj zanima... kje sta imela poroko, in kdo je plačal za vse stroške?

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Problem z možem
23.8.2009 13:19:03   
picola1
So ti druge zelo lepo napisale...
Bi pa dodala samo še to, da nimaš samo problema z možem, ampak ga imaš tudi s sabo (brez žaljivega tona, da ne bo pomote). Poišči si kakega strokovnjaka pa ugotovi, zakaj si se sploh poročila s tem človekom in imela otroka z njim. Po vsej verjetnosti si navajena že kot otrok takšnega življenja...
Pa še to: jst redkokdaj, ampak res redkokdaj napišem, da naj nekdo spoka in gre. Ponavadi sem zagovornik tega, da se najprej poskuša težave rešit, sploh pa pri kakšnemu strokovnjaku...
Tokrat pa...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Problem z možem
23.8.2009 13:46:03   
Marogica
Poročila si nezrelega in neodgovornega lenuha in razvajeno egoistično rit. Mislim, da več negativnih pridevnikov v tako kratkem stavku skoraj ni mogoče naenkat. Imaš, kot vedno dve možnosti: ostaneš in sprejmeš njegov karkater ali greš.

Vse ostalo so nakladanja v neskončnost brez pravega rezultata. Ti si želiš marljivega, odgovornega moža in očeta, on si želi lagodno življenje brez dela z veliko denarja. Oba sanjata. Ti, da se bo spremenil, on, da je to sploh možno. Vidva hodita s svojimi željami in pričakovanju eden mimo drugega in kot si opazila, pogovoi ne prinesejo ničesar.

in to vse je zapravljanje časa, to je, kot da bi se oba pogovarjala, vsak s svojo steno.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tinkatonka80)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Problem z možem
23.8.2009 15:46:13   
5ra_28

Meni je bilo kar hudo ko sem brala. Res!
Midva imava 8-mesečnega sina, pa naju tudi zbudi kdaj zgoooodaj zjutraj, ko bi še midva spala, še posebej v soboto in nedeljo, ampak ko se zjutraj postavi na nogice, pa se nama smeji in nekaj čeblja... Pa ni ga lepšega jutra!!!!!! Ne moreva drugače, kot pa da ga z občudovanjem gledava in poslušava, ne pa take izjave.
Tudi jaz še imam izpite in bi rada dokončala študij in sem se lotila in ga bom dokončala. Verjemi, da boš imela 3x več časa, če ne boš skrbela še za tega tvojga lenuha.

Za zvezo je potrebno spoštovanje, pozornost, trud, ljubezen in še marsikaja. Jaz nič od naštetega v tvoji zgodbi od tvojega moža nisem videla, da bi izkazoval tebi! Oprosti, ampak če imaš možnost, pojdi z otrokom k tvojim mami ali babici, boš videla, da ti bo lažje in boš bolj uživala z otrokom.

Midva ne kadiva, ampak da bi si bilokdo prižgal cigaret v našem stanovanju, pa se upiral, bi letel ven, ne glede kdo je.

Da pa službe sploh ne omenjam!!! Ne dajaj mu denarja za nič!!!!!!

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Problem z možem
23.8.2009 16:16:49   
kaya2007
škoda besed. pojdi k babici, čim prej.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Problem z možem
25.8.2009 22:10:23   
tinkatonka80
Hvala za odgovore,Mič,hvala za napisano.

Ja,je problem tudi v moji primarni družini,ker se starši niso razumeli in mama ni mogla stran ( trije otroci,nobenih sorodnikov po njeni strani,ki bi ji pomagali).In zaradi tega sanjam o eni lepi družini verjetno,po drugi strani pa kar vztrajam,čeprav vem,da to nikamor ne pelje.Moji mami se vsa ta leta takega življenja,kar precej na živcih poznajo.Zdaj ko je na svojem ne več toliko,prej pa je bila grozna.

Sem se pogovorila z mojimi pa je babica seveda zato,da prideva.Prav tako bi lahko šla k mami,samo ima partnerja,s katerim se kregata pa pije,pa sem rekla da bi bilo še slabi kot je.Bi mi pa finančno pomagala.Sta mi pa rekli,naj še malo počakam,pa naj se ne kregam in živciram.Počakam toliko,da res dobro premislim vse skupaj,ker nazaj it bi bilo zelo teško ( če bi hotela).

Sem opazila,da odkar ne stavkam več in delam po njegovem,je skoraj super mož z občasnimi izpadi.Edin problem je da meni to ni všeč.Da mi je tak odnos poniževalen.

Zadnjič je sicer sam od sebe pomil vsa okna in tla ko naju ni bilo,pa otroka večkrat sam vzel,in se mi zdi,da sem jaz prehitro zadovoljna in vsa optimistična.Kaj bi vi pričakovali,da se spremeni če bi želeli ostati?Meni bi kakšen odgovor veliko pomenil,ker imam očitno res prenizka merila zase.In sem se nad vsem tem zamislila šele ko sem se vprašala,da,če bi imela hčerko in bi bila v istem položaju,kaj bi si želela zanjo.

Danes sva se celo pogovarjala in je rekel,da se mu zdi,da je depresiven in da bi razumel,če se odseliva,ker ne ve če bi sam lahko tako živel.Ko sem mu predlagala zdravnika,je rekel ne.Zdaj pa sploh ne vem kaj naj.

Me je pa precej prizadelo danes,ko sem dala malega spat in sem slišala,da govori s taščo na stopnišču.Čez 15 minut je še vedno govoril,pa sem šla zapret vrata,ker sta bila glasna,da se otrok ne bi zbudil.In mi je tašča rekla,da govorita o službi ipd.,ko pa jaz njemu kaj rečem,da bi se pogovorila,pa dobim nazaj,da to ni moja stvar.

Meni se to ne zdi normalen odnos ( med nama),tudi se mi ne zdi normalno,da finančne probleme toliko starega sina rešujejo starši.Ampak potem vedno slišim da so moji starši slabi,ker ne pomagajo.S tem da jaz sploh nočem da bi mi pomagali podpirati brezposelnega moža.Ker zase in za otroka imam dovolj denarja zanj pa ne in tudi nevem zakaj bi imela,če vedno reče,da to ni moja stvar.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Problem z možem
25.8.2009 22:14:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka80
Sem opazila,da odkar ne stavkam več in delam po njegovem,je skoraj super mož z občasnimi izpadi.Edin problem je da meni to ni všeč.Da mi je tak odnos poniževalen.

Zadnjič je sicer sam od sebe pomil vsa okna in tla ko naju ni bilo,pa otroka večkrat sam vzel,in se mi zdi,da sem jaz prehitro zadovoljna in vsa optimistična.Kaj bi vi pričakovali,da se spremeni če bi želeli ostati?Meni bi kakšen odgovor veliko pomenil,ker imam očitno res prenizka merila zase.In sem se nad vsem tem zamislila šele ko sem se vprašala,da,če bi imela hčerko in bi bila v istem položaju,kaj bi si želela zanjo.

Danes sva se celo pogovarjala in je rekel,da se mu zdi,da je depresiven in da bi razumel,če se odseliva,ker ne ve če bi sam lahko tako živel.Ko sem mu predlagala zdravnika,je rekel ne.Zdaj pa sploh ne vem kaj naj.

Prosim te, preberi ponovno svoj prvi post izpred slabega tedna dni.

Srečno user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu tinkatonka80)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Problem z možem
25.8.2009 22:29:41   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka80

Hvala za odgovore,Mič,hvala za napisano.

Ja,je problem tudi v moji primarni družini,ker se starši niso razumeli in mama ni mogla stran ( trije otroci,nobenih sorodnikov po njeni strani,ki bi ji pomagali).In zaradi tega sanjam o eni lepi družini verjetno,po drugi strani pa kar vztrajam,čeprav vem,da to nikamor ne pelje.Moji mami se vsa ta leta takega življenja,kar precej na živcih poznajo.Zdaj ko je na svojem ne več toliko,prej pa je bila grozna.

Sem se pogovorila z mojimi pa je babica seveda zato,da prideva.Prav tako bi lahko šla k mami,samo ima partnerja,s katerim se kregata pa pije,pa sem rekla da bi bilo še slabi kot je.Bi mi pa finančno pomagala.Sta mi pa rekli,naj še malo počakam,pa naj se ne kregam in živciram.Počakam toliko,da res dobro premislim vse skupaj,ker nazaj it bi bilo zelo teško ( če bi hotela).

Sem opazila,da odkar ne stavkam več in delam po njegovem,je skoraj super mož z občasnimi izpadi.Edin problem je da meni to ni všeč.Da mi je tak odnos poniževalen.
tak odnos je poniževalen. seveda je super mož, če pa mu odnašaš rit in si taka, kot on hoče.

Zadnjič je sicer sam od sebe pomil vsa okna in tla ko naju ni bilo,pa otroka večkrat sam vzel,in se mi zdi,da sem jaz prehitro zadovoljna in vsa optimistična.Kaj bi vi pričakovali,da se spremeni če bi želeli ostati?Meni bi kakšen odgovor veliko pomenil,ker imam očitno res prenizka merila zase.In sem se nad vsem tem zamislila šele ko sem se vprašala,da,če bi imela hčerko in bi bila v istem položaju,kaj bi si želela zanjo.
drži se tega, da pomisliš, če bi bilo to dovolj za tvojo hčerko (če bi jo imela). In ne zadovolji se z nič manj!!!

Danes sva se celo pogovarjala in je rekel,da se mu zdi,da je depresiven in da bi razumel,če se odseliva,ker ne ve če bi sam lahko tako živel.Ko sem mu predlagala zdravnika,je rekel ne.Zdaj pa sploh ne vem kaj naj.
izgovori! Če bi bil res depresiven, bi tudi ti opazila! tako je pa to tak prikladen izgovor in še način, da te še malo bolj priklene nase. Če sem bolan, pa itak ne bo tako grda, da bi šla. Ne upoštevaj, ne poslušaj, ampak misli samo nase in na svojega otroka! Naredi tako, da bo dobro za vaju. Če do sedaj ni mislil na vaju, če ne poskrbi za to, da bi bilo vama lepo, potem ni vreden oklevanja!
Še nekaj ... ko smo bolni, gremo k zdravniku, da nas pozdravi. Depresija je bolezen. če noče k zdravniku, naj se sam zdravi. Brez obremenjevanja tebe in otroka. Zaslužita bolje od očeta/moža, ki se noče "pozdravit".

Me je pa precej prizadelo danes,ko sem dala malega spat in sem slišala,da govori s taščo na stopnišču.Čez 15 minut je še vedno govoril,pa sem šla zapret vrata,ker sta bila glasna,da se otrok ne bi zbudil.In mi je tašča rekla,da govorita o službi ipd.,ko pa jaz njemu kaj rečem,da bi se pogovorila,pa dobim nazaj,da to ni moja stvar.
torej tudi njegovo počutje (kakršnokoli) ni tvoja stvar. Simpl. Očitno imaš možnost iti, tako da nič ne čakaj in pojdi. Bo nekaj časa težko, ko boš zadihala (in ugotovila, da končno lahko svobodno in mirno dihaš), ti tud sekundo ne bo žal, da si šla.

Meni se to ne zdi normalen odnos ( med nama),tudi se mi ne zdi normalno,da finančne probleme toliko starega sina rešujejo starši.Ampak potem vedno slišim da so moji starši slabi,ker ne pomagajo.S tem da jaz sploh nočem da bi mi pomagali podpirati brezposelnega moža.Ker zase in za otroka imam dovolj denarja zanj pa ne in tudi nevem zakaj bi imela,če vedno reče,da to ni moja stvar.
tvoj mož ni star 15 let, niti ne študira, da bi ga morali starši finančno podpirati! veliko slabši so starši, ki svojemu otroku vse porinejo v rit in ga ne naučijo občutka odgovornosti kot pa tisti, ki ne financirajo vsake muhe svojega otroka in ga podpirajo, da se osamosvoji.


saj mislim, da sama veš, kaj je treba storit, pa rabiš še eno malo "brco v rit". če bi se hotel spremenit (in s tem obdržat vaju z otročkom), bi si še isto popoldne (oziroma res čimprej) našel službo. ker iskati službo ne pomeni, da se z mamo pogovarjaš o službi, ampak aktivno iskati ... se prijaviti na Zavod, pošiljati prošnje, klicati ... oziroma pač sprejeti ponudbo tvojega sorodnika in delati tam, dokler ne bi našel kaj boljšega. ne bodi zadovoljna s tem, da malo pospravi doma! najbrž ti bo ta pomita okna še neštetokrat metal naprej ... glede na to, da ne dela, bi se moralo vse delo doma deliti med oba. če ti več skrbiš za otročka, on skrbi za celotno gospodinjstvo ... pere, kuha, pospravlja! ne pa enkrat pomije okna in je že totalno spremenjen.
sicer po napisanem ne verjamem, da se bo spremenil (niti toliko občutka nima za svojega otročka, da bi potiho govoril, ko mora dete spati user posted image ), ampak če že ... bi se moral res spremenit, ne le občasno kaj naredit. Najprej poiskat službo v čimkrajšem času (in ne gledat na to, da mora bit neka bajna služba to), ker je dolžan prispevat vsaj nekaj € v vaše gospodinjstvo. če ni denarja za hrano in plenice, potem ga tudi približno ne bi smelo biti za kavice in cigarete! družina mora biti prva, sploh, če gre za malega otroka!

oprosti, če sem "kruto" napisala ... ampak res mislim, da rabiš en zagon, da spokaš. pa ne čakaj nevemčesa, ker ti ne bo žal, če boš šla. se pa drži tega, da, ko prestopiš vrata, ne prideš več nazaj, pa če ti obljubi nevemkaj.
pa srečno user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu tinkatonka80)
Neposredna povezava do sporočila: 70
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?