Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Popoldan pa kot naročeno k moji dohtarci, ki mi je povedala, da se po tistih inekcijah mora direkt v postlo, ker imajo zelo hud stranski učinek - zaspiš kot top.
.

), da ocenijo, ali imajo vsi bogi sončki iz naše skupine zakomplicirane, anoreksične in zmešane starše, ali ta pomočnica res ni za to delo.
To si pa napisala tako z užitkom in v tako privoščljivem tonu, da mi je hudo zate in ne za pomočnico.Menim, da če bi bila tako grozna, bi se pritožila v prvi vrsti vzgojiteljica , saj konec koncev nikomur ne diši namesto drugega garat...Seveda se vas je skupaj spravilo kar osem, saj ni režko najti ljudi, ki jim nič ne paše, sploh če imajo takšno vodjo kot si ti...Nekateri pač živijo le za kmečki punt in nič drugega.Sprašujem se, kaj boste storili, ko vas bo pri naslednji pomočnici motilo, da se preveč smeji, pa pri naslednji njena frizura itd...