ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: leda super. bi pa več podatkov, meta. pa porodno zgodbo. že dolg ni blo nobene. Ma kašna zgodba dej.... ob 9h je še skakala po FB, ob 10 pa je že rodila.. A, vidim, da ste me že imele v delu No moj haiku (ki to zagotovo ne bo ) je zgledal takole ... Zvečer na rok me je dec razpi...., ker je sosed dobil hčerko in se je moral napit (itak, kako bo pa otrok drugač zdrav ) in je prvo polovico noči preživel na poti od spalnice do WC-ja. Sem sam molila, da mi ne bo treba it rodit še naslednjih par ur. Ko se je jeza razkadila, me je začelo pomalem šravfat ampak nisem bla ziher, da je to to, ker prvič smo šli v P po cunamiju . Moj kronik je šel zjutraj v službo jaz pa na uro gledat ... 7 min, 12 min, 5 min, 8 min ... Ob 11h sem ga klicala, da greva. Ob 12h sva parkirala 1km stran od P (sem hotla prit čimbolj razmigana not) in odpešačila naši štruci naproti. Prišla sem 4 cm odprta, popadki na par minut-še zmerej nisem vedla, da je to to, ker je čist premalo bolelo. Ob 15h smo dobili porodno sobo, predrli so mi mehur takrat se je pa začelo. Popadki (samo moji-prvič jih ni blo od nikoder) so bli na minuto, če sploh. Ob 16h sem dobila veselo masko, ob 17h dolantin (majka!!!) in ob 17.30 smo dobili Bineta (4340g, 54 cm, glava 37 ). Odnesla sem jo brez šiva . Babica Betka je bla zakon!!! In danes je star 1 mesec! Zdaj pa šibam, da bomo kaj jedli PS: Sem vedla, da meni haiku oblika ne leži glih. Pa sej me poznate uau, že 1 mesec!! čestitke za obmesečnico!!
|