micla
|
ojla punce, kako ste kaj? Mene tudi špika že par dni. Zgleda pa tko kot da bi me kdo rezal z nožem - tko ostro cak cak.... ma sej veste, tiste ki imate te težave. Sej če se dobro spomnem, me je tudi v prvo malo špikalo, ma mislim, da me sedaj več. Ma sej je logičo.....v prvo sem prišla iz službe in drita spat za dve urce, zdej pa se kak dan niti ne usedem do 7 zvečer......v vrtec po princesko, še malo po opravkih al pa domov kuhat večerjo, se igrat z njo in čakat, da se moj model prikaže okol 7 zvečer. Joj sem se zaklela, k sm bla "mlada", da privatnika pa ne....in evo zdej pa mam....če pride za ob 7 je že luksuz, jst pa skozi sama s tamalo. Pol pa se čudiš da te špika??????? Mislim, da bom šla kar na bolniško z naseldnjim mescom, ker mi ne znese več tak tempo. Glede tega špikanja......malo je najbrž od tega, ker nič ne počivam. Ma sem govorila z eno kolegico, ki je zaradi tega špikanja pristala v bolnici in so ji ugotovili močno pomnajkanje magnezija.....tko da mislim, da bo treba spet magnesol začet kar pit. Sicer pijem donat ma očitno ni dovolj. Al mislite, da še počakam do pregleda (še 2 tedna)? Ma sm faca....jst vas sprašujem, pa nisem novopečena mamica.....samo to ne moreš verjet, kako vse pozabiš na hitrco, ko ti otrok s tako brzino raste. Sej boste videl prvorodke, kako to je. vse ki morate počivat....en za vas.....sej jst se vam bom mislim da hmali pridružla Šibam počasi v vrtec po princesko...pa že zdej sm totalno gin, k sm delal špežo 2 uri po mercatorju. Kje je še 7 ura!!!!!??????!!!!!! Mejte se.