tanjusi
|
Jutro, punce moje. Jaz sem pa nabavila ta testa, ko sta dva v kompletu. Sem danes zjutraj enega probala in me bega. Pokazala se je čisto rahla,rahla, vidna na svetlobi druga črtica. Ji ne verjamem najbolj, ampak me bega, ker ko nisem bila noseča se ni pokazalo niti tako in še vseeno upam, da je bila črtica prava, ampak rahla, ker je prehitro. Sicer je danes 29 dan od zadnje M, ampak zadnje čase so od 25 - 32 dni in bi bilo možno, da bi bila O kak dan bolj pozno. Pojma nimam, kaj si naj mislim, ampak nekako upam, da bo v torek črtica močnejša, če se seveda prej ne vlije. Me pa bradavice bolijo, zato sem tudi delala test, ker me drugače ne. Punce, držite pesti, da se črtica okrepi. iz vsega srca ti privoščim da je to to... jaz imam en clearblue doma ampak se trudim da še ne naredim testa... danes je 23 dan od zadnje , in glede na to da so zadnji cikli bili krajši pa mogoče ... ta dva testa ki ju omenjaš bom jaz jutri kupila ... aja pa prav tako kot praviš ti mam tudi jaz zelo občutljive prsi .. pa še nekaj saj je mogoče smešno , ampak pri zadnji neuspeli mi je bilo ponoči zelo vroče ... prav spotila sem se ob mrzlih radiatorjih, in to sem opazila tudi sedaj . pomoje nima veze samo ....