|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 10:17:20   
Eva19
tassika pa sej je kr lep teren. no dobr edino v kakšen klanc je mogoče teži. ne vem, midva sva brez problema vozila. je pa res luštno za otroke, Lii je blo ful všeč, že samo zato, ker je blo ful otrok in je sam opazovala skos. se splača it, res user posted image pol smo ji pa kupil še balon, s helijem napolnjen in je zdej to doma cela atrakcija user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 10:34:12   
tassika
No to z balonom poznam, je skor živčnega fasala k smo šli enkrat mimo njih, je bilo treba nujno kupituser posted image  
Mogoče bomo šli malo pogledat čez 14 dni, če bo lepo vreme, imam vse vikende zasedene, tega sedaj ima mami roj.dan, potem je en frej, pol že od Zoje praznujemo, 31-ga sem pa rekla, da jaz proslavljamuser posted image

Eva19 a maš FB, mogoče tam kakšno rečeva, če mi bo tamala dovolila, najrajši tipka po rač, sploh ne pridem zraven če je budnauser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 13:17:05   
rožica13
Živjo!

Evo še mene po dooolgem času.

Naša Lina je še vedno full živa, rabi zabavo 24 ur na dan, če ne je takoj hudo. Zna že zelooo izsiljevati s trmo a jo poskušamo ignorirati.

Sicer je pa v sredo 29.9. shodila (na svojo 11. obmesečnico)user posted image user posted image . Sama naredi par korakov, potem pa jo zmatra, ampak bo počasi. Do svoje prve user posted image bo že tekala na okoli!

Zobkov ima že 7, osmi pa ravno rine na plano in imamo zopet pestro! Sploh zgornji jo zelo matrajo in je potem tako občutljiva, jaz sem pa čisto že izmučena, ker že cel teden zelo slabo spimo.

HRANA - je že skoraj vse, razen rumenjaka, medu in seveda sladkarij. Obužuje sadje in navaden jogurt. Zjutraj za zajtrk poje žitno kašico, za malico ima sadje, okoli 13.00 pred spanjem je jogurt s kakšnimi žiti ali skuto z banano, piškotkom..., ob 17.00 imamo kosilo, ob 19.00 pa je za večerjo žitno kašico. Vmes seveda še veliko sadja, kakšen piškotek, bio smoki... Doji se še vedno veliko. Čez dan pred vsakim spanjem in še kdaj vmes, ponoči pa tudi še parkrat, če rastejo zobki pa itak non stop visi na joški!user posted image

Po izteku porodniške bom tudi jaz še doma, enkrat moram še dokončati diplomo, potem enkrat po novem letu bom pa malo atiku pomagala pri papirjih za njegovo firmo. Tko da bomo zaenkrat lahko še veliko skupaj. Sicer si pa ne predstavljam da bi šla zdaj že v varstvo, ker ima tako težek karakter in je itak dobra samo mami, sploh če jo kaj matra. Tako da HB nima s tem problemov.

Evo zdaj se je pa zbudila, čao!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 14:46:06   
DULCE
Pozdravljene!

Da se še jst po dolgem cajtu spet javm.

Pr nas mamo tud skoz akcijo tamavga je po celem stanovanju dost tko da je treba skoz gledat kam gre.user posted image
Hodi čist lepo če se nekam prime al pa če ga en drži ampak sam pa ni šans,se gre rajš po kolenih plazit.Ampak tud
to še pride da bo sam hodu.

Mamo pa tud mi ponoč problem se zbudi vstane in začne jokat, tko da ga pol odnesem k seb tm pa pol mirno spi.Res ne vem
kaj bi ga loh dajal al so zobje al kaj? Upam da čimprej mine.

lp






(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 16:21:19   
cesarica1981
pozdravček....
naj povem, da smo tudi mi imela strašne probleme ponoči, ko se 1x-2x na noč zbudila in začela histerično jokat, da je nisi mogel pomiriti. Klicala sem že patronažno kaj nam je narediti, pa je rekla da so lahko kakšne more in nevem kaj še... Potem pa smo obrnili posteljo za 180 stopinj, tako da, kjer je imela prej noge ima glavo in sedaj spimo CELO noč, od 20h - 8h zjutraj. Ne vem, mogoče bi probali še ta način....

(odgovor članu DULCE)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 17:57:47   
Perlica76
cesarica1981-zanimivo tole z obračanjem posteljice!!Naša je tudi to noč histerično jokala,samo tudi pri naju je potem nemirno spala in se obračala v vse smeri.Po moje so zobki,...no morda tudi kakšna mora....Morda tudi mi poskusimo z obračanjem posteljiceuser posted image  (pa vam je to kdo svetoval,aol ste sami poskusili,kar tako?

(odgovor članu cesarica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 18:01:38   
tassika
JAz mislim, da so prej sanje, sploh če se pojavi občasno. Jaz jo takrat dvignem iz postelje, potolažim in dam nazaj spat. Je pa čisto možno, da ji položaj ne paše, samo naša se potem sama obrne tako kot ji je. Enkrat tako, drugič drugačeuser posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 18:01:56   
DULCE
Bomo tud mi probal tole z obračanjem upam da bo kej pomagal. Sam pr nas morjo bit
pomoje tud zobki krivi ker mamo šele dva in bojo tud drugi začel ven prhajat.



(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 19:02:31   
MC09
hoj!
pri nas se naš joče, ko se zgodi, da sma midva v tihih dnevih, če se kaj skregama in se jaz mulim pol par dni user posted image (ja priznam), to sem ugotovila, če komu kaj pomaga.

Rabim pa pomoč, če ima katera kak nasvet kako naj to rešmo. naš fant zleze na kavč/posteljo... kamorkoli, dol pa ne zna, naj bi mu rekel obrni se in z ritko naprej, on me gleda in kr razpre roke in se vrže, itak, da ga primem, samo kaj če me pa kdaj ne bo tam? drugače ga jaz obračam tako,  kot bi moral iti dol. Drugih idej pa nimam user posted image

Smo mu pa pravkar porezali nohte na nogah, prižgali smo tv in poiskali kužeka, ki ga je gledal hipnotizirano in je bilo rešeno user posted image .

(odgovor članu DULCE)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 19:04:44   
Eva19
no mi imamo pa tri zobke, pa tud mislm, da rastejo, je tud mal taka razdražljiva. spimo pa še vedno skos ponoč in se naša tud sama obrne, kakor ji paše in izbira take čudne položaje da res ne vem kako lahko to spi.
tassika sem z oktobrčkov pobrala recept za torto user posted image jo bom še jaz probala narest.
kako boste kej zojin rojstni dan praznovali? vidve sta verjetno prvi na vrsti tukaj...vsaj od teh, ki se še kaj javijo user posted image jaz sem ravn začela izdelovat vabila, ker jih mislim delat ročno, taka mal drugačna, in mi kr neki časa vzame, pa nimam vsak dan časa in lepo na vsake par dni kej ustvarim, lih tok da jih bom en teden prej lahko oddala mi bo pomoje ratal user posted image

(odgovor članu DULCE)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 19:14:41   
tassika
MC09 jaz delam enako, jo učim kako dol, pa saj če jo obrnem zna lepo sama se pa noče in se kr vrže. Jaz upam, da bo kamlu dojela sistem, do takrat sem pa vedno zraven. MAm pa to srečo, da gor zaenkrat še ne zna splezat, ker je kar visok.

Eva19 mi bomo praznovali v ožjem družinskem krogu, dedki, babice in tete. Tortico imam naročeno. Za jest bodo kanapejčki, tatarski, kakšen hladen namaz, pa mogoče pica kruhki. Letos ne mislim delat nič posebnega, ker itak še ne ve kaj bo. Ko bo pa v vrtcu in se bo zavedala vsega, tam pri 2,3 letih, takrat bomo pa delali še eno žurko za prijateljčkeuser posted image  Za darilo bo pa dobila od mojga gram zlata, jaz se pa še odločam, pomoje bom šla po kakšen lep obesek. Igrač ima ful, za oblečt tudi in res ne rabi nič. Ostalim sem rekla, naj prinesejo bone za BC, ko bo treba kupovat spomladansko kolekcijo, ali pa bone za cicibana, ker čevlčke bomo tudi rabili.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 19:20:45   
Eva19
hudo. ja sej mi isto nameravamo met tko,babice pa dedke povabljene pa tete, no pa mogoče od naju najboljši prjatli, k so skor k tete pa strici user posted image kje boš naročila torto? jaz jo bom tud,sam še nevem kje. niti ne vem kakšno.
uf, za darilo bom jaz tud pomoje kaj takega, ker igrač ma čist preveč, drugim bom pa tud tko rekla za bone, ker oblačil ne rabim pa čevljev trenutno, ker smo že nakupil vse, tko da...
jaz pa razmišljam o zimskem dopustu, če bi kam skočil, v hribe v kakšno kočo, al pa v kakšne toplice user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 19:30:33   
tassika
Torto sem naročila na FB, torte z gorenjske, sem ji poslala slikico in bo naredila tako kot jaz hočemuser posted image

Zimski dopust kaj je že to, jaz imam dopust 31.12. potem pa šele konec marca user posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 19:38:31   
Eva19
mah jaz si bom pa tko splanirala da ga bom imela, ker bom itak delala še prek študentskega servisa, ker delam šolo, tko da... moj ma pa itak zmer nekak od sredine decembra že dopust kolektivni. Amapak če bomo šli pa v hribe bi šla pa jaz februarja recimo, v koči na Veliko planino al pa kej... mah ja, sanjam, ker bi rada kam šla, se mi zdi, da je morje sto let nazaj... user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 19:41:39   
DULCE
Pr nas bomo mogel pa za rojsten dve torte naročit ker mamo malo stanovanje in ni prostora niti za sorodnike.
tko da bomo v dveh rundah mel pa da ne bojo kšni užaljeni da so dobil načeto torto bo pač mev dveuser posted image
Za darila bom pa kr rekla isto za bone od BC da mu pol sama kupm tist kar rab.


(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.10.2010 19:56:40   
aleunam
Pozdrav, Novemberke2009!

Prodaja mogoče katera oblačilca za fantka št. 56 in 62? "Ponudbe" prosim na ZS. user posted image  Imam sicer že pokupljeno kar nekaj, a rezerva za doma ne bo odveč.

Lep pozdrav,

Aleunam (november2010user posted image )

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
5.10.2010 12:34:32   
Eva19
no pa sva dali prvi dve urici uvajanja v varstvo skozi user posted image ma je blo kr ok. tamala se je igrala skos, samo enkrat je pršla mene pozdravt, k sm se držala tm bolj ob strani. varuška ji je všeč, je bla kr za da je bla pr njej v naročju. otročka ki se tam še merkata, sta pa tko taka cukra. vsi so isti letnik, samo da unadva že hodta, ker sta ene 5 mesecev starejš od Lie. tko da za prvič je kar šlo. Jutri greva še enkrat skupaj tja, v četrtek bova pa probali, da bo Lia sama tam, do spanja, potem jo pa pridem iskat.bomo videl če bo zdržala. čeprov naša je tko rada povsod, z vsakim gre. mislim da razen tega, da bo meni hudo, ne bo nič hujšega.
jaz pa nazaj na lov v iskanje službe in pa pred knjige user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
5.10.2010 23:15:18   
nogavicka80
Pozdravljene!

Javljam se po dooolgem času, a kot vidim, ste tudi ostale zasedene :).

Najina princeska je stara 10 mesecev, ima 7 zobkov (8. prihaja na plano), rada je, povsod bi se splazila, vse dala v usta...živo srebro skratka.

Moteča je le njena huda trma - če česa ne dobi v jok in vztraja, se meče...ah...kaj šele pride?

Neprijetna je tudi njena nespečnost. Čez dan spi ZELO malo, ponoči je pred 21h sploh ne pripravimo do spanja, zjutraj vstaja vsak dan bolj zgodaj. Ji sicer razlagamo, da povsod piše kako dolgo bi morala spati,a  nič ne zaleže user posted image .

Prehrana - hmmm, smo se že hvalili, kako nezahtevnega otroka imamo in eto, zablokirala. Riža pod nobenim pogojem, ven je začela pljuvati tudi rumenjak, avokado...Zdaj ima obdobje, ko bi jedla le kruh, grozdje in banane. Seveda ji dajeva še marsikaj drugega, a prej omenjeno pač mora biti vsak dan na jedilniku.

Trenutno iščemo kakšno pametno obuvalo in glej si ga no, kako se smernice spreminjajo. Smo klicali v razvojno, kjer nam povejo, da cicibanke sploh niso več na seznamu priporočanih in da naj vzamemo pač ene mehke v podplatu, ki niso ortopedske in imajo opetnico, ki je peti v podporo. Huh...bomo že nekaj našli.

Večini se verjetno dopust še izteka. Meni tudi, a žal ne dobim več službe. In nekako še vsaj 3 leta ni videti neke priložnosti. Sem pa optimist in upam, da bo, saj finančna situacija ni rožnata.

Ker še vedno izdelujemo naše gnezdece, imam zelo malo časa za računalnik, a upam, da bom v prihodnje imela več časa, ter da bo tale čvek ponovno oživel.

Lepe sanje vsem!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
6.10.2010 15:35:45   
luan
Ojla.
Pa se še mi malo pofočkajmo.
Gašper je bil star 10 mesecev in je težak nekje 7440g in 74 cm dolg.Si ravno urejam podaljšanje porodniške saj je hipotoničen in asimetričen in zaostaja v gibalnem razvoju.In vse to so uspeli ugotoviti šele en mesec nazaj.Pa jim že od njegovega 6 meseca tupim, da mali ne napreduje tako kot je treba.Osemnajstega začnemo šele s NFTH, tako da upam da mi podaljšajo porodniško, saj se mi steče že devetnajstega.V glavnem, mali se ne usede sam, sedi če ga jaz posedem pa še to ne prav lepo, se plazi ampak tako, kot da ga je kap ruknla po eni strani, na noge se ne postavlja.Ma dela bo še veliko.

Poje zelo veliko ampak na teži pa ne napreduje.Tako, da naju je poslala v gastroenterološko ambulanto, kjer niso nič pametnega ugotovili.Razen, da je verjetno po meni in če je mami bolj drobna tudi otrok ne more biti debel.A ati pa očitno ne igra nobene vloge?Pa ima 190 cm in 100 kg.user posted image

Taveliki sine je šel letos prvič v šolo in je ful navdušen.Upam, da ga to navdušenje ne zapusti naslednjih 15 let ali še kako leto dljeuser posted image .
Bo januarja operiran, kjer mu bodo odstranili žrelnico, mandeljne in vstavili AV cevke če bo potrebno.Nato pa se bomo začeli pogovarjati o operaciji srca.V soboto gre v Kekčevo deželo in že komaj čaka.
Mene pa v soboto čaka izpit iz orožne zakonodaje, balistike, orožjeslovja, rokovanja z orožjem,...Pa bi šla raje v Kekečevo...user posted image
Ma saj bo, še to spacam pa imam potem mir do januarja.

Evo, pikec se je ravno zbudil tako, da moram šibat.
Lp in uživajte.


_____________________________

Temni šolni mraka odstopicajo v gosjem redu slabih šal, da luč razuma odvesla v morje modrih ogledal.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
6.10.2010 19:39:40   
Eva19
luan-držim pesti, da mali čim bolj in čim prej napreduje. to so pa res smotani, da te že prej niso poslušali, pa sej mati svojega otroka pa ja najbolj pozna, še posebi ker ti enega že imaš in si že imela predstave kako naj bi približno potekal otrokov razvoj...eh svašta.
no midve sva dali danes drugi dan uvajanja skozi, sem bla jaz še skos zraven. jutri gre pa zares, bo pa 2 uri sama tam. user posted image in seveda mene bolj stiska kot njo. ma je grozno ker že mora it. sicer sem jaz še doma, ampak aktivno iščem delo pa še učim se in vem da mi bo vse skupaj lažje, če bo lia v varstvu. sej dokler še ne bom delala in se bom samo učila, jo bom hodila takoj po kosilu iskat sepravi okrog 12h, 1h.
v ponedeljek mi pa mogoče uspe narest vozniški izpit. ma ga delam že od apirila, ampak celo poletje nisem vozila, smo se skos potepal. sem vozila samo april in maj, pa zdej sem spet začela. v ponedeljek imam pa glavno vožnjo, upam da mi rata končno user posted image

lep večer vam želim vsem user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
6.10.2010 20:13:13   
eva1
No pa da se še jaz malo javim..Anže ima danes 10 mesecev, pri 9 mesecih je bil velik 73 cm in 9080g...drugače pa tudi Anže ni ne vem kako gibalno spreten, danes se je prvič ustal ob opori in sedaj itak celo veselje ko vse prtakne...kobaca ne, se pa ful hitro plazi in očitno je to njegov način premikanja-se pa postavlja na vse štiri da se usede, ustane...se mi zdi da sta bila Luka in Alja ful bolj gibalno sposobna,ampak bomo nadoknadili...
Jemo že skoraj vse(razen tistega kar pač priporočajo po 1 letu), zjutraj se še doji, ampak bolj po moji želji..njemu je vseeno če že ob 8h zjutraj kruh jeuser posted image ...drugače pa še vedno en velik smejko, veliko spi in je..priden otrok no...
Kar se tiče ledvičke...imamo še preglede na nefro odd. pritsik je še kar ok(je bil kar dobro povečan), 17.11 imamo kontrolo pritiska in bo zdravnica povedala kako dalje..mogoče bodo 24-ur merili krvi tlak, možna je tudi uvedba tablet, ampak pomoje ne bo potrebno-vsaj upam! Merimo pa krvi tlak doma, tko da moramo novembra prinesti podatke pa se bodo odločili kako dalje...

Luan-kako appto da so tako pozno ugotovili da je gibalno manj spreten? še ne sedi, se ne kobaca? Sam tko me zanima, kr Anže tut ni neki biser, ampak se mi ne zdi da bi bilo kaj hudo narobe! Tudi sama bom oddala papirje za podaljšanje porodniške, upam, da mi podaljšajo porodniško..vsaj jst mislim ,da si zasluživa še 3 mesece se doma razvajatuser posted image
Držim pesti za tavelkega škrata, da bo OP dobro prestal!!

MC09-ja treba bo pazit da dol ne pade...1x bo že poštudiral kako dol..sej veš, ne moremo nič prehiteti...

Juniorkauser posted image user posted image user posted image user posted image želim da se vse čimprej postavi na prava pota...mala pa je cuker in poluser posted image

Meni poteče porodniška decembra-sploh ne morem vrjet kok je šlo vse hitro...lih danes sem pisala prošnjo , rada bi šla delat na pediatrično kliniko ali v porodnišnico, drugače službo imamm v KC-ju, ampak mogoeč pa mi kdaj omogočijo premestitev...res bi rada delala z otročkiuser posted image

Sigurno sem kaj pozabila pokomentirati, ampak bom nadoknadila..sem vesela da se spet malo čveka tudi na naši temi
Lp pozdravček vsem...

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
6.10.2010 21:13:31   
kajada
Pozdravljene po doooooolgem času,

naš fant je star že 11 mesecev in en teden tako, da bo kar naenkrat upihnil svojo prvo svečko. Je pravi mali raziskovalec, najbolj ga seveda zanimajo vtičnice, pečica, predali,... in potem seveda mu govorimo, da to pa ne sme, ker.... in na veliko razlagamo zakaj, on pa začne peti in se smejati. S kavča že sam zleze in ima potem usta do ušes, ker ve, da mu je nekaj velikega uspelo, za na kavč mu pa dam en mali foteljček za otroke in  zleze tudi gor. Hodi sam  še ne, gre pa povsod, če se lahko česa prime. Jemo skoraj vse, samo morajo biti majhni koščki, ker se mu še vedno zatakne včasih. Bili smo že pri zobozdravniku in je bilo ok. Drugače pa še vedni spi 2x na dan in celo noč do sedmih, osmih. Jaz še nikoli nisem tolk spalauser posted image .

Drugače pa se meni izteka to luštno leto, že v petek spet službauser posted image . Mi je kar hudo, pa bomo že nekak prebrodli začetek.

Zdej pa še pogledam kakšen film, ker je to moja zadnja mirna noč. Jutri bo treba prej spat z mislimi na službouser posted image .

Uživajte in se cartljajte.



(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
8.10.2010 9:46:38   
Eva19
hej mamice! kje ste? vse polno zaposlene? no jaz sem mojo Lio danes že oddala v varstvo, če bo vse po planu, bo danes prvič spala tam. bomo videli, kako bo. gre pa res rada tja, ko sva danes zjutraj v vozičku čakali pred vrati se je tko smejala.

jaz morm pa dele mal pospravt, lia raznosi igrače po celem stanovanju, pa posode ven iz omar, ni da ni... tko da imam kar nekaj dela, potem pa na lov za službo user posted image
uživajte

(odgovor članu kajada)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
8.10.2010 13:23:53   
MC09
Oj!
Zdaj naš fant spi- končno!!! user posted image Otepa se do zadnjih atomov moči, samo, da ni treba spati.

Me pa zanima tole; a vaši otroci kaj ubogajo? Stokrat na dan mu rečem ne, pa nič ne pomaga, potegne vse, kar doseže, kable, predale, računalnike, vse to mu je zanimivo in mu ne pustimo, samo on kot da ne rečem nič. Mi je pa smešno, sem kupla tiste zadeve za zavarovat robove, tam kjer je špica, ko se zbudi gre najprej do komode in jih vrže dol, tolko o varnosti in zaščiti user posted image .
Lep dan vsem!


(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
8.10.2010 13:42:14   
tassika
Ne uboga nič, si je priščipnila prste na omari, še vedno odpira, se je udarila v mizo, še vedno leze spodaj, je padla čez stol, tripptrap čez noge, še vedno motovili okol, se kregava ker meče hrano okoli, sem jo tudi že po rokici, ma ne pomaga nič. Ne pomaga če tulim, ne pomaga če se sama udari, ne pomaga če jo jaz rahlo po rokici, ne pomaga če rečem ne,... Moj ati pravi, da mora prerast, no pri 3 hčerkah bo pa že vedel a ne user posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?