|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 87 [88] 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
8.10.2010 13:50:26   
MC09
no HB, sem misla, da je samo pri nas tak, ko mu že nevem 5 x nekaj rečem, me pogleda, se obrne in dela naprej user posted image kar pač dela takrat, ko ga pa hočem stran odnest, je pa čisto mehek, da ga komaj primem user posted image , kaj se bo šele v vrtcu naučo, če že zdaj vse bedarije obvlada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
10.10.2010 16:04:47   
Eva19
Kako ste mamice? user posted image mi smo se ravn dobr vrnil z izleta, smo bli luštno zuni na sončku. ma je tamala tko neki sitna bla skos, sploh nism vedla kaj ji je, ker ni blo nič videt, ne napeta dlesen da bi bli zobki, ne ušesa ne prehlad. nič. no potem jo pa prej primem, pa mal po ustkih gledam in se pri naši spet ni nič vidl da bojo zobki, kljub temu je pa v parih dneh dobila kar 3 nove, tko da nama je zdej jasno zakaj je bla take volje. reučka. tko da smo s 3 zobkov preskočil kar na 6 v parih dneh. upam da bo zdej bolje.
drugače pa MC09, tud naša ne razume besede ne, ona se še smeji zraven, ko se jaz trudim ji kaj dopovedat. joj. sej se bojo navadli... enkratuser posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
10.10.2010 21:45:12   
luan
Lep dober večer želim vsem.
Jaz pa sem v petek izvedela, da mi za tri mesece podaljšajo porodniško.HB.Se bom lahko še malo ukvarjala s svojim pikcom.
Zobiki so pa tudi nam delali taževe en teden nazaj potem sta pa kar dva se pokazala zunaj in zdaj spet lepo spančkamo.
Moram iti taveliki sin ima vročino pa bi se rad še malo crkljal.
pa-pa

_____________________________

Temni šolni mraka odstopicajo v gosjem redu slabih šal, da luč razuma odvesla v morje modrih ogledal.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
10.10.2010 21:49:13   
luan
Eva1- on sicer sedi, se pa ne usede sam.Stoji pa še ne in tudi ne poizkuša.Pa še sedi bolj tako-tako.Plazi pa se tudi malo hecno saj se odriva z levo roko in desno nogo, z desno roko in levo nogo pa nič in ju kar vleče za sabo.

_____________________________

Temni šolni mraka odstopicajo v gosjem redu slabih šal, da luč razuma odvesla v morje modrih ogledal.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
11.10.2010 12:27:34   
lelyka
pozdravček..
po dolgem času se še jaz malo javim..no naša gaja je sedaj malo prehlajena ampak še vedno dobrovolček..nasplošno je pa zeloooo zahtevna punca..trmasta zelooo igrati se sama..hm..misija nemogoče..lahko 10-15min..kaj več pa ni šans..
kak recept,da se otrok sam zamoti..no drugače stojimo že ob kakšni opori tudi sama lepo hodi..spustiti jo je pa še strah..ampak bomo tudi to premagali..podnevi spimo samo eno urco..ponoči pa že kakih14dni celo noč..no jemo tudi vse..razen sadje je tudi misija nemogoče..
no zanima me pa ali ve že dajate svojim alpsko mleko,ali katero drugo..al je za to še prezgodaj?
no zdaj pa šibam,ker se že dere mam,mam:)

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
11.10.2010 13:32:13   
Perlica76
lelyka
Mi naši dajemo že skoraj 2 meseca kravje mleko v kaše in ostalo hrano(alpsko ali pa katero drugo,ki ima v glavnem 3,5 ml.maščobe).Po flaški pa ga bo pila takoj,ko porabimo AM,to bo pa že ta teden!!Smo pa začeli z GH pri 4,5 mesecih,ker nisem imela mleka.

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
12.10.2010 15:03:47   
Eva19
hej... user posted image mi tudi že dooolgo dajemo navadno kravje mleko, domače ali pa kupljeno, kakorkoli, ga sprejema brez težav. itak mi pa po flaški noče itak nič več pit, imamo zjutraj in zvečer pač mlečni obrok, zjutraj ponavadi čokolino, za večerjo pa kakšno polento al kaj druzga mlečnega in vse narejeno z navadnim mlekom.
čez pol urce grem pa po Lio v varstvo, danes je mel oči tud željo it zraven, zato greva mal kasnej, da tud on vidi kako se ima luštno tam user posted image sem tok vesela da ni blo nobene krize z uvajanjem. meni pa tko al tko dan tok hitro mine, najprej pregledujem oglase za službo, čeprav sem zdaj že skoraj odločena da grem delat nazaj v en lokal, v dopoldanskem času. itak delam prek študenta, in še vedno je šank najboljš plačan. pa tud najlažje bom kombinirala s šolo. no potem pa da malo pospravim po stanovanju. operem cunje, obesem, ravnam,likam itd...ma je dela več kot dovolj user posted image potem pa skuham kosilo zase in za mojega user posted image pa še vedno delam kaj takega, da potem še Lia malo zraven je. Ker v varstvu poje manj, kot je drugače doma. no pa tud to se bo navadla počasi. no in tko dopoldan že mine.
je pa treba izkoristit tele lepe sončne popoldneve, mi smo skos zunaj, ker se tko prijetno segreje. dopoldnevi pa niso za nikamor....
kako ste ve mamice? lep dan še naprej...

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
16.10.2010 10:00:53   
podezelje
pozdravljene!

no,jaz začnem v ponedeljek s službo. pupa bo pri babici v varstvu in pri dedku. sva bile celo poletje pri njima in na srečo nimam nobenega straha, da bi ji kaj manjkalo. je pa povsem druga zgodba zame. službe se veselim,a me stiska,ko pomislim, da bom kaj zamudila pri pupi,ker ne bova več 24 ur na dan skupaj. te noči tudi slabše in manj spimo. pred 3 dnevi ji je prišla zgornja dvojkica ven,zaj pa lezita kar dva. je proti večeru že čisto izmozgana revica.še vedno imamo težave s pokrivanjem ponoči. ji sicer oblčem 2 pižami,a se proti jutru shladi in jo zebe.če jo pa pokrijem,se zamota in se joče.isto je s spalno vrečo.kakšna ideja?pupa namreč spi zelo nemirno,se obrača vertikalno in horizontalno,...drugače je pa super babnica:radovedna,pridna,že precej samostojna in velika carta. je vse,razen mlečnih izdelkov-jih ne prenaša.toliko s ptuja.
uživajte


_____________________________

vse dobro

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
16.10.2010 10:48:34   
juniorka
podezelje- saj bo, ne se obremenjevat... Zamudila bi, ce je nebi cel mesec vidla, tako pa bo se vedno tvoja pupa. Pa se bolj te bo vesela, ko te bo zagledala! Nasa kr vriskauser posted image
Tudi mi imamo malo tezav z zobki, jih ima 8, pa se mi zdi, da bojo se 4ke kmalu, ima vse napeto, tako da ponoci zajoka 2,3x in ji dam dudo. Spi pa v spalni vreci in se lahko lepo premetava, tud kroge dela. Je pa spalka cist prave velikosti in nima skor nic 'lufta'.
mleko- ji dajem adaptirano, sem kr z unim za po 1letu zacela. Tud tavecji ga je pil do 3 leta. Za kuhanje pa navadnega vzamem. Alpsko pa baje ni primerno za otroke, no, tudi za odrasle ne najbolj. Tu v UK skoraj nihce ne kupuje tega, so vsi na svezem, ceprav je 3x drazje od 'longlife'. Pa Aptamil 900g je tu 8,9 eurov, tako da se splaca se bolj kot svezega kupit.
Drugace je pa nasa par dni pred dopolnjenimi 11m shodila in je tako ponosna, ko lahko gre, se smeje na vsa ustauser posted image . Vecinoma pa gre se po 4ih, ker je hitrejsa, da lahko za bratom dirka. Oponasa vse, od kihanja, kasljanja, telefoniranja, ful rada se zoga s tavelko zogo, jo prav lepo vrze, najraje mi pa zlaga stvari iz kuhinjskih omaric, predvsem scipalke za perilo imamo povsod.
Moj'ex' je pa koncno najdu stanovanje in ga zdaj ureja, da se bo lahko preselil. Upam, da cimprej vse pobere, da si lahko po svoje uredim zadeve doma.
Ok, pisite kaj, jaz moram v soping, mi je zmanjkalo vseh pripomockov za ciscenje, pranje, pomivanje posodeuser posted image
lp z otoka

_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
16.10.2010 11:48:28   
Eva19
hej user posted image
zobki zobki...tud nas še vedno matrajo, jih imamo 6, pa pomoje še spodnje dvojke ven prihajajo, se tud ponoči zbuja, sicer ji dam samo dudo in spi naprej. je smešn, ker nisva navajena, ker drugače spi celo noč user posted image potem si pa zjutraj kr zmatran, ker moraš ponoči mal večkrat ustat.
jst sem pa tud ravn iz shopinga, je blo treba mal mesečne zaloge obnovit. Lii sem hotla kupt kakšne toplejše čeveljčke, pa nisem nič pametnega najdla user posted image kaj bodo vaši nosil, ko bojo še mal hladnejši dnevi, da jih ne bo zeblo v nogice?  no je pa dobila od smoby cotoons avto, ker so ji tko všeč, da sem ji že mogla enga kupt, sam avte skos gleda user posted image mal sem gledala še kej za prvi rojstni dan, pa mi ni nič padlo v oči. se pa naša isto zelo rada žoga, rada da papa, bravo bravo, lupčka, halo halo naredi s slušalko na ušesu, reče mama user posted image to je pa uglavnm to. trenutno je pa itak samo hoja okrog mize zanimiva, se drži z eno roko in nabija kroge, je kr ponosna ker sama hod tkole. bomo pomoje do enega leta hodili, če ne prej. no lahko pa da tudi ne. sej mudi se nam nikamor.
v varstvu zanekrat še vedno super, je pa tud mene mal stiskal na zečtku, kok bom kej zamujala, kaj se dogaja z našo pupo. no ampak mi je že to všeč, jih varuška skos slika, tko da mi vsak dan pokaže potem kaj so počeli, je že to nekaj user posted image

predvsem si želim da bi bila zraven, ko bo naredila prve korake user posted image
z mojim greva pa zvečer na en rojstni dan od kolegice, bo šla Lia verjetno k babici čez noč, bomo videli no, kakšne volje bo user posted image
lepo se imejte, pa javite se kaj user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
17.10.2010 19:55:18   
Eva19
moja princeska je pa danes stara 11 mesecev user posted image user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
26.10.2010 11:00:55   
juniorka
joj ste zgovorneuser posted image
A se ze vsi na RD pripravljate? A ja, sluzba se zacenja... jaz sem ze uvedena, ko od junija delam, ve boste pa vidle, kako je, ko v zmesnjavo domov prides.
Pri nas nic novega, mala siba sem in tja, kmalu bo teklauser posted image , zobkov se zmer 8, ceprav ima vse dlesni otecene in sploh ne morem videt, kaj bo naslednje ven prilezlo, vem samo, da jo mantra, si celo pest v usta tisci...
S kavca zna lepo zlest, sem ji parkrat pokazala, da se ne gre na glavouser posted image , gor se ne more, je previsok. Tudi uboga kr lepo(trkam), ce lepo strogo recem : Ne v usta! pol me uboga, vecinoma.. vaja dela mojstrauser posted image
Napisite kaj!
lp

_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
26.10.2010 12:22:44   
tassika
Hmmm kaj naj napišem. Naša je že drugi teden v varstvu, joka malo zjutraj ko jo oddam, kao mami grozna si, kr poglej kako mi je hudo, jokam, še teb naj bouser posted image  Drugače pa ima 7 zobkov, 8 gre vn, pa ne vem če še kaj zraven, ker tko kot jo zdaj zvija jo še ni. Joka, se slini, dobila je tudi rahlo driskouser posted image

Hodi za eno rokico, spustit se še ne upam. Mislim, da bo tam konec nov enkrat pri svojih korigiranih 12m. Najbolj zanimiva je pa wc školjka, spleza po meni in gleda not, pol pa vodo potegneva in opazuje z velikimi očmi, včeraj je pa še roko not vtaknila pa jo je kr streslo k je bla mrzlauser posted image  WC pa zapiramo iz ekonomskih razlogov, ker wc papir kar izgineuser posted image  

KAj še, ne vem, praznovali smo že z dedki pa babicami, sami bomo v ned. Tukaj je pa par slikic:

http://www.shrani.si/?17/gM/1KNWSa5n/img2138.jpg

http://www.shrani.si/?1w/6R/4NxM8liw/img2176.jpg

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
26.10.2010 13:04:50   
Eva19
punce naredila sem glavno vožnjo user posted image sem tko vesela in komi čakam da lahko kam peljem, končno, ne bo treba mojmu za vsako stvar k se je spomnm pelat user posted image

drugače pa Lia je tudi v varstvu, se je čist navadla že, je kr fino, jaz se mal učim, mal še vedno brskam za delo...nič posebnega uglavnm.
tamala tud lepo hodi, z eno rokico se drži, al pa kej poriva pred sabo pa hodi gor pa dol... mejčken jo daje trmica, mal probava kaj lahko in kaj ne. zobkov imamo še vedno 6. nič ne kaže da bo kaj kmalu še kakšen. pri nas je tud wc aktualen in iz istih razlogov ga mormo zapirat user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
29.10.2010 21:49:35   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Eva19

punce naredila sem glavno vožnjo user posted image sem tko vesela in komi čakam da lahko kam peljem, končno, ne bo treba mojmu za vsako stvar k se je spomnm pelat user posted image




Čestitm!!!!!

Drugače pa vsem našim "novemberskim "otročkom, ki so že pihali 1 svečko, vse najlepše in najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
30.10.2010 10:45:59   
juniorka
Eva19- cestitke za vozniski izpit!!!! Joj, kje so tisti casi, ko sem jaz to imela, sem stara kokoskauser posted image !

Jaz tudi cestitam vsem oktobrskim novembrckomuser posted image ! Seznam je pa nekje ostal.... No, tassikina pupa ma jutri, to vemuser posted image . Pa super torta, mi ne bomo imeli take fenci. Cestitke!

Pri nas je pa pestro, moj bivsi se ni se odselil in samo upam, da se bo, preden me spravi na psihiatrijo. Taksne zlobe se nisem dozivelauser posted image
Vsaj moja dva soncka me razveseljujeta.
Lepo se imejte, ne vem, koliko se bom javljala, ker bom brez neta in racunalnika, ko doticni gre in bom morala uredit vse.
Pa veselo noc carovnic, mi se bomo nasemli, tu je to namesto pusta in ful popularno.
pa pa

p.s.
a je katera ze dala kaksne klobase malim?

_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
30.10.2010 15:32:54   
podezelje
pozdravljene!

juniorka:držim pesti!!! pri nas je tudi še vedno isto stanje kot sem ti pisala v ZS! ja,naša 1x na teden papca od perutnine piščančje prsi klobaso in jo ima ful rada.

ste ve vedele,da po novem CSD ne obvešča,da je potrebno ponovno dati vlogo za otroški dodatek brez njihovega poziva? sem v petek norela kot kura brez glave,da sem ujela še rok.lahko b kaj domov poslali. user posted image
pri nas vse po starem,razen, da zdaj pa že 95% pupa hodi po 2.le v sili še hitro skoči na kolena.uspe se ji utdi dvignit na nge brez opore,pridno reglja in končno ve,da če reče mama,sem to jaz. razume že ful besed.še vedno imamo občasno moteno nočno spanje,smo brez ritma glede dnevnega spanja,zobje precej nagajajo.ampak je zdrava,vesela,nasmejana,igriva in le to je pomembno!!vidno se kaže faza separacijske anksioznost in je kar naprej na meni in nekoliko težje ostane sama z atijem ali babico.na srečo tudi to mineuser posted image user posted image .mi bomo RD praznovali pri babici,ker ima namreč na isti dan RD. je babica že obljubila veliko torto.user posted image
uživajte te prečudovite jesenske dni!!!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
30.10.2010 19:46:25   
Eva19
no lepo da se spet katera malo javi user posted image če pa zna katera spet seznamček pomaknit naprej, bi blo pa tud fino, meni to ne gre user posted image
drugače pa tudi jaz čestitam vsem zgodnjim novemberčkom, ki so že praznovali user posted image kar ne morem verjet da v pondeljek nastopi že naš mesec in da mi čez dobrih 14 dni že praznujemo user posted image je šlo leto tako hitro naokoli, ampak bilo je pa vsekakor najlepše user posted image
no mi še ne hodimo, se mi zdi da ji ne manjka več veliko, predvsem se mi zdi da se še ne počuti dovolj varne, bo že, ko bo ta prav čas user posted image
je pa vsak dan kaj novega...zdej je najbolj aktualen tricikel, ki smo ga vnaprej kupili za rojstni dan, tam res uživa, po stanovanju ga pa tudi skos poriva gor in dol... user posted image

juniorka..upam da se stanje pri vas čimprej uredi, in da te vse skupaj ne bo preveč psihično zmatralo...si pa seveda težko predstavljam kaj preživljaš user posted image

podežlje...ja jaz sem vedela da ne obveščajo več, pa sem vseeno urejala zadnji teden, prej nikakor nisem našla časa user posted image super da ti je uspelo uredit, ker bi bilo res škoda da si mesec brez tega dodatka..

no naša tudi pridno govori mama ampak se mi zdi, da se ji še ne sanja da sem to jaz...ker vsakemu reče mama user posted image verjetno bo tudi to še osvojila... reče pa papa in pomaha zraven. v knjigici prve besede prepozna že žogo, čevlje, ključe, flaško, kužka, mucko in še kar nekaj besed, ki jih prepozna potem tudi med svojimi igračami in jih tudi poišče če ji rečeš. je kar viden napredek, čisto vsak dan.spimo tako kot od začetka, pridno cele noči. sedaj hodi v varstvo in je tam res zelo rada.

jutri gremo pa k staršem od mojega na unec, pa spotoma še na grob njegovega dedka... bom jaz peljala user posted image se bo treba tega avta čimprej navadt... v avtošoli sem vozila mini toyoto, midva imava pa passata karavana, sej za vozit je odličen, samo parkirat se ga moram naučit user posted image
v ponedeljek bomo šli pa tukaj doma na grobove, kjer sta pokopana moja ata in mama. šla bom pa bol proti večeru, lio bova vzela s sabo, ker so ji tko všeč lučke...da bo pomojem čist očarana nad številčnostjo svečk user posted image

lep podaljšan vikend vam želim user posted image

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
30.10.2010 21:52:44   
MC09
Hej!
še jaz malo user posted image , sem v službi in na hitro pogledam tu pa tam, kaj se tu dogaja, pa se nič, pa pol tudi jaz nič ne napišem.
Juniorka, upam, da se ti čim hitreje razreši in svobodno zadihaš.
Eva19 čestitke, ja, jaz sem tudi stara koka, kar se tiče izpita user posted image .

Imam pa vprašanje glede rojstnega dne, koliko ljudi boste povabli? Midva mama take zmešane familije, in pol se jaz sekiram, da se bojo ja vsi dobro počutli in povabimo celo žlahto, da je več folka, da se skregani ne gledajo med sabo. Zdaj pa študiram, da mam že poln kufer tega in da bom povabla samo tiste, ki jih želim videt, kak se bojo pa med sabo gledli, je pa njihov problem user posted image ma kira podobno težavo in rešitev?

Tassika, tebe bi pa prosla za slike od Haucka, če si za to, se lahko tudi preko zs zmenima, mamo isti voziček kot vi, sem ga v pralni stroj vrgla (prevleko), zdaj nam pa pasčki viška hodijo in košare ne znam več nazaj naštimat. Je konec poletja in ga bomo spakirali, je že "zimski" voziček v uporabi. Pa super torta user posted image .

Podeželje, hvala da si me na otroškega spomnla, bomo kr prek neta dali.

lp vsem IN VESELO PRAZNOVANJE  user posted image user posted image user posted image VSEM, KI STE ŽE TAM user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
30.10.2010 22:31:57   
kajada
Pozdravljene,

pa smo stari eno leto. Sploh ne morem verjeti, kako hitro to gre in že skoraj mesec dni v službi.

No naš fant že hodi sicer bolj majavo, ampak gre. Najrajši pobaše čevlje, bundico in kapo in zraven momlja pa pa. Še malo pa bo sam šel ven. Drugače pa reče tata dede,.... mama pa pri nas pomeni, da je lačen. Bo že menda enkrat razumel, da je to še kaj drugega. In v trgovini se dere baba, ker za njega so strici in tete baba. Je pa dobil za darilo svoje mini stranišče, upam da čim prej pogrunta sistem. Danes mu ni bilo jasno, zakaj mora tam sedeti in pritiskati.

Pa še ena slikica torte.

user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
1.11.2010 12:02:01   
tassika
Novembrski kostanjčki, začel se je vaš mesec. Lepo praznujte in ubogajte mamice, očijem pa lahko malo nagajate user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 1.11.2010 12:04:37 >


_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kajada)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
2.11.2010 21:00:51   
tassika
Punce imam eno prošnjo, vzelo vam bo čisto malo. Moram narediti anketo za diplomo o mobingu na delovnem mest. Je anonimna, rabim pa čimveč odgovorov, ker je moj mentor zelo zahteven. Lepo bi vas prosila, če jo rešite. Je samo 9 vprašanj.
Hvala

http://raziskave.fluidsurveys.com/surveys/natasa-G/mobing-teror-na-delovnem-mes/

ps. upam, da link dela, če pa ne pa hitro povejte user posted image

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
3.11.2010 14:01:10   
juniorka
Resila anketo! Sem glede na prejsnjo zaposlitev v slo odgovarjala!

_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
7.11.2010 9:17:56   
valerija77


user posted image
url=http://www.glitterfy.com/]user posted image [/url]

NICK     ROJEN      PDP     PODATKI







Nina68    17.10.     13.11.2009   TJAŠ (2600g-48cm) 
user posted image

1. mesec:           3840g/52cm/OG 35cm                             
2. mesec:           5460g/56cm/OG 39cm                   
3. mesec:           7050g/60cm/OG 42cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                          
Naslednji pregled:
 

Prvi koraki:



Pecorella   20.10.    09.11.2009   JON (2520g-47cm) 
user posted image

1. mesec:      3820g/52cm/OG 36cm                       
2. mesec:      4780g/55cm                        
3. mesec:      5550g/58cm/OG 39,5cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Pikica28
  20.10.   02.11.2009   OŽBE (3170g-51cm) 

user posted image

1. mesec:  3870g/54cm                            
2. mesec:  4900g/59cm                             
3. mesec:   5930g/61cm
4. mesec:   6950g/63cm
5. mesec:   7330g/67cm
6. mesec:                           
Naslednji pregled:  

Prvi koraki:



Nončika   24.10.   30.10.2009   TIMON (4180g-54cm) 
user posted image

1. mesec:      5330g/55cm                        
2. mesec:      6180g/59cm                       
3. mesec:      6900g/62cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
 
Prvi koraki:


Rozica13 
29.10.  31.10.2009   LINA (3210g-51cm) 

user posted image

1. mesec:                              
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:   6430g/65 cm
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Kajjada    30.10.   05.11.2009   JAN (4650g-53cm)
user posted image

1. mesec:       5580g/56,5cm                       

2. me
sec:       7020 g/ 62 cm                          
3. mesec:       7570g/64cm
4. mesec:       8410g/68cm
5. mesec:
6. mesec:                          
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:
 
 

Tassika   31.10.   23.11.2009   ZOJA (2525g-49cm) 
user posted image

1. mesec:      3750g/51,5cm/OG 36cm                      
2. mesec:      4500g/58cm                         
3. mesec:      5090g/57,5cm/OG 38cm
4. mesec:      5570g/59 cm
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:
    
kardiolog-čez eno leto
Prvi koraki:



Sanjacka    31.10.   02.11.2009   NINO (3740g-51cm) 
user posted image

1. mesec:   5050g/55cm                          
2. mesec:   6500g/61cm                           
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



blondy_81    02.11.    07.12.2009   MANCA (2800g-49cm) 
user posted image

1. mesec:        3675g/53,5cm/OG:35cm                      
2. mesec:       
4600g/60cm                   
3. mesec:        5190g/60cm/OG 38,5cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
     10.5. pregled

Prvi koraki: 



Lupinica   02.11.    06.11.2009   LAURA (3520g-51cm) 
user posted image

1. mesec:        4540g/54,5cm                      
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:
 

Bojana82    02.11.    05.11.2009   MANCA (3430g-52cm) 

1. mesec:            4600g/54cm                  
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
     09.02.2010 pediater

Prvi koraki:



Ellam   06.11.    01.11.2009   LUCAS (3990g-52cm) 
user posted image

1. mesec:                              
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Murkica   6.11.    11.2009    LANA (3950g-55cm)
user posted image

1. mesec:                              

2. mesec:   5950g/61,5cm                            
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
  

Prvi koraki:



Cari   09.11.    07.11.2009   TEJA (3600g-52cm) 

1. mesec:         4540g/57cm/OG 39cm                     
2. mesec:                               
3.
mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                           
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Caryn   09 .11.   19.11.2009   GAL (3285g-50cm) 

1. mesec:        4950g/56cm/OG 38,5cm                      
2. mesec:        6900g/61,5cm/OG 41cm                      
3. mesec:        7810g/65,5cm/OG 42cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
     24.3.

Prvi koraki:



Perlica76   10.11.    04.11.2009    (3060g/52cm/OG 34cm) 

1. mesec:         4090g/54cm/OG 36,5cm                     
2. mesec:         5055g/57cm                      
3.
mesec:         5605g/62cm/OG 39,5cm
4. mesec:          6570g/64cm
5. mesec:
6. mesec:                           
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:


Juniorka   11.11.    05.11.2009   LEILA (4065g-58cm) 
user posted image



1. mesec:                              
2. mesec:     6300g/63cm/OG 41cm                       
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                         
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Korala   11.11.    28.11.2009   BRIN (3330g-52cm)

1. mesec:                              

2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Tinshna    11.11.   05.11.2009   JAKA (g-cm) 

1. mesec:                              

2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                               
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Metuljcica77    12.11.    11.11.2009   EMA(3280g-53cm OG 33,5cm)

1. mesec:    3500g/54,5cm/OG 36cm                         
2. mesec:    4490g/57cm/OG 38cm                          
3. mesec:     5250g/60cm/OG 39,8cm
4. mesec:     6590g/65cm7OG 41,5cm
5. mesec:
6. mesec:                           
Naslednji pregled:
   

Prvi koraki:



Piška_goriška   12.11.    01.11.2009   IVANA JUTRA (3080g-51cm)

1. mesec:   4585g/55cm/OG 38cm                          
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:  6340g/62cm
5. mesec:
6.mesecev                             
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Petkapet   12.11.    .11.2009    (3210g/50cm/OG 35cm)

1. mesec:     4450g/53cm/OG 38cm                   
2. mesec:     5640g                          
3. mesec:     6750g/62cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:
  

Prvi koraki:


Lenybaby   12.11.    24.11.2009    SAMO(3950g/52cm/OG 36,5cm)


1. mesec:     5000g/57cm                 
2. mesec:     6430g/61,5cm                          
3. mesec:     7650g/64cm/OG 43,5cm
4. mesec:     8600g/67cm
5. mesec:
6. mesec:  
Naslednji pregled:  
Prvi koraki:




Nina7   13.11.    22.11.2009   TAJ (3380g-52cm) 
user posted image


1. mesec:      4190g/53,5cm/OG 39cm                        
2. mesec:                               
3. mesec:       6150g/60,5cm/OG 41cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                              
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:
 



Divja   14.11.    11.11.2009   PATRIK (3800g-53cm) 

user posted image
1. mesec:      5000g/56cm                        
2. mesec:                               
3. mesec:      7240g/64cm/OG 42cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                              
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:




srecna_zvezda    16.11.    .11.2009   NASTASIA (4125g-53cm) 


1. mesec:                              
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                              
Naslednji pregled:
   

Prvi koraki:
         




Endrina    16.11.   11.11.2009   MAX (3800g-52cm) 


1. mesec:          4250g/56cm/OG36cm                      
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                              
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Mamka3   16.11.    20.11.2009   EVA (4090g-55cm)

1. mesec:    4950g/57cm                      
2. mesec:    6430g/61cm                     
3. mesec:    7620g/64cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                          
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Eva19   17.11.    16.11.2009   LIA (3560g-50cm) 
user posted image

1. mesec:        4400g/55cm                      
2. mesec:                               
3. mesec:        6120g/61cm/
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                              
Naslednji pregled:
     6.4.

Prvi koraki:




mayamaya   17.11.    10.11.2009   NEJA (3520g-53cm) 

user posted image


1. mesec:     4170g/60cm/OG 37cm                        
2. mesec:     5455g/65cm                         
3. mesec:
4. mesec:     6900g/70cm/OG 41,5cm
5. mesec:
6. mesec:                                
Naslednji pregled:
  

Prvi koraki: 




Nezy85    17.11.    14.11.2009  PATRIK  (3850g-52cm)
user posted image

1. mesec:      4400g/54cm                        
2. mesec:      5470g/58cm                          
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:




Ninka80   18.11.    16.11.2009   EVA (3370g-50cm) 
user posted image

1. mesec:       
4490 g /54 cm                  
2. mesec:        
5550 g / 58 cm                     
3. mesec:         6350g/60cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                              
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Karin82   18.11.    .11.2009  RUBEN  (3670g-51cm)

1. mesec:    4150g/56cm                           
2. mesec:    4990g/59cm                         

3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Valerija77   19.11.    13.11.2009   MATIC (4470g-55cm) 
user posted image

1. mesec:    5250g/57cm/OG 38 cm                       
2. mesec:                               
3. mesec:     6980g/63cm/OG 41cm
4. mesec:     7770g/68cm
5. mesec:
6. mesec:                               
Naslednji pregled:
   24.5.

Prvi koraki:

 

Pikapoka83    20.11.    .11.2009  ŽAN  (4040g-57cm)
user posted image

1. mesec:                              
2. mesec:                               

3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



Sashy   23.11.    .11.2009   TAJA (3160g-52cm) 
user posted image

1. mesec:                              
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                               
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:




Pi82ka   23.11.    .11.2009   ELA BRINA (3260g-50cm) 
user posted image

1. mesec:                              
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                               
Naslednji pregled:
   

Prvi koraki:



Luan  24.11.  17.11.2009   GAŠPER (3610g-52cm)  
user posted image

1. mesec:    5000g/59cm                           

2. mesec:     5430g/60,5cm
                   
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                              
Naslednji pregled:
1.3.2010    UZ kolkov

Prvi koraki:



Podezelje    25.11.    14.11.2009    (4290g/54cm) 


1. mesec:    4700g/57,5cm                          
2. mesec:    5700g/62cm                          
3. mesec:    6450g/65,5cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:
  

Prvi koraki:  



december06    28.11.    .11.2009   EMA (3360g-51cm) 


1. mesec:    4110g/52,5cm                          
2. mesec:    4970g/56,5cm                          
3. mesec:    5770g/62cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:
   7.4.

Prvi koraki:  

Nogavička80    30.11.    .11.2009   GAJA (3370g-53cm) 


1. mesec:       4290g/55cm                      
2. mesec:       5640g/62cm                   
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:

Prvi koraki:

      

   
Eva1    06.12.  2 .12.2009   ANŽE (4240g-54cm- OG 38.5cm)
user posted image


1. mesec:               5kg/56cm/OG40cm                           
2. mesec:               5830g/61cm/ OG 42cm               
3. mesec:               6200g/62cm
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                            
Naslednji pregled:
  

Prvi koraki:  
                     



Giotti   06 .12.  22 .11.2009    (g-cm) 


1. mesec:                            
2. mesec:                               
3. mesec: 
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                      
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:


 

katyn   09 .12.  30 .11.2009   DAVID (3830g-53cm) 


1. mesec:                            
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                               
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:
 



*I.am.happy*    .11.    18.11.2009    (g-cm)


1. mesec:  +1200g/+3cm/OG +3cm                            
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                               
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:



 
Lelyka   .11.    .11.2009    GAJA(g-cm) 
user posted image

1. mesec:                              
2. mesec:                               
3. mesec:
4. mesec:
5. mesec:
6. mesec:                             
Naslednji pregled:
    

Prvi koraki:
 








(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
7.11.2010 9:33:16   
valerija77
Pozdravljene

Se po dolgem času še jst malo javim. najprej ČESTITKE vsem kostanjčkom, kateri ste do današnjega dne že pihali 1. svečko!!!

No mi smo kr ok, zaenkrat še nič bolani, shodili smo 22.11. in sedaj nas je vsepovsod  prevečuser posted image
da o moji kuhinji ne govorim, ko v vsakem predalu najdem kak krompir, ker ga mali tako rad zlaga. hodi tako že precej samostojno, smo pa zato pri besedah bolj skopi, razen te-ta, ati, bija še ni zaenkrat nič, niti ma-ma, no ja razen ko je nekaj hudo pol se oglasi mam mam.
vrtca žal nismo dobili, ker je itak cca.200 otrok viška, tko da lahko računamo šele drugo leto semptembra. sicer imajo nekaj prostih mest v enem vrtcu, vendar ne pridemo zraven ker vzamejo letnik 2008user posted image žal ne pridemo zraven.
Moj je zaenkrat še na misiji na Kosovu, vendar se čez 10 dni vrača domov na dopust user posted image do 6. decembra pol pa nazaj do nekje začetka marca. Upam da potem ne bo treba več iti.
Dnevno se vidima preko skypa in mali je čisto navdušen ko ga vidi in sliši.
papamo tudi že skoraj vse, od golaža, do ričeta (brez fižolčka), pijeva tudi že alpsko mleko.
Posvetovalnico pri 9. mesecih smo preskočili in sedaj že res komaj čakamo naslednji pregled ki ga imamo 22.11. in takrat dobimo tudi datum za zobozdravnika. Imamo pa že 8 zobkov zunaj. Starejši bratec je čisto navdušen nad malim in mi je celo poden od kinderpeta zlomu, ker je zlezu k njemu v posteljco, tko da smo jo za silo uredili. Ne splača sem pa zdej spet kupovati druge, ker drugo leto bomo itak nabavli že tavelko + ograjico pa bo.

Takole...seznamček sem potisnila naprej, zdej pa da ne bo treba brati vsaj 10 strani ali več, mi pomagajte dopolniti podatke user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 87 [88] 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 87 [88] 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?