|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 17:45:07   
dostmam
Sem na istem...samo da sem ŽE POROČENA.....user posted image
Kaj si bodo pa moji sorodniki mislil ker se BOM LOČILA?
I dont give a shit, kaj si bodo mislil...ce bo kdo prevec pameten se gre lahko z njem pogovarjat, ce je komu perfekten oziroma so vsi enaki, je to pac njihovo misljenje, ker jaz vem da obstajajo dobri ljudje.
Ps. imam tud jaz otroka.....in ce bi bil moj tak pred poroko, verjemi da bi mi dol viselo za to kaj bi si mislili povabljeni sorodniki ko bi odpovedala poroko. Ce bi me pa kdo vprasal zakaj , bi pa tud povedala.Mislim da ni nobenemu namen da se pride napit na tvojo poroko, ampak da se porocas da bos srecna.
Ti pa s tem clovekom definitivno ne bos.Vse to je sele zacetek.Pa naj si bo to posedica otrostva blablabla, nevem kaksnega stresa....se zaveda najbrz vsega kar je prezivel,svojih stresov....torej ZAVESTNO TO DELA.za to pa ni opravicila.
Kam bos sla...pa ne it k starsem ce noces....tud men ni do pridig.Na socialno, povej kako je, enkratno denarno socialno vlozis, imas za nekaj mesecev najemnine, ostalo pa po pameti rasporedis pa bos shajala dokler ne dostudiras. Se je treba namatrat za svojo sreco, nesreca vedno lahko pride....tezje se je otreses.
Pa veliko srece ti zelim pri zbiranju poguma.
Pa ni vazno kaksen obnasanje mas ti, noben ni rojen da se ga ponizuje, konc koncev tud ti nebi imela takih reakcij ce bi bil odnos normalen.Grde besede pa so le zacetek, to si pa zapomni.Ko ti bo zacel otrok tako govort bos pa dojela, da je bla napaka ker si se porocila.
Lp

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 17:48:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: A648

a take besede vi kr preslisite? naj jih pozabim...


Ne, ne preslisim jih.

Obicajno jih vrnem nazaj, dvakrat poudarjeno in podcrtano, ampak na tak fini nacin. Boli kot sam hudic. Ampak je ucinkovita metoda.

(odgovor članu A648)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 18:12:56   
loncica
Jaz se s tako osebo ne bi nikoli poročila, če je že zdaj tako kaj šele bo.  Če bi nadmene roke vzignil (tudi, če me ne bi udaril) bi se z njim konkretno pogovorila in mu povedala, da je odrasel in se mora biti tudi v jezi sposoben brzdat in, da v kolikor se bi kaj takega ponovilo bom šla, oz. bo šel on. Potem pa naj izbere.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 18:53:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: A648

enostavno nevem več.. al nisem jaz normalna al on...čist na kratko.. drugo leto je poroka zadnji mesec pa med nama zelo zelo skripa... enostavno sem sama za vse... v hisi ni takrnu stvari že 1 leto.. samo ribam za njim, mu kuham vsak dan, perem ,. likam, čistim čeprva mava otroka nasa je hisa je glanc čista...on pa cele dneve sam da stopi čez vrata poje in takoj urejat njegove "ljubice" akvarije... z otrokom se malček poigra in to je vse kar mu nameni.,,
problem je pa v tem da ko se skregava ampak to res čist mimo, začne takoj me zmerjat; take besede kot on meni govori jaz jih nisem se slisala... govori mi; k****, k***, P******,G**** in take mislim mene me to tako zaboli da enostavno padem v tak jok on pa se bolj....
to pa mi reče tudi ko otroku kaj nedam pa začne otrok jokat... mislim ko je čisto neki normalnega..mi take reče...
in tudi vedno dvigne roke nad mano,,,ampak jih samo dvigne ker sem jaz v teki situaciji kot lev.... mogoče je napaka da se mu tako zelo postavim na rob, ker ga to se bolj razburi..
že 100x sem mu rekla da naj pazi na besede naj prave izbira in kako sploh lahko bodoči ženi kaj takega reče, kje je njegovo spostovanje do mene, njegova olika,,,, pol se pa vprasam.. kako sploh gleda on name?kaj za njega sem jaz?....

a take besede vi kr preslisite? naj jih pozabim...


No, drugo leto ne bo poroke, če se bo tko obnašal do tebe! Kot drugo pa, ko praviš, da dvigne roko, čeprav te ne udari, zgleda, da te ima za nekega otroka, ki ga komandira. Mi "diši" po tem, da je imel sam tako vzgojo - če nauš priden, jih boš fasal.

Ti se mu postavi tako pod rob, da mu zabičaj, da enostavno tega ne boš prenašala, teh njegovih izpadov. Oz., morda je najbolje, da ob naslednjem izpadu, brez, da mu karkoli rečeš nazaj, popokaš in greš. Morda boš takrat ugotovila, kaj je pripravljen storiti za tebe - spremeniti obnašanje na bolje, al te bo pa še bolj zmerjal ali celo nalomil, ko te bo našel. In pazi, ko boš enkrat poročena in če ne boš dobro premislila, če se boš res z njim poročila, glej da s poroko ne boš šla v pekel, iz katerega se ne boš mogla izkopat.
Po eni strani, ko berem pa tvoje oštevanke, pa mu vzbudi po drugi strani upornika, če je imel kakšno podobno "vzgojo" slučajno doma. Se mi zdi, da ima v sebi en kup stvari in išče priložnost, da eksplodira.

Poskušaj biti diplomatska, če kljub temu želiš ostati z njim oz. spremeni taktiko. Kako - ne vem. Boš mogla poskušati.


(odgovor članu A648)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 19:09:51   
mojca_pokraculja
Sem bila sama v zelo podobni situaciji...non stop zmerjanje-ne vem sicer ali si ti tiho in prenašaš?jaz nisem in tako sva se veliko prekregala in si v obraz povedala veliko sočnih. Bila sem od p******, k****, lažnivke, psihota,...ter vedno jaz kriva za vse prepire.
Ko sem začela malo brati o odnosih, tudi na forumu, sem se zamislila.

Mami mi je kar nekajkrat rekla, da ne ve če bo tole med nama šlo. Ona ga je razbrala, medtem ko za družbo in sorodnike (razen sestre,ki je edina bila objektivna, mami pa je vedela kakšen je, a je on njen zlati sin) on najboljši, najbolj prijazen, super sogovornik,pospravlja, kuha,...

Pa kdo je on, da me bo tako poniževal??!!Nikoli prej nisem nikogar tako zmerjala, dokler nisem spoznala njega. Sama sebi nisem bila več všeč, da se lahko na nekoga, s katerim živim, ki naj bi mi pomenil vse na svetu tako zderem in ga ponižujem.

1 dan preden sem ga zapustila, sva se skregala zaradi ene banalne stvari. Ker smo bili zmenjeni da nekam skupej gremo, a je potem šel on sam, sem mu čez nekaj časa poslala sms, naj se imajo lepo. Priznam, mogoče malo provokativno, v bistvu pa sem jim res želela tako. On pa mi je nazaj poslal : ti si psiho. Takrat je bila kaplja čez rob! Rabila sem precej časa, da sem spregledala, a sem. Sem ponosna nase. Ker najbolj me je bilo strah, da bi mi nekoč najin otrok rekel mama, ti si......(tako kot je ena napisala)

Premisli malo, želim ti da se odločiš pravilno zase in za otroka. Če boš naredila tako, kot sem jaz, verjemi ko boš gledala za nazaj, si boš mislila, da prav sem naredila. (bolj kot razmišljam, bolj se sama sebi zdim neumna, kaj se mu dopustila)

Pa srečno!




(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 19:20:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: A648

Petka09.

ja problem je v tem da sem ostala brezposelna in si privat nebi mogla privosčit... ampak kot mi je rekla kolegica: glede na to da res plačas pol ti pol on ampak ti to stanovanje vzdržujes ti vse opravis bi bilo od njega lepo da prime stvari in popoka,,,, ampak on nebo soow ven niti podrazno jaz pa tudi nemislim it saj midva sva 2 in otroka nemorem prekladat sem ter tja... je njemu dosti lažje it,,,


Ti povem en primer, kako pri nas funkcionirajo. Se je tip preselil v lastno stanovanje partnerke in je bil tam tudi prijavljen. Še danes mi ne gre v lajšto, kako je tip dosegel, da se je morala ona izseliti iz lastnega stanovanja in ne on, ki stanovanja sploh ni posedoval v lasti. Skratka, to so tiste luknje v zakonu, kjer si lahko nategnjen na suho v naši državi, da nekoga, ki si ga prijavil v stanovanje, ga brez njegovega privolenja v takem primeru ne moreš izseliti.
Nekdo je pa meni rekel, kdaj si pa že videla, da bo dec kar tako šel, razen, če ga baba ne zapusti in gre iz gnezda in če mu je tam fajn, po moško.

Če si najemnica oz. sta, kam nazaj se ne moreš vrniti?

Ljudem pa trobim že vseskozi, kaj vas briga, kaj si bodo drugi mislili - to je vaš lajf, saj drugi ne živijo z vami, zato je vseen drek, če si kaj mislijo ali ne. Če teh ljudi, ki si kao nekaj mislijo, ni nikdar ob vas, kaj vas potem briga, kaj si mislijo?

Sama sem svojevrsten deklič in ne kimam kot ovca ali zavoljo drugih, da bodo oni zadovoljni, sama pa ne. Ko jih potrebujem, jih pa nikdar ni. Zato mi je malo mar, kaj si kdo misli, če me samo takrat vidi, ko je v nasprotju s pričakovanji človeka. Torej, če praviš, da nimaš kam it, vabljeni pa so vsi sorodniki, ja no, kot pri poroki, v dobrem in zlu, pa naj te kdo od sorodnikov malce pocrklja. Če so pa vabljeni sorodniki, ki sploh morda nimajo pojma, kdo sploh si, ni nekih tesnejših stikov, pa je zgrešeno, da so sploh vabljeni na poroko. Na poroko sama nikdar (nok nok nok) ne bi vabila nekoga, ki mi ni blizu, pa čeprav pravi tko tradicija, da je žlahto vljudno povabiti. Zato ne razumem, da nimaš kam it, če imaš v končni fazi toliko sorodstva povabljenega in da ni enega, ki bi razumel tvojo situacijo? Zakaj takega vabiti na poroko, če mu v osnovi ni mar za tebe?

Ok, odpoved poroke. Kako lahko nekdo planira za mesec dni naprej, če se zna zgoditi, da se ti lahko že plan letnega dopusta spremeni, kaj šele pri poroki, ki je planirana. Imaš določen datum še bolj pri banalnih stvareh, pa odpade, ker pride kaj vmes. Temu rečem ozkoglednost. Pa kaj pol, če so planirali frej termin. Saj se lahko vljudno napiše opravičilo, da je prišlo do določenih sprememb in bo dejstvo sporočeno ob pravem času.

Če pa ne želiš sorodnikov razočarati, ker so si frej vzeli in jim želiš pustiti nepozaben dan, pridi do oltarja in pobegni ali pa reci Ne, ko bo spraševalec vprašal, če ga želiš do konca lajfa. user posted image  Še prej pa poskrbi, da ne boš imela stroškov s tem, torej, da gre vse iz njegove denarnice. Hecam se.

Skratka, življenje uči in zato se človek znajde na razpotjih in v situacijah. Nauči se, kaj ti ponujajo, ne oziraj se na druge, temveč le nase in svoje res drage in bližnje osebe. Za druge, kot da jih ni. Stori tisto, kar ti pravi tvoj prvi, prvi glasek. Ta je vedno pravi pri odločitvah, čeprav takoj ne zgleda tako.

(odgovor članu A648)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 19:25:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

uuu, mam idejo....
kaj pa ce ga 1x v njegovem izbruhu na skrivaj posnames? in naslednjic, ko se bosta imela "rada" nacnes debato in mu predvajas posnetek? mogoce se sploh ne zaveda svojih besed.



Si me spomnla na soseda, ko je njegova vedno njega kregala, kako smrči ponoči. Pa ji je rekel, saj ti tudi. In ona na vse kriplje, da nikdar in nikoli. Pa jo je enkrat posnel - se je zgrozila, ko je slišala svoje žaganje ponoči. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 19:51:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: A648

ja vem ja sej oči imam že nekaj časa odprta ampak ko nimam poguma, ko nimam kam k mojim nemorem ker sta ločena in žalostno slisat ampak tega ne podpirajo da ko se kaj primeva pritečem k njim... nevem zakaj ma nima veze... dobivam samo ot, dodatek ker se studiram!
težko je res težko.. se težje pa zato ker on ni bil prej nikoli tak... bila sva resss zelo zelo povezana. najimo ljubezen je marsikdo zavidal zdaj pa tko.. zakaj.. zakaj tak obrat... moti me to ker vem da je lahko boljsi človek, kje je fant v katerega sem se jaz zaljubila... ko pa ga laj vpr . pa čista tisina.. z njim imet pogovor je nemogoče


Tudi vedno trobim, da šele, ko presežeš fazo zaljubljenosti, lahko greš na prvo stopničko ali pa ne greš. Ker takrat realno vidiš.

Pri prejšnjem, ki je žal pokojni, sem se navadila tako, da sem v spontanem pogovoru marsikaj zvedla. Nikdar mi ni rekel žal besede. Pri tem zadnjem, je imel pa toliko težav sam s seboj in s svojo preteklostjo, da se je spontanost nanašala na lepe stvari, ko je prišlo do njega, ko bi bilo prav, da spregovori, je nastopil njegov obrambni mehanizem in je reagiral proti pričakovanjem. Nekoč sem ga tako sprovocirala, da mi je v svoji jezi povedal za vse nazaj. Vendar sem se vprašala, se moram skregati, provocirati, da vem, kaj nekoga teži? Še danes premišljuje o mojih besedah. Sam ga nosi preklet ego, ki v vrsticah pove, da mu je žal, a hkrati odreagira tako, kot da je spet na poti Sizif.
Moj odnos je vedno iskren in pošten do nekoga in vedno zaupam, ker ne želim takoj zmetati nekam ljudi, med pokvarjence Ko pride do prvega dvoma, do prve kršitve spoštljivega odnosa, takrat se zganem. In moje besede so močne, ker so bazirane na bazi življenja. Ravno danes sem srečala človeka, ki sem mu z besedami marskaj povedala, življenjskega (tega pač ne želijo vsi slišati kot del realnosti), pa mi nihče ne zameri, tudi ta mi ni in me še vedno želi v svoji družbi. Včasih je potrebno narediti odmik, da ljudje spoznajo dejansko realni svet pokvarjenosti in svet tistih, ki jim niso želili nič slabega. In ti potem naknadno povedo vse. Vendar je vprašanje, če želiš še sam karkoli obdržati v zvezi z njim. Zato vedno pravim tudi, čas je relativen za spoznanja, vse se zgodi z namenom in razlogom, na koncu si hvaležen, da si prišel v določene situacije, ki so te obvarovale pekla.
Pač ljudem se je težko boriti sami, ker so morda navajeni, da imajo vedno nekoga, ki jih je vlekel ven. In takim je potem težje plavati ven, če ostanejo sami s seboj.

Sama sem se naučila, da sem sama tista, ki si lahko pomagam in se znajdem v situacijah in da je vse v moji moči. Za mnenje res ni problem, ko ga potrebuješ, ker rabiš odskočno desko, pogum, voljo, ker to je življenjsko, vendar razplet situacije je odvisen vsaj od enega in ponavadi drugega, ker čoln nikdar še ni plaval sam, razen, kadar je bila deroča reka, ki ga je nekam pognala. Včasih je dovolj, da imaš vesla, motorček in čolnček plove tudi po mirnih vodah. Kakšna je pa odločitev in za katero varianto mirnosti plovbe se je odločil, pa vsak zase ve. Sama sem hvaležna, da mi ni "ratalo" imeti otroka skozi pokojnega. Tako sem se tudi odločila, da jih nikdar ne bom imela. Meni je pač hudo, ko berem take zgodbe in biti sama za vse, kot od vsega otroštva naprej, ko sem venomer za koga skrbela, enostavno ne pride v moj poštev. Je čas, da poskrbim zase.

Zdej pa, ustavi se, premisli globoko, če ne najdeš takoj rešitve, na silo jo ne boš našla, ker rešitve se najdejo, ko vse odmisliš oz. ko dobiš preblisk oz. prvi glasek in če ga poslušaš, ne dvomim, da ne boš uredila glede izhoda situacije. Ne sprijazni se zaradi drugih. In odmisli, kaj si bodo mislili drugi!

(odgovor članu A648)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 19:53:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:02:18   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan

In zakaj za vraga spet tukaj sprašuješ kaj naj narediš, če itak ne upoštevaš tistega, kar ti svetujejo.



torej nisem v temo brcnila?

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:04:07   
Petka09
Ojej, Vespazijan... tole pa marsikaj razkrije user posted image .... Ah, A648, mislim, da so res vse naše besede zaman... Prav žalostna sm bla, ko sm vse tole brala... Pa kaj za vraga ti je???? Pa si res tko rada žrtev in mučenica?

Mogoč me še bolj jezi zato, ker me mičken spominjaš na mojo mamo, ker ona je tut rada žrtev in vedno rada joka in vedno se mora za neki sekirat in izpadat, kot da je mučenica tega sveta... Ok, pa ona v bistvu nima nobenih težav, samo sama seb se smili zarad nekih dogodkov in okoliščin iz preteklosti.... In zato me zdej tko jezi, ko vidim, da je toliko ljudi na tem svetu, ko so tko radi žrtve, ko tko radi vidijo, da jih drugi ponižujejo, da si tko radi pustijo, da so zmanipulirani!

Pa še dvojno govoriš: praviš, da plačujeta najem, da k staršem ne moreš it, a TVOJI starši so tisti, ki financirajo ta najem! Tko da... draga moja... brezveze, da sploh tu pišeš, mi pa se matramo z odgovori.

Kaj ni Rija nekje zgoraj napisala, da bulš, da gremo na kofe ta cajt, kot pa da smo tebi odgovarjali.. prav žalostna sem res.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:04:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:06:48   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Kaj ni Rija nekje zgoraj napisala, da bulš, da gremo na kofe ta cajt, kot pa da smo tebi odgovarjali.. prav žalostna sem res.


sem. samo zdaj si raje postrezi s kozarčkom rdečegauser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:07:14   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan

A si sploh kdaj user posted image ?


tudi najboljšim se zgodi user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:14:34   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Kaj ni Rija nekje zgoraj napisala, da bulš, da gremo na kofe ta cajt, kot pa da smo tebi odgovarjali.. prav žalostna sem res.


sem. samo zdaj si raje postrezi s kozarčkom rdečegauser posted image


Rija, sama sem doma, dete spi.... In veš, da sm si res postregla... Najprej kafe, ker sm zmozgana od celga dneva, zdej pa še deci belega (rumeni muškat).. mmmm... Če bi kadila, bi še čik pržgala user posted image .

Sam bemtiš, kuk sm se dons potrudla, da sm tele ženski A648 probala kej v glavo vcepit... Dobro, da je Vespazijan tole našel... Ma nikol se več ne bom trudla pomagat tistim, ki so itak radi žrtve.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:16:29   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan

In zakaj za vraga spet tukaj sprašuješ kaj naj narediš, če itak ne upoštevaš tistega, kar ti svetujejo.


Predvidevam, da ne more. Enostavno ne more. Gotovo si pa želi, da bi zmogla. Če ne ne bi pisala. Zato sprašuje. Šele ko si enkrat to dal skozi, razumeš celoten proces. Najlažje je obsojat - beri: povedat kaj bi naredil ČE bi slučajno zmogel. IN ne mi govorit, kako bi vi prec šli. Mogoče bi res, mogoče pa ne. Ta hip pa nihče ne more dat roke v ogenj, kaj bi naredil, če bi se mu v resnici to zgodilo. IN to ni odvisno od vašega znanja, ampak od kopice dogodkov in spletov okoliščin, ki so se vam v lajfu zgodile + vašega karakterja. Ni to tolk izi. Terja cajt. Spremembo sebe. NO, koliko časa ste se spreminjale, da ste nehale mislit na hrano? Nikdar vam nekaterim ne rata, pa tako na izi pljuvate čez druge, ker se v nečem drugem ne morejo spremeniti. Eno leto je v bistvu pri tako bolečih rečeh kratka doba. Vsaj sama to tako vidim. IN iz tega razloga nikdar ne poteptam človeka, ki me za karkoli sprašuje. Nemarno je to. Najbolj nemarno je,d a čim ne reagira nekdo  tako, kot mu sosedje, prijatelji, starši, rr-jevci, kdorkoli pač svetuje, da ga skor da ne kamenjajo. NI več ok. Zapustijo te. Takrat ko bi jih najbolj rabil, so jezni nate, te ponižujejo, ali pa žalijo. Saj ste isti kot njen mož. Samo na bolj prefinjen način, pod pretvezo da jo treznite.

Nauk te zgodbe: A648, najbolj egoistični ljudje imajo najbolj prilagodljive partnerje. Tudi obratno je res. Največji egoti hočejo da je vse po njihovo - še če ti karkoli svetujejo, te kaznujejo, če jih iz žalosti še enkrat, al pa petkrat  nekaj vprašaš. Torej se začni raje lepit na bolj ljubeče in ljubeznive ljudi. Tukaj imaš lep primer, kako to hitro spoznaš. V lajfu je stvar ista. Začni dojemat. Zihr sem, da ti bo slej ko prej ratalo. Le pogumno.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:22:07   
rija
Gina....vse to lahko drži.

Samo povej mi nekaj: kako si lahko dovoliš, da ti en tip kar naprej meče prasice, kurbe, piške (šuser posted image ) v nos?

Ma, verjetno isto sranje, kot dovoliš, da te nekdo kar naprej mlatiuser posted image ....user posted image

Saj v bistvu je žalostno.



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:22:31   
Petka09
Z Gino se povsem strinjam!!!!

Res je, ženska nima moči, čeprav to ve.... Sam jaz sm vseeno žalostna, ker to takoooo dolgo traja... Sej jaz sm tut pred leti bla v vezi z alkoholikom in psihičnim manipulatorjem in sm rabla eno leto, da sm šla stran od njega (vsega skupi sm bla z njim leto in pol). Mene samo to moti, da ljudje tako dolgo rabijo, da zberejo pogum. Oz., ne toliko, da me to moti, ampak se mi smilijo in si mislim, pa če že končno vidiš, čutiš in veš, da tko ne gre več, enostavno naredi načrt in počasi uresničuj.

< Sporočilo je popravil Petka09 -- 11.11.2009 20:23:21 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:27:31   
Anonimen
Na nek nacin ima Gina zelo prav.
Koliko samo si damo novoletnih zaobljub, takih, relativno enostavnih. Pa zdrzijo do 8. februarja, ce. In niso tako kapitalne kot so te druzinske zadeve, obicajno. In jih naslednje leto spet ponavljamo. Ce samo pogledam forum Hujsanje, koliko je aktualnih tem. Pa je tako enostavno, samo manj jes. Zgolj primer.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:28:49   
rija
ou jeuser posted image

ja, prav imate. jaz tudi že celo leto začenjam hujšatiuser posted image

samo veš, jaz tako rada jem in hrana mi je odličnauser posted image

tak dec pa je kot smrdeči šnicl.....user posted image

torej neka razlika vseeno je...user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 11.11.2009 20:29:30 >


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:30:15   
Kepica83
Mater sem razkurjenauser posted image user posted image . Jamraš že od leta 2008. Ja za boga ženska kaj je s tabo? Kaj si res tak egoist da gledaš samo na svojo rit??user posted image Kaj pa tvoj otrok?? Mater ej. Samo ti, ti, ti. NA OTROKA ZAČNI RAZMIŠLJAT!!!! Pa kaj si 17 let stara ali kaj. Popokaj kufre pa pojdi k staršem živet. Poišči si službo, se posveti svojemu otroku, deda pa nabrcaj v ..... Pa kak se nebo obnašal tak do tebe, če pa si hujša od predpražnika pred vrati. Kak si lahko dovoliš, dovolita da tvoji starši plačujejo del najemnine. A  tvoj dragi idiot pa jih je prešinfal od pete do glave. Ti pa nimaš toliko jajčnikov, da bi se za svojo družino potegnila??? Sram te je lahko. Pošlji tvojega tipa k meni za 1 teden, od mene bo šel do Rije, nato do Gine.... pol pa da vidiš kakega kanarčka boš imela domauser posted image . Tebe bi pa tudi lahko poslali k nam na uvajanje. Kaka ljubezen?? Kaj ne vidiš da tu ni pikice ljubezni?? Brigaj se raje za otroško ljubezen, ki je iskrena in brezpogojna. Grrrrrrrrruser posted image . nem več nič rekla.

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:33:39   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Gina....vse to lahko drži.

Samo povej mi nekaj: kako si lahko dovoliš, da ti en tip kar naprej meče prasice, kurbe, piške (šuser posted image ) v nos?

Ma, verjetno isto sranje, kot dovoliš, da te nekdo kar naprej mlatiuser posted image ....user posted image

Saj v bistvu je žalostno.




Seveda je žalostno rija, ampak.... a nismo mi vsi ene navadne reve, butli in se vedemo temu primerno? Pa ne zamerit izrazom, ampak to jaz mal patetično mislim, ker v resnici če bi nas kdo od daleč iz vesolja gledal smo zemljani točno to. Z mano na čelu (ha ha, evo, pa še jaz zdaj veselo zmerjam). Sama recimo resnično ne razumem, kako lahko nekdo dovoli, da mu njegove kile grenijo njegove lastne možgane. Vsakodnevno, celo vsako minuto vsakega dneva se nekdo samega sebe ne sprejema, ponižuje, obseda z nekimi tupimi mislimi, se sam sebi gravžauser posted image user posted image ... a ni to isto? Čist popolnoma isto, če ne še slabše, ker nikdar ne mine, tako kot ona zihr od njega nekaj dobiva v zameno vsaj občasno, sicer ga ne bi tako brezpogojno še kar ljubila. No, seveda je z njo hudo, ni to neka mala reč, trpi v sebi ko žival glih tako, ampak.... hočem povedati da ga ni človeka na tem svetu, ki ne bi na nekem področju delal ogromno narobe, se trudil in bluzil in se zaletaval in ne znal iz začaranega kroga. Vsi smo taki z mano in tabo na čelu in vsemi ob nas. Samo ljudje smo. Zaradi zgoraj napisanega - množice izkušenj, spletov okoliščin in karakterja. Ne moreš tega preprosto preskočit. Ne moreš. Četudi tuliš kot žival, se obtožuješ ali si izločen ali te premlatijo. Dokler ti ne naredi klik v možganih, ne moreš. Vsaj jaz to tako vidim.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:34:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Jamraš že od leta 2008.


Meni se niti ne zdi veliko user posted image .
Glede na napisano, cisto pricakovano obdobje. Jamras, probas resit, malo gre in spet ne gre in spet probas resit. Koliko smo pri tem spretni-razlicno. Odvisno od karakterja, temperamenta, pomoci ali ne, izkusenj, naravnanosti na sedanjost. Nekako razumem, ceprav nisem do jamranja.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:36:14   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Jamraš že od leta 2008.


Meni se niti ne zdi veliko user posted image .
Glede na napisano, cisto pricakovano obdobje. Jamras, probas resit, malo gre in spet ne gre in spet probas resit. Koliko smo pri tem spretni-razlicno. Odvisno od karakterja, temperamenta, pomoci ali ne, izkusenj, naravnanosti na sedanjost. Nekako razumem, ceprav nisem do jamranja.


Ok že. Ampak je v vsaj enem postu pojamrala za otroka?? NE!!! Samo do nje ni ljubezni in čustev, za otroka oče tudi nima časa, ona pa je totalno depresivna ker se ukvarja samo z tem blesavim tipom. user posted image  

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: non stop zmerjanje!
11.11.2009 20:38:31   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

nem več nič rekla.



user posted image user posted image

pa kaj sem jaz rekla?

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?