Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 12:59:14
mismis
a smo spet pri tem gorila menu????
Hedi, srce moje, saj veš da obožujem ravno takšne tipe, ko spiš zraven takega dedca je čisto podoben občutek, kot bi moj kužon spal zraven mene , pa mislim, da ima kužon še bolj mehko dlako kt tale zapeljivec
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 13:42:48
hedviga
Obljubim da je zadnjič Čeprav moram rečt, da sem se v teh letih limanja tegale lepotana kar nekako navadila na njegovo bujnost. Moram rečt da je zgleda tudi Miški že malo manj slabo. Zarja samo zate, da ne bo posledic:
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 14:45:18
mismis
Zarja, Hedi ne rabi kokone, ona ima že otroke, njej bi bolj na oko pasala kakšna hrenovka , ampak ker mora sedaj skrbeti za svoj ugled, kao resna gospa z dvema otrokoma, ti ne da ta prave slike
Ajsi, sploh dvomiš, pa saj veš, da pri meni skoz nekaj dogaja
Larči, dobro kuhaj
Hedi, ne da sem se navadila na čovek gorilo, ampak ga poskušam ne komentirati preveč v upanju, da boš pozabila nanj. Se mi zdi, da mi sedaj manjka samo še Pikovit s svojim Murkotom
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.7.2010 14:47:09
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, Hedi ne rabi kokone, ona ima že otroke, njej bi bolj na oko pasala kakšna hrenovka , ampak ker mora sedaj skrbeti za svoj ugled, kao resna gospa z dvema otrokoma, ti ne da ta prave slike
rabi tak iskalnik kohonesov, da jih za nas/mene najde..... .......
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?