|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
28.1.2010 21:55:03   
gita10
Arwenko,pa že imaš kak njihov kos? Vprašam,glede na to,da praviš da drugega sploh več ne bi rada kupila
To se morda malo bolj splača,da se naroči več kosov in več oseb,pa si potem poštnino deliš
Maš kak link do njihove strani
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

jz grem pa 26.2. na koncert Plavi orkestar
http://www.youtube.com/watch?v=vr4npNKDIis
za 30 rojstni dan najboljše prijateljice in moj 23user posted image

jaz grem tudi
user posted image
jz sem karte že naročila

moram jaz tudi kolegico s katero grem poklicat kaj zdaj misli s kartami, da ne ostanemo brez njih. Pa to je glasba moje mladosti.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
28.1.2010 21:55:51   
madela

madela imaš ti kak FB MSN ali GMAIL? nekaj bi te privat rabilauser posted image

Imam msn user posted image
the.angel.5@hotmail.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
28.1.2010 21:56:36   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Sedma luknja:
Shorty
Kerensa
Colt
madela
gita
arwenko
klemy
user posted image user posted image user posted image

no jz pridem malo pred 22to ker sem do 21:30 brez varstva, upam da pride mož jutri prej kot danes ker ga še niuser posted image

ker me ni na seznamu bom šla kar v osmo luknjo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar poišči sedmo luknjo. Kakšen lokal pa je to sploh? 

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
28.1.2010 21:57:00   
madela

Nalsednjič ko grem v šoping bom vse stare nogavice stran vrgla in vseim kupila 20 parov enakih- pa ne bo problema . In  čez nekaj mesecev ponovim vajo- ker mi jih bo itak zmanjkalo.

user posted image user posted image user posted image Dobra fora user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
28.1.2010 21:58:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Nalsednjič ko grem v šoping bom vse stare nogavice stran vrgla in vseim kupila 20 parov enakih- pa ne bo problema . In  čez nekaj mesecev ponovim vajo- ker mi jih bo itak zmanjkalo.

user posted image user posted image user posted image Dobra fora user posted image

gita, a mas ti tud cel predal neparnih štunfov????

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
28.1.2010 21:59:06   
madela

Kakšen lokal pa je to sploh? 

To pa tudi mene zanima,ampak saj bomo jutri same videleuser posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.1.2010 21:59:16   
Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Sedma luknja:
Shorty
Kerensa
Colt
madela
gita
arwenko
klemy
user posted image user posted image user posted image

no jz pridem malo pred 22to ker sem do 21:30 brez varstva, upam da pride mož jutri prej kot danes ker ga še niuser posted image

ker me ni na seznamu bom šla kar v osmo luknjo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar poišči sedmo luknjo. Kakšen lokal pa je to sploh? 

gita, to je ena luknja v btc, kjer se lahko noter kadi.user posted image   Nič posebnega v bistvu. Luknja pač.user posted image

Jst.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.1.2010 21:59:24   
gita10

Ja no a je prav to, da se ena vsaj mislim, da normalna ženska boji it sedaj v sobo za peglanje zaradi štumfov.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.1.2010 22:00:46   
madela
Gita,a ti štumfe peglaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
28.1.2010 22:01:15   
Arwenko

Arwenko,pa že imaš kak njihov kos? Vprašam,glede na to,da praviš da drugega sploh več ne bi rada kupila user posted image
To se morda malo bolj splača,da se naroči več kosov in več oseb,pa si potem poštnino deliš user posted image
Maš kak link do njihove strani user posted image

Ja, sem si kupla lani, ko sem bla gor. Samo je recimo ful problem s številkami, sama nikoli nebi naročla te številke, ki mi je na koncu pasala. Zdaj ko imam številko pravo, pa nebi bilo problema naročit po netu ne. Je pa poštnina itak na vrednost, tak da več kosov bi bilo samo za malenkost ceneje, pol ti pa še po možnosti carino gor tresnejo pri nas.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
28.1.2010 22:01:51   
Anonimen
a sploh peglas? jst ne....

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.1.2010 22:03:12   
Klemy82
<no, bom odklikala spat jst počasi... ne da se mi večuser posted image

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
28.1.2010 22:03:12   
noranate
Na hitr en lep dobr večeruser posted image . Pr nas pa tko lepo diši, da je mož pobegnil v spalnico. Jaz pa meditiram in si zamišljam zelene travnike, kravce na paši, sonček sveti, cvetje diši.... In vse to zarad tega vonjauser posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.1.2010 22:05:00   
gita10

Gita,a ti štumfe peglaš user posted image user posted image user posted image user posted image

ne so pa na istem kupu kot ostale cunje. In tega je na tone. Moj bosanc se vsak dan vsaj trikrat preobuje. Ker je cel dan v kaionu in v adidaskah si skoraj na vsaki pauzi preubuje čevlje in štunfe. In ko pride iz fure domov je prvo en strj štumfov zaoprat- no zdaj pa grem res tiste neumne štumfe zlagat. Ker zjutraj pride pa more spet novo zalogo vzet za čez vikend.  

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.1.2010 22:05:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Na hitr en lep dobr večeruser posted image . Pr nas pa tko lepo diši, da je mož pobegnil v spalnico. Jaz pa meditiram in si zamišljam zelene travnike, kravce na paši, sonček sveti, cvetje diši.... In vse to zarad tega vonjauser posted image

a mas ajax flower al spring? al kaj je ze...un ta rdec?user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.1.2010 22:06:06   
Anonimen

ne so pa na istem kupu kot ostale cunje. In tega je na tone. Moj bosanc se vsak dan vsaj trikrat preobuje. Ker je cel dan v kaionu in v adidaskah si skoraj na vsaki pauzi preubuje čevlje in štunfe. In ko pride iz fure domov je prvo en strj štumfov zaoprat- no zdaj pa grem res tiste neumne štumfe zlagat. Ker zjutraj pride pa more spet novo zalogo vzet za čez vikend.  

skoz mors kupovat ene in iste...da pol ne isces parov, ker vsi skup pasejo....

preverjenouser posted image

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.1.2010 22:07:06   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

vonj po?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.1.2010 22:07:42   
Klemy82
Noooočkooo! user posted image

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.1.2010 22:08:33   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Noooočkooo! user posted image
konočko

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.1.2010 22:09:13   
Anonimen
nocko klemiiiiiiiiiiiiii....

jst se pa kaer se grem cathh me if U can po RR....

ja ja polna luna.....user posted image

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
28.1.2010 22:09:55   
noranate
miška, ni noben sprej. Je dišava domačega porekla: mi je pisker mleka izkipel po štedilniku in smrdi kot user posted image , pa še lonc je skor zažgan. Ampak, kaj čmo, vse je enkrat prvič. Sem s tamalo šla na zgornj štuk, jo spokat spat in pozabila na mlekouser posted image . Pol sem bla pa tolk jezna, da sem začela kar med pucanjem meditirat in si zamislila da sem na lepšem. Pr kravici, ki je dala to mlekouser posted image . Je..m ji vimeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
28.1.2010 22:12:47   
noranate
Vonj po zažganem mlekuuser posted image user posted image user posted image user posted image . sem dala pisker na štedilnik in tamalo sem spremila spat v zgornji štuk. Pa bi ona pravljico, pa še eno in je mami pozabila mleko, ki je lepo curelo po plošči in se je lepo tudi lonec ožgaluser posted image . Ampak, kaj čmo, vse je enkrat prvičuser posted image . No, sem bla jezna kot user posted image in da bi se umirila sem začela med pucanjem meditirat in razmišljat o kravci, ki je dala to mleko. J.b.m ji vimeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.1.2010 22:13:32   
noranate
No in kaj ta moja kišta računalniška dela. Mi zbriše, pa objavi, ma se mu je skisalu od smradu najbršuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
28.1.2010 22:13:48   
madela
Klemy,nočko user posted image

Arwenko,sem razmišljala,da bi si še jaz kaj naročila,ampak sem si sedaj premislila,če je problem s številkami user posted image
Škodauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
28.1.2010 22:16:01   
noranate
Madela, tangice naroč, saj če bodo mal visele, lahk vozel nardišuser posted image . Lepo spiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?