|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
29.1.2010 8:35:24   
hektorina
Joj, punce, pardon mRRheuser posted image , saj vem. Najhuje je, da vse to vem. Bom OBLJUBIM danes od 11h pa do ponedeljka do 6h non stop na hrbtu. In spodnje okončine bodo imele stalen stik z rjuhouser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
29.1.2010 8:39:11   
noranate
hektorina, pa obvezno se pokrij, saj to je drgač za žensko "nevarna" pozauser posted image . Edin če ni nastavljenauser posted image
Hitr se pozdraviuser posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
29.1.2010 8:40:59   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Ja, pa še karto za na Goli otok jim kupi.user posted image A je to po kazni al kakouser posted image

Sem jih predlani tja peljala,pa nobeden ni hotu ostat user posted image
Ja za kazen,ker ne jejoooooo user posted image
Otroci imajo v šoli in vrtcu hrano,doma pa se jim več ne ljubi prežvekovat. Razen,če bi jim dala kak čokolino ali kaj podobno sladkega user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
29.1.2010 8:43:19   
hektorina

hektorina, pa obvezno se pokrij, saj to je drgač za žensko "nevarna" pozauser posted image . Edin če ni nastavljenauser posted image
Hitr se pozdraviuser posted image

Če sem pokrita od pasu gor, pa ne velja?user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
29.1.2010 8:44:41   
madela
Hektorina OBLJUBIŠ?? Sveta mRRRharska user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
29.1.2010 8:46:27   
pridna_janja
lep petek dan za metek vam želim!user posted image user posted image user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
29.1.2010 8:48:36   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Obljubim, pa kaj malega se pa lahko javim tu gor, a ne? Sicer nimam prenosnika, ampak tolko pa že lahko skočim spod oddeje...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
29.1.2010 8:51:10   
noranate
Lepa Janja jaz pa tebi v sredino zadetekuser posted image .
Madela, saj pr nas je tud skoz neki s prežvekovanjem. Ko so ble majhne, niso jedle nič. Potem so začele in jaz vsa v luftu, blažena med ženami, sedaj je pa ena na dieti, sam ne vem zakajuser posted image , druga je dva dni ,  da se hoče razpočit, potem dva ne. Ta mala, pa kakor jo pikne, včasih je vse in tolk, da se bojim za njen želodec, največkrat pa tega en grižljaj, tistega dvauser posted image . Ampak, saj se navadiš, edino kar je je to, da se mi škoda zdi hrane, ki ostaja. No, sedaj sem tud to rešila. Se zmenimi za jedilnik, tist kar ostane, pa oči velikrat za večerjo pospravi. Priden kuči gazda ( le na papirju)user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
29.1.2010 8:51:21   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Obljubim, pa kaj malega se pa lahko javim tu gor, a ne? Sicer nimam prenosnika, ampak tolko pa že lahko skočim spod oddeje...

Seveda,lahko nam sporočiš,koliko čaja si spila,kako napreduješ po poti k ozdravitvi in še mimogrede kak vic napišeš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1934
29.1.2010 8:52:31   
noranate
Janja, celo preimenovala sem te, ampak ne moreš mi zamert, ker sem te imenovala z lepa. In če se boš slučajno jezila, bo to pomenilo, da to nisi, lepa mislimuser posted image .
Sorryuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
29.1.2010 8:53:27   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Gita & Shorty - Plavi orkestar ni prvič po 10-ih letih v Ljubljani. Lansko leto, ko sem živela v Stari Ljubljani, so imeli koncert v ŠKUC-u na Starem trgu. Sem šla pogledat in sem gledala do konca. Nekje v hišnem računalniku (zdaj sem na notebooku) imam še fotografije. Je bilo pa full dobro, ja, to je pa res. Muzika naše mladosti.

Arwenko - jaz sem lani (al' je bilo predlani?) naročila Victoria's secret katalog iz Anglije (nekje na Internetu sem našla naročilnico) in so bile poštnine bistveno manjše. Nisem pa potem nič naročala - samo naslajala sem se.

Gita & Madela - očitno smo na istem. Št. 34 ali št. 36 sta idealni za mojih cca. 165 cm in cca. 50 kg. Se je že zgodilo (in to ne enkrat), da sem lahko marsikakšen kos oblačila zase kupila na otroškem oddelku, kar se je na ceni poznalo tudi do -50%. Jaz sploh ne potrebujem razprodaj.

Colt - če si že tako glasbeno usmerjen, pa brez strica Googla pogruntaj, iz katere pesmi je moj podpis.

Neposredna povezava do sporočila: 1936
29.1.2010 8:58:45   
noranate
Hektorina, da te spravim k pisanju vicev ti enga pošiljam:
Janez in Micka se poročita. In on jo vsak večer poboža po zadnjici in ji reče: Eh, ti moja lepa njiva nezorana.
Nekega dne pa ji je bilo dovolj: Če takoj ne začneš orat, grem jutr v zadrugo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
29.1.2010 8:59:17   
madela
Kerensa,jutrouser posted image

Grem jaz zdaj malo popucat,pa se kasnej še kaj pojavim tukaj user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
29.1.2010 8:59:23   
noranate
Kerenca, ti diši user posted image ? Moj kapučino mislimuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
29.1.2010 9:00:34   
noranate
ja, mene tud še čaka generalka okrog štedilnika, je treba še na fino spucat, po včerajšnji erupciji mleka. Je..m ti vime in kravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
29.1.2010 9:04:46   
noranate
Kerensa: navrati ponekad, navrati ponekad, te su riječi bile važne ali nisu....... A.d.user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
29.1.2010 9:05:27   
Kerensa*
Noranate - danes mi pa diši kar kava, ki mi jo je skuhal moj g. Mož. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
29.1.2010 9:09:16   
Kerensa*
Kerensa: navrati ponekad, navrati ponekad, te su riječi bile važne ali nisu....... A.d.user posted image

Yep, to je to. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
29.1.2010 9:09:32   
Arwenko
Jutro user posted image

Končno petek, ni mi več, dovolj imam, ne da se mi nič. Razmišljam kdaj lahko danes najhitreje spičim domov iz službe, pa ne pridem do kakšnega zadovoljivega rezultatauser posted image

Kje si ti to iz Anglije naročala VS katalog? Zanima me zato, ker nikjer na svetu razen v ZDA sploh nimajo trgovine, kak bi pol katalog prišel iz Anglije? SIcer če je to možno, bi bilo super, ker ni carine pa nič.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
29.1.2010 9:10:43   
noranate
Lubi te deda user posted image , I love zabranjenouser posted image
Men je pa moj mož zjutraj skuhal.........skoraj živčni zlomuser posted image . Ampak je vse o.k.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
29.1.2010 9:13:21   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Kje si ti to iz Anglije naročala VS katalog?

Nimam pojma, ker je že kar en lep čas od tega, ampak bom pa malce pobrskala po moji škatli z revijami (tistimi, ki niso za stran in jih povsod vlačim s sabo), če je katalog še tam, pa ti sporočim.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
29.1.2010 9:14:29   
pridna_janja

Janja, celo preimenovala sem te, ampak ne moreš mi zamert, ker sem te imenovala z lepa. In če se boš slučajno jezila, bo to pomenilo, da to nisi, lepa mislimuser posted image .
Sorryuser posted image

hvala da si me preimenovala vem da sem lepa sej mi kar precej povejo in moski in ženske :) upam da bo v sredini me zadelo metek ja user posted image user posted image čeprav kar tako ne dam bi mogel počakat kar en čas user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
29.1.2010 9:27:19   
Kerensa*
Bi bilo v redu, mRRhe, če se dobimo danes ob 21-ih (z izjemo Shorty in Colta, ki verjetno prideta cca. pol ure kasneje)?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
29.1.2010 9:29:53   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Dobro jutro. user posted image

Gita & Shorty - Plavi orkestar ni prvič po 10-ih letih v Ljubljani. Lansko leto, ko sem živela v Stari Ljubljani, so imeli koncert v ŠKUC-u na Starem trgu. Sem šla pogledat in sem gledala do konca. Nekje v hišnem računalniku (zdaj sem na notebooku) imam še fotografije. Je bilo pa full dobro, ja, to je pa res. Muzika naše mladosti.

Dobro jutro- vem za ta koncert - samo je bilo veliko premalo kart, da bi lahko zraven pršu. Ti si bila takrat blizu doma pa si prišla do kart.
Tako, da vem, da je bil koncert . No upam,da bomo s prijateljico uspele priti na ta koncert- če ne bom mogla pa možeka zraven vlačit.,ker sami se mi pa ne gre

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
29.1.2010 9:36:25   
Kerensa*
Kdor je kupil karte, jih je čisto za brezveze. Že res, da so bile po samo 10€, ampak ŠKUC so popolnoma odprli (vsa vrata in okna) in koncert si lahko brezplačno spremljal od zunaj, s trga. Sedel si v lokalu, ob zunanjih mizicah, oni so pa nastopali cca. 5m od tebe. user posted image Potem so pa tako ali tako ven prišli, saj drugam niso imeli kam. user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Spalni položaj
Admin

Kako date svojega dojenčka spat?

Na trebuh. (17%)

Na hrbet. (67%)

Na en bok. (0%)

Na oba boka menjaje. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!