valči
|
Pozdravljene in sveže mamice. Sem Valči,vas zadnje dni redno berem,ker čakam Luciko,da gre rodit,se poznamo,moževa žlahta,da ne bom preveč natančna.Vglavnem,ste tak simpatične in res vas rada berem in se veselim z vami rojstva vaših srčkov .Sem bila 7 let nazaj marčevka,ko sem prvega otroka nosila in čakala,pa tak hitro mine,da joj.Sem rodila 24. 3,rok sem imela 27.3. Da še omenim,ko sem že tu,pri puncah je pospešila porod,oz. sprožila le sperma.Simpl,kot pasulj Sem obe nosila 2 dni čez rok in zadevo pospešila,ker mi ni bilo za čakat več Bi pa probala ricinusovo olje,pa takrat nisem vedla,da to še prodajajo.Mi je tašča pravila,da so takrat vedno ženskam dale za pit in so šle po tekočem redu v porodne Te baje tak zašraufa,te požene na wc,dobiš popadke in akcija Če bi še kdaj nosila ,bi še ricinus probala polek sperme. Pri tazadnji sva ob 10 zvečer ,ob pol treh začeli popadki,ob 4 zjutraj že v bolnici 8 centi odprta,ob 6 rodila.Mala je bila ful zavezana s popkovnico in jo je nazaj vleklo,drugač bi bilo veliko prej. Tak,da ne boste preveč romana brale,srečno vsem,predvsem naši Luciki.