|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 11:15:05   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ma tuki nimas kaj debatirat in razmisljat in se sekirat.
ce ti ne pase, da je tasca zravn, NE BO! KONEC!

nisi dolzna niti razlagat zakaj noces, niti se  opravicevat.

NE! finito, konec debate!


user posted image


_____________________________

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 11:16:41   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ja a pa si ti tašči že rekla, da ne želiš, da je ona zraven?


Tole pa tud mene zanima...

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 11:18:06   
baguSka
In da če namerava preveč vpletat lovke v vajino življenje ji boš primorana močno omejiti obiske.


jih bos posteno pristrigla... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 11:22:29   
x_srečka_x
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Prehitela me je rokauser posted image , sem hotla napisat še, če pa on noče, pa ne rabi, boš mela vsaj mir in se bodo posvetli sam tebi. Ne mi zamert, sam tvoj mož je en navaden obesek na maminem kriluuser posted image


user posted image user posted image  Čisto prav si povedala...

Tejča živita skupaj šele tri tedne user posted image  Celo nosečnost nista živela skupaj?
No jaz sem z zdajšnim možem res hitro zansila in ko sva izvedela da sem user posted image  sva se v enem mesecu preselila skupaj.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 11:22:59   
baguSka
Bistvo je, da zamenja mamino varno zavetje s tvojim. Ob tebi se mora počutiti varno, ljubljeno....in seveda tudi odgovorno....za mamo je še vedno le otrok, ti pa mu daj vedeti, da je moški. Spodbujaj ga, hvali ga, čimveč stvari počnita skupaj. Sej mogoče se ti to sliši čudno, ampak mama je na žalost spustila en del vzgoje pri njem. Spustila je njegovo odraščanje in zato ga še vedno obravnava kot svojega otroka.


Ja, zelo lepo napisano. Vendar je pa v praksi ponavadi to kar precej tezko... user posted image Ker bi on namrec svojo partnerko zelel zamenjati z mamo. Pri njima bo to se toliko tezje, glede an to da pravi, da so zaceli zivet skupaj... torej so celo v istem gospodinjstvu!?
Seveda pa ne obupat in se loti tega ze SEDAJ - se imas cas punca - SEDAJ!! Predno se otrok rodi!!! Ker potem bo samo se slabse!!! Si predstavljas kako se bo tasca sele potem vmesavala vate in v otroka!!?? Hjojjj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   [Brisano sporočilo]
16.2.2010 11:44:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 12:19:41   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Ja a pa si ti tašči že rekla, da ne želiš, da je ona zraven?

A si ti tvoji ? user posted image  

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 12:30:38   
Taddy78
Mogoče bi ti rekla samo to-VSO SREČO S TAKIM MOŠKIM.
Ne vem zakaj bi se ti morala obremenjevat s tem? Meni je logično, da je pri porodu samo partner (razen če si porodnica želi drugače), če pa se tvojemu dragemu zdi, da je normalno,da bo pri porodu njegova ljuba mamica user posted image

Hmmm...jaz v glavnem z njo sploh ne bi debatirala, to je naloga tvojega partnerja. Če pa ne bo šlo drugače, pač ne poveš ko "te bo zgrablo" in samo javiš ko bo dete rojeno.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 13:11:20   
Tejča05
Takole je, ko mi je ona omenila svojo željo sem rekla NI ŠANS. Da ne in če bo kdo bo to samo oče še nerojenega otroka. Iz njenih ust sem zvedela da on ne bo, sam mi tega še ni rekel čeprav vem da mu ni do tega da je. Tako da jaz sem ji rekla da ne želim in tudi njemu sem omenila da naj ji pove. Reku nje da naj ne skrbim glede tega. Iz drugega konca, ne bom omenjala od kje sem izvedela, da bo kljub temu naredila vse da pride v času poroda v porodnišnico in če se bo dalo v porodni blok, je pa do poroda še dobra dva meseca.
Sej jst se ne bo obremenjevala da če ji rečm ne in to dojame in je ne bo, čeprav mi je ekstremno bolano da sploh kaj takega omeni, se pa obremenjujem ker sem zvedela da bo kljub temu to naredila,čeprav sem rekla ne. In jaz osebno sem se določila, glede na to da sem ji dala jasno vedet da je ne želim blizu da ji ponavljala ne bom. V primeru da se pojavi tam bo komunikacija med nami prekinjena. Ker pač mislim da pordo je moja osebna zadeva in ne zadeva za mene popolnoma tuje ženske.
Pa še nekaj, ko sem napisala da cca tri tedne živimo skupaj sem mislila mene, mojega otroka od prej in pa njega. Smo pa pri mojih, samo moji me pustijo čisto pri miru, da se sami uredimo kot nam paše in kot želimo.

Ja me pa skrbi kot je ena že prej napisala kaj šele bo. To sem se pa začela tudi jaz spraševati. Ker od prej smo imeli navado nekako se oglasiti pri starih starših 1x na mesec če smo se. Pri mojih še manj bom rekla če smo šli 5x na let k meni je bilo veliko. pa čeprav je razlike samo 10 km. Pač teh potreb ni bilo. Smo bili družina in smo bili družina za sebe. In se niso ne njegovi ne moji vtikla v nobeno stvar ali posiljevali s čim.
Kaj bo pa tukaj pa res ne vem. Sam če je že zdaj tako prav lahko verjetno ne bo.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 14:49:10   
tinkamarinka
Če resno misliš, da lahko tašča pride v porodni blok zaradi veze in poznanstev, se tega komot rešiš, če greš rodit v drugo porodnišnico. Saj v Sloveniji jih je kar nekaj, pa niti niso tako daleč narazen. V drugi porodnišnici ji nobene veze ne bojo pomagale, čeprav menim, da tudi v domači nima šans da pride zraven.

In ne samo, da ne more priti v porodno sobo, tudi obisk v porodnišnici lahko preprečiš. Že sedaj povej koga vse želiš na obisku in koga definitivno ne. In tudi povej, da če se dotični neželjeni osebki prikažejo, da boš od osebja zahtevala, da jih odstranijo. In to bojo na tvojo zahtevo brez pardona naredili. pa ni važno če je oče otroka, tvoja mati, ali tašča. Sem bila v sobi s punco, ki ni dovolila obiska določeni osebi in te osebe dejansko niso spustili notri. Če pa ji kdo pove kje ležiš, jo bo pa varnostnik odstranil, če pride do tebe.

po porodu pa se tudi ne sekiraj. Dokler nisi v taščini bajti ne more do tebe, če ti tega nočeš. S partnerjem pa se pogovori.

Držim pesti, da se vse boljše konča kot trenutno kaže.
Lp

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 15:20:32   
benika
Dokler nisi v taščini bajti ne more do tebe, če ti tega nočeš.


A si ti preskočila del o maminem sinčku? Pa ja ne misliš, da bo gospod mamici zaklenil vrata pred nosom zato, ker mu je Tejča pač tako reklauser posted image Ma nehajte se no slepit.

Tejča, ti lepo pojdi rodit v sosednjo P, kjer tašča nima nobenih vez. To, da niti partnerju ne bi povedala, da se je porod začel, pa se mi ne zdi pravično. Naj te ne potre dejstvo, da ne želi biti s teboj. To je njegova pravica, njegova odločitev in ne bo ne prvi ne zadnji, ki bo ostal pred vrati porodne sobe.

In tudi meni se zdi, da tvoja prihodnost ne bo ravno svetla, kar se tiče medsebojnih odnosov. Moraš se zavedati, da bo tašča kljub tvojemu nezadovoljstvu še vedno hodila na obiske in ti žrla živce. Zna pa bit, da če boš partnerja kdaj postavila pred odločitev ali ti ali mamica, da boš izvisela.

Še enkrat ti močno polagam na srce...pogovorita se danes. Ne jutri, danes. Da ne bo prepozno.



(odgovor članu tinkamarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 15:28:38   
Tejča05
No nazadnje kar mi pade na pamet je to da se bom jaz njej umikala in hodila drugam rojevat. Rodila bom tam kjer mi je najbližje to definitivno. Pe če se 6x pred vrata postavi. Vem samo da če se pojavi tam proti moji volji bo potem vse skupaj malo drugače kar se naše komunikacije tiče sploh iz moje strani ali če povem drugače komunikacije ne bo več sploh.




(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 15:30:19   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

No nazadnje kar mi pade na pamet je to da se bom jaz njej umikala in hodila drugam rojevat. Rodila bom tam kjer mi je najbližje to definitivno. Pe če se 6x pred vrata postavi. Vem samo da če se pojavi tam proti moji volji bo potem vse skupaj malo drugače kar se naše komunikacije tiče sploh iz moje strani ali če povem drugače komunikacije ne bo več sploh.






Povej ji to ze sedaj, v izogib takemu nadaljevanju!!

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 15:36:54   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Ja a pa si ti tašči že rekla, da ne želiš, da je ona zraven?

A si ti tvoji ? user posted image  


Ne, mi ni bilo treba, ampak bi pa ji, če bi bilo. Uf, pa še kako bi ji!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 15:42:04   
Splišni
Po moje ti niti ne bo treba še enkrat začenjat te teme z njo, bo še sama še kdaj omenila, če res namerava tam svetiti.

Drugače bi pa jaz trudi rekla sestram in babicam v porodni, da niti slučajno ne dovolim, da kdo pride k porodu, razen moža. In da tudi po porodu ne želim z nikomur izven časa, ko so obiski, komunicirat. Lahko rečeš to kakšni glavni sestri tam ali vodji ali kar pač imajo.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 15:43:13   
Splišni
Aja, pa če to tolk žre, najboljš, da že kar zdaj pokličeš v porodnišnico in vprašaš, kako je s tem. Da se boste zmenili.

Brez veze se zdaj 2 meseca zaradi tega žret, ker ni vreno in ni zdravo.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 15:46:19   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni



Drugače bi pa jaz trudi rekla sestram in babicam v porodni, da niti slučajno ne dovolim, da kdo pride k porodu, razen moža. In da tudi po porodu ne želim z nikomur izven časa, ko so obiski, komunicirat. Lahko rečeš to kakšni glavni sestri tam ali vodji ali kar pač imajo.


In to povej jasno in glasno, tako da jih tašča ne bo uspela prepričat. Nihče od osebja,  ne želi imeti opravka, v porodni sobi, s pobesnelo porodnicouser posted image .

< Sporočilo je popravil mika -- 16.2.2010 15:47:26 >

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 15:59:33   
Tejča05
Sej sem zmenjena danes da se slišim z eno babico in da se dogovorim z njo. Ker definitivno si bom naredila mir takrat ko ga res rabim. Ga ni mamuta k bi takrat do mene pršu. Samo mi je pa res bolano da sploh kaj akega nekdo prijavi. Res, sploh ne dojamm. Še dons ne pa je že kr neki dni minil.


(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Do konca bolano!!!!
16.2.2010 16:07:49   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Tejča05

Sej sem zmenjena danes da se slišim z eno babico in da se dogovorim z njo. Ker definitivno si bom naredila mir takrat ko ga res rabim. Ga ni mamuta k bi takrat do mene pršu. Samo mi je pa res bolano da sploh kaj akega nekdo prijavi. Res, sploh ne dojamm. Še dons ne pa je že kr neki dni minil.




Ja, je bolano, ampak ja, jaz si na žalost lahko (tudi) to predstavljam.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Do konca bolano!!!!
17.2.2010 15:24:09   
mate0ja
dokler si v porodnišnici si na varnem. Lahko tudi odkloniš obiske. 

_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Do konca bolano!!!!
17.2.2010 18:01:49   
magda_velepič
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

In kako si cenjena gospa predstavljajo bit v porodni sobi. V porodni blok ima vstop le porodnica in oče otroka in nihče drug, pa če se velecenjena gospa na glavo postavi.


Točno tako.


_____________________________

Največja tragedija ni vreščeč hrup slabih ljudi temveč grozna tišina 'dobrih'.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Do konca bolano!!!!
17.2.2010 18:47:19   
Anonimen
tejča, sorry....


ampak, a lahko uzames kamero v porodno?
za svaki slucaj....user posted image


user posted image

(odgovor članu magda_velepič)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Do konca bolano!!!!
18.2.2010 6:37:32   
magda_velepič
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

tejča, sorry....


ampak, a lahko uzames kamero v porodno?
za svaki slucaj....user posted image


user posted image



user posted image user posted image

Bo tašča vzela.


_____________________________

Največja tragedija ni vreščeč hrup slabih ljudi temveč grozna tišina 'dobrih'.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Do konca bolano!!!!
18.2.2010 10:48:45   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: magda_velepič

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

tejča, sorry....


ampak, a lahko uzames kamero v porodno?
za svaki slucaj....user posted image


user posted image



user posted image user posted image

Bo tašča vzela.




Mogoče ima gospa tašča veze tudi na rtv-ju in bi lahko organizirala neposredni prenos, da vidi veseli dogodek širna Slovenija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magda_velepič)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Do konca bolano!!!!
18.2.2010 11:00:07   
baguSka
Mogoče ima gospa tašča veze tudi na rtv-ju in bi lahko organizirala neposredni prenos, da vidi veseli dogodek širna Slovenija user posted image user posted image user posted image


Dejte me PLIIIS predcasno obvestit, da si vzamem dopust!!user posted image Sem se prva javla da bi bla zraven!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?