|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 9:31:40   
yoox
Pozdravljene,

zanima me kako bi/ali ste že če ste bili kdaj v podobni situaciji, ko je soseda govorila naokol laži in blatila tvoje dobre ime pri ostalih sosedi kako bi ukrepali?

Sama študiram o prijavi na policiji, ker vse ima  svoje meje in to je preseglo meje "dobrega" okusa?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 9:37:10   
~Biba~
in meniš, da bo potem ko boš jo prijavila policiji, mir?

raje prvo pokliči njo in se pomeni z njo oz. jo vprašaj kaki problem ima.


(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 9:38:55   
Najaa
Ma ja, raje najprej z njo govori. O čem ima tolk za povedat o tebi.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 9:40:30   
yoox
Ne menim, da bo tako ta stara goflja enkrat držala jezik za zobmi..

Z njo se kaj pogovorit, je isto kot it na vaški radio in to povedat po zvočniku............ in ja tudi pogovor ne pomaga, ker ona tako NI NIKOLI nič kriva! JAO JAOuser posted image user posted image user posted image user posted image

V bistvu jo ima veliko sosedi naokol že poln kufer, presegla je vse meje dobrega okusa s tem ko je začela hoditi po tuji zelenici, ko ni nobenega doma itd.....

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 9:51:55   
Felicita
sicer ne vem kje živiš, ampak jest živim na vasi. večino časa sem sicer v Lj, tko da me doma praktično ni (pridem prespat) in tko je blo v bistvu že od SŠ naprej. takrt enkrat so se začele tut govorice širit... od tega da sem na drogah in odvajanju, da sem noseča (ene 6x vsaj ), da sem spala s fantom od sestrične, da mam anoreksijo/bulimijo, da sem v sekti/kultu, da sem psihično bolna... karkoli se spomniš se je že govorilo o meni. največji problem je v tem, ker tega ne širjo sosedje ali stare opravljivke, ampak moja generacija, ki jim pač gre v nos da sem se uspela izkopat iz te naše zabačene vasice in vsaj približno neki dosežt. novice pa itak potujejo naprej ko telefončki, vsak nekej doda, da je bolj udarno. od začetka me je uber bolelo, res, zdej pa se mi že neki časa fučka... point zgodbe je, da ljudje opravljajo kadar nimajo svojega lajfa. mislm če cel dan ne delaš drugega kot se prekladaš od enga vaškega lokala do drugega (v tvojem primeru soseda hodi od kofetka do kofteka), potem ni čudno da nimaš o čem drugem govorit kot si zmišljevat zgodbe o nekom tretjem.

jest bi tvoji sosedi rekla da se mi resnično smili, če more svoje življenje živet preko tebe... pa da lahko govori kar hoče, tebe ne prizadane. s policijo ji boš dala še večje veselje, poleg tega je razne 'razžalitve dobrega imena' - če ni glih posneto ali napisano - blazno težko dokazat.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 10:04:06   
mojamura
Se strinjam s Felicito. Rekla bi pa samo, da moraš pri vsem tem imeti malo tršo kožo in dve ušesi....bodi flegma in ko bo soseda videla, da se ti gladko malo fučka za njene govorice bo odnehala

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 10:21:12   
ronja
Pri nas je ena v bloku taka, ki verjetno o vseh ve kaj slabega za povedat, vendar so jo vsi izločili, tako da je nihče ne jemlje resno. Nimam pojma, kaj ima o meni za povedat, ker meni tega itak ne bo povedalauser posted image .

Če je šla čez mejo, je pa tudi ukrepanje s policijo lahko dobrodošlo. Verjamem, da imajo tudi kaj drugega za počet, kljub temu pa je boljše ukrepat prej, pa imaš potem mir. Ne vem, ena soseda je edino na ta način dosegla mir pred to zgoraj omenjeno (oni sta pač mejni sosedi, mi smo samo v istem bloku, tak da nam še ni ne vem kaj strašnega naredila). pa ta soseda, ki ji je ona nagajala, je res fajn, sploh ne teži, se ne krega, tak miren karakter. Je pod nami, pa se nikoli ne pritožuje zaradi hrupa (pravi, da je mela tudi ona otroka in da normalno da moramo živet - pa si lahko misliš, da znata bit dve mali kar glasni...). Skratka, ni nek težak, res ne! Ampak ji pa ona ni dala mira, stresala smeti pred vrata, vlamljala na njen balkon,... itd... dokler ni poklicala policije. potem se je pa malo umirila.

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 10:23:47   
yoox
u bistvu se strinjam z vami. Najbolje je čez en ušes notri čez drugega ven. Vendar imaš enkrat vsega dovolj.

V bistvu bi lahko povedala kar nekaj njenih cvetk. Kar pa je sodu izbilo dno, je pa ta laž, da sva midva z mojim prodala avto, ker nisva več morala plačevati obroka.user posted image user posted image user posted image Mislim, da sva edin pametno naredila, glede na to da svo takrat imeli dva velika avta pri bajti, in je tadrugi samo stal za  brezveze in naju je to prišlo okoli 400 eur na mesec. Samo ne, tega ne vprašajo, samo take laži ven dajejo.
Saj ne bi rekla, da če bi bili oni tak brezmadežni lepo in prav, ker je pa vsa familija  dolžna krepko čez 400.000 eur in jim bo država vse odpisala - osebni stečaj me pa kr pogreje.

V bistvu, sam naj pred svojim pragom pomete in bo vse kul

Felicita - ja živimo na vasi. In v primerjavi ko smo v lj prej živeli, je tukaj katastrofa glede opravljanja. V bistvi v lj nisem vedla nič o sosedih, tukaj pa veš vse in nič

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 10:27:32   
ronja
Če samo govori in je nihče ne jemlje resno, pa ti svetujem, da je še ti ne jemlješ resno, pa je.

Potem se pa ljudje čudijo, ko pravim, da ne bi nikoli živela na vasiuser posted image . V mestu tega res ne slišim toliko... S to sosedo se nihče več kaj dosti ne meni, tako da tudi opravljat ne more... Na vaseh gre pa vse po telefončkih okoli, vsaj kolikor sem od prijateljic slišala... Je po moje kar smotano tako živet, moraš bit res flegma.

Mene sicer razne govorice ne motijo kaj dosti, sploh če niso slabo mišljene: za naju z lubijem so na faksu tudi govorili, da sva že od sš skup (pa se takrat sploh poznala nisva, sva hodila na različni šoli in tudi na zač. faksa še nisva bila skupuser posted image ), za eno drugo, da ima že 3 otroke (pa takrat niti fanta ni mela),... ampak to so take nedolžne stvari... Ne vem pa, če bi bila tako flegma, če bi recimo nekdo širil govorice, da tepeva otroke ali da on tepe mene ipd... Tako da te razumem, da nekje so pač meje.

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 10:31:13   
ronja
Kar pa je sodu izbilo dno, je pa ta laž, da sva midva z mojim prodala avto, ker nisva več morala plačevati obroka.

No, za take stvari se pa jaz ne bi sekirala. "it's just money".

V bistvi v lj nisem vedla nič o sosedih

Jaz vem precej. Vem, kdaj ima kaka soseda rok poroda, vem, a bo fantek ali punčka, vem, kateri zidajo, kje, kako hišico, kake pufe majo zato, kako se razumejo s sorodniki, kateri so njihovi prijatelji, itd... Ampak zato, ker mi sami povejo. Mam pač srečo, da mam res fajn sosedeuser posted image .

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 10:36:19   
malajka84
Ne sekiraj se, jst pravim, s policijo bo pa po moje potem samo še slabše. Imam podoben problem, no nič več problem, ker me ne zanima, nej ona lajna svoje, jst vem kaj je res.:)
Je pa pr men tk, d smo s sosedo ble včas v zelo dobrih odnosih, je mojih let,..smo skup hodl sem pa tja, no pol so se začele šimfarije za hrbtom pa sm jst to "prijateljstvo" zaključla in seveda od takrt slišm vse sorte od ljudi, ki jim je ona podajala info. Je pa tko, da vsi vejo kakšna je in vejo, da rada govori, pove pa bl malo.

In kokr sm prebrala pri tebi, tudi drugi poznajo tvojo sosedo, tak da mislim, da jo vsak malo za rezervo jemlje. Ne sekiraj se, tak k so že rekle skoz eno uho notr, skoz druzga ven..škoda živčkov.:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 10:41:14   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: yoox
Saj ne bi rekla, da če bi bili oni tak brezmadežni lepo in prav, ker je pa vsa familija  dolžna krepko čez 400.000 eur in jim bo država vse odpisala - osebni stečaj me pa kr pogreje.



u bistvu si ti potem ista s to izjavo, ane? pa kaj te briga in kaj ji sploh razlagaš kako in zakaj sta prodala avto? mislm halo! kaj se sploh poskusiš pojasnit? to ji da samo še več veselja. če te kdo drug vpraša povej, da pač ne potrebujeta dveh avtov. njej pač ne. ker take vzamejo vsako pojasnjevanje kot da se hočeš 'potegnit' ven. ja, prodala sva avto. pika konc.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 10:45:06   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: yoox

u bistvu se strinjam z vami. Najbolje je čez en ušes notri čez drugega ven. Vendar imaš enkrat vsega dovolj.

V bistvu bi lahko povedala kar nekaj njenih cvetk. Kar pa je sodu izbilo dno, je pa ta laž, da sva midva z mojim prodala avto, ker nisva več morala plačevati obroka.user posted image user posted image user posted image Mislim, da sva edin pametno naredila, glede na to da svo takrat imeli dva velika avta pri bajti, in je tadrugi samo stal za  brezveze in naju je to prišlo okoli 400 eur na mesec. Samo ne, tega ne vprašajo, samo take laži ven dajejo.
Saj ne bi rekla, da če bi bili oni tak brezmadežni lepo in prav, ker je pa vsa familija  dolžna krepko čez 400.000 eur in jim bo država vse odpisala - osebni stečaj me pa kr pogreje.

V bistvu, sam naj pred svojim pragom pomete in bo vse kul

Felicita - ja živimo na vasi. In v primerjavi ko smo v lj prej živeli, je tukaj katastrofa glede opravljanja. V bistvi v lj nisem vedla nič o sosedih, tukaj pa veš vse in nič



O jezus. Če te pa tole spravi iz tira, pol pa nekaj ni kul s tabo.

Enostavno rečeš, ja, prodala sva avto, ker kupujeva takega hudega športnega kabrioleta, pa sva sicer že vplačala, sam je za čakat...par takih naložiš in maš mir.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 10.6.2010 10:47:38 >

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 10:56:21   
zvezdica_1
kalbo zmaga s svojo izjavo.

drugače pa ignoriraš. in si misliš svoje. zaradi ene take izjave pa se že ne bom sekirala

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 11:06:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: yoox
Saj ne bi rekla, da če bi bili oni tak brezmadežni lepo in prav, ker je pa vsa familija  dolžna krepko čez 400.000 eur in jim bo država vse odpisala - osebni stečaj me pa kr pogreje.



u bistvu si ti potem ista s to izjavo, ane? pa kaj te briga in kaj ji sploh razlagaš kako in zakaj sta prodala avto? mislm halo! kaj se sploh poskusiš pojasnit? to ji da samo še več veselja. če te kdo drug vpraša povej, da pač ne potrebujeta dveh avtov. njej pač ne. ker take vzamejo vsako pojasnjevanje kot da se hočeš 'potegnit' ven. ja, prodala sva avto. pika konc.



se strinjam z vsako piko. user posted image

sploh pa jaz takim ljudem vedno samo kimam z "miliondollar smile" na faci. pa neka si mislijo svoje. dol mi visi, kaj si mislijo o meni.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 11:27:06   
ronja
Kalbo, hahauser posted image user posted image . Ja, za take stvari se res ni vredno sekirat, sem mislila, da vam je kaj vlamljala ali kaj takega, ko si rekla, da je šla čez mejo...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 11:32:15   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: yoox

u bistvu se strinjam z vami. Najbolje je čez en ušes notri čez drugega ven. Vendar imaš enkrat vsega dovolj.

V bistvu bi lahko povedala kar nekaj njenih cvetk. Kar pa je sodu izbilo dno, je pa ta laž, da sva midva z mojim prodala avto, ker nisva več morala plačevati obroka.user posted image user posted image user posted image Mislim, da sva edin pametno naredila, glede na to da svo takrat imeli dva velika avta pri bajti, in je tadrugi samo stal za  brezveze in naju je to prišlo okoli 400 eur na mesec. Samo ne, tega ne vprašajo, samo take laži ven dajejo.
Saj ne bi rekla, da če bi bili oni tak brezmadežni lepo in prav, ker je pa vsa familija  dolžna krepko čez 400.000 eur in jim bo država vse odpisala - osebni stečaj me pa kr pogreje.

V bistvu, sam naj pred svojim pragom pomete in bo vse kul

Felicita - ja živimo na vasi. In v primerjavi ko smo v lj prej živeli, je tukaj katastrofa glede opravljanja. V bistvi v lj nisem vedla nič o sosedih, tukaj pa veš vse in nič



O jezus. Če te pa tole spravi iz tira, pol pa nekaj ni kul s tabo.

Enostavno rečeš, ja, prodala sva avto, ker kupujeva takega hudega športnega kabrioleta, pa sva sicer že vplačala, sam je za čakat...par takih naložiš in maš mir.



Podpis.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 11:50:46   
yoox
Kalbo, hahauser posted image user posted image . Ja, za take stvari se res ni vredno sekirat, sem mislila, da vam je kaj vlamljala ali kaj takega, ko si rekla, da je šla čez mejo...


u bistvu nam je tudi pod oknom  že poslušala kaj se pogovarjamouser posted image user posted image user posted image user posted image , ko še nismo imeli ograje!




(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 11:54:27   
yoox
In kot ste rekli brezveze se sploh sekirat za take stare cvetke, tak prej ko slej padejo na svojo mino.

In ko ste rekli, da nisem jst nič boljša? Naj se mi kdo javi, kdor ni u življenju nobenga trača prenesec naprej, mislim, da ga ni nobenga, vključno z mano.

Drugače pa hvala za vse odgovore, bomo to porihtali na "lepši" način!user posted image

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 13:48:10   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: yoox

Kalbo, hahauser posted image user posted image . Ja, za take stvari se res ni vredno sekirat, sem mislila, da vam je kaj vlamljala ali kaj takega, ko si rekla, da je šla čez mejo...


u bistvu nam je tudi pod oknom  že poslušala kaj se pogovarjamouser posted image user posted image user posted image user posted image , ko še nismo imeli ograje!


dej nehi. a ste jo zalotil kako čepi pri steni pod oknom, al kako? user posted image

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 14:31:35   
yoox
ja! V bistvu pa to pri tej sosedi ni nič novega. Je po celi vasi precej "domača"!!!



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 15:59:09   
Metuljček Cekinček
Meni je zelo všeč tale rek: "Best revenge is living well."

Živeti dobro je najboljše maščevanje. Živiš svoje življenje in se ne ukvarjaš s tem, kaj o tebi mislijo drugi.

Vem pa tudi, da je težko poslušati, ko o tebi ne govorijo lepo. Poznam iz prejšnje službe.

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Preveč "pametna" soseda
10.6.2010 18:49:10   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: yoox
ja! V bistvu pa to pri tej sosedi ni nič novega. Je po celi vasi precej "domača"!!!


fantastično! zakaj niste to pofotkal in slike po vasi nalimal? user posted image

(odgovor članu yoox)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Preveč "pametna" soseda
11.6.2010 9:08:27   
pridna_janja
Ljudje imajo največ povedati o ljudeh, ki jih ne poznajo.'#"Matjaž Javšnik"Je imel prav :) sej tudi o meni govorijo grdo pa tukaj v SLO zgleda da imajo v krvi faušarijo in grdo govorit en čez druga zahrptni itd.Jaz vedno ko kaj slišim da se govori o meni grem do tiste osebe in jo vprašam če bi rada še kaj zvedla o meni :) in potem neha govorit 100% preverjeno moraš do njej

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Preveč "pametna" soseda
11.6.2010 9:11:28   
Barbara_L
Ignoriraj jo in ne ukvarjaja se z njo. Če praviš, da jo cela vas pozna, ni treba da se še ti spustiš na enak nivo kot je ona. Policija ti tu ne more pomagati in verjemi, da ima veliko več pametnejšega dela kot eno staro babo sprašvat kaj je rekla komu in kdaj. V bistvu me čudi, da te ta stara koka toliko jezi in okupira. Imaš čas za to? Verjetno ne.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?