|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
9.3.2010 12:59:47   
liliana
S taščo sicer nisem skregana.......se lepo obnašava ena do druge......včasih sicer kaj izjavi ali naredi, kar meni ni všeč......ne dvomim, da iz mojih ust uide tudi kaj takega, kar njej ni všeč.....pa greva obe čez to.....glede na to, da pa živive 250 km narazen in se tistih nekajkrat na leto, ko se vidive nikoli ne skregava.....ker kakšnih za moje pojme brezveznih izjav sama ne jemljem kot napad na mojo identiteto.....po drugi strani pa je vzgojila in "naredila" človeka, v katerega sem se zaljubila, torej je nekaj dobrega vseeno storila v življenju.....

jaz ji celo pustim, da se vtikuje v "moje" življenje, ko pride za nekaj dni na obisk.....in ko spuca okna v dnevni sobi, kuhinji in jedilnici jo še vprašam, če bo pa v otroški sobi in spalnici to storila naslednji dan.....pa je ona srečna, da kao ona uravnava moje življenje, jaz pa sem srečna, da mi določene, meni neprijetne stvari, drugi uravnava......user posted image

(odgovor članu MissElvira)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 13:14:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
9.3.2010 13:35:53   
liliana
Verjamem, da bi se oboževali......user posted image

vendar takrat, ko bi pa rabila varstvo za dete pa ni tak luksus.....ker ne morem jaz do nje ali ona do mene takoj, ko se jaz sprdnem.......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
9.3.2010 13:49:53   
poli*
Mi smo se prva 4 leta tako povprečno dobro razumeli. Meni sta se zdela ok.
Potem sem pa jaz zanosila in sva seveda z možem ugotovila, da bo moral prekiniti s tem, ko je njej delal uslugo in ji dajal možnost "popoldanskega dela" na njegovo ime. To se seveda vse šteje v njegov dohodek, čeprav ni imel od tega niti centa dobička. Potem je tudi mož sam šel na mobitel, da je prekinil neko naročniško razmerje (3 družinski člani skupaj), ker je on prejemal položnico, onadva pa nista hotela plačevati svoje porabe.
Seveda je takrat zavihala nos in nas ni potem nič več poklicala. Seveda se je vmes dogajala še vsa mogoča svinjarija, pa se mi ne da razlagati.

Od kar se je rodila hčerka (16m), je prišla na obisk samo 1x, mi smo bili kar nekajkrat pri njih, na njen roj. dan tudi nista prišla, pa še neko sranje okrog darilne pogodbe je bilo, ker jih je mož rešil rubeža- sedaj pa je hotel "vrniti" nepremičnino, ker noče imeti stika z njimi in ker onadva temu nasprotujeta (ker imata še neke kredite), smo na razpisu za neprofitna stanovanja izpadli...

Uglavnem, nočemo imeti stikov z njimi več zato, ker želijo živeti na najin račun
Seda zaradi tega plačujemo 1 razred višje za vrtec user posted image  

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
9.3.2010 13:50:51   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: MissElvira

Heja punce,

Jaz pa sem danes spoznala potencialnega tasta... in lahko rečem samo - wow!!  če bo tudi moj takole zgledal čez 35 let.... :)))))



Ja, ja, boš poročala čez ene 7 le, če se zveza obdrži user posted image

(odgovor članu MissElvira)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
9.3.2010 17:40:24   
GB

No jest samo lahko recem,da hvala bogu da ziviva daaaaaaaaaaaaaalec stran ena od druge. Ko gospa tasca hoce priti k nama na obisk mora na avion user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neda se mi zdej v detalje pisati , ce se pa spomnem kaksnega dogodka pa javim .

_____________________________

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
9.3.2010 22:15:18   
TomTaylor
Jz se taščo že iz samih preventivnih razlogov ne pogovarjam kaj dosti. Tko se vsaj skregat ne moreva. 

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu MissElvira)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
9.3.2010 22:44:43   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: MissElvira
Heja punce,

Jaz pa sem danes spoznala potencialnega tasta... in lahko rečem samo - wow!!  če bo tudi moj takole zgledal čez 35 let.... :)))))


mislim, pa ti živiš v romanu user posted image   prvo sanjski tip in vikend roman štorija, zdaj pa še Sean Connery tast - huudoo user posted image user posted image

(odgovor članu MissElvira)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
9.3.2010 23:19:27   
Lolalala
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Jz se taščo že iz samih preventivnih razlogov ne pogovarjam kaj dosti. Tko se vsaj skregat ne moreva. 


dobrauser posted image

jaz mam pa bolj problem z mojo nemogočo mamo in možem. noben od njiju ni ravno perfekten, pa mama zlo rada pmetuje...že meni čisto najeda glede nege našega 5 mesečnika.

tašča je pa daleč stran, ampak se mi zdi, da ni taka, ki bi najedala za vsako stvar...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
10.3.2010 11:44:43   
MissElvira
Ha, daleč od sanjske idile user posted image , vsaka medalja ima dve plati. Oče zgleda čudovito, so pa tako na njem in sinu vidne posledice razpadle družine in verjemi, da takšni karakterji niso enostavni. Včasih se ob komplimentu človek pač boljše počuti, pa je takoj bolj prijeten. Fejst me žalostijo takšne zgodbe, kot sem jih prebrala v tej temi. Tudi moji starši so prepirljivi, bratove bivše naša mama ni marala, pa pravega razloga zato še danes ne vem. Najbrž tudi ona ne. 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
10.3.2010 11:58:46   
luan
Midve s taščo pa smo se fino počile 6 let nazaj, ko sem prvič rodila in to tako zelo, da sem v dveh urah spakirala popokala malega in šla.In to nekaj tednov pred poroko, seveda je bila ohcet odpovedanauser posted image , saj je moj dragi tri tedne razmišljal ali naj pride za nama ali ne.
Lani v spomlad pa smo začeli pri njih doma urejat mansardo in smo se preselili nazaj.Ko sem drugič zanosila me je bilo prav strah kaj bo.In ni bilo nič.Skozi leta ločenosti sva s taščo ugotovili, da brez medsebojnega spoštovanja ne bova prišli nikamor.Se razumeva zelo dobro, prav tako s tastom.Moja mami pa je tako moj osebni psihoterapevtuser posted image in moje zatočišče.Vendar sem tudi sama na sebi morala veliko naredit.
Držim se načela da se vse dobro in slabo vrne.Tako, da s spoštovanjem delam z njo saj bom tudi jaz verjetno enkrat tašča in bi me zelo bolelo, če bi me tamlada pljuvala in blatila po forumih, samo zato ker me ne razume.

(odgovor članu MissElvira)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
10.3.2010 13:08:39   
meymey
Mene pa prav zabava čitat razne pripetljaje s taščami, tudi jaz jih nisem imela malo...

1. tašča:
neizobražena in neumna kmetica, ki se je imela za pametno damo. Pametovala je mojemu ex kako se dela v policiji - pa je bil policaj... pametovala je meni o pravu - pa sem študirala pravo... itd.
Vrh vsega pa sem doživela, ko sva si urejala stanovanje. Imela sem 18 let. Je prišla pogledat in je en tip polagal ploščice in škatle od teh metal nekam v kot dnevne (celo stanovanje se je prenavljalo). Svojemu sinkotu ni rekla niti besede, potem pa prišla k moji mami (kjer sem še takrat živela) in ji začela razlagat, kako mladina nima spoštovanja do ničesar, kako je tam vse umazano - halooooo gradbiščeee! - kako bo ona plačala neki Mariji 500 sit na uro da bo prišla pucat...
Jaz sem bila doma ker sem mela ful menstrualne krče in sem ene par 10 min to poslušala v tišini... pol pa sem jo med kričanjem vrgla skoz vrata.
Moj dragi pokojni oče pa mi je rekel, ko sem prišla k njemu v dnevno sobo vsa tresoča... še dobro da si jo ti ven zabrisala, sem že mislu da jo bom moral jaz user posted image .

2. tašča - zelo ok, je bil sine nažalost copata

3. tašča - ločena, dobesedno poročena s svojim 36 letnim sinkotom, ki je še živel pri njej, jo zalagal z denarjem in pozornostjo.
Ravno sem imela operacijo mandljev in moj mi je rekel, naj pridem k njemu, da bo lahko skrbel zame... no, nisem bila dolgo. Ko je opazila, da je zveza resna, je dobila živčni zlom in me vrgla iz njihove hiše. Sinko se je takrat odselil k meni, vendar mi ni nikoli odpustil, da sem ga tako kruto iztrgala od njegove požrtvovalne mamice.

4. tašča - zaradi slabih izkušenj kažem zobe kjer ni treba, vendar mi distanca popolnoma ustreza. Je pa drugače zelo vredu ženska. Upam, da se s prihodom dojenčka ne spremeni.

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
10.3.2010 14:07:18   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: MissElvira

Heja punce,

Jaz pa sem danes spoznala potencialnega tasta... in lahko rečem samo - wow!!  če bo tudi moj takole zgledal čez 35 let.... :)))))



To sem tudi jaz pomislila ko sem svojega tasta spoznala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu MissElvira)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
10.3.2010 14:33:43   
limonita
Naj mi Tejča05 oprosti, ampak moram prilepit tale link (če ste slučajno zgrešile): http://www.ringaraja.net/forum/Do_konca_bolano!!!!/m_4935405/tm.htm
No, mislim, da je ta taščica ki želi biti zraven pri porodu zmagovalka.

Jaz trenutno s svojo nimam težav, me pa skrbi kako bo, ko bom rodila. Saj veste, razni nasveti itd.. je pa tudi toliko, da bi otroku pri 3 mesecih dala na skrivaj gres s kravjim mlekom... grrrrrrr.... no, tega se pa res bojim.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
10.3.2010 20:18:00   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

Jaz trenutno s svojo nimam težav, me pa skrbi kako bo, ko bom rodila. Saj veste, razni nasveti itd.. je pa tudi toliko, da bi otroku pri 3 mesecih dala na skrivaj gres s kravjim mlekom... grrrrrrr.... no, tega se pa res bojim.




Ji pač ne boš zaupala otroka v varstvo. Jaz ga moji tašči tudi ne morem dat, ker nima pojma o pojmu glede majhnih otrok. Še moj mož je rekel, da bi potem moral nekdo še njo pazit user posted image Npr. zadnjič mu je hotela dat griotte..."Pa saj ni pravi šnops notri!" Moj lump pa niti leto in pol ni star. se raje ustrelim, kot da ga njej zaupam v varstvo, pa čeprav za 1 uro. Zadnjič je tud bla cvetka, ko mu je hotela dat stekleno vazico za igrat..."Pa kaj pol, če jo razbije, saj ni bla draga!" - na to, da bi se lahko grdo porezal s črepinjami še pomislila ni. Ufffffff!

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 16:47:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
11.3.2010 18:24:20   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda


Ji pač ne boš zaupala otroka v varstvo.


Jah, tak je plan, ampak ona bi kupla kar postlco, da bi otrok spal spodaj pri njej... eh... bo že moj dragi uštimal ko bo cajt za to user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
11.3.2010 22:50:38   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: limonita

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda


Ji pač ne boš zaupala otroka v varstvo.


Jah, tak je plan, ampak ona bi kupla kar postlco, da bi otrok spal spodaj pri njej... eh... bo že moj dragi uštimal ko bo cajt za to user posted image




Eh, moja tašča je tud svašta govorila, kaj vse da bo kupila, pa da si bi del dnevne sobe preuredila v otroško sobo in podobne scene user posted image , celo avtosedež si je hotela nabavit...no in kupila je "le" stolček za hranjenje. Tudi sicer ima neke čudne fore, edini vnuk ji je, čisto nora je na njega (no, lepo, da ga ima rada), ampak bog ne daj, da bi mu kakšno igračo kupila - za domov. Vsakič, ko pridemo k njej na obisk, nas pričaka nova igrača, ki mora seveda pri njej ostati user posted image No, bo kmalu tako velik, da ji bo povedal svoje ali pa si preprosto vzel domov. Ni mi jasno, zakaj to dela, mislim, al se ona igra potem z njimi? Prav hecno, da ima pri njej goro igrač, k njej gremo pa ponavadi 1x na mesec, ker bolj ona k nam hodi. Joj, res nočem bit ne taka tašča ne babica user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 11.3.2010 22:51:45 >

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
12.3.2010 23:32:21   
Lolalala
kaj pa ko npr to delajo vaše mame, vas to nič ne moti? ali one pač tega ne počno kot vaše tašče?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 10:17:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lolalala)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
13.3.2010 12:49:09   
Nasy
Pri nas se je začelo dogajanje že pred poroko. Ker sva vsak iz svojega konca Slo, se starši niso poznali in ker sva vsak svoje dobro poznala, tudi nisva imela kakih hudih želja, da se bolj podrobno spoznajo. No, par mesecev pred poroko sva priredila tak vrtni piknik, da se vsaj vidijo pred poroko..in so že kovali načrte..tašča in moj oče, glavna akterja, sta si izmenhjala telefonske in nama >planirala< poroko z vsaj 100 ljudmiuser posted image Midva sva povedala, da bomo samo mi, ki smo tam, ker tako želiva in nimava financ za kaj večjega. Seveda je bila potem cela štala, ker nebi imel kdo plačat, kar sta planirala. na srečo sva izvedela za plane tako, da sva preprečila najhujše. Tašča je ostala z dolgim nosom, ker ni bilo po njeno, da bi se kazala pred vso žlahto. Se pa zdaj vidijo z našimi le občasno pri nas, za kak roj. dan, je pa ena distanca.
Najlepših 6 mesecev je bilo, ko sta se moj možek.-njen sine skragala zaradi avta, ki bi ga moj kupil od takrat pokojnega dedka, ona je hotela, da dava bistveno več za avto, ki ga ni hotela dat niti ocenit in je trdila, da je brezhiben, čeprav ga je moj vozil na servise in klepanje, kar ga je pač dedek prosil..je zaigrala, kako je ona boga, da je ne maramo..in smo šli..njegov oče je pa itak copata in ne upa nič reči, ga takoj zabije, da naj utihneuser posted image
Ko sem rodila, je bila na srečo v P prepoved obiskov-razen moža, zaradi epidemije. In seveda je priletela takoj, ko smo prišli domov, še slekla se nisem, je že zvonila. In pripeljala celo žlahto. Niso se spokali do večera, sem skoraj živčnega fasala. Mi je malo vzela iz rok in je ni hotla dat nazaj rekoč, da je ona še vsakega otroka potolažila, da pri njej vsak neha jokat..pa ja de..naša se je drla k zmaj..ko sem jo hotela nazaj, je rekla, da ni možno, da je lačna, ker se otroka hrani na 3-4 ure, ona bo že vedela, k je pred 32 leti rodila..pa da kaj sem živčna, ko sem dvignila glas, da je to moj otrok in jo hočem podojit..pa je rekla, da še kr joka?! Ja, sem rekla, a naj jo čez balkon vržem? Potem so kooončno šli in sem zahtevala 3 m miru, brez obiskov!
Mala je imela 3,5 m, so ji ponujali čokoladni piškot in žemljo, da si bo dlesni gulila, sem skor znorela..pri enem letu pa ni bilo prav, da že vse sama je..

Toliko na kratko, je pa še na zalogi, ma se mi ne ljubi pisat več


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
13.3.2010 12:54:00   
Lolalala
ojooj, ko to berem....hvaljen bodi bog, ki si mi dal, da je daleč stran user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
13.3.2010 13:27:26   
Sibil_
Ah, mi hodimo cca enkrat tedensko na obisk in kosilo, pogovarjam se jaz ne preveč, bolj moj.

Najboljša izjava jer pa bila enkrat, ko je imel moj ta prvi kaka dva meseca. Sta prišla s tastom k nam na obisk in ravno ko sta vstopala, sem jaz malemu menjavala pleničko. In ona lepo fino izjavi, da naj se kar lepo navadim, da bom znala ko bo treba njima pomagat brisat rit...jaz sem v isti sekundi z resnim glasom lepo povedala, da brišem rit svojim otrokom, sebi in možu, če bo treba, da pa za te zadeve obstajajo domovi za upokojence in negovalke ali pa patronaža. Ko je pogledala mojega moža tudi ni dobila pričakovanega odgovora, ker je bil tiho.
Od takrat naprej ni bilo več govora o tem, seveda pa jima pomagamo če in ko je treba.Ampak pri brisanju riti se pa vse konča.

No, je še tega, samo ne bi o tem...user posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Lolalala)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
13.3.2010 13:32:24   
poli*
V mojem primeru: dobro pri vsem tem je, da sta pokazala zobe še pravi čas, preden sva se midva lotila urejati mansardo, ker če ne bi zagonila en kp dnarja v to, na koncu pa bi šli drugam v najem..... in hb sva se oba odločila, da imava sedaj po poroki  moj priimek.

< Sporočilo je popravil poli* -- 13.3.2010 13:33:13 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Tiste, ki ste skregane s taščami :-)
13.3.2010 18:09:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Najboljša izjava jer pa bila enkrat, ko je imel moj ta prvi kaka dva meseca. Sta prišla s tastom k nam na obisk in ravno ko sta vstopala, sem jaz malemu menjavala pleničko. In ona lepo fino izjavi, da naj se kar lepo navadim, da bom znala ko bo treba njima pomagat brisat rit...jaz sem v isti sekundi z resnim glasom lepo povedala, da brišem rit svojim otrokom, sebi in možu, če bo treba, da pa za te zadeve obstajajo domovi za upokojence in negovalke ali pa patronaža. Ko je pogledala mojega moža tudi ni dobila pričakovanega odgovora, ker je bil tiho.
Od takrat naprej ni bilo več govora o tem, seveda pa jima pomagamo če in ko je treba.Ampak pri brisanju riti se pa vse konča.


jaz pa sem tastu brisala rit. ampak to je že druga zgodba. tašča je pa na srečo 600 km stran. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?