twetka
|
Ja, js bi si ful želela it s teh tem na janurčice, upam, da nam je ratalo, čist brez kemije. Malo sanjam a ne? Če nama zdej s kemijo 3 mesece ni, malo res sanjam. Nekak sem se čudno prepričala ta mesec, da pa je ratalo, mislim kr neki, ko bom lepo vidla čez par dni da menstre nebo pa niti pluska in bom mogla kr malo na realna tla spet pa malo razmislit kako naprej, da bom zdržala vse te preglede in pritiske. Do zdej nisem hotla kaj preveč, brat za kak pregled gre, ko me čaka čez kak mesec, včeri sem si pa malo prebrala, pretirano ne ker nočem vedet pravzaprav za kaj gre in ko bom tam bom itak vidla kaj se bo dogajalo. Sploh nočem nič vedet res, ker me bo ful panika zagrabla, to pa nočem in bi rada mirno pa čimprej dala to skozi. Malo me itak črviči pa sem nervozna sam poskušam bit optimist za ta mesec. Srčno upam, da se je kaj dogajalo, da mi bo malo neki živcev prihranjenih. V bistvu sploh ne vem kaj nej pričakujem, ves čas razmišljam, a je sploh kak smisel v tem da upam na to da je kaj ratalo ali raje neham ker glede na pco, so ful male možnosti, pa še brez kemije. zdej sem bla ves čas tri mesece ko sem bila na klomifenu ful pod pritiskom pa prepričana da itak nebo kaj, zdej me je pa primlo, da ta mesec pa bo. Ma blaaaah, brezveze,...
|