Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kljub temu... Pušenjak pa mi je na forumu odgovoril, da gre lahko tudi za zgodnji splav, popuščanje rumenega telesca ali nekaj podobnega
ampak, če se to pojavi večkrat je manj verjetno kot endometroza...
.
. Klicala sem ginekologinjo, pa mi je rekla, da lahko v primeru takih težav pokličem in pridem drug dan. Zdaj pa ta mesec ni bilo takih izcedkov in tudi nisem imela vnetja. Sva pa z mojim zgrešila poldne dni.
, z prekinitvijo jemanja kt za tri mesece.... Prejšnje poletje pa sem spet prenehala z jemanjem kt in po enem mesecu zanosila , končalo se je po dveh mesecih z ss... imela sem tri mesečno prekinitev, takrat pa sem spet opazila te izcedke in vmesne krvavitve, kljub temu sem spet zanosila in imela ss v 5 tednu, v bistvu sem opazila da sta bila prvi in drugi ss točno na datum ko bi mogla prit
... Sedaj naslednji teden imam kontrolo in upam da ta problem skupaj z ginekologinjo rešiva... mislim pa da sta ss in izcedki povezani