|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dvojčki 2010
30.5.2010 10:29:48   
Žaka
Ojla še mi :-).

Mi pa smo še majceni, stari smo en mesec in par dni.user posted image user posted image . MOja dva Lara in Nik že od samega začetka spita vsak v svoji posteljici.Sta zelo pridna pridejo kakšni dnevi ko malo ponagajata ampak v glavnem sta pridna. Navadila sva jih da imamo zvečer navado dati rolete dol lučka malo brni se preobleči v pižamico, se pogovarjamo umirjeno, pojesta in gresta budna v svojo posteljico zaspitauser posted image user posted image . Dojim nič več ne, jemo pa adaptirano mleko Beba 1. prvo smo imeli Aptamil pa je bil sinek zaprt, pri tem mleku pa ni blema.
Drugače pa sta rada v vozičku. Jesta na 3 ure. Bili smo že prvič pri zdravniku na teži lepo napredujeta.
Dela pa je na polno...saj same veste. Sploh če ni pomoči.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: dvojčki 2010
1.6.2010 15:30:34   
2pikici
Živjo!
Sem nova tukaj na forumu in se vam pridružim še v tem mesecu.
Čakamo 2 punčki na žalost mi grozi CR ker je vodilna B obrnjena medenično.
Koliko je možnosti da se v roku 14 dni A, ki je obrnjena glavično  še prerine pred B glede na to da jima že primankuje prostora?
Če je imela katera podoben primer bi bila vesela odgovora.

Lp


(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: dvojčki 2010
1.6.2010 20:44:34   
Alenka-8
Koliko je možnosti da se v roku 14 dni A, ki je obrnjena glavično še prerine pred B glede na to da jima že primankuje prostora?
Če je imela katera podoben primer bi bila vesela odgovora.


Pri meni je bila celo nosečnost vodilni dvojček deklica. Še dva dni pred porodom, v petek na pregledu, je bila obrnjena glavično, vodilna. V nedeljo ob polnoči v porodni pa je bila deklica prečno, deček pa se je spustil na vodilno mesto, glavično (to je bil že prej). Aja, sem pa rodila pri polnih 33 tednih. Tak da, kot vidiš, je možno.user posted image
Srečno!

(odgovor članu 2pikici)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: dvojčki 2010
1.6.2010 22:18:30   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka-8

Koliko je možnosti da se v roku 14 dni A, ki je obrnjena glavično še prerine pred B glede na to da jima že primankuje prostora?
Če je imela katera podoben primer bi bila vesela odgovora.


Pri meni je bila celo nosečnost vodilni dvojček deklica. Še dva dni pred porodom, v petek na pregledu, je bila obrnjena glavično, vodilna. V nedeljo ob polnoči v porodni pa je bila deklica prečno, deček pa se je spustil na vodilno mesto, glavično (to je bil že prej). Aja, sem pa rodila pri polnih 33 tednih. Tak da, kot vidiš, je možno.user posted image
Srečno!



Meni pa od 23. tedna nista spremenile položaja, druga je bila glavično obrnjena, prva pa v medenični vstavi. Ko so me pa ob sprejemu v P delali UZ - po odteku vode v 35. t, pa se je tadruga dvojčica spustila zelo nizko v medenico z glavico - verjetno ker ni bilo več plodovnice in če že nebi bila dogovorjena z mojim G za CR, bi lahko celo vztrajali za naravni porod. Še dobro da me je sprejel moj G, ki mi je delal tudi carski.

Kot pa pravi Alenka, je vse možno. Srečno!


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: dvojčki 2010
3.6.2010 0:49:24   
ljupka
Živjo punce,jaz sem mal utrujena sicer uredu!Moja sončka lepo rasteta in napredujeta!Sam eno 10 dni imam kr skrbi,ki so vsak dan večje!Moj Luka je začel bolj pogosto kakat in to zeleno noter je veliko sluzi in je bolj šmrdeče!Zdravnica je rekla da to ni nič,da pač pri AM in dojenju zna biti tako,sam jaz ji ne verjamem!Kakšno blato imajo vaši sončki?
Saj Eva ima tudi ,zeleno sluzasto sam ona kaka po 1x ,največ 2x on pa vsaj po 6x!
Zmešalo se mi bo ker ne najdem odgovora,sedaj bova probala z mlekom od aptamila za alergijo!

Hvala vam se oglasim pozneje,ko me bo manj skrbelo,hvala!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: dvojčki 2010
3.6.2010 9:04:18   
natasha15
Pozdravljena ljupka,
sicer jaz ne dojim in smo izključno na AM, vendar pri nas Ian kaka 1-krat na dan, Žan pa tudi ponavadi 5-krat...tako da so pomoje skrbi odveč....jaz mislim, da je čist odvisno kakšno prebavo ima! 

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: dvojčki 2010
3.6.2010 17:06:36   
Žaka
Ljupka

Ojla..tudi moja dva kakata zeleno. Pa mi je zdravnica rekla da to ni nič hudega. Da je samo nepredelano mleko,da se ne rabimo sekirat.
Moj Nik je bil včeraj bošček mislim da je fasal trebušno..dvakrat je imel drisko in neutolažljivo jokal in se zvijal. Danes je pa že boljše.

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: dvojčki 2010
4.6.2010 11:11:07   
Hana76
2pikici, imela oba medenično/prečno celo nosečnost, do 38. tedna so mi govorili, da je možno, da se še obrneta, a se nista nikoli. Meni je bilo super, da sem imela CR.

(odgovor članu 2pikici)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: dvojčki 2010
4.6.2010 12:27:22   
2pikici
Hvala za odgovore.
Sem se že toliko pripravila na to da bo CR, da bi bila druga vrjanta pravi mali šok vrjetno.
Edino kar me skrbi je da bi imela zaradi CR težave z dojenjem to je pa že pri naravnem porodu pri dvojčkih problem da je dovolj mleka.
Upam na čimboljši razplet.

Lp

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: dvojčki 2010
4.6.2010 22:52:00   
crvicek
Ljupka, tudi moje kakajo bolj zelenkasto, odkar sta na aptamilu. Sem tudi jaz menjavaka mleka, ampak je bilo istio. Potem sem posumila na vodo in ko sem jima začela kupovat vodo prav za dojenčke od hippa ali humane v DM, je kakec spet normalen. Te ustekleničene vode imajo preveč magnezija in kalija in so zelo trde vode. Poskusi še to, pa boš vidla če je ok. Če pa je v blatu veliko sluzi pa kar pokliči pediatra, saj je lahko res kaka alergija.

Hana, če se dobro spomnem iz prejšnjega foruma ko smo debatirale še o nabavljanju opreme za naše čmrle, se mi zdi da imaš tudi ti Concord Ultimax stolčke? Mi smo zelo zadovoljni z njimi, le mekaj me moti...prejšnji teden sem jih slekla da jih operem ker sta bila popacana, pa mi tisti oblazinjen del na pasovih ne gre dol...kot da je zašit. Pa mi ni jasno kako to snet, saj je ravno tu na pasovih najbolj popacano od sline ali kake bruhice. Če jih imaš, a veš kako to snet?


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu 2pikici)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: dvojčki 2010
5.6.2010 9:33:34   
Hana76
Crvicek, res je, imamo CU avtosedeže. Ko sem jaz prala, sem tiste blazinice oprala skupaj s pasovi (na roko).

2pikici, mleko boš imela sigurno, razen, če imaš zdravstvene ovire. Je pa res, da če imaš namen samo dojiti, boš lahko delala le to, niti spala ne boš. Jaz sem poskusila, pa sem se po dveh nočeh, ko sem spala le uro na noč, odločila za dopolnilno hranjenje. Naslednji teden bosta stara 5 mesecev in imam še vedno mleko, ki mu dodajam umetnega, pa sem ves čas lahko počela z njima še kaj drugega, kot da sem ju imela le na prsih. Sicer mi je včeraj odklonil dojko, ampak si bom še črpala, dokler bo mleko, mala dva sta zdrava in zadovoljna... Malo sem zabluzila.user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: dvojčki 2010
5.6.2010 15:39:57   
crvicek
Hvala Hana, nisem niti pomislila da bi snela cele pasove.user posted image

2pikici, res se ne rabiš sekirat glede dojenja po CR. Tudi jaz sem rodila s CR v 35.t in prvi dan sem itak ležala v intenzivni, naslednji dan pa sem že sama hodila, kljub velikim bolečinam, a je šlo. Zvečer pa sem šla že sama k mojim pupam na neonatalni oddelek. Najhujše mi je blo ko je bilo treba kihnit ali pokašljat, ma se da zdržat tudi brez tablet. Ker pa mleka drugi dan še nisem imela sem bila pod vplivom hormonov totalno fuč in sem samo jokala, ker sem se počutila tako nemočno do svojih pikic, saj sem jima hotela dat svoje mleko da bi se čimprej okrepile. No in potem me je moja babca lepo potolažila in mi svetovala da si masiram prsa in vzbodbujam nastanek mleka z ročno pumpico in res sem tretji dal imela cel naval mleka, da mi ga niso uspele niti vsega popit. Imele so ful močen sesalni refleks, le moč jima je manjkala za vleč, tako da na prsih sta takoj zaspale, zato sem ju hranila na stekleničko ki je bolj teklo in sta lepo pili. Je bilo pa to črpanje res naporno, jaz sem si prvi mesec  in pol na 2 uri črpala mleko-podnevi in ponoči in me je totalno sčrpalo, tako da sem takrat kar hujšala in imela 5 kg manj kot pred zanositvijo. Sta pa punci lepo in hitro napredovali, tako da sta v treh tednih prišli na porodno težo. Je pa to zgledalo tako da sem si samo črpala mleko, ju previjala in tako mogoče spala skupaj 3 ure na noč. Ko pa sem bila že preutrujena pa je še mleko začelo usihat, tako da sem začela takrat dodajat AM. Zdaj pa že dva tedna nimam več mleka, ker sem si ga dnevno načrpala že zelo malo, tako da sem počasi opustila in se mi zdi zdaj da imamo ogromno več časa za se ukvarjat z njima. Prej pa sem ves čas samo črpala, dojit sem tudi poskusila ma sta imele zizo bolj za cartanje kot za hranjenje, tako da sta mi vedno zaspali. Malo se naložila....




_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: dvojčki 2010
5.6.2010 19:16:22   
tejalea
Sporočam veselo novico:

V nedeljo, 30.5.2010, ob 00:38 in ob 00:39, sta na svet prijokala Aleks, 2450 g, 48 cm in Žiga 2750 g, 49 cm.
 
Ko smo priši z nečakovega roj. dneva, mi je odtekla voda in brž v porodnišnico. Po pregledu babice, ki je ugotovila, da je samo eden v glavični legi, mi je porodničar opravil UZ in ugotovil prečno lego ter predlagal CR.
In tako se je žur pričel...
Včeraj smo prišli domov, se delno dojimo in dodajamo... Se mi zdi, da bo obstalo le slednje. V torek imamo že tehtanje v porodnišnici in tudi pregled za zlatenico, saj je bil Aleks 4 ure pod lučko. Vse ostalo je bp.
 
Želim vam vsem čim več lepih trenutkov z vašimi dvojčki. Mi jih že uživamo user posted image
 
In še: mislim, da je lažje roditi naravno kot imeti CR user posted image  Vsaj meni je bilo tako. 
 


_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: dvojčki 2010
5.6.2010 19:46:03   
natasha15
Čestitam Tejalea! Tvoj Žiga je imel isto težo in mere kot moj Žan:) čim boljše se rihtajte in uživajte lepe prihajajoče dni:)

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: dvojčki 2010
6.6.2010 10:31:53   
ljupka
Tejaleja čestitke !user posted image user posted image user posted image

Črviček prekuhavam domačo vodo,misliš,da vseeno ni dobra?

Pa pri pedijatru sem bila,in je rekla da je to normalno,sam jim ne zaupam,ker njim je vse dobro!


< Sporočilo je popravil ljupka -- 6.6.2010 10:33:23 >

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: dvojčki 2010
7.6.2010 16:12:16   
crvicek
Ljupka, nevem kakšno vodo imate. Naša je zelo trda, tako da jo niti mi ne pijemo. Poskušaj kupit le par steklenic ta baby vode in boš takoj vidla če je kaj drugačno blato. Boš vsaj vedela če je kriva voda.

_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: dvojčki 2010
11.6.2010 10:45:24   
tejalea
Pozdravljene!
Potrebujem nasvet! Naš Aleks se doji že iz porodnišnice, občasno popije 10 -20 ml dodatka, Žiga pa že v porodnišnici ni hotel sesati, mogoče vsegaskupaj 10-krat. KO se zbudita oba skupaj je seveda jok. Aleksa dojim, Žiga pa naštimam na blazine in mu podložim stekleničko. Vendar to vedno ni najboljše, saj spušča mleko ven. Kaj predlagate? Verjetno najbolje črpat, pa obema stekleničko? Sem že razmišljala v to smer... Kaj pravite? user posted image  Po občutku pa mleka nimam dovolj za oba!
lp
teja



_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: dvojčki 2010
12.6.2010 16:51:26   
crvicek
Tejalea, pomoje je najboljše da enga prej zbudiš in narediš med njima malo zamika, saj tako ne bosta za naslednje hranjenje oba hkrati lačna. Jaz sem za obe moji pupi od začetka črpala, pa sem že v bolnici ugotovila da je ta način najboljši, saj čene sta se mi zbujali hkrati in je bil grozen jok, jaz pa živčna. Na začetku je kar hudo, saj se hranijo na 2 uri in v bistvu cel čas samo to delaš. Drgač pa je bila pri meni na začetku ena zelo potrpežljiva in se je malo zamotila z dudico, ta druga pa dude sploh noče še zdaj. Poskušaj tako, pa boš vidla. Jaz sem cele dneve sama z njima in kar deluje ta sistem. Je pa vsak dan lažje, saj zdaj ko se že odzivata, postavim eno v ležalnik, drugo pa hranim, in potem obratno. Vmes pa ti ki je v ležalniku nasproti mene pojem in se ji pačim, tako da se mi smeji in malo pozabi na lakoto. Sem ju pa vedno samo v naročju hranila, nikoli ju nisem podlagala s povštri, saj se mi je zdelo da se ji lahko hitro kaj zatakne in patudi veliko zraka bi popila.


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: dvojčki 2010
12.6.2010 17:05:54   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Tejalea, pomoje je najboljše da enga prej zbudiš in narediš med njima malo zamika, saj tako ne bosta za naslednje hranjenje oba hkrati lačna. Jaz sem za obe moji pupi od začetka črpala, pa sem že v bolnici ugotovila da je ta način najboljši, saj čene sta se mi zbujali hkrati in je bil grozen jok, jaz pa živčna. Na začetku je kar hudo, saj se hranijo na 2 uri in v bistvu cel čas samo to delaš. Drgač pa je bila pri meni na začetku ena zelo potrpežljiva in se je malo zamotila z dudico, ta druga pa dude sploh noče še zdaj. Poskušaj tako, pa boš vidla. Jaz sem cele dneve sama z njima in kar deluje ta sistem. Je pa vsak dan lažje, saj zdaj ko se že odzivata, postavim eno v ležalnik, drugo pa hranim, in potem obratno. Vmes pa ti ki je v ležalniku nasproti mene pojem in se ji pačim, tako da se mi smeji in malo pozabi na lakoto. Sem ju pa vedno samo v naročju hranila, nikoli ju nisem podlagala s povštri, saj se mi je zdelo da se ji lahko hitro kaj zatakne in patudi veliko zraka bi popila.


..aja pa vztrajaj z dojenjem, saj črpanje ti vzame veliko časa in energije, še posebej pa je škoda če ima sesalni refleks. Poskušaj počasi še druzga navadit na dojenje. Poskusi ga najprej malo nahranit na flaško, potem pa ga daj še k prsim. Moje so se ravno navadile dojit in so full uživale, pa mi je mleka začelo zmanjkovat user posted image . Sem si pa črpala cele tri mesece in sem imela dovolj mleka, dokler niso prešle na večje obroke.


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: dvojčki 2010
13.6.2010 15:08:47   
t*e*j*k*a
HEj hej

Kako kaj vaši dvojčki? Uživate na sončku ali se skrivate v senčki. Mi smo zunaj samo zjutraj in zvečer, ker podnevi je groozno vroče.

Drugače pa smo stari že skoraj 4 mesece in pol, dojim še kr oba polno.user posted image user posted image user posted image Jesta hkrati na blazini za dojenje, vsak na svoji strani.

Me pa zanima kako kaj vaši dvojčki (tisti starejši od 3m) spijo podnevi? Men bi blo super, če bi imela isti ritem in bi oba naenkrat spala. Tako pa večinoma en zaspi, drug je celi nasmejan in potem se prvi zbudi in drugi zaspi. Le redko spita oba skupaj.

Uživajte čao


< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 13.6.2010 15:09:32 >

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: dvojčki 2010
15.6.2010 10:41:41   
meta22
pozdravljene,

se po dolgem času pokorno javljamo!! mi smo  iz dneva v dan bolj luštni in pridni. stari smo 3 mesece in 12 dni, se veselo smejimo, čebljamo in pridno papamo in spimo. končno sta si ustvarili nek ritem spanja tudi podnevi. problemi s krčki pa so skorajda izginili. tu pa tam ju še malo zvija, vendar je to nič proti prvim trem mesecem.
bili smo že tudi prvič pikani. smo vse prenesli brez jokca in kakršnih posledic. HB!!!user posted image
mere pri treh mesecih Anina 6020g in 62cm; Zoja 5300g in 60cm. obe lepo napredujeta.
imeli smo že tudi razvojno ambulanto in je vse za enkrat BP. moramo delati neke vaje na trebuščku, tako da se bodo tiste malenkosti ki so narobe popravile. upam. jih vestno opravljamo vsaki dan.


(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: dvojčki 2010
15.6.2010 11:49:25   
meta22
sem šla malo za nazaj gledat kaj ste se pogovarjale, eto naše izkušnje:

že skoraj dva tedna naši dve pupi spita vsaka v svoji posteljci. je boljše ker se ne motita več. tudi podnevi je tako.

jemo tako, da najprej dam eni, ki je bol lačna (se bol dere), potem pa drugi ali pa obema naenkrat. takrat kupčke podiramo tako da je ena na nogah, druga pa na rami!
kaka dva tedna spimo od 21.00 do 5.00-6.00! se najeta in potegneta še kake dve uri. user posted image user posted image  trkam da tako ostane.
potem podnevi malo telovadimo, gremo na sprehod.... imamo nek ritem dve uri spanja, eno uro in pol budnega stanja. no ne rata nam glih vsak dan.

country- a še vedno imate probleme z jezičkom? upam da vam je hranjenje sedaj že steklo!

natasha15: a se je obneslo da sta vsak v svoji sobi? jaz si kar ne morem predstavljati kako bi to pri nas zgledalo! bi bla verjetno non stop pri njima.user posted image

marijaa: kako je kaj s ta velikim in njegovim zdravjem? me je kar malo strah, če pomislim da bi bil sedaj naš ta večji bolan.
koliko sta bla stara, da si jima začela rižwevo kašico dajat?

crvicek: prilepi kako fotko vaše hišice, da vidimo tvojo graščino!!! imava pa soimenjakiji-naša pupa je tudi Zoja!
Kako je kaj v razvojni, so vam pokazali kake vaje, ali redno tja hodite?

tejalea: dobrodošla končno med nami. sem te čitala tudi na nosečkah. meni je bilo tudi stokrat lažje naravno roditi. CRuser posted image

ljupka: mi smo na aptamil comfort, pa tudi bol zelenkasto kakata. zoja kak skoraj vsaki dan, anina pa včasih tudi po tri dni ne. pa je še to baje normalno. upam da se vam je to popravilo. mogoče jima mleko ne paše?user posted image

no, zdaj pa pisat in odgovarjat!user posted image

a boste šle kam na dopust? meni se že tako toži po morju in plaži!!!


(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: dvojčki 2010
15.6.2010 22:25:28   
tejalea
Tako, naša sta zaspala, čakamo na novo bujenje, ki bo že zelo kmalu. Zbujata se na 3 do 3.5 ure, včasih potegneta tudi 4 ure. Mislite da bi ju morala buditi? Na teži lepo napredujeta, danes sta se kopala, patronažna je zadovoljna z našim napredkom.
Žiga ima Allernovo, sedaj pa bom skušala počasi prešaltati na Aptamil. Popije pa od 50 do 90 ml. Aleks pa ima voljo in se dojiva.
Danes smo bili celo popoldne zunaj v senci. Temperature so, HB, malo padle.
Upam, da bo vse vredu in, da se bomo tudi mi odpravili za par dni na dopust. Mogoče septembra...
lp
teja

_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: dvojčki 2010
17.6.2010 15:58:58   
ljupka
Dvojne mamice a,boste šle s svojimi sončki na morje.Jaz že dva dni iščem ugoden apartman na morju,da bi bilo čim bližje plaži,da bi lahko varuško vzela na plažo,da bi bila lahko tudi z večjima dvema,že mi bodo lasje odpal,ne vem za kam se naj odločim!Kam greste ve,če greste!Kakšen nasvet prosim!
V sredo imamo cepljenje pa kaj več napišem!

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: dvojčki 2010
18.6.2010 12:32:14   
tejalea

user posted image
 
Ponosne mamice dvojčkov v letu 2010:
 
 
Njačo         PDP 20.1.2010   rodila  12.1.2010   Aleksej  3080g        cm     Patrik  3310g       cm

ZojaLara   PDP  23.2.2010    rodila 30.12.2009   
Gaber  2085g  45 cm  ; Klemen 1700g    45cm
                                   
Crvicek    PDP    13.2.2010    rodila  27.1.2010        Gaja    1800g 48cm   ; Zoja   1900g 45 cm
                                                     
marijaa    PDP   27.1.2010   rodila   11.1.2010       Alina    3330g   51cm      Tian  2900g  50cm

dafi        PDP  23.1.2010     rodila    15.1.2010      Alen     2100g    48cm     Benjamin  2300g   48 cm
 
t*e*j*k*a  PDP  28.2.2010   rodila  30.1.2010       Neja    2370g     cm       Nik  2250g        cm

gapii27     PDP  17.02.2010  rodila    01.02.2010     Ažbe    2090g    46cm     Jakob    2790g   48 cm

Rener  PDP 21.2.2010 rodila 06.01.2010 Anej Donovan 1780g 42cm  Aneja Vida 1300g 38cm

Meta22    PDP 31.3.2010  rodila 3.3.2010 
Anina    2660 g    49 cm           Zoja   2130 g        47 cm

Ljupka      PDP 24.4.2010   rodila 21.3.2010   Luka   2650 g     49 cm         Eva    2410 g       47 cm
 
Country    PDP 27.4.2010    rodila 7.4.2010   Žiga  2590 g    49 cm       Bor   2410 g   49 cm 
 
Štajerka26  PDP 9.6.2010   rodila 22.4.2010  Eva  2030 g   45 cm   Lia 2070 g   45 cm
 
Ursha PDP 2.5.2010 rodila  15.4.2010   Lara 2910 g   48 cm   Lana 2580 g   48 cm
 
Žaka PDP 15.5.2010 rodila  20.4.2010  Lara 2960 g  50 cm  Nik 2920 g  49 cm
 
Tejalea PDP 18.6. 2010 rodila 30.5.2010  Aleks 2450 g 48 cm   Žiga 2750 g 49 cm


 
 
SKUPAJ
 
13 user posted image
 
17 user posted image
 
ČESTITAMO!
 
 

< Sporočilo je popravil tejalea -- 18.6.2010 12:33:41 >


_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?