|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 179 [180] 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
16.1.2014 17:21:05   
coala
jona klara,ne obupat,tudi nam je uspelo v zadnjem postopku ki je še bil na voljo preko koncesije.Sedaj sem v 20 tednu.Sem si pa v ta zadnjem postopku večkrat rekla, to je moja zadnja šansa.Je pa res da so mi pred postopkom naredili ambulantno histeroskopijo in spraskali endometrij da se zarodek laže vgnezdi.Zdaj,ne vem ali je bilo pač naključje ali je pa res pomagalo :-).Jaz zdaj samo trepetam da vse skupaj lepo do konca prpeljem.

_____________________________

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: Ambulanta MB - 2. del
16.1.2014 19:45:18   
NikaAnna
coala kako pa izgleda ambulantna histeroskopija? Cestitke za trebuscek user posted image

_____________________________

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
   RE: Ambulanta MB - 2. del
16.1.2014 20:11:08   
aspera
Kolikor sem jaz brala o tem, je kar boleča zadeva.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
   RE: Ambulanta MB - 2. del
16.1.2014 21:10:12   
coala
Tako bom rekla malo boli,ja ni pa tako,da se ne da prestat.Pa če pomaga :-)


_____________________________

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.1.2014 9:09:24   
jona klara
coala-hvala za tvoje besede, tebi pa še enkrat čestitam, da je bil zadnji zmagovalen, naj še bo pri meni tako.A TI SI SKOZI BILA V MB, KER JAZ sem bila v lj, sedaj pri Rešu, kar mi je žal, če bo treba plačati, pa če bo denar pa v mb.ampak upam , da kljub slabim začetku z rešom postopek uspe, on je pa svoja zgodba.AMPAK PRI MENI SO PROBLEM CELICE, KI SO PONAVADI SAMO 1 ALI 2.

VSEM SREČNO

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.1.2014 17:50:22   
coala
jona klara jaz sem vse prejšnje postopke imela pri Dr.Rešu,zadnjega pa v MB.Tudi moje celice so slabe,čeprav sem pri Dr.<<<<<rešu kr dost celic pridelala 7,8,9 pa vseeno nikoli ni bilo zamrznjenčkov.Zadnji postopek v MB sem tud ful slabo reagirala,sem imela samo tri celice od tega 2 zreli.Ko sem prišla na transfer so rekli,da je samo ena zakaj druga se slabo razvija.Tak da ni za obupat,tudi ena je dovolj.Me pa samo malo skrbi a bom uspela lepo do konca pripeljat,saj veš vedno so kakšne skrbi.Me zdaj ene tri dni boli v maternici kr zelo,sem hotla danes h ginekologu in ni delala,tak da ponedeljek.Sem pa imela 7 januarja amniocintezo in upam da to ni kakšna posledica tega,ampak je samo mogoče kakšno vnetje mehurja ali pa maternica raste.Ke rbolečina je kr konstantna,ne krči ali špikanje pa tudi mehur in malo zadaj v črevo čutim.Še katera podobne izkušnje mogoče?

_____________________________

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.1.2014 18:46:12   
jona klara
coala- kake terapje si pa imela pri rešu? a do tebe je bil prijazen?kako terapijo si pa imela v mb?
glede bolečin...jaz bi šla na tvojem mestu vsaj do dežurnega gineka, samo, da naredi uz, vzame vodo, če je vnetje, pa boš pomirjena.Jaz nisem imela celo nosečnost nobenih bolečin, nisem pa gibov čutila, tako, da vedno je nekaj kar nas skrbi- vse srečno, pa javi kako si opravila

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
   RE: Ambulanta MB - 2. del
18.1.2014 8:40:24   
coala
jona klara,jaz sem pri Rešu najlepše odreagirala na puregon in pa na kratki postopek.Moram rečti,da nikoli nisem imela težav z njim,nikoli ni bil nesramen do mene,vedno se je kaj pohecal,pač je vedno rekel kolk sem slaba ker celice so očitno res bile slabe če ni bilo nikoli zamrznjenčkov.Je pa vprašaj tudi kolk je tist laboratorij dober ki ga ima,ker v MB so ga pa ravno prenovili in lahk da so idealni pogoji za zarodke.V zadnjem postopku mi je spremenil terapijo,sem imela 12 celic,samo kaj ko so ble slabe.Je pa zanimivo da sem na isto terapijo v MB pridelala le 3 celice.Tak da po moje ni odvisno le od terapije,kaj vem.Mogoče je res pripomogla tista ambulantna histeroskopija,da se je zarodek laže vgnezdil,ali pa je samo čas bil ta pravi.Pa v MB sem 1 uro po postopku ležala,pri Rešu pa kr greš in bog ve kam pade tisti zarodek pol.Ker je pa zanimivo da sem pač tu na internetu kao za foro prečitala,da je treba ležat na trebuhu user posted image in jaz sem res tisto eno uro ležala na trebuhu in zanimivo je to da mi je zadnjič na amniocintezi rekel da imam posteljico na sprednji steni,torej se je spredaj gor pripopal,ker sem ležala na trebuhuuser posted image .Pač to je samo moja teorija.Res je da če bi zopet šla h Dr.Rešu bi prišla prej na vrsto in da sem v MB morala čakat,da sem ponovno začela v bistvu znova,ampak se je splačalo.Sem pa še nekaj zasledila ,ko sem se pogovarjala z eno gospo je imela postopek s svežimi zarodki ki ni uspel in so ji potem takoj naredili to histeroskopijo in glej ga zlomka obema nama je uspelo sva bile skupaj na testu un kasneje na prvem UZ.Tak da ne vem,je za razmislit,sploh če imaš težave.Pri dr Rešu pa se mi zdi da najbolj uspe tistim,ki pač ni nekih bistvenih težav,da bi pa on še kaj drugega poskusil,razen terapijo zamenjal pa ne.

_____________________________

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.1.2014 13:06:15   
jona klara
coala- hvala za tvojo izkušnjo.aTI DOBRO ČUTIŠ GIBE OTROKA?ker jaz jih nisem in sem imela posteljico spredaj, pa so rekli da je to krivo.Tudi rodila z cr, no upam, da nimaš več bolečin, da je strah mimo, uživaj v user posted image user posted image saj si si to res zaslužila.Pa upam, da še ostale pricapljamo za tabo....

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.1.2014 14:34:03   
tara.81
coala, kdaj so ti pa naredili AH? A si za njo ti sama prosila ali so zdravniki predlagali? Mogoče si že napisala sam zdaj se res ne spomnim...Jaz sem Reljića takrat na prvem posvetu vprašala, če mi jo bojo naredili in je rekel, da naredijo, če 3x ni uspeha po ET. Tako da zdaj na tem zadnjem posvetu mi ni nič omenil, jaz se pa tudi nisem spomnila, da bi vprašala. user posted image


(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.1.2014 15:22:44   
aspera
Punce, tiste ki ste šle npr. iz Ljubljane (ali od Reša) v Maribor, kako je to izgledalo? A ste samo prosile za svoj karton oz. vse izvide ter za novo napotnico pri svojem G in šle s tem potem tja?
Jaz sem imela prvi postopek v Leonišču, zdaj pa me bolj mika, da bi šla naslednjič v Maribor. A bi tam lahko takoj nadaljevala s postopkom, ali bi morala spet vse te zadeve dati skozi, kot določene preiskave, konzilij itd.?
Če mi lahko katera pove kako približno to izgleda, bi bila zelo hvaležna user posted image .

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.1.2014 15:36:33   
Radenska_
Aspera, oj.
Jaz sem šla samo do mojega ginekologa, rekla da z rešem nisem zadovoljna in če lahko novo napotnico.
Mi jo je BP napisal, poslala sem jo v MB, potem pa seveda še vedno čakaš....cca 4 mesece na posvet, potem pa je odvisno kaj že imaš orpvljeno, kaj upoštevajo, seveda moraš čakat na konzilij, it v čakalno vrsto...
Za primer ti povem od prijateljice, ki je šla iz LJ v MB, pa je v Lj že imela postopek.
Marca se je prijavila, razgovor je imela v začetku julija, potem naslednji mesec kontrolni UZ, oktobra je imel njen partner še en spermiogram, takrat je začela s KT, novembra postopek, sredi decembra je delala test. Zdaj čaka tri cikluse, potem gre lahko spet v postopek.
Tako je to v MB...Traja...

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.1.2014 18:09:44   
tara.81
aspera pri meni je bilo podobno kot pri Radenski...ko sem se dokončno naveličala Reša sem poklicala svojega G in prosila za novo napotnico, ki sem jo dobila brez težav. Nato sem poklicala v MB in dobila datum za prvi posvet. Isti dan poklicala v Dravlje in sestro prosila za dokumentacijo, ki so mi jo poslali v nekaj dneh. To je bilo junija, datum prvega posveta je bil konec oktobra. Takrat sem dobila razne napotnice, v začetku novembra sem potem dala kri in imela UZ. V začetku decembra sem dobila obvestilo, da sva v čakalni knjigi od konca novembra. V začetku januarja potem še vabilo na posvet pred postopkom. Če bo vse po sreči začnem v začetku naslednjega meseca s Femodenom in konec marca naj bi bil transfer.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.1.2014 18:40:37   
coala
Jaz sem samo prosila ginekologinjo za novo napotnico,da bi pač rada še poskusila v MB.Nova napotnica izniči ta staro.Prnesla sem v MB tiste papirje kar sem imela od prejšnjih postopkov,so jih skopirali,da pač malo pogledajo.Men so sami predlagali to histero,ker pač po tolk postopkih ni bilo uspeha,verjetno zato.
Otročka pa jaz čutim kar dobro včasih kak dan fuuul pol pa kak dan manj skor nič,ponavadi zvečer.Te pa me že malo skirbiuser posted image itak panikauser posted image
jona klara kako to,da si rodila s carskim rezom.A veš,da jaz sem pa ravno slišala,da če maš posteljico spredaj ga bolj čutiš,ker jaz sem prve brcike začutila konec 15 tedna,skor se sliši nemogoče ampak je res.
Res je da se v Mb čaka ko se odločiš da greš pač tja ampak se mi zdi,da se splača počakat.Ne vem mogoče je bilo pri meni zgolj naključje mogoče pa samo pravilna odločitev.Držim pesti za vse vas ve pa držite zame da bo vse vredu do konca.

_____________________________

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
   RE: Ambulanta MB - 2. del
20.1.2014 19:58:27   
jona klara
coala- ,eni ke rekla Dr. Strahova v Domžalah, ki je res specialistka, da ker imam posteljico spredaj ne čutim gibov, ker je to kot neka zaščitna blazina- lahko, da me je samo tolažila. drugi ginekologi niso vedeli zakaj jih ne in se tudi ni nobeden ukvarjal s tem, sem kar trpela iz dneva v dan me je skrbelo.Cr pa sem imela po 5 ih urah um. popadkov, ker je bila narobe vstava, sem pa še za eno slišala, ko je imela posteljico spredaj tudi imela cr, lahko je samo naklučje, malo se pozanimaj, nočem te strašiti, sicer pa iz moje izkušnje, ko sem oboje izkusila, takoj podpišem raje za cr kot naraven porod.srečno

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
   RE: Ambulanta MB - 2. del
21.1.2014 10:09:42   
jona klara
mene pa zanima do kdaj ste pile krvomočnico ? a do punkcije? hvala



_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
   RE: Ambulanta MB - 2. del
21.1.2014 16:36:52   
coala
krvomočnica se pije do menstruacije,med menstruacijo se ne sme pit.pol pa po M.do punkcije.O tudi jaz bi takoj pristala na CR,saj sem prvega otroka rojevala 12 ur skoz z popadki.

_____________________________

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
   RE: Ambulanta MB - 2. del
29.1.2014 21:48:04   
Anonimen
Dober večer, rada bi nekaj vprašala in upam, da boste razumeleuser posted image V petek imam posvet v MB za zamrznjenčka- prenos okoli 15.2. Zanima pa me kdaj naj bi se točno stimulacija začela, seveda če jo bom, namreč danes sem dobilauser posted image , posvet pa je komaj v petek, se pravi 3 dan po user posted image .user posted image Ne vem če me razumete, ker še sama se ne razumem večuser posted image . Kaj pa če bom morala jemati stimulacijo na prvi danuser posted image in jaz pa jo imam danes brez zdravil, je možno da bom morala čakati marec mesecuser posted image
Hvala vsem in velikouser posted image user posted image user posted image v tem letu!!
A.
user posted image

(odgovor članu coala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4493
   RE: Ambulanta MB - 2. del
3.2.2014 12:58:12   
Pommaranca
Dober dan punce, mogoče bo na tej temi katera vedela; ali v MB delajo hatching (lasersko tanjšanje ovojnice), da se zarodek lažje vgnezdi? Kakšen je postopek za to, ali je potrebno že pred ET izrazit željo, ali se zdravnik/embriolog sam odloči?

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
   RE: Ambulanta MB - 2. del
9.2.2014 22:04:29   
Anonimen
Pommaranca - pomoje se določajo sproti, ni pa greh še kaj prej povprašat, nekateri zarodki že sami grejo ven iz ovojnice, v mb to vidiš, ker ti jih pokažejo, jaz sem imela tak zarodek

(odgovor članu Pommaranca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
   RE: Ambulanta MB - 2. del
9.2.2014 22:07:40   
aspera
A mi lahko katera pove kako hitro gre ponavadi v Mb od prvega posveta do postopka, če imaš opravljene že vse preiskave in imaš vse izvide? Se pravi, da moraš potem po posvetu samo še na konzilij in greš v postopek? Koliko časa to ponavadi traja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
   RE: Ambulanta MB - 2. del
9.2.2014 22:17:49   
Anonimen
aspera - zadnjič je sestra rekla, da je gužva in da naroča za julij, avgust, ni pa nujno da že imajo vso dokumentacijo kot ti. Ponavadi je bilo tam v roku treh mescev.

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
   RE: Ambulanta MB - 2. del
10.2.2014 6:56:11   
tara.81
aspera...sem že večkrat napisala, bom še enkrat, da ne boš iskala. Prvi posvet konec oktobra, konec novembra obvestilo o uvrstitvi v čakalno knjigo, januarja posvet pred postopkom in včeraj sem vzela prvo tabletko Femodena. Punkcija predvidena sredi marca. Sem imela tudi jaz že nekaj izvidov s sabo, ponovili so mi samo še hormonske preiskave in UZ. Fantu tudi ni bilo potrebno delati nobenih preiskav, so uporabili kar Reševe izvide. Aja, pa SPB so morali narediti na novo, ker velja v MB prvi izvid samo 3 mesece, naslednji 1 leto. Od samega naročanja na prvi posvet do dejanskega postopka bo tako minilo 9 mesecev. Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
   RE: Ambulanta MB - 2. del
10.2.2014 16:31:02   
aspera
Hvala vama za odgovor user posted image .

Jaz sem se tudi odločila za Mb, ravno danes sem jim poslala napotnico. Datum za prvi posvet imam pa 22.7. Sicer se bom še kar načakala do takrat, ampak so mi danes po telefonu rekli, da prideš ponavadi od prvega posveta (če imaš že vse izvide) do samega postopka na vrsto nekje v treh mesecih. Do julija se bom malo dala na "pavzo" (sem imela v novembru 2013 postopek v Lj, zanosila, januarja pa SS in abrazija) in malo neobremenjeno uživala do poletja, potem pa v nove bojeuser posted image .

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
   RE: Ambulanta MB - 2. del
10.2.2014 17:19:44   
tara.81
aspera super za tako razmišljanje!!! user posted image user posted image Res si vzami čas in si odpočij, predvsem pa uživaj trenutke s tvojim dragim. Jaz sem tako vesela, da se je končno začelo premikat in da se bom čez 1 mesec že pikala. user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 179 [180] 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 179 [180] 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?